Evet iğnelere devam en kısa zamanda bırakır inşallahİğnelere devam edeceksiniz ama değil mi? Biz iğneleri bıraktık artık..
Bizdede suan hasar %29 sizin gibi bu hafta ilk randevumuz var demekki bizede iğne vericek canmAy
Evet iğnelere devam en kısa zamanda bırakır inşallah
Klomen kullanıyormusunuz bizde klomen ile az düştü sonra iğne verdi canım %30 sınırmış sizin de bizimkide sınırın altında çok şükür hoca olmamasını gerektiren hiçbirşey yok dedi biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kaldı Rabbim en kısa zaman da nasip etsin yüzlerimizi güldürsün inşallahBizdede suan hasar %29 sizin gibi bu hafta ilk randevumuz var demekki bizede iğne vericek canm
Canm askında hoca %15 civarını istiuor bence ondan iğneye devam etti sizde biz klomen hiç kullanmadık ben kendim emodexe başladım2 şişe bitti vitamin ya zararı olmaz die ama bizim sayımız düşük toplam 12 milyon sizde sayı kaçKlomen kullanıyormusunuz bizde klomen ile az düştü sonra iğne verdi canım %30 sınırmış sizin de bizimkide sınırın altında çok şükür hoca olmamasını gerektiren hiçbirşey yok dedi biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kaldı Rabbim en kısa zaman da nasip etsin yüzlerimizi güldürsün inşallah
hadi hozun aydın canim insallah hersey yolunda gider ve normal yoldan hamile kalirsin birsey sorucaktim siz gtmeden once test yaptrdnzmi bizde randevu aldikta gtmeden hazirlikli gdelimKızlar Merhaba...
Kaan Hocanın istediği tahlilleri yaptırıp mail atmıştık..Kaan hoca bize cevap yazmış...
"Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhangi bir bozukluğunun kalmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlere gelmiş. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok. Artık teste de gerek yok. DNA hasarı, antioksidan ilaç aldığınız müddetçe tekrarlamaz.
Bundan sonrası için sadece koruyucu amaçlı antioksidan olarak Impryl tabetlerden günde 1 tane kullanmanızı öneriyorum. 2 ay sonra normal bir sperm testi yaptırıp buradan bana yollarsınız. İğneleri keselim. Fayda görmüşsünüz ki, hasar normale gerilemiş. Beslenmenize de dikkat edin."
Biz beklemek istiyoruz.. Hayırlısı..
*** Arkadaşlar melisa çayının hamileliğe bir zararı yoktur dimi? (Kaan hoca kendisi tavsiye ettiğine göre)@Erva_umut
Artik normal yoldan olmasini bekleyebilirsiniz dedigine gore sperm sayiniz kac cikti canimKızlar Merhaba...
Kaan Hocanın istediği tahlilleri yaptırıp mail atmıştık..Kaan hoca bize cevap yazmış...
"Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhangi bir bozukluğunun kalmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlere gelmiş. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok. Artık teste de gerek yok. DNA hasarı, antioksidan ilaç aldığınız müddetçe tekrarlamaz.
Bundan sonrası için sadece koruyucu amaçlı antioksidan olarak Impryl tabetlerden günde 1 tane kullanmanızı öneriyorum. 2 ay sonra normal bir sperm testi yaptırıp buradan bana yollarsınız. İğneleri keselim. Fayda görmüşsünüz ki, hasar normale gerilemiş. Beslenmenize de dikkat edin."
Biz beklemek istiyoruz.. Hayırlısı..
*** Arkadaşlar melisa çayının hamileliğe bir zararı yoktur dimi? (Kaan hoca kendisi tavsiye ettiğine göre)@Erva_umut
Merhaba dna hasar spergramdan farkli bi test hasar yine verilen 3 günlük perhizli semenle tahlil edilio deger %15 max.olması gerekiyor eger üstü cıkarsa döllenme ya olmuyor ya da olsa bile düşük ,dış gebelikle sonuclanıyor bu belli lab.da yapılıyor her lap yapmıyor cnmmKızlar bu sperm dna hasarı nedir? Nasıl tespit edilir? Eşime her dr değerler iyi diyor yolluyor bende de sıkıntı yok ama hamile kalamıyorum acaba böyle bir sebep mi var?
Cvbn icin cok tesekkurler hangi değer %15 olması gerekiyor peki?Merhaba dna hasar spergramdan farkli bi test hasar yine verilen 3 günlük perhizli semenle tahlil edilio deger %15 max.olması gerekiyor eger üstü cıkarsa döllenme ya olmuyor ya da olsa bile düşük ,dış gebelikle sonuclanıyor bu belli lab.da yapılıyor her lap yapmıyor cnmm
Dna hasar max %15 olması gerek daha fazla olursa bu deger sorun oluyor cnm bence bi baktırın bizim %29 cıktıCvbn icin cok tesekkurler hangi değer %15 olması gerekiyor peki?
Merhaba değerleriniz nasıldı kaçtı acaba çakşır ve keçi boynuzunu önermedi doktorKızlar bizde kaan hocaya gittik hasar tedavimize başladı gün aşırı klomen ve emodex günde 2 tane devam dedi yalnız dikkatimi ceken bişe oldu bize keçiboynuzu ve çaksırı kullanmayın sizin degerleriniz için uygun degil dedi yani bilinçsiz bi şekilde keçiboynuzu kullanmısız kan değerlerini bozmuş bana melisa cayı günde en az 2 bardak eşime ıstırgan otunu özellikle kullanmaya devam dedi havuç 7-8 tane nohut yemeği yeşil yapraklı sebze salata kuru incir bol bol tüketin dedi bideee gün aşırı ilişki size uygun değil 4 önemli günden birinde ilişki olsun sayınız cok olur dedi.melisayı eşimde içebilirmiş rahatlatırmıs 2 aylık tedavi de sonuç alırız degerleriniz cok kötü degil dedi 15 gün sonra kan tahlilini yollucam ilaçlar konusunda degişiklik yapabilirim dedi gelişmeler bunlar kızlar
merhaba sperm sayımız toplamda 12 milyon değerler sıradan gözüküyor ama kandaki karaciger enzimi için bakılan deger yüksek alt-ast degeri yani.simdi bunları kullanma başlaman gereken zamanı söylerim dediMerhaba değerleriniz nasıldı kaçtı acaba çakşır ve keçi boynuzunu önermedi doktor
anladım cnm hayırlısı olsun.. bizde de morfoloji sıkıntısı var yeni öğrendik dna hasarına hiç baktırmadık bulunduğumuz il ve çevresinde doktor arıyoruz. varikosel de çıktı. şimdilik kendimiz takviye birşeyler yapıyoruz bakalım...merhaba sperm sayımız toplamda 12 milyon hız %40 morfoloji 4 değerler sıradan gözüküyor ama kandaki karaciger enzimi için bakılan deger yüksek alt-ast degeri yani.simdi bunları kullanma başlaman gereken zamanı söylerim dedi
bizde varikosel yokmus keske olsaydı onun tedavisi daha kolay ameliyatla düzen sağlanıyor ist yakında ordada bakılıo dna hasara aklında olsunanladım cnm hayırlısı olsun.. bizde de morfoloji sıkıntısı var yeni öğrendik dna hasarına hiç baktırmadık bulunduğumuz il ve çevresinde doktor arıyoruz. varikosel de çıktı. şimdilik kendimiz takviye birşeyler yapıyoruz bakalım...
varikosel olupta ameliyattan sonra değerleri düzelmeyen de çok... Allah hepimize kolaylık versin ist kocaeli tarafını araştırcam en son çözüm olmazsa Kaan Bey e gitmeyi düşünüyoruz..bizde varikosel yokmus keske olsaydı onun tedavisi daha kolay ameliyatla düzen sağlanıyor ist yakında ordada bakılıo dna hasara aklında olsun
Sen aklına kötü seyler getirme cnm ama gitmeden dna hasar yaptır git kime gidersen elinde bulunsun 15 günde cıkıo sonuc geçmiş olsunvarikosel olupta ameliyattan sonra değerleri düzelmeyen de çok... Allah hepimize kolaylık versin ist kocaeli tarafını araştırcam en son çözüm olmazsa Kaan Bey e gitmeyi düşünüyoruz..
Canım toplam 143.1 yazıyor tahlildeCanm askında hoca %15 civarını istiuor bence ondan iğneye devam etti sizde biz klomen hiç kullanmadık ben kendim emodexe başladım2 şişe bitti vitamin ya zararı olmaz die ama bizim sayımız düşük toplam 12 milyon sizde sayı kaç
Sperm sayınız demi 143 milyon eğer öyleyse cok iyiCanım toplam 143.1 yazıyor tahlilde
Evet toplam sperm sayısı 143.1 yazıyor ben pek anlamıyorum daha önce ki tahlilde 15.3'tü yükselmiş çok şükürSperm sayınız demi 143 milyon eğer öyleyse cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?