Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar benim esimde temmuzda 1 Ay neofortil kullanmisti bu ay yeni test yaptik, sayi 8 den 45 e yükselmiş, 1 hafta keciboynuzu da yapmistim. ama hiz yine 0. hizi nasil yükseltiyorsunuz? sizde de hiz hiç 0 çikmişmiydi?

arkadaşlar eşimin değerlerini yazdım. hiç bilgisi olan yok mu. kaan hoca 22 ekimde dönüş yapacak. aranızda semen haploidi paneli testini yaptırn yok mu hiç meraktan öleceğim galiba .

kizlar benim esimde temmuzda 1 Ay neofortil kullanmisti bu ay yeni test yaptik, sayi 8 den 45 e yükselmiş, 1 hafta keciboynuzu da yapmistim. ama hiz yine 0. hizi nasil yükseltiyorsunuz? sizde de hiz hiç 0 çikmişmiydi?
Havuc suyu yapıyorum ben 22 ağustostan beri her aksam. keciboynuzu bizde sayıyı arttırdı ama suan klomen kullanıyor o sayıyı azaltmıstır diye düsünüyorum oyüzden havucu bırakıp keciboynuzuna gecicem yakın zamanda

ben de havuç yediriyorum günde 2 tane, kuruincir yiyor, haftada 1-2 nohut yemeği. isirgan otu çayi da sipariş ettik gelecek

Cnm o macun satan amcanın numarasını bana da verebilir misin ? Fiyatı ne kadardı acaba ?

cnm bizim ileri hız%0 cıkmıstı toplam hareketli %10 du. 3 aylık emodeks trental tedavisi artı macun kullnarak %70 hıza ulaştı

cnm bizim ileri hız%0 cıkmıstı toplam hareketli %10 du. 3 aylık emodeks trental tedavisi artı macun kullnarak %70 hıza ulaştı
test sonuclari ciksinda bakalim kaan hoca hangi vitamini baslarsa onu alacağim bende. esim de temmuzda trental kullanmisti belki de sayiyi o artirmistir. Hareket hep 0 söyle 1-2 olsa bile sevincem

test sonuclari ciksinda bakalim kaan hoca hangi vitamini baslarsa onu alacağim bende. esim de temmuzda trental kullanmisti belki de sayiyi o artirmistir. Hareket hep 0 söyle 1-2 olsa bile sevincem
hareket yükselir bence cnm en zor değişen morfolojı diyorlar o bile degısebılıyor. inş kaan hocanın tedavisinden fayda sağlarsnz

ben de havuç yediriyorum günde 2 tane, kuruincir yiyor, haftada 1-2 nohut yemeği. isirgan otu çayi da sipariş ettik gelecek
Havuctaki vitamin yağda cözünen oyüzden ya havucu yemek yerken yesin ya da suyunu sıkıp bikac damla zeytinyağı damlatmalısın. İncir de aynı sekilde

Havuç suyu ver her aksam bi bardak 7-8 havucu sık ama dışını soyma vitamin dısında hıza etkisi cok cnm

Bende bilmiyorum diploid 2n demek sperm n demek sadece onu bilyorum ıstırgan otu yapragı al onu demle çayını alma
ısırgan otu çayını sallama çay alıp iş yerinde falan kullanabilirsin dedi hoca, o yüzden öyle aldım. Katı meyve sıkacağım da yok yese ya da salataya katsam olmaz mı? Yeşil yapraklı şeyleri de yediriyorum sürekli

kızlar bir şey diyeceğim benim eşimin gastriti vardı, o yüzden yıllardır mide koruyucu kullanır. Sonra bize mide koruyucu da yapmış olabilir dediler, kestik onu da. Sizin eşleriniz de uzun süre mide koruyucu kullandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…