Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar daha once kurtaj olan var mi aranizda?
Beni yarin dr. Hastahaneye cagirdi ancak sali gidecegim. Kanamam olmadi daha dusmedi bebek bu nedenle sanirim kurtaj olucam ve cok korkuyorum.

Kizlar 2 milyondan 76 milyona yolculugumuz diye bi topik var ya onu okuyorum surekli. Oradakilerin cogu hamile kalmis bizde umudumuzu kesmeyelim
Ama daha 200lerdeyim topik 12000 kusur sayfa bitiremem sanirim hepsini okuyan var mi aranizda?
Merhaba ben o topikten geliyorum 2012 yılından 1m21014 yılına kadar bütün yazışmaların sahidiyim. Butun arkadaşlarım anne oldular çok şükür sizde ümidinizi yitirmeyin.

Merhaba ben o topikten geliyorum 2012 yılından 1m21014 yılına kadar bütün yazışmaların sahidiyim. Butun arkadaşlarım anne oldular çok şükür sizde ümidinizi yitirmeyin.
Sizin çocuğunuz oldu mu peki ? Bize özellikle tavsiye edeceğiniz birşey var mı ?

tesekkurler cevabiniz icin. Bize onerileriniz neler peki buradaki tum arkadaslara? Orayi da okuyabiliriz ama cok zor 12000kusur sayfa

Kızlar Saraçoğlundan eşim için ve kendim için kür aldım eşime sormadan. Çünkü söylesem karşı çıkacağını biliyordum ki karşı çıktı içmem yemem diye. Paralarımızı ortada heba ediyorsun yeter artık hiçbirşey kullanmam diyor. Arayıp iptal edicim diyor. Kafam Allah bullak ya. Şu 2 milyondan 76 milyona başlığında gördüm boncuk boncuk diye bi arkadaş kullanmış gebe de kalmış zaten. Her kür 1 buçuk ay sürüyor toplamda 3 defa kullanacak yani 4.5 ay sürecek. Kendime de kolay hamile kalmak için kür aldım. İnş işe yarar ama bu adam beni öldürecek kullanmam yemem yeter deyip duruyor. Evde kavga kıyamet kopuyor. Yanlış mı yapıyorum acaba ? İçime bi kurt düştü. Önce Kaan hocaya gidelim diyor o ne derse onu yaparız kür falan kullanmam diyor.

kaan hocadan randevunuz ne zaman? Esinin hal hareketlerini sen bilirsin canim ama benim tavsiyem iptal etme. Cunku bu ugurda ne olursa olsun yapmaliyiz. Belki siniri gecince duzgince konusunca anlasirsiniz. Tup bebek falan denediniz mi?ben tup bebek surecinde bir cok aci cektim igne ilac kullandim. Ama esim hic biseyden etkilenmedi. Etkilenemdigi gibi sut falanda icmiyordu. Bende sonunda patladim ben ugrastim herturlu aciyi cektim diye sen nasil istemem icmem diyebilirsin diye. O da anladi ve simdi her seyi yapiyor.

Kizlar Baskent hastahanesi Levent Peskirci hakkinda bilginiz var mi? Kaan beye gidene kadar esim ona gidecek. Hormonlarina baktircaz birde kullandigimiz ilaclari kurleri soracagiz

Benimkide aynı canm bende ikna edemedim kaan hoca da zaten ilaçların yanında cok kür önermiyor etkilerini anlamak için

10-15 Aralık aralık arası randevumuz. Ya o sürece kadar ne kadar düzelirse diye sipariş verdim eşime kalsa oluruna bırakıcam herşeyi. Bende patlıycam da az kaldı zaten. Ya sanki bende kaynaklı olmuyor. Hiç çabasına düşmüyor. Uğraşmıyor. İnsan bi utanır çekinir ben bu kadını bu hale getiriyorum çaresine bakayım uğraşayım didineyim falan. Yok çok rahat ya. Onun yapması gereken şeyi ben yapıyorum oda daha karşı çıkıyor.

Benimkide aynı canm bende ikna edemedim kaan hoca da zaten ilaçların yanında cok kür önermiyor etkilerini anlamak için
Daha Kaan hocaya gitmeye 2.5 ay var bu süre zarfında kullanalım bakalım diyorum yükseltelim biraz değerleri. 3.5 milyon ya değeri bu değerle ne olacak ki. Hiç anlamıyor ya. Kullanan ve sonuç alanlar var diyorum yok boşuna harcama yapma diyor.

Sizin çocuğunuz oldu mu peki ? Bize özellikle tavsiye edeceğiniz birşey var mı ?
Evet bir oğlum var çok sukur. 2013 dogumlu simdi kardes için yeniden yasiyiruz herşeyi. Unutmusum yaptıklarımizi foruma dönüp eski mesajlarımı okudum hatırladım. Proxeed kullanmışız eşim varikosel ameliyatı oldu oncelikle. Sonra kaan aydınla maillesmisiz gün aşırı hormon ilacı, dolaşımı düzelten 2 ilaç ve antioksidan vitaminler kullanmışız kür hiç yapmadık hatirliyorum

bugün test verdik sonuç sayı çok iyi ama morfoloji düşük. Kaan beye yazdım ama ekim sonu cvp gelecekmiş

bugün test verdik sonuç sayı çok iyi ama morfoloji düşük. Kaan beye yazdım ama ekim sonu cvp gelecekmiş
Sonuçlar maşallah güzel inş morfolojisi de halledersiniz. Morfoloji için araştırma yapın. Kaçtan bu değere geldi sperm sayınız? Ne kadar sürede oldu ? Ne kullandınız ?

Sonuçlar maşallah güzel inş morfolojisi de halledersiniz. Morfoloji için araştırma yapın. Kaçtan bu değere geldi sperm sayınız? Ne kadar sürede oldu ? Ne kullandınız ?
Bu ilk spermiyogram canım. 2011 de varikosel ameliyatından önce ml de 400000 'di 1 milyon altında azospermi yani ameliyat olduk ilaçlar vitaminler derken hamile kaldığın zaman sayimiz 60 milyon morfoloji 8 ciikmisti

Canim erkekler cocuk gibiler. Once bunu kabul et anne gibi yaklas biraz baktin olmadi biraz sert olursun.siz kac yillik evlisiniz?
Bu ilk spermiyogram canım. 2011 de varikosel ameliyatından önce ml de 400000 'di 1 milyon altında azospermi yani ameliyat olduk ilaçlar vitaminler derken hamile kaldığın zaman sayimiz 60 milyon morfoloji 8 ciikmisti
ne kadar surede bu degerlere geldi? Tup bebekle mi oldu oglusunuz? Degerlerinizde gayet iyi bence

Hmm ama çok güzel artmış. Ne güzel çocuğunuzda olmuş . Allah bağışlasın. Peki ilk çocuk için ne kadar uğraştınız ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız ? Kaan hocaya mı gittiniz ? Ya kusura bakmayın eşim 4.5 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat öncesi 1 milyon 800 bindi. Ameliyattan 3 ay sonrada 3 milyon 650 bin oldu.çok korkuyorum anne olamamaktan. Morfolojisi sınırın altında degil ama çokta kötü degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…