Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm neler yediniz ictnz nasl duzeldi ne kulandinz

Aktardami bulabilirim hocaya sorsakmi acaba sormadanda kullanmak istemiyorum
Saracoglu oneriyor evet yanlis yazmisim coban cokerten dr genelde önermez bitkisel seyleri sorsan kullanma der ama saracoglundan izle morfolojiye en iyi gelen seylerden biri oldugunu görürsünüz

Ben de surekli farkli doktorlarla gorusuyorum. Sana neler dediler? Ben dusuklerimin sebebi bu diye dusunuyorum 58 az degil cunku
Morfoloji 1 2 arasi hiz 0 di simdi yukseldi cok sukur gecen sayi dusuk cikti dr takilmayin dedi hasar 48 72 gun dolacak ustune 15 gun daha ekleyip test yaptircaz duruma gore yeni tedaviye gececek

Morfoloji 1 2 arasi hiz 0 di simdi yukseldi cok sukur gecen sayi dusuk cikti dr takilmayin dedi hasar 48 72 gun dolacak ustune 15 gun daha ekleyip test yaptircaz duruma gore yeni tedaviye gececek
Klomen kullaniyor musunuz? Biz de 2 hafta klomen kullanicaz fsh aticaz. Insallah bizim de hasar duser

Ben 5 dusuk yaptim sonucu gosteriyorum alakasi yok korunma diyolar bi de
Canim bende genetikciye sordum oda onemsemedi hic dna hasarini.ama bence herkes anladığı uzmanlastigi noktada yorum yapıyor gerisini önemsemiyor.benim esim varikosel ameliyati olduktan 3ay sonra hamile kaldim düşük yaptim.esimi ameliyat yapan dojtor demiski esim hamile kalmış artik spermle ilgili bir durum yok eşin bakilsin demis.ilac bile vermedi sadece e vitamini verip yollamis.urolokta docent birde.ben burdaki arastirmalarimla ogrendim dna hasarjni kaan hocayi buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…