Canım bize de öyle demişti şu sayfayı unutmayın sizi arayıp gün vericem demişti. Sıkma canını 3 hafta bekledim aramadı diyorsun ama öyle değil mesela şuan arasan randevu için 3 3,5 ay sonrasına gün veriyor. YoğunluktanNasil verdiler size? Bana dedi ki defterime not aldim, sizi arayacagiz bilmem kaçıncı sayfadasiniz. 3 hafta oldu hala aranmadik. Anlamıyorum millete pat diye nasil veriyorlar
Agustosta tatile cıkıyor kaan hoca o ayı sayma 3 ay önce oluyor yaniDEdiğin gibi 6 gibi ancak ulaşabildik ve ekimin 3.haftasına yazdılar
Net bi tarih bize de vermedi sadce ekimin 3. Haftasi dedi agustos Eylül gibi arar netlestiririz dediNasil verdiler size? Bana dedi ki defterime not aldim, sizi arayacagiz bilmem kaçıncı sayfadasiniz. 3 hafta oldu hala aranmadik. Anlamıyorum millete pat diye nasil veriyorlar
ben nisan ayında aramıştım bize temmuza randevu yazıyorum temmuz başı arayın yada ben ararım günü netleştiririz demişti. Tabi dayanamayıp ben aradım. Merak etmw yani sayfa numarası gelince mutlaka arıyor. Birde aşırı yoğun. hem cep telefonundan kulaklıkla konuşuyor hemde normal telden. Ararsanızda 4,30 5 gibi arayınYani siz daha once mi aramistiniz anlamadim? Size direkt net gun mu verdi yoksa tahmini ozaman mi dedi bizim gibi
Sormasi ayip kacinci sayfadasiniz :)) bana dedi ki maillesiyorsaniz erkene verebilirim ağustos gibi temmuz sonu gibi demisti. Ama eşim izin alıp gelebilir mi bilmiyorum cunku doğuda gorev yapiozben nisan ayında aramıştım bize temmuza randevu yazıyorum temmuz başı arayın yada ben ararım günü netleştiririz demişti. Tabi dayanamayıp ben aradım. Merak etmw yani sayfa numarası gelince mutlaka arıyor. Birde aşırı yoğun. hem cep telefonundan kulaklıkla konuşuyor hemde normal telden. Ararsanızda 4,30 5 gibi arayın
Cnm diger sonuclar ciktimi canlilik testi fln? Bnde bgn adet olcm umutlar bu ay icinde bitti esimde bnde hemen demorolize oluyrz biz tup bebege kalacagiz herhlde diye keske onunla tutsa ama onunla da olmaz diye korkuyrz. 3 4hafta snra fln bizde test verecgz bakalim canlilik artmis olacakmi. Adet oldgm ilk gun buyuk bi huzun cokuyor surat 5 karis dolasyrm bir ay dahabgecti ve yine bebisim yok. Ins cok gecmeden mutlu hbr vereblrz daha tedavinin cok basindayiz sabirsiziz ama cok bekledik vok igrastik ne yapalim artik bir an once gelsin bebegim istyrm. Etrafmda hamileler yine cogaliyor bu donem ve ben gitgide daha mutsuz oluyrm off ins bu sinavida atlatrzKızlar dna hasar sonucumuz çıktı ve %12 ye düşmüşspermiyogramımız çok kötü çıktı ama tamoksifene bağlıyoruz. Dna hasarımız düştüğüne göre hoca ilacı değiştirir belki artık. Çok mutluyuzzz eşim gaza geldi her şeyi daha iyi yapıcam diyor çok korkmuştum tedaviyi bırkaır diye. Darısı sizlerin başına inşallah pozitifi gördüğümüz günler de gelir
Hayırlı olsun cok sevindim bizde bu ay sonunda gidicez kaan hocaya eee kactan kaca düştü hasar kac ayda?Kızlar dün Kaan hocadaydık çok şükür DNA hasarı düzelmiş tüp bebek yaptırmayın doğal yolla bekleyin dedi eşimin ilaçlarında değişiklikler yaptı ve bana Melisa çayını önerdi bence sizlerde için strese faydalıymış
Hayırlı olsun... İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız.. Peki hasar kaçtan kaça düştü, ne kadar zamanda? Melisa çayını günde kaç defa içmek gerekiyormuş?Kızlar dün Kaan hocadaydık çok şükür DNA hasarı düzelmiş tüp bebek yaptırmayın doğal yolla bekleyin dedi eşimin ilaçlarında değişiklikler yaptı ve bana Melisa çayını önerdi bence sizlerde için strese faydalıymış
Hayırlı olsun cok sevindim bizde bu ay sonunda gidicez kaan hocaya eee kactan kaca düştü hasar kac ayda?
Sağolun teşekkür ederim ben %45 sanıyordum bizim hasar %40mış 6 ayda %28e düştü spermiyogram iyi normalin üstünde doğal yolla bekleyin dedi Allah'a şükür çok sevindim ben tüp bebek tedavisine geçelim der die korkuyordum valla kızlar o Sevinç'le hiç sormadım Melisa çayınıHayırlı olsun... İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız.. Peki hasar kaçtan kaça düştü, ne kadar zamanda? Melisa çayını günde kaç defa içmek gerekiyormuş?
İnan cok sevindim Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın doğal sağlıklı bebişler olsunSağolun teşekkür ederim ben %45 sanıyordum bizim hasar %40mış 6 ayda %28e düştü spermiyogram iyi normalin üstünde doğal yolla bekleyin dedi Allah'a şükür çok sevindim ben tüp bebek tedavisine geçelim der die korkuyordum valla kızlar o Sevinç'le hiç sormadım Melisa çayını
Canım gözünüz aydın bencede normal yolla bekleyin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile gelsin bebişlerimizKızlar Merhaba...
Kaan Hocanın istediği tahlilleri yaptırıp mail atmıştık..Kaan hoca bize cevap yazmış...
"Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhangi bir bozukluğunun kalmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlere gelmiş. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok. Artık teste de gerek yok. DNA hasarı, antioksidan ilaç aldığınız müddetçe tekrarlamaz.
Bundan sonrası için sadece koruyucu amaçlı antioksidan olarak Impryl tabetlerden günde 1 tane kullanmanızı öneriyorum. 2 ay sonra normal bir sperm testi yaptırıp buradan bana yollarsınız. İğneleri keselim. Fayda görmüşsünüz ki, hasar normale gerilemiş. Beslenmenize de dikkat edin."
Biz beklemek istiyoruz.. Hayırlısı..
*** Arkadaşlar melisa çayının hamileliğe bir zararı yoktur dimi? (Kaan hoca kendisi tavsiye ettiğine göre)@Erva_umut
Teşekkürler :) Amin canım hayırlısıyla... Aklıma takılmıştı sağol.. Bende bugün alacağım inşallah..Canım gözünüz aydın bencede normal yolla bekleyin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile gelsin bebişlerimizben bizzat sordum gebeliği engellemez mi Melisa çayı diye yok dedi valla bugün aktarlardan 2 paket aldım günde bir defa içicem
Sizde hasar kaçtı iğneleri kaç ay kullandınız? Biz hala devam ediyoruz iğnelere kesmedi haftada 3 gündü şimdi haftada 2 güne indirdiTeşekkürler :) Amin canım hayırlısıyla... Aklıma takılmıştı sağol.. Bende bugün alacağım inşallah..
Bizde hasar %25,3 iken şuan %17,3'e geriledi.. Eşim iğneleri 3 - 3,5 ay kullandı.Sizin şuan hasar kaç?Sizde hasar kaçtı iğneleri kaç ay kullandınız? Biz hala devam ediyoruz iğnelere kesmedi haftada 3 gündü şimdi haftada 2 güne indirdi
Bizim şuan %28 bize de hasar testini tekrar yaptırmanıza gerek yok 1 ay sonra spermiyogram yaptırıp yollayın dediBizde hasar %25,3 iken şuan %17,3'e geriledi.. Eşim iğneleri 3 - 3,5 ay kullandı.Sizin şuan hasar kaç?
İğnelere devam edeceksiniz ama değil mi? Biz iğneleri bıraktık artık..Bizim şuan %28 bize de hasar testini tekrar yaptırmanıza gerek yok 1 ay sonra spermiyogram yaptırıp yollayın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?