Bizim sorun %50 üzeri dna hasarıydı. Başarısız tüp bebek sonrası eşimde stresten sayı ve morfoloji de gitgide bozulmuştu. Allaha çok şükür tedavimiz ve sağlıklı beslenme ile sorun çözüldü[/ lavinyata neler kulandnz cnm neler yediniz
Cnm neler yediniz ictnz nasl duzeldi ne kulandinzBizim sorun %50 üzeri dna hasarıydı. Başarısız tüp bebek sonrası eşimde stresten sayı ve morfoloji de gitgide bozulmuştu. Allaha çok şükür tedavimiz ve sağlıklı beslenme ile sorun çözüldü
Bizim sayida sorun yok ama morfoloji 0 duzelirmi bilmiyorum bu morfoljinin iyisi kac oluyo acaba .Bizde de sayı hız morfoloji skıntısı var trental ve promotil kullanıyoz
Canim vovan cokerten cayi morfolojiyi %1de olsa duzeltiyorBizim sayida sorun yok ama morfoloji 0 duzelirmi bilmiyorum bu morfoljinin iyisi kac oluyo acaba .
Aktardami bulabilirim hocaya sorsakmi acaba sormadanda kullanmak istemiyorumCanim vovan cokerten cayi morfolojiyi %1de olsa duzeltiyor
Saracoglu oneriyor evet yanlis yazmisim coban cokerten dr genelde önermez bitkisel seyleri sorsan kullanma der ama saracoglundan izle morfolojiye en iyi gelen seylerden biri oldugunu görürsünüzAktardami bulabilirim hocaya sorsakmi acaba sormadanda kullanmak istemiyorum
Saolasin canim arastiriyim hemenSaracoglu oneriyor evet yanlis yazmisim coban cokerten dr genelde önermez bitkisel seyleri sorsan kullanma der ama saracoglundan izle morfolojiye en iyi gelen seylerden biri oldugunu görürsünüz
Dna hasari onemsenmez mi dna kirigi demek önemsemedikleri sey morfolojiKizlar yaa hic bir doktor onemsemiyor bu dna hasarini
Ben 5 dusuk yaptim sonucu gosteriyorum alakasi yok korunma diyolar bi deDna hasari onemsenmez mi dna kirigi demek önemsemedikleri sey morfoloji
Canim dr degistir su kisacik zamanda ben 8 dr la gorustum her birinden farkli bir sey duydumBen 5 dusuk yaptim sonucu gosteriyorum alakasi yok korunma diyolar bi de
Ben de surekli farkli doktorlarla gorusuyorum. Sana neler dediler? Ben dusuklerimin sebebi bu diye dusunuyorum 58 az degil cunkuCanim dr degistir su kisacik zamanda ben 8 dr la gorustum her birinden farkli bir sey duydum
Morfoloji 1 2 arasi hiz 0 di simdi yukseldi cok sukur gecen sayi dusuk cikti dr takilmayin dedi hasar 48 72 gun dolacak ustune 15 gun daha ekleyip test yaptircaz duruma gore yeni tedaviye gececekBen de surekli farkli doktorlarla gorusuyorum. Sana neler dediler? Ben dusuklerimin sebebi bu diye dusunuyorum 58 az degil cunku
Klomen kullaniyor musunuz? Biz de 2 hafta klomen kullanicaz fsh aticaz. Insallah bizim de hasar duserMorfoloji 1 2 arasi hiz 0 di simdi yukseldi cok sukur gecen sayi dusuk cikti dr takilmayin dedi hasar 48 72 gun dolacak ustune 15 gun daha ekleyip test yaptircaz duruma gore yeni tedaviye gececek
Hayir emodex sadece canimKlomen kullaniyor musunuz? Biz de 2 hafta klomen kullanicaz fsh aticaz. Insallah bizim de hasar duser
Sizn fsh kactiHayir emodex sadece canim
Su.an bilemiyecem canim ama normalSizn fsh kacti
Canim bende genetikciye sordum oda onemsemedi hic dna hasarini.ama bence herkes anladığı uzmanlastigi noktada yorum yapıyor gerisini önemsemiyor.benim esim varikosel ameliyati olduktan 3ay sonra hamile kaldim düşük yaptim.esimi ameliyat yapan dojtor demiski esim hamile kalmış artik spermle ilgili bir durum yok eşin bakilsin demis.ilac bile vermedi sadece e vitamini verip yollamis.urolokta docent birde.ben burdaki arastirmalarimla ogrendim dna hasarjni kaan hocayi buldumBen 5 dusuk yaptim sonucu gosteriyorum alakasi yok korunma diyolar bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?