Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim erkekler cocuk gibiler. Once bunu kabul et anne gibi yaklas biraz baktin olmadi biraz sert olursun.siz kac yillik evlisiniz?
ne kadar surede bu degerlere geldi? Tup bebekle mi oldu oglusunuz? Degerlerinizde gayet iyi bence
Canim erkekler cocuk gibiler. Once bunu kabul et anne gibi yaklas biraz baktin olmadi biraz sert olursun.siz kac yillik evlisiniz?
ne kadar surede bu degerlere geldi? Tup bebekle mi oldu oglusunuz? Degerlerinizde gayet iyi bence
Cnm 3 bitti 4. Senemize girdik. Ama ben 32 yaşındayım eşimde 37 yaşında. Geç kalıyoruz ondan aceleci tavrım

Cnm 3 bitti 4. Senemize girdik. Ama ben 32 yaşındayım eşimde 37 yaşında. Geç kalıyoruz ondan aceleci tavrım
evet bende cocuklari cok sevdigim icin cok cocugum olsun istiyorum. Ama Allah kismet ederse tabi. Gec kaliyoruz diye de uzuluyorum

Tüp bebeğe gidecektik adet olsaydım ilk defa adeti 4 gözle beklerken gelmedi hamileymişim. Ameliyattan 1 sene sonra hamile kaldım. 2011 sonu ameliyat oldu 2012 haziranda hamile kalabildim. Sayı hız bu yeni testte güzel gibi hiçbirşey yapmadan böyle cıktı ama morfoloji 2 o kötü. Dna hasarı çıkmadı 3 hafta sonra dediler düzen labratuar

1 sene kadar. Evet kaan aydos ile tedavi oldu eşim. Morfolojiniz iyiyse hiç korkmayın en zoru morfoloji

Kizlar hocanin sitesinde gelen mesaji bulamadim.iki hafta oldu ilaci kullanali esim fsh testimi yaptirmasi gerek birde ac karninami yapiliyor aile hekimine gidicek yarin.

Kizlar hocanin sitesinde gelen mesaji bulamadim.iki hafta oldu ilaci kullanali esim fsh testimi yaptirmasi gerek birde ac karninami yapiliyor aile hekimine gidicek yarin.
aile hekimliğinde yapilmiyor o test. Aç olmasina gerek yok canim

maillerde 'ara' kismi var oraya kaan aydos yazin mail onunuze gelir

Dun aksam buyuk bi sanciyla bebegimi dusurdum. Dr.un verdigi bi ilacla. Bugun yine dr.a gittim biraz daha varmis onun icin tekrar ilac verdi. Kurtaj olmama gerek kalmaz insallah.

Dun aksam buyuk bi sanciyla bebegimi dusurdum. Dr.un verdigi bi ilacla. Bugun yine dr.a gittim biraz daha varmis onun icin tekrar ilac verdi. Kurtaj olmama gerek kalmaz insallah.
Canim cok gecmis olsun ben de kimyasal atlattim icinden parca gidiyor kalsa canin olcak kalbi atacak ama elinden bir sey gelmiyor .Allah yardimcimiz olsun

Hocanın sayfasında genelde azospermi basarı hikayeleri var dna hasarı tedavisi azınlık gibi. Bizde morfoloji de sıkıntı görüstügümüzde hic bunun üstüne konusmadı
Kaan Hoca morfolojiyi onemsemiyor burdan edindigim bilgiler kadariyla

Arkadaşlar bizim semen testinde neden morfoloji görünmüyor bi arkadaş yollamış onda görünüyor düzen labaratuvarında verdik tahlili

Eki Görüntüle 2051664 Arkadaşlar bizim semen testinde neden morfoloji görünmüyor bi arkadaş yollamış onda görünüyor düzen labaratuvarında verdik tahlili
Siz DNA hasar testi ile birlikte mi yaptirdiniz canım bu semen testini.canim bizde de çıkmamıştı arayıp laboratuvari sormuştum DNA hasar ile yapıldığında hepsine bakilmiyor denildi bana ondan olabilir

Siz DNA hasar testi ile birlikte mi yaptirdiniz canım bu semen testini.canim bizde de çıkmamıştı arayıp laboratuvari sormuştum DNA hasar ile yapıldığında hepsine bakilmiyor denildi bana ondan olabilir
Evet cnm dna hasarıyla ugraşıoruz onunla birlikte yaptırdık normal hastanede tahlil veriyorduk deformasyon morfoloji 18 çıkıyordu bilemiyorum ki morfolojidedemi problem var

Evet cnm dna hasarıyla ugraşıoruz onunla birlikte yaptırdık normal hastanede tahlil veriyorduk deformasyon morfoloji 18 çıkıyordu bilemiyorum ki morfolojidedemi problem var
Bilmiyorum canım valla biz daha hiç baktırmak morfolojiye.yarin eşim test yapicak krugerde baktiracak bakalm ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…