Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi insallah iyi haberler alirsiniz canim en azindan biraz azaltsa sigarayi

Hormon testi den haric bide sperm testimi yapti esin nasil anladiniz 2 milyon sperm oldugunu?

Canim TESE de bulunan 30 sperm hucresinin morfolojisinin bozuk oldugunu nerden anladiniz, spermlere test mi yapildi..biz de 3 kez tup bebek denedik ama spermlere bakilmadi diye biliyorum. Ankara Başkent Üniversitesi nde denedik..olmadi..siz nerede tup bebek tedavisi gördünüz?

Se
nerede yaşıyosunuz canım
eşin mi yaptırdı tahlilleri
sizin sorununuz neydi tam olarak
Selam canim biz avusturyadayiz evet esim yaptirdi hoca aylik hormon testi yapilcak dedi bizim AZFC delesyonuymus silinme varmis bazi bolgelerde bende tam anlamadim 6 hafta igneye basladik hocadann haber bekliyom ek ilac vercekmis galiba

Merhaba arkadaşlar,bizde kaan hocanın hastası oluyoruz ürolojiye gittik çocuk olmayınca iki milyon sperm cıktı .Bir adette hareketli sperm görüldü yazıyor sonucunda .Eşimde inmemiş testis var tek taraflı diğeri yerinde ve normal çıktı. Küçükken ameliyat olmuş ama testis inmemiş ulturasonda çıkmadı testis yok.Doktor bunun araştırılması gerekiyor.Eşime öncelik senin sağlığın kansere çevirme ihtimali olabilir dedi. Araştırın dedi.Ogün ilk şoku yaşadıktan sonra tez toparlandık Allah var ya nasipse kısmetse olmazları oldurur . Hiç ümitsizliğe düşmedim.Nasipse 11 şubatta randevumuz var Bismillah deyip başlıyoruz Kaan Hocayla.Çok araştırdım Kaan hocayı buldum.Çok güveniyorum İnşallah bizde çocuk sahibi olacağız. Bizim gibi Eşimin durumunda olan arkadaşlar var mı burda . Bütün gelişmeleri görüşmemizi yazarım

Arkadaslar Kaan Hocanin tedavisiyl
Canim tüp bebek nerde denediniz? Kaan hocayla baglantisi var mi?

tabi ki tedavisi var canım erkekte yüksek fsh düşürülüyor düşük fsh da yükseltiliyo hormon iğneleriyle
sperm var mıydı peki eşinde
1 milyon/ ml vikmisyi en son canım..hareket ee % 14 düşük yani..sizin sayiniz nasil?[/QUOTE]
canım bizim sayılar eskisine göre çok yükseldi inş daha da artar ama bi kaç aydır test yaptırmıyoruz şu an nasıldır bilmiyorum inş yine iyidir
Aynen hasta sonuçları çok umut verici..insallah Allahim tez zamanda bize de nasip eder..
inş canım inş
Arkadaşlar sperm morfolojisi (KRUGER) testinin yapılabilmesi için ne kadar sperm gerekli biliyor musunuz?
Eşimin raporunda sayı az oldugu için morfoloji bakılamadı yazıyor.
melikecim ben bilmiyorum ama sayı çok düşük olduğunda sanırım morfolojiye bakılmıyor diye biliyorum

iyi aksamlar kizlar bizde ilk kan tahlilinin sonuclarini aldik 1 ay dolunca hocayla telde gorustuk fsh igneye baslamadan 24 tü simdi 0.4 olmus LH 6.01 di simdi o.6 hoca cok iyi dedi tedaviye yanit veriyor dedi
canım ne iğnesi kullandınız kaç ay süreyle kullandınız
24 çok yüksekmiş fakat 0.4 düşük değilmi ne diyor kaan hoca

arkadaşım klomen ilk kullanımlarda spermi sıfıra düşürüp daha sonra tekrar yükseltiyo diye duymuştum belki sizinde öyledir

hayırlı güzel haberlerlerini bekliyoruz

MELEKiim, post: 39332257, member: 345697"]1 milyon/ ml vikmisyi en son canım..hareket ee % 14 düşük yani..sizin sayiniz nasil?[/QUOTE]
canım bizim sayılar eskisine göre çok yükseldi inş daha da artar ama bi kaç aydır test yaptırmıyoruz şu an nasıldır bilm
1 milyon/ ml vikmisyi en son canım..hareket ee % 14 düşük yani..sizin sayiniz nasil?
canım bizim sayılar eskisine göre çok yükseldi inş daha da artar ama bi kaç aydır test yaptırmıyoruz şu an nasıldır bilmiyorum inş yine iyidir

inş canım inş

melikecim ben bilmiyorum ama sayı çok düşük olduğunda sanırım morfolojiye bakılmıyor diye biliyorum[/QUOTE]

iyorum inş yine iyidir

inş canım inş

melikecim ben bilmiyorum ama sayı çok düşük olduğunda sanırım morfolojiye bakılmıyor diye biliyorum[/QUOTE]
Tesekkur ederim canım. .

aramıza hoş geldin canım
kaç yıllık evlisiniz sorunlarımız hemen hemen aynı bizde ilk evlendik hamile kalamayınca dr a gittik sayılarımız çok düşük geldi direk tüp bebek dediler eşiminde testislerden biri yerine inmemiş
ama sen kaan hocayı hemen bulmuşsun sanırım biz kaan hocayı bulmadan evvel çok uğraştık
5 kez tüp bebek denedik hamilelik oluşmadı hiç birinde
demekki kalitesiz spermlerle tüp bebekte yapılsa sonuç alınmıyo ocak ayında kaan hocada tedaviye başladık şu an durumumuz ilk zamanlara göre çok çok iyi bakalım kaan hoca 6 aylık bir tedavi verdi normal yoldan hamile kalabileceğimden ümitli inş dediği gibi olur
rabbim kimseleri bu yolda uğraştırmasın
gelişmeleri bize yaz canım ama bak benim eşimn zamanla artmaz dedikleri sayıları arttı çok şükür inş sizinde artar ümidini kesme sakın

canım ne iğnesi kullandınız kaç ay süreyle kullandınız
24 çok yüksekmiş fakat 0.4 düşük değilmi ne diyor kaan hoca
Choriomon 5000 unite haftada 3 gun daha 6 hafta oldu bu 4 haftanin sonucuydu evet baya dusmus kaan hoca cok iyi dedi tedaviye yanit veriyo demektir dedi ama ek olrak hap vercekmis bugun yarin mail bekliyorum hocadan

tese ameliyatını yapan dr ve tüp bebek laboratuvarı çalışanları bilgi veriyorlar

günaydın öncelikle biz 1,5 yıllık evliyiz.1 yıldır korunmuyoruz . Aslında şanslıyız sanırım Kaan Hocayı bulmakta.Eşinin inmemiş testisi için bi ameliyat dedi mi hoca size acaba yoksa öle tedaviyemi başladı biz bunu çok merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…