Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hasar düzeldi bizim sadece harekette sıkıntı var şuan promotil endol ve trental kullanıyor. Emodeksi promotil le değiştirdi İnşallah olur Sağlıkla kucağına alırsın
ayy yanlış yazmısım canım hareketı nasıl arttıracakmış dıye yazacaktım. sagolasın bu arada

Kizlar dna hasarindan sonra sonuclari eski dr umuza gösterdik duzelmez demis esim de demis ki hocam esim internetten kaan aydos un hastalarini takip ediyor duzelenler var ..Dr da tamam oyleyse Kaan Hocaya yazayim onerdigi ilaci direk soyleyim demis .Esimin yaninda mesaj atmis cevap geldi Kaan Hoca emodex ve Nac 600 vermis bu nac C vitamini degil mi proxeedi de biraksin demis

Emodex ten guzel sonuc alan var mi ?

L Lavinyata macun cok pahali degil mi canim ya ben de ari sutu bal polen propolis yaptirdim gerci 1 kavanozu 200 tl bir ay gidiyor

Emodeks gerçekten mucize bir ilaç eşime iyi geldi ama herkese aynı etkiyi verir mi bilmiyorum

Emodeks gerçekten mucize bir ilaç eşime iyi geldi ama herkese aynı etkiyi verir mi bilmiyorum
Insallah bize de sifa olur sayiyi dusurdu mu peki ondan korkuyoruz bir de dna hasari %kacti hasar düşmüş ya simdi ne problem var peki

Insallah bize de sifa olur sayiyi dusurdu mu peki ondan korkuyoruz bir de dna hasari %kacti hasar düşmüş ya simdi ne problem var peki
Sayıyı düşürdüğünü zannetmiyorum klomen de kullanmıştı belki o düşürmüştür hasar nisanda %35 ti Ağustosda %8 e düşmüştü şimdi hareket problemimiz var

Sayıyı düşürdüğünü zannetmiyorum klomen de kullanmıştı belki o düşürmüştür hasar nisanda %35 ti Ağustosda %8 e düşmüştü şimdi hareket problemimiz var
Bizim cok yuksek %48 insallah sizinki gibi olur canim .Keciboynuzu pekmezi kullaniyor mu esin .Bizde hareket 0di keciboynuzu kürü ve pekmezinden sonra %16ya cikti .Ama proxeed ceviz de kullandi

Afilim92 sizin problem ne canım kaan hocada tedavi görmüyorsunuz heralde
Esimin isi nedeniyle kaan hocaya gidemedik doktorumuz kaan hocayla gorustu dun emodex onermis daha once spermiyogramlari da gondermistik .Hiz morfoloji hasar sorunu hiz yukseliyor su an

Bizim cok yuksek %48 insallah sizinki gibi olur canim .Keciboynuzu pekmezi kullaniyor mu esin .Bizde hareket 0di keciboynuzu kürü ve pekmezinden sonra %16ya cikti .Ama proxeed ceviz de kullandi
Bence çok yüksek değil emodex e başlayın inşallah düşer keçiboynuzu tozu yiyor Proxeed kullanmadık ama hareket kaç ayda yükseldi peki

Bence çok yüksek değil emodex e başlayın inşallah düşer keçiboynuzu tozu yiyor Proxeed kullanmadık ama hareket kaç ayda yükseldi peki
4 ayda falan hareket icin kesinlikle proxeed almalisiniz icinde gerekli olan l karninin l arginin cinko her sey var.cinko hareket icin cok onemli aycekirdegi.kabak cekirdeginde mevcut yedirebilirsin.Ben aktara tozu sormustum pekmez ve kürün yerini tutmaz demisti .Tozla hic ugrasma pekmez al direk sabah aksam 1er tatli kasigi yedir canim

L Lavinyata bu arada ileri hiziniz kac ki bizimki 0 iken yukselmeye basladi cok sukur Morfoloji de duzelse keske

Proxeed kullanalım şimdi zaten promotil endol ve trental kullanıyoruz acaba bi sakıncası olurmu tozunu kaan hoca önermişti o yüzden tozunu kullanıyordu eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…