Canım keçiboynuzu tozunu eşim bala karıştırıp yiyorKızlar keçi boynuzu tozu aldım bu nasıl kullanılacak???? Bide ısırgan otu çayı aldım bitki halinde aç karnına mı tüketiliyor?????
Peki ne kadar bala ne kadar keçi boynuzu tozu karıştırıyor ?Canım keçiboynuzu tozunu eşim bala karıştırıp yiyor
Pardon canım pekmeze karıştırmış ama balda olurmuş .200 gr keçi boynuzu tozu. Yarım kilo pekmez böyle canımPeki ne kadar bala ne kadar keçi boynuzu tozu karıştırıyor ?
Rica ederim canımTmm cnm teşekkürler
Biz baslayalı 1 aydan fazla oldu cok da düzenli yapıyoruz spermiyogramını cok merak ediyorum hasar tedavisi de baslayalı 1 aydan fazla oldu ama biz pek değerlendiremedik bu süreyi. Ben hastayım antibiyotik kullanıyorum. Biraz da cabalayıp olmazsa üzülürüm diye cabalamıyorumCanm cok tşk eserim cvp için peki bu sonradan kullanılan ilaçlar sayınızda artıs yaptımı? Bide sana şiddetle havuç suyunu öneriyorum hız için bi dene lütfen
Hasar düzelmeden olması zor zaten canm bizde cabaladık tedavideyiz belki olur die ama yine yokBiz baslayalı 1 aydan fazla oldu cok da düzenli yapıyoruz spermiyogramını cok merak ediyorum hasar tedavisi de baslayalı 1 aydan fazla oldu ama biz pek değerlendiremedik bu süreyi. Ben hastayım antibiyotik kullanıyorum. Biraz da cabalayıp olmazsa üzülürüm diye cabalamıyorum
Bazen ben de ordan rastgele sayfa açıp okuyorum hepsini okumak mumkun degil ama sunu cok iyi anladim hernsey Allah in rahmeti o isterse tum imkansızlıklar ortadan kalkar.Dayimin 20 sene sonra oldu su an okula bile basladi prensesimiz :) Ben de hep bu mucizelerden moral buluyorum .Kizlar 2 milyondan 76 milyona yolculugumuz diye bi topik var ya onu okuyorum surekli. Oradakilerin cogu hamile kalmis bizde umudumuzu kesmeyelim
Ama daha 200lerdeyim topik 12000 kusur sayfa bitiremem sanirim hepsini okuyan var mi aranizda?
Biraz baktım şimdi Saraçoğlu çayından bahsetmiş işe yaramış baya. Yeşillik ağırlıklı beslenme falan. Boncuk hamile kalmış mı acaba ? 15 sayfa ancak okudum. Morfoloji için arı sütü bal polen ve içine kırılmış ceviz çok işe yarıyormuş.saraçoglundan o çayı almayı düşünüyorum.Kizlar 2 milyondan 76 milyona yolculugumuz diye bi topik var ya onu okuyorum surekli. Oradakilerin cogu hamile kalmis bizde umudumuzu kesmeyelim
Ama daha 200lerdeyim topik 12000 kusur sayfa bitiremem sanirim hepsini okuyan var mi aranizda?
Canim bazilarini ayni anda kullanmak zararli olabiliyor dikkat etmek lazim .mesela morfoloji icin coban cokerten var ama keciboynuzu pekmezi ile ayni anda kullanilmiyor .Dikkat etmek lazim.Biz morfoloji dna hasari ve hiz problemi ile ugrasiyoruz.su an esim ari sutu propolis bal keciboynuzu pekmezi evicap nac 600 emodex kullanıyor. Ceviz ve kuru uzum yiyorBuarada dün ısırgan otu çayı aldım sallama degil ama demlemelik. Keçi boynuzu tozu da aldım. Dün akşam başladık kullanmaya inşallah faydası olur. Keçi boynuzu kürüne de devam ediyoruz. Roka , havuç ,semiz otu , turp , arı sütü bal polen, ceviz, fındık, badem, Antep fıstığı tedarik ettik. Evicap kullanıyoruz bırakmaya cesaret edemedim. Larginine kullanıyoruz. Larginin biterse emodeks baçlıycaz. Kuruüzüm tozu da almayı düşünüyorum çakşır suyu da. Acaba hepsini bi arada kullanmak sakıncalı olur mu ? Havucu da öyle yiyor günde 4 tane falan.suyunu sıkacak makinamız yok maalesef....
ben de sayfalari bazen atlayarak okuyorum. Sadece cevreden soranlar insani bunaltiyo. Sinir oluyorum o soranlara. Artik karar verdim SANANE diyip yuzune bakicam bakalim ne diyeceklerBazen ben de ordan rastgele sayfa açıp okuyorum hepsini okumak mumkun degil ama sunu cok iyi anladim hernsey Allah in rahmeti o isterse tum imkansızlıklar ortadan kalkar.Dayimin 20 sene sonra oldu su an okula bile basladi prensesimiz :) Ben de hep bu mucizelerden moral buluyorum .
hamile kalmis evet o yuzden birakmislar yazmayiBiraz baktım şimdi Saraçoğlu çayından bahsetmiş işe yaramış baya. Yeşillik ağırlıklı beslenme falan. Boncuk hamile kalmış mı acaba ? 15 sayfa ancak okudum. Morfoloji için arı sütü bal polen ve içine kırılmış ceviz çok işe yarıyormuş.saraçoglundan o çayı almayı düşünüyorum.
ben uzum cekirdegi, keciboynuzu ozu, bal, caksir otu(suyu degil direk kendisi), coban cokerten, corek otu, susam, zerdecal, zencefil, dut pekmezi, ari sutu, polen, propolis ve daha bir suru sey yediriyorum karisim yaptim. Baktim netten hepsi sperme cok faydali.Buarada dün ısırgan otu çayı aldım sallama degil ama demlemelik. Keçi boynuzu tozu da aldım. Dün akşam başladık kullanmaya inşallah faydası olur. Keçi boynuzu kürüne de devam ediyoruz. Roka , havuç ,semiz otu , turp , arı sütü bal polen, ceviz, fındık, badem, Antep fıstığı tedarik ettik. Evicap kullanıyoruz bırakmaya cesaret edemedim. Larginine kullanıyoruz. Larginin biterse emodeks baçlıycaz. Kuruüzüm tozu da almayı düşünüyorum çakşır suyu da. Acaba hepsini bi arada kullanmak sakıncalı olur mu ? Havucu da öyle yiyor günde 4 tane falan.suyunu sıkacak makinamız yok maalesef....
Cnm havuç suyu ileri hız için çok önemli diye biliyorumBen evicapi sordum tanidigimiz bir urologa zararli degil kullanabilirsiniz dedi.
Birde havucu ne icin kullaniyorsunuz ben bi aksam icirdim baska icirmedim. Her aksam mi iciriyosunuz?
Kan degerlerine baktirin canim bazen sekeri yukseltiyor bazen fsh filan yani su ikisi ayni anda kullanilamaz demiyorum ama ben nobetlese yaptırıyorum bazi kürlerin suresi var 1 ay kullan 1 hafta ara ver tarzindaHmm tamam cnm havucu öyle tüketelim inş. İşte bu saydıklarımdan hangisini ayna anda kullanmak sakıncalı acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?