Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizdede suan hasar %29 sizin gibi bu hafta ilk randevumuz var demekki bizede iğne vericek canm
Klomen kullanıyormusunuz bizde klomen ile az düştü sonra iğne verdi canım %30 sınırmış sizin de bizimkide sınırın altında çok şükür hoca olmamasını gerektiren hiçbirşey yok dedi biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kaldı Rabbim en kısa zaman da nasip etsin yüzlerimizi güldürsün inşallah

Canm askında hoca %15 civarını istiuor bence ondan iğneye devam etti sizde biz klomen hiç kullanmadık ben kendim emodexe başladım2 şişe bitti vitamin ya zararı olmaz die ama bizim sayımız düşük toplam 12 milyon sizde sayı kaç

Kızlar bu sperm dna hasarı nedir? Nasıl tespit edilir? Eşime her dr değerler iyi diyor yolluyor bende de sıkıntı yok ama hamile kalamıyorum acaba böyle bir sebep mi var?

hadi hozun aydın canim insallah hersey yolunda gider ve normal yoldan hamile kalirsin birsey sorucaktim siz gtmeden once test yaptrdnzmi bizde randevu aldikta gtmeden hazirlikli gdelim

Artik normal yoldan olmasini bekleyebilirsiniz dedigine gore sperm sayiniz kac cikti canim

Kızlar bu sperm dna hasarı nedir? Nasıl tespit edilir? Eşime her dr değerler iyi diyor yolluyor bende de sıkıntı yok ama hamile kalamıyorum acaba böyle bir sebep mi var?
Merhaba dna hasar spergramdan farkli bi test hasar yine verilen 3 günlük perhizli semenle tahlil edilio deger %15 max.olması gerekiyor eger üstü cıkarsa döllenme ya olmuyor ya da olsa bile düşük ,dış gebelikle sonuclanıyor bu belli lab.da yapılıyor her lap yapmıyor cnmm

Cvbn icin cok tesekkurler hangi değer %15 olması gerekiyor peki?

Kızlar bizde kaan hocaya gittik hasar tedavimize başladı gün aşırı klomen ve emodex günde 2 tane devam dedi yalnız dikkatimi ceken bişe oldu bize keçiboynuzu ve çaksırı kullanmayın sizin degerleriniz için uygun degil dedi yani bilinçsiz bi şekilde keçiboynuzu kullanmısız kan değerlerini bozmuş bana melisa cayı günde en az 2 bardak eşime ıstırgan otunu özellikle kullanmaya devam dedi havuç 7-8 tane nohut yemeği yeşil yapraklı sebze salata kuru incir bol bol tüketin dedi bideee gün aşırı ilişki size uygun değil 4 önemli günden birinde ilişki olsun sayınız cok olur dedi.melisayı eşimde içebilirmiş rahatlatırmıs 2 aylık tedavi de sonuç alırız degerleriniz cok kötü degil dedi 15 gün sonra kan tahlilini yollucam ilaçlar konusunda degişiklik yapabilirim dedi gelişmeler bunlar kızlar

Merhaba değerleriniz nasıldı kaçtı acaba çakşır ve keçi boynuzunu önermedi doktor

Merhaba değerleriniz nasıldı kaçtı acaba çakşır ve keçi boynuzunu önermedi doktor
merhaba sperm sayımız toplamda 12 milyon değerler sıradan gözüküyor ama kandaki karaciger enzimi için bakılan deger yüksek alt-ast degeri yani.simdi bunları kullanma başlaman gereken zamanı söylerim dedi

Son düzenleme:
anladım cnm hayırlısı olsun.. bizde de morfoloji sıkıntısı var yeni öğrendik dna hasarına hiç baktırmadık bulunduğumuz il ve çevresinde doktor arıyoruz. varikosel de çıktı. şimdilik kendimiz takviye birşeyler yapıyoruz bakalım...

bizde varikosel yokmus keske olsaydı onun tedavisi daha kolay ameliyatla düzen sağlanıyor ist yakında ordada bakılıo dna hasara aklında olsun

bizde varikosel yokmus keske olsaydı onun tedavisi daha kolay ameliyatla düzen sağlanıyor ist yakında ordada bakılıo dna hasara aklında olsun
varikosel olupta ameliyattan sonra değerleri düzelmeyen de çok... Allah hepimize kolaylık versin ist kocaeli tarafını araştırcam en son çözüm olmazsa Kaan Bey e gitmeyi düşünüyoruz..

varikosel olupta ameliyattan sonra değerleri düzelmeyen de çok... Allah hepimize kolaylık versin ist kocaeli tarafını araştırcam en son çözüm olmazsa Kaan Bey e gitmeyi düşünüyoruz..
Sen aklına kötü seyler getirme cnm ama gitmeden dna hasar yaptır git kime gidersen elinde bulunsun 15 günde cıkıo sonuc geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…