Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar düzen laboratuarinda stres oksidatif tayini testi yaptiran var mi? Sonucu maille gondermemisler. Biz de dogudayiz esimin izin almasi imkansız. Yaptıranlar elden mi aldınız

Arkadaşlar emodex kaç ay kullanılıyor?
Ben kaan hocaya gitmedim ama bu ilacı yazdıgı için aldım kullamaya basladık bir şişe bitmek üzere

hadi hozun aydın canim insallah hersey yolunda gider ve normal yoldan hamile kalirsin birsey sorucaktim siz gtmeden once test yaptrdnzmi bizde randevu aldikta gtmeden hazirlikli gdelim
Teşekkürler :) İnşallah amin.. Hayır gitmeden test yaptırmadık, görüştükten sonra istediği tahlilleri yaptırdık..

Kizlar düzen laboratuarinda stres oksidatif tayini testi yaptiran var mi? Sonucu maille gondermemisler. Biz de dogudayiz esimin izin almasi imkansız. Yaptıranlar elden mi aldınız
Düzen lab. da DNA hasar testi yaptırdık maille gönderdiler.Bence arayıp hatırlatın..

Düzen lab. da DNA hasar testi yaptırdık maille gönderdiler.Bence arayıp hatırlatın..
Dna hasarini hemen gönderdiler hem maille hem de kendi siteleri uzerinden fakat stres tayini elektronik ortamda paylasilamaz diye not düşmüşler. Eşim arayıp gondertmis. Tesekkurler cevabin icin. Maalesef %34 çıkmış. Bunun sınırı nedir bilen var mi

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim foruma. inşallah herşey yolundadır . en son kaan hocaya gideceğimizi yazmıştım. haziran ayında kaan hocaya gittik çok şükür. giderken hormon testimizi yaptırmıştık. güncel olsun diye. hoca hormonlar çok güzel dedi. 6 aylık bir tedaviye başladık. merional iğne , klomen ve beta caroten vitamin kullanıyoruz. keçiboynuzu felan kullanmayın dedi. kuru incir, havuç, ısırgan otu çayı ve nohut yemeği önerdi. eylül ayında genart tan , semen haploidi paneli testi istedi. tekrar gideceğiz inşallah. eşim burda azosperm ameliyatı olurken parça alınıp biyopsiye gönderilmediği için malesef hastalığımızın sebebini hala bilmiyoruz. sebepsiz azosperm diyorlar mecburen. kaan hoca eşimin vücudu tedaviye cevap verirse tüp bebek yapabileceğimizi söyledi. yılar sonra ilk defa bir doktor çıkıp düzgün bir açıklama yapıp, en azından bir tedavi deniyor ve neler yapacağımızı anlatıyor. inanın bize, yapabileceğimiz bir şey yok demediği için çookk mutlu olduk. umutluyum. rabbim inşllah hayırlı eylesin. 1.5 aydır iğneleri kullanıyoruz. bu sürede hormon testi gönderdik. tedaviye devam dedi. sürekli dua ediyorum, burada derdine derman arayan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşaallah.

Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız.hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bı umut her ay bekliyoruz insalalh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .bizde şuan tedavi aşamasındayız insalalh güzel sonuçlar alırız

inşallah arkadaşım. spermi olanlar bize göre daha şanslı. allah hepimizin yardımcısı olsun. bir tane sperm için yıllardır uğraşıyoruz umarım bu son olur artık. rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

İnşallah bu defa son olur sperm bulunur canım Allah yardımcınız olsun Allah büyük ondan ümit kesilmez

Insallah sonunda kucaginiz dolar sizin de sabrinizin karsiligini alirsiniz insallah. Test sonuclarinizi bizimle de paylasirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…