Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Degerlerinz çok iyi bebek olmama sebebini hoca neye bağladı

Valla biz de trental kullaniyoruz kizlar evet ama daha test yaptirmadik haftaya yaptiricaz. Yahu zaten tamoksifen hem sayiyi hem hizi dusurdu bu da dusurduyse de daha ilac falan kullanmayiz.

Gunaydin kızlar. Sonunda randevu alabildik eylülün ortasına. Mesajla yazdım özellikle 1.5 aydır sekreteri arayacaktı aramadı bi türlü. Hoca aratmis şükür. 3.kutu emodeks kullanıyor eşim Insallah fayda görmüştür..

Günaydın cnm hayırlı olsun bizde gitmeden emodexe başlamıstım 1.kutu bitmişti dna hasar istedimişti yaptırdık gitmeden beklentimden daha düşük cıkmıstı hasar o zmn cok şükür cünkü eşimin beslenme alıskanlığına göre bizim hasar cok yüksek cıkması gerekirdi onun faydası olduguna inandım eee sizden hasar istedimi gitmeden

Sormus yaptırdınız mi diye. Biz temmuz başında yaptırmıştık onu soylemis sanırım esim. Bence gittikten sonra isteyecek bizden de. Gittiginde yaptırır muhtemelen ama zaman okadar sınırlı ki, şehir dışından geliyoruz ve izin alacak. nasil olacak bilmiyorum. Ne guzel dna hasariniz düşük çıkmış. Kaan beyin onerdigi beslenme alışkanlığı eşime cok ters. Antepli olduğu için kebap, mangal sevdalısı resmen :) sebze yemeginde bile et istiyor. Yesillik alıyorum semiz otu, roka, pirasa tarzı. En azından onlari yedirmeye çalışıyorum yemegin yanında. Bakalım ne diyecek doktor bey bize. Son umudum o artık..

Canm düşük değil 29 cıktı ama ben eşimden dolayı diyorum onun için düşük die adam iş yerinde bile mangal partileri yapıyordu biraz frenledi yemekten eti cıkarma dedi hoca az da olsa koy protein ihtiyacı için dedi ama et sulu olmucak hani suyunu bırakıyor ya öyle olması gerekmiş

Aynen benim eşim:) peki hoca ne kadar daha tedaviye devam edin dedi doğal yolla olur falan demedi mi

Kızlar Kaan hoca gelmenize gerek yok 1 ay sonra spermiyogram yaptırıp yollayın demişti geçen ay gittiğimizde eşimin Ankara'da yaptırdığı tahlilde ileri hareketlilik %50 ydi ve bize Kaan hoca normal yolla bekleyin demişti bu ay yaptırdığımız tahlilde ileri hareketlilik %5 neden böyle oldu Ankara ile bulunduğumuz şehrin tahlilleri arasında çok fark var çok moralim bozuldu

Bizimde boyle bisey oldu bi testte ileri hareketli%68 di sonrakinde %3 cikti delirdim
Kaan bey inisler cikislar olabilir endiselenmeyin hasar olmadigi icin bunlarin onemi yok demiş

Bizimde boyle bisey oldu bi testte ileri hareketli%68 di sonrakinde %3 cikti delirdim
Kaan bey inisler cikislar olabilir endiselenmeyin hasar olmadigi icin bunlarin onemi yok demiş
Öyle mi bizde mail attık bakalım ne diyecek inşallah önemli değildir daha yeni sevinmiştik hasar düzeldi tüp bebeğe gerek yok normal yolla bekleyecez derken bu inişler çok stres yaptım hocadan cvp gelene kadar sizlere sorayım dedim sağol canım cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…