- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Canım hastadan hastaya değişiyordur ama bizde fsh tavan yapti. İlk ayimizda klomen kullanmamıştık. Fsh sıfırlanmisti. İkinci ay klomen verdi fsh 25 oldu. İkinci ay yine klomen verdi 28 oldu. Biz de mesaj attik daha dönüş olmadi ama biz tedaviyi bitirme kararı verdik ve ilaçlari bıraktıkO zmn bizde bi tuaflık var hoca cvp verene kadar iyice artmasa bari ilacı bırakmayın ben cvp yazana kadar demişti
Hayırlısı cnm bizim suan referans aralığında cvp gelene kadar kesmicen ilacı fsh zaten sperm üzerinde etkili bi hormon.peki şimdi ne yapıcaksın biraz dinlenip kendini toparlamak için mi tedaviyi bitirdin?Canım hastadan hastaya değişiyordur ama bizde fsh tavan yapti. İlk ayimizda klomen kullanmamıştık. Fsh sıfırlanmisti. İkinci ay klomen verdi fsh 25 oldu. İkinci ay yine klomen verdi 28 oldu. Biz de mesaj attik daha dönüş olmadi ama biz tedaviyi bitirme kararı verdik ve ilaçlari bıraktık
Aynen canım birakmayin zaten. Biz temelli biraktik kaan bey 'in tedavisini onun için ilaçlari biraktik ama ne cevap verecek meraK ediyoruz doğrusu.. Yok toparlanmak için değil de doktor değiştirmek için bıraktık :) hatta değiştirdik bile. Az önce yukarda da yazdim gerçekten ne kadar mantıklı bi karar verdik biz de bilmiyoruz ama yaşım geçiyor. Bizim her üç tüp bebekte ayni şekilde tutunup düştü yani biyokimyasal oldu. Spermden kaynakli olduğu kesin. Bahçeci ile görüştük pgt öneriyorlar yoksa 10 defa da deneseniz ayni şey olabilir diyo doktor. Spermler biraz iyilessin pgt ile tüp yapacazHayırlısı cnm bizim suan referans aralığında cvp gelene kadar kesmicen ilacı fsh zaten sperm üzerinde etkili bi hormon.peki şimdi ne yapıcaksın biraz dinlenip kendini toparlamak için mi tedaviyi bitirdin?
İnşallah gönlünüze göre olur cnm pgt nedir testisten sperm alma tese gibi bişe miAynen canım birakmayin zaten. Biz temelli biraktik kaan bey 'in tedavisini onun için ilaçlari biraktik ama ne cevap verecek meraK ediyoruz doğrusu.. Yok toparlanmak için değil de doktor değiştirmek için bıraktık :) hatta değiştirdik bile. Az önce yukarda da yazdim gerçekten ne kadar mantıklı bi karar verdik biz de bilmiyoruz ama yaşım geçiyor. Bizim her üç tüp bebekte ayni şekilde tutunup düştü yani biyokimyasal oldu. Spermden kaynakli olduğu kesin. Bahçeci ile görüştük pgt öneriyorlar yoksa 10 defa da deneseniz ayni şey olabilir diyo doktor. Spermler biraz iyilessin pgt ile tüp yapacaz
Sağol canım inşallah hepimiz gonlumuzdeki çocuk hasretine tez zamanda ulaşırız. Yok tese değil de embriyodan biyopsi alınıp embriyonun sağlıklı olup olmadığına bakılıyor. Sağlıklı değilse transfer edilmiyo. Yani aslında hamilelik oranini yükselten bişey değil ama teşhis açısından güzel bişey en azından sağlıksız ise boşuna umutlanmamis oluyo insan. Umarim sizin istediğiniz şekilde tedavi devam eder canımİnşallah gönlünüze göre olur cnm pgt nedir testisten sperm alma tese gibi bişe mi
Amin cnm benim güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda inşallahSağol canım inşallah hepimiz gonlumuzdeki çocuk hasretine tez zamanda ulaşırız. Yok tese değil de embriyodan biyopsi alınıp embriyonun sağlıklı olup olmadığına bakılıyor. Sağlıklı değilse transfer edilmiyo. Yani aslında hamilelik oranini yükselten bişey değil ama teşhis açısından güzel bişey en azından sağlıksız ise boşuna umutlanmamis oluyo insan. Umarim sizin istediğiniz şekilde tedavi devam eder canım
İnşallah canım.. Senden deAmin cnm benim güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda inşallah
Valla yaş ilerliyor benim yaşımda 31 hakkınızda hayırlısı olsun zor ve sabır gerektiren bir süreç hepimiz yıpranıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun muratlarımızı versin inşallahEvet canım haklı olabilirsin sabırsız davrandik. Biz de iki üç gün kararsız kaldık ne yapsak acaba ama kendi durumumuz için söylüyorum bir yıl bekleme lüksümüz yok çünkü benm yaşım 30. Yumurtalarim azalmaya başlamış. 1 yıla kadar tedavi devam edecek ( ki sonuç ne olacak onu da bilmiyoruz ) diyelim ki normal yolla olacak kadar iyi dedi doktor bu sefer de 6 ay normal deneyin diyecek... Bilmiyorum inan doğru mu karar verdik ama bıraktık hatta ne kadar doğru yaptik bilmiyorum başka doktora gittik bilebize doktorun ilk söylediği şey sperm çıkan hastaya tamoksifen ve klomen verilmez ,oldu. Bu da ne zaman düzelir bilmiyoruz dedi gerçi. Benm de 3 olumsuz tüp denemem var. Bizim en nihayetinde pgt olacak
Aminnn canim hepimizin inşallahValla yaş ilerliyor benim yaşımda 31 hakkınızda hayırlısı olsun zor ve sabır gerektiren bir süreç hepimiz yıpranıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun muratlarımızı versin inşallah
Canım nasılsın mesajını görünce yazayım dedim. Eşimin de sperm testin de büyük bi azalma olmuştu. Hamileymişim hatta o ara o kadar ağladım sinir krizi geçirdim ki anlatamam. Ama daha sonra baktım ilk etepta çoğu hastanın spermlerindee düşüklük oluyormuş nedeni nedir bilmem. Belki de sağlıksız spermler atılıyor vücuttan yada üretilmiyor açıkçası ben böyle düşünüyorum. Benimle aynı gün aşılama yapılan kadına sperm 1 milyon verildi ve onun tuttu. Kaan hoca hep diyor sayı önemli değil kaliteli olsun diye. Canını sıkma eğer başkalarının da sayı düşük geldiyse bu mesajım belki umut olur.Bizde de öyle oldu bizimde ileri hareket%60 di şimdi ileri hareket%1trental ve klomen kullandık bizde. Bende lab farkı mı var dedim yada örnek bekletilmiş dedik.ama şimdi sizin de öyle .niye böyle oldu anlamış değilim
Allah razı olsun canım senden sağ Salim kucağına al inşallah bizlere moral veriyorsun umut oluyorsunCanım nasılsın mesajını görünce yazayım dedim. Eşimin de sperm testin de büyük bi azalma olmuştu. Hamileymişim hatta o ara o kadar ağladım sinir krizi geçirdim ki anlatamam. Ama daha sonra baktım ilk etepta çoğu hastanın spermlerindee düşüklük oluyormuş nedeni nedir bilmem. Belki de sağlıksız spermler atılıyor vücuttan yada üretilmiyor açıkçası ben böyle düşünüyorum. Benimle aynı gün aşılama yapılan kadına sperm 1 milyon verildi ve onun tuttu. Kaan hoca hep diyor sayı önemli değil kaliteli olsun diye. Canını sıkma eğer başkalarının da sayı düşük geldiyse bu mesajım belki umut olur.
Senden de razı olsun canım hep dua ediyorum hep de aklımdasıniz kimin duası kabul olacağı belli olmaz ben doğumda da hep dua edeceğim sizlereAllah razı olsun canım senden sağ Salim kucağına al inşallah bizlere moral veriyorsun umut oluyorsun
Dogumuna da az kalmis cnm ne mutlu ya hayalin kucagina gelecek ins sag salim:) darisi bizlere. Senin hamile kaldgn donem esinin sperm sayisi kacti cnm ? Bzm suan ml 13 milyon cikti alt sinir 15 milyon bzm de sperm sayisi az sayiliyor. Kaan hoca ne diyecek bilmyrm ama sayiya cok takilmiyor diyorlar. Nette dolasimca bu sayinin az oldgnu ve gebelik olusmasnda sikinti olbileceegni okuyrm. Asilama tup bebek gbi tedaviler mi gerekecek bilmiyrm.Senden de razı olsun canım hep dua ediyorum hep de aklımdasıniz kimin duası kabul olacağı belli olmaz ben doğumda da hep dua edeceğim sizlere
Teşekkür ederim canım sen nasılsın.gercekten mı ya bende çok üzüldüm ilk duyunca baya moralim bozuldu şimdi hayırlısı diyorum nasipten öteye gidilmiyorCanım nasılsın mesajını görünce yazayım dedim. Eşimin de sperm testin de büyük bi azalma olmuştu. Hamileymişim hatta o ara o kadar ağladım sinir krizi geçirdim ki anlatamam. Ama daha sonra baktım ilk etepta çoğu hastanın spermlerindee düşüklük oluyormuş nedeni nedir bilmem. Belki de sağlıksız spermler atılıyor vücuttan yada üretilmiyor açıkçası ben böyle düşünüyorum. Benimle aynı gün aşılama yapılan kadına sperm 1 milyon verildi ve onun tuttu. Kaan hoca hep diyor sayı önemli değil kaliteli olsun diye. Canını sıkma eğer başkalarının da sayı düşük geldiyse bu mesajım belki umut olur.
Hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın insalalh bize de dua et canm :)Canım nasılsın mesajını görünce yazayım dedim. Eşimin de sperm testin de büyük bi azalma olmuştu. Hamileymişim hatta o ara o kadar ağladım sinir krizi geçirdim ki anlatamam. Ama daha sonra baktım ilk etepta çoğu hastanın spermlerindee düşüklük oluyormuş nedeni nedir bilmem. Belki de sağlıksız spermler atılıyor vücuttan yada üretilmiyor açıkçası ben böyle düşünüyorum. Benimle aynı gün aşılama yapılan kadına sperm 1 milyon verildi ve onun tuttu. Kaan hoca hep diyor sayı önemli değil kaliteli olsun diye. Canını sıkma eğer başkalarının da sayı düşük geldiyse bu mesajım belki umut olur.
Canım eşim Kaan hocaya gittiğin de ve daha öncesinde sperm testinde 1 ml de 40 ile 60 milyon toplamda 150 milyona kadar çıkıyordu. 2 ay sonra test verdi eşim o ay hamile kaldığımda 1 ml de 10 milyon çıktı toplam ı hatırlamıyorum. İleri hız da çok düşüktü. 2 yıldır ilk defa böyle sonuç aldık biz ben eşimi teselli ettim ama sonra kendim kötü oldum toparlanmam bir kaç gün sürdü. Sonra araştırma yaptım ve Kaan hocaya mesaj attım normal olduğunu söyledi azalmanın. Ben o değerlerle tüp bebeğe hazırlanmaya başladım doktor arıyordum türkiyenin neresi olursa olsun diyordum ama bulamadım doktorlara sonucu attigim da olmayacağını söylüyordu. Bazı doktorlarda gerçekten ticaretini yapıyorlar olur bu değerlerle diyorlar umut veriyorlar ki ilk tüp bebek denememde aynısını yapmıştı doktorum.Dogumuna da az kalmis cnm ne mutlu ya hayalin kucagina gelecek ins sag salim:) darisi bizlere. Senin hamile kaldgn donem esinin sperm sayisi kacti cnm ? Bzm suan ml 13 milyon cikti alt sinir 15 milyon bzm de sperm sayisi az sayiliyor. Kaan hoca ne diyecek bilmyrm ama sayiya cok takilmiyor diyorlar. Nette dolasimca bu sayinin az oldgnu ve gebelik olusmasnda sikinti olbileceegni okuyrm. Asilama tup bebek gbi tedaviler mi gerekecek bilmiyrm.
Surekli hop oturup hop kalkiyoruz trdaviler devam ederkn spermler duzeldimi duzelmedi mi dogal yolla mi tup bebekle hamile kalirm sorulari hic cikmiyor aklimizdan. Bir yandanda yakin cevrede surekli hamile hbrleri aliyoruz daha yeni evlenenler bile cocuklarina kucaklarina aliyorlar derken yikim daha da artiyor. Zor bir yuk gercekten Allah hepimize sabir versin. Sabrimizin sonu da selamet olsn ins. Degerlerin iyi olmasi hamile kalma garantisi vermiyor kotu olmasi da kalamayacagin anlamina gelmiyor bircok kisinin hikayesinden bunu anladm. Bizler icin hamile kalabilmek mucizenin gercklesmesi gbi ulasmasi zor bir hal aldi dogal bir surec olmaktan cikti. Aklimdan cok cikaramayorm ama cok uzulmemeye de calisiyrm. Belki birlac ay snra hamile kalirimda bu yazdiklarmi duygularimi dönüp okurumCanım eşim Kaan hocaya gittiğin de ve daha öncesinde sperm testinde 1 ml de 40 ile 60 milyon toplamda 150 milyona kadar çıkıyordu. 2 ay sonra test verdi eşim o ay hamile kaldığımda 1 ml de 10 milyon çıktı toplam ı hatırlamıyorum. İleri hız da çok düşüktü. 2 yıldır ilk defa böyle sonuç aldık biz ben eşimi teselli ettim ama sonra kendim kötü oldum toparlanmam bir kaç gün sürdü. Sonra araştırma yaptım ve Kaan hocaya mesaj attım normal olduğunu söyledi azalmanın. Ben o değerlerle tüp bebeğe hazırlanmaya başladım doktor arıyordum türkiyenin neresi olursa olsun diyordum ama bulamadım doktorlara sonucu attigim da olmayacağını söylüyordu. Bazı doktorlarda gerçekten ticaretini yapıyorlar olur bu değerlerle diyorlar umut veriyorlar ki ilk tüp bebek denememde aynısını yapmıştı doktorum.
Şunu söyleyim ben sizi çok iyi anlıyorum. Öyle bi duygu ki sanki hiç hamile kalamayacagim diye düşünüyorsunuz. Sanki o mucize size hiç ugramayacak gibi. Ama şöyle bi baktığınız da ne kötü durumda olanların bebeği olmuş hatta 2. 3. Olmuş. Birazda buralardan uzaklaşmak gerekiyor bu site bi süre sonra pek bişey vermiyor sadece aklınızın hep burda olmasını sağlıyor. Ben gerçek anlamda aklımdan çıkardığım o ay hamile kaldım. 2 yıldır ilk defa aklımdan çıkardığım o ay insan tesadüftür diye düşünüyor ama değil işte. Aralık ayında hamile kaldım o ay KB kaybettim ocakta eşim sperm testi yaptırdı sonuç kötü geldi. Benim adetim geçmişti hatta. Sadece aralık ayında çocuk düşünmedim aklımdan çıkardım. Bunları nolur göz ardı etmeyin... inşallah sizde alacaksınız kucağınıza en hayırlı zamanda dua edin sadece Rabbim verip almasın geç oluyorsa olsun ama sağlıklı olsun
Biz sadece bu sitede olanları görüyoruz aslın da bakarsak ne kadar çok insan var çevremizde ne yanlış gidiyor hayatımızda bilmiyorum ama ben eşime asitli içecekleri ve sigarayı bıraktırdım. Nohut çok yedirdim. Bunlar Kaan hocanın tavsiyesiydi. Bende eski mesajlarımı başkalarına özelden yazdığım mesajları okuyorum ne kadar umutsuzmusum. Gerçekten de öyleydi. İnşallah sizlerde bir gün burda umut hikayelerinizi yazacaksınız. İsminizi hiç biseyinizi bilmiyorum ama çok dua ediyorum allah biliyor ya niyetimi duam ulaşıyordur yerine doğumda da hep dua edeceğim.Surekli hop oturup hop kalkiyoruz trdaviler devam ederkn spermler duzeldimi duzelmedi mi dogal yolla mi tup bebekle hamile kalirm sorulari hic cikmiyor aklimizdan. Bir yandanda yakin cevrede surekli hamile hbrleri aliyoruz daha yeni evlenenler bile cocuklarina kucaklarina aliyorlar derken yikim daha da artiyor. Zor bir yuk gercekten Allah hepimize sabir versin. Sabrimizin sonu da selamet olsn ins. Degerlerin iyi olmasi hamile kalma garantisi vermiyor kotu olmasi da kalamayacagin anlamina gelmiyor bircok kisinin hikayesinden bunu anladm. Bizler icin hamile kalabilmek mucizenin gercklesmesi gbi ulasmasi zor bir hal aldi dogal bir surec olmaktan cikti. Aklimdan cok cikaramayorm ama cok uzulmemeye de calisiyrm. Belki birlac ay snra hamile kalirimda bu yazdiklarmi duygularimi dönüp okurumen azindan kaan hocanin sayi onemli degil kalite onemli demesinin dogru oldgnu goruyoruz. Burda tedavi goren butun arkadaslarimin hamilelik hbrini almak nasip olur ins en az kendime istedgm kdr istyrm.
Sizde dna hasarı varmıydı cnmCanım eşim Kaan hocaya gittiğin de ve daha öncesinde sperm testinde 1 ml de 40 ile 60 milyon toplamda 150 milyona kadar çıkıyordu. 2 ay sonra test verdi eşim o ay hamile kaldığımda 1 ml de 10 milyon çıktı toplam ı hatırlamıyorum. İleri hız da çok düşüktü. 2 yıldır ilk defa böyle sonuç aldık biz ben eşimi teselli ettim ama sonra kendim kötü oldum toparlanmam bir kaç gün sürdü. Sonra araştırma yaptım ve Kaan hocaya mesaj attım normal olduğunu söyledi azalmanın. Ben o değerlerle tüp bebeğe hazırlanmaya başladım doktor arıyordum türkiyenin neresi olursa olsun diyordum ama bulamadım doktorlara sonucu attigim da olmayacağını söylüyordu. Bazı doktorlarda gerçekten ticaretini yapıyorlar olur bu değerlerle diyorlar umut veriyorlar ki ilk tüp bebek denememde aynısını yapmıştı doktorum.
Şunu söyleyim ben sizi çok iyi anlıyorum. Öyle bi duygu ki sanki hiç hamile kalamayacagim diye düşünüyorsunuz. Sanki o mucize size hiç ugramayacak gibi. Ama şöyle bi baktığınız da ne kötü durumda olanların bebeği olmuş hatta 2. 3. Olmuş. Birazda buralardan uzaklaşmak gerekiyor bu site bi süre sonra pek bişey vermiyor sadece aklınızın hep burda olmasını sağlıyor. Ben gerçek anlamda aklımdan çıkardığım o ay hamile kaldım. 2 yıldır ilk defa aklımdan çıkardığım o ay insan tesadüftür diye düşünüyor ama değil işte. Aralık ayında hamile kaldım o ay KB kaybettim ocakta eşim sperm testi yaptırdı sonuç kötü geldi. Benim adetim geçmişti hatta. Sadece aralık ayında çocuk düşünmedim aklımdan çıkardım. Bunları nolur göz ardı etmeyin... inşallah sizde alacaksınız kucağınıza en hayırlı zamanda dua edin sadece Rabbim verip almasın geç oluyorsa olsun ama sağlıklı olsun
Yüzde 43 vardı canimSize
Sizde dna hasarı varmıydı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?