- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ben de sasırdım bide bisüre kullandırmıstım hemen bıraktımBende o zmn ısrarla sorayım da e vitamine neden olmaz demiş ona şaşırdım
Havuc suyu yapıyorum ben 22 ağustostan beri her aksam. keciboynuzu bizde sayıyı arttırdı ama suan klomen kullanıyor o sayıyı azaltmıstır diye düsünüyorum oyüzden havucu bırakıp keciboynuzuna gecicem yakın zamandakizlar benim esimde temmuzda 1 Ay neofortil kullanmisti bu ay yeni test yaptik, sayi 8 den 45 e yükselmiş, 1 hafta keciboynuzu da yapmistim. ama hiz yine 0. hizi nasil yükseltiyorsunuz? sizde de hiz hiç 0 çikmişmiydi?
Yaptırmadık biz oyüzden benim fikrim yok malesefarkadaşlar eşimin değerlerini yazdım. hiç bilgisi olan yok mu. kaan hoca 22 ekimde dönüş yapacak. aranızda semen haploidi paneli testini yaptırn yok mu hiçmeraktan öleceğim galiba .
ben de havuç yediriyorum günde 2 tane, kuruincir yiyor, haftada 1-2 nohut yemeği. isirgan otu çayi da sipariş ettik gelecekHavuc suyu yapıyorum ben 22 ağustostan beri her aksam. keciboynuzu bizde sayıyı arttırdı ama suan klomen kullanıyor o sayıyı azaltmıstır diye düsünüyorum oyüzden havucu bırakıp keciboynuzuna gecicem yakın zamanda
Cnm o macun satan amcanın numarasını bana da verebilir misin ? Fiyatı ne kadardı acaba ?cnm kaybın için çok üzüldüm. özelden macun satan amcanın numarasını mesaj attım. kaan hocanın istediği bir takım testler var bu testler sperme dair bütün sorunları ortaya koyuyormus cunku bu testlerde sorun yoksa spermde sıkıntı yok diyecegız demişti bize. bizim dna hasar cıkmadı ama canlılık düşük cıktı. 3 at tedavi olduk degerlerımız duzeldı bakalım doğal yolla yada tüp bebekle artık sperm acısından sıkıntı yok karar sizin demiş. bizde birkaç ay doğal yolla deneyecegız, tüp bebekten negatif almak bize ağır geldi eşim hemen tüp bebek istemiyor. spermıyogramımızda ortalama bır durumda suan sayımız cok yuksek değil emodekse hala devam edıyoruz belkı sayıda artar. kısmetımızde nezmn varsa ozmn gelecek bebegımız ama bız elımızden gelenı yapıp öyle beklemeyız. bizde sebepsiz inf. diye gidip tüp bebek yaptrdık negatf alınca spermi arastrdık bu sorunlar karsımıza cıktı. spermin kalıtesını arttırıp tüp bebege oyle baslamak lazım. bize 1 sperm yetıyor 6000 kat büyütüp seçiyoruz deselerde , negatif sonuc geldıkten snra spermde sorun vardı kalitesizdi diyebiliyorlar.
niye e vitamini kullanma dedi doktor? Ben eşime evicap200 gr e vitamini kullandırıyorum. Kötü etki ediyorsa kullandırmayayım yaBen kaan hocaya solgarın larginin sordum kullanabilirsin ama e vitamini kesinlikle kullanma yazmıs
cnm bizim ileri hız%0 cıkmıstı toplam hareketli %10 du. 3 aylık emodeks trental tedavisi artı macun kullnarak %70 hıza ulaştıkizlar benim esimde temmuzda 1 Ay neofortil kullanmisti bu ay yeni test yaptik, sayi 8 den 45 e yükselmiş, 1 hafta keciboynuzu da yapmistim. ama hiz yine 0. hizi nasil yükseltiyorsunuz? sizde de hiz hiç 0 çikmişmiydi?
test sonuclari ciksinda bakalim kaan hoca hangi vitamini baslarsa onu alacağim bende. esim de temmuzda trental kullanmisti belki de sayiyi o artirmistir. Hareket hep 0 söyle 1-2 olsa bile sevincemcnm bizim ileri hız%0 cıkmıstı toplam hareketli %10 du. 3 aylık emodeks trental tedavisi artı macun kullnarak %70 hıza ulaştı
tesekkür ederim.Yaptırmadık biz oyüzden benim fikrim yok malesef
hareket yükselir bence cnm en zor değişen morfolojı diyorlar o bile degısebılıyor. inş kaan hocanın tedavisinden fayda sağlarsnztest sonuclari ciksinda bakalim kaan hoca hangi vitamini baslarsa onu alacağim bende. esim de temmuzda trental kullanmisti belki de sayiyi o artirmistir. Hareket hep 0 söyle 1-2 olsa bile sevincem
Bende evicap 200 kullanıyodum kullanma dedi. Tüm hormon değerleri de normaldi anlamadımniye e vitamini kullanma dedi doktor? Ben eşime evicap200 gr e vitamini kullandırıyorum. Kötü etki ediyorsa kullandırmayayım ya
Havuctaki vitamin yağda cözünen oyüzden ya havucu yemek yerken yesin ya da suyunu sıkıp bikac damla zeytinyağı damlatmalısın. İncir de aynı sekildeben de havuç yediriyorum günde 2 tane, kuruincir yiyor, haftada 1-2 nohut yemeği. isirgan otu çayi da sipariş ettik gelecek
inşallah canimhareket yükselir bence cnm en zor değişen morfolojı diyorlar o bile degısebılıyor. inş kaan hocanın tedavisinden fayda sağlarsnz
Bıraktırsam mı acaba ? Ama saraçoglundan duydum kullanmak çok faydalı diyeBende evicap 200 kullanıyodum kullanma dedi. Tüm hormon değerleri de normaldi anlamadım
Bende bilmiyorum diploid 2n demek sperm n demek sadece onu bilyorum ıstırgan otu yapragı al onu demle çayını almaben de havuç yediriyorum günde 2 tane, kuruincir yiyor, haftada 1-2 nohut yemeği. isirgan otu çayi da sipariş ettik gelecek
Havuç suyu ver her aksam bi bardak 7-8 havucu sık ama dışını soyma vitamin dısında hıza etkisi cok cnmtest sonuclari ciksinda bakalim kaan hoca hangi vitamini baslarsa onu alacağim bende. esim de temmuzda trental kullanmisti belki de sayiyi o artirmistir. Hareket hep 0 söyle 1-2 olsa bile sevincem
ısırgan otu çayını sallama çay alıp iş yerinde falan kullanabilirsin dedi hoca, o yüzden öyle aldım. Katı meyve sıkacağım da yok yese ya da salataya katsam olmaz mı? Yeşil yapraklı şeyleri de yediriyorum sürekliBende bilmiyorum diploid 2n demek sperm n demek sadece onu bilyorum ıstırgan otu yapragı al onu demle çayını alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?