- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Degerlerinz çok iyi bebek olmama sebebini hoca neye bağladıMerhaba kızlar bizde Kaan hocanin hastasıyız.iki ay önce test yapmıştı bizde hasar çıkmadı sayı 33 milyon ileri hareket% 60 di .Kaan hoca trental ve klomen verdi bugün test yaptı sonuçları kötü ya sayı 99 milyon ama ileri hareket%1 hareketsiz %99 çıkmış ya tam düzeldi düzelecek derken böyle oldu moralim çok bozuldu
Sayı düşük dedi Kaan hocaDegerlerinz çok iyi bebek olmama sebebini hoca neye bağladı
Öyle ya bizde çok şaşırdık iyi gelir dedik ama bakalm hayırlısiValla biz de trental kullaniyoruz kizlar evet ama daha test yaptirmadik haftaya yaptiricaz. Yahu zaten tamoksifen hem sayiyi hem hizi dusurdu bu da dusurduyse de daha ilac falan kullanmayiz.
Ama kizlar bizim hizimizi ve sayimizi dusuren tamoksifen oldu. Doktor sayi ve hiz artsin diye trental verdi bize. Yani onun sayiyi vs dusurdugunu de sanmiyorum artikÖyle ya bizde çok şaşırdık iyi gelir dedik ama bakalm hayırlısi
Günaydın cnm hayırlı olsun bizde gitmeden emodexe başlamıstım 1.kutu bitmişti dna hasar istedimişti yaptırdık gitmeden beklentimden daha düşük cıkmıstı hasar o zmn cok şükür cünkü eşimin beslenme alıskanlığına göre bizim hasar cok yüksek cıkması gerekirdi onun faydası olduguna inandım eee sizden hasar istedimi gitmedenGunaydin kızlar. Sonunda randevu alabildik eylülün ortasına. Mesajla yazdım özellikle 1.5 aydır sekreteri arayacaktı aramadı bi türlü. Hoca aratmis şükür. 3.kutu emodeks kullanıyor eşim Insallah fayda görmüştür..
Sormus yaptırdınız mi diye. Biz temmuz başında yaptırmıştık onu soylemis sanırım esim. Bence gittikten sonra isteyecek bizden de. Gittiginde yaptırır muhtemelen ama zaman okadar sınırlı ki, şehir dışından geliyoruz ve izin alacak. nasil olacak bilmiyorum. Ne guzel dna hasariniz düşük çıkmış. Kaan beyin onerdigi beslenme alışkanlığı eşime cok ters. Antepli olduğu için kebap, mangal sevdalısı resmen :) sebze yemeginde bile et istiyor. Yesillik alıyorum semiz otu, roka, pirasa tarzı. En azından onlari yedirmeye çalışıyorum yemegin yanında. Bakalım ne diyecek doktor bey bize. Son umudum o artık..Günaydın cnm hayırlı olsun bizde gitmeden emodexe başlamıstım 1.kutu bitmişti dna hasar istedimişti yaptırdık gitmeden beklentimden daha düşük cıkmıstı hasar o zmn cok şükür cünkü eşimin beslenme alıskanlığına göre bizim hasar cok yüksek cıkması gerekirdi onun faydası olduguna inandım eee sizden hasar istedimi gitmeden
Cok ilginc geldi bana bizim sayi da o civarda ileri hiz 3 hasar orani %2 cikti ve kaan bey hasar olmadigi icin problem olmadigini söylediSayı düşük dedi Kaan hoca
Bize normal yolla olur dedi en fazla 6 aya kadar dedi hoca ama sayı düşük dedi biraz onu yükseltelim dediCok ilginc geldi bana bizim sayi da o civarda ileri hiz 3 hasar orani %2 cikti ve kaan bey hasar olmadigi icin problem olmadigini söyledi
Canm düşük değil 29 cıktı ama ben eşimden dolayı diyorum onun için düşük die adam iş yerinde bile mangal partileri yapıyordu biraz frenledi yemekten eti cıkarma dedi hoca az da olsa koy protein ihtiyacı için dedi ama et sulu olmucak hani suyunu bırakıyor ya öyle olması gerekmişSormus yaptırdınız mi diye. Biz temmuz başında yaptırmıştık onu soylemis sanırım esim. Bence gittikten sonra isteyecek bizden de. Gittiginde yaptırır muhtemelen ama zaman okadar sınırlı ki, şehir dışından geliyoruz ve izin alacak. nasil olacak bilmiyorum. Ne guzel dna hasariniz düşük çıkmış. Kaan beyin onerdigi beslenme alışkanlığı eşime cok ters. Antepli olduğu için kebap, mangal sevdalısı resmen :) sebze yemeginde bile et istiyor. Yesillik alıyorum semiz otu, roka, pirasa tarzı. En azından onlari yedirmeye çalışıyorum yemegin yanında. Bakalım ne diyecek doktor bey bize. Son umudum o artık..
Aynen benim eşim:) peki hoca ne kadar daha tedaviye devam edin dedi doğal yolla olur falan demedi miCanm düşük değil 29 cıktı ama ben eşimden dolayı diyorum onun için düşük die adam iş yerinde bile mangal partileri yapıyordu biraz frenledi yemekten eti cıkarma dedi hoca az da olsa koy protein ihtiyacı için dedi ama et sulu olmucak hani suyunu bırakıyor ya öyle olması gerekmiş
Normal olur Dedi 2 ay dna hasarı için 6 ay normal tedavi süreci dedi Rabbim ne zamn nasip ederse artıkAynen benim eşim:) peki hoca ne kadar daha tedaviye devam edin dedi doğal yolla olur falan demedi mi
HDi insallah ya Rabbim bekletmeden nasip etsinNormal olur Dedi 2 ay dna hasarı için 6 ay normal tedavi süreci dedi Rabbim ne zamn nasip ederse artık
Bizimde boyle bisey oldu bi testte ileri hareketli%68 di sonrakinde %3 cikti delirdimKızlar Kaan hoca gelmenize gerek yok 1 ay sonra spermiyogram yaptırıp yollayın demişti geçen ay gittiğimizde eşimin Ankara'da yaptırdığı tahlilde ileri hareketlilik %50 ydi ve bize Kaan hoca normal yolla bekleyin demişti bu ay yaptırdığımız tahlilde ileri hareketlilik %5 neden böyle oldu Ankara ile bulunduğumuz şehrin tahlilleri arasında çok fark var çok moralim bozuldu
Öyle mi bizde mail attık bakalım ne diyecek inşallah önemli değildir daha yeni sevinmiştik hasar düzeldi tüp bebeğe gerek yok normal yolla bekleyecez derken bu inişler çok stres yaptım hocadan cvp gelene kadar sizlere sorayım dedim sağol canım cevabın içinBizimde boyle bisey oldu bi testte ileri hareketli%68 di sonrakinde %3 cikti delirdim
Kaan bey inisler cikislar olabilir endiselenmeyin hasar olmadigi icin bunlarin onemi yok demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?