Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Demek ki guzel gunler yakinda
Bi tahminde buluncam hasar %30lara inmistir bak bunu kalbimden soyluyorum sonuc cikinca soyle

Cnm sizin sorun kaö aydır tedavi görüyorsunuz
Ilk basts dna hasar testi yapilmadi 6 ay esim proxeed plus kullando hareket artti ama cok artmadi ben de dna hasar testi yaptiralim dedim ve 48 cikti 2.siseye yeni gectik emodexte

Ilk basts dna hasar testi yapilmadi 6 ay esim proxeed plus kullando hareket artti ama cok artmadi ben de dna hasar testi yaptiralim dedim ve 48 cikti 2.siseye yeni gectik emodexte
Kaan hocaya mı tedavi oluyorsunuz cnm bizde kullanmıştık erzincandaki doktor vermişti bize ama hiç bir faydasını göremedik

Cnm şuan hesaplma yaptımda senin dedigin gibi galiba toplam hareketi sayıyor yani tahlil dogru çünkü 82 nin %65 i hareketli bu
cnm toplam sperm hareketini baz alıyorlar belli ki çünkü 82 milyonun 65 ide ileri hareketli olsa sperm yogunlugu 53 milyon olması lazım ama bizim ki 20 milyon yani toplam hareketi baz alarak yazmışlar yani ileri hareket %30 falan demek tahlilde yerinde hareketli falan toplyıp yazıolar yinede iyi mi sence

R rvydmrt canım maşallah çok güzel yükselmiş dna hasarı ya ilgili bende bir tahminde bulunayım bence %10 un altıma düşmüştür Bizi hasar %8 e düştü ama sayı ve hareket artmadı malesef

Cnm hareket bnce iyi dogal yol icin yeterli suan. Ins hasarda dusmustr

R rvydmrt canım maşallah çok güzel yükselmiş dna hasarı ya ilgili bende bir tahminde bulunayım bence %10 un altıma düşmüştür Bizi hasar %8 e düştü ama sayı ve hareket artmadı malesef
Ayyy inşallahh agzından bak damlıyor umarım sizinde sayı hareket artar havuç suyu çok etkili bence Sayı ve hareket için ilaç ne verdi cnm size

Kaan hocaya mı tedavi oluyorsunuz cnm bizde kullanmıştık erzincandaki doktor vermişti bize ama hiç bir faydasını göremedik
Canim esim isi dolayisi ile sehir disina çıkamıyor izin yok .Ama dr umuz bir kez Kaan Hocayla gorustu o tavsiye etti emodex

Kızlar ben c vitamini olsun diye mandalina limon pancar falan onlarıda suyunu çıkarıp eşime içiriyorum. Her gece yatmadan evvel bi bardak havuç suyu ve bi bardakta limon mandalina pancar suyu içiriyorum. Her sabahta 3 tane ceviz 8 tane badem, fındık,yer fıstığı ve Antep fıstığı yediriyorum. Bi avuçta siyah büyük çekirdekli kuru üzüm yiyor. Emodex kullanıyor günde 2 defa. Biz testleri hep aynı yerde yaptırıyoruz ki net anlayalım artıp artmadıgını. İnş bizde de böyle yükselişler olur. Bide bol bol domates yediriyorum.

Kizlar semen sonucumuz cikmis dr kendisi aradi toplam sayi 18 milyona düşmüş ml deki sperm sayisi 7 milyon ileri hiz 0 yavas hiz 43 cikmis .Neden boyle oldu anlamadim emodex yan etki mi yapti ileri hiz 0 dan %16ya yükselmişti proxeedle

Kaan hocanın verdiği ilaçlar olan spermi de düşürüyor bende anlamadım hangi ilaç ters tepki yapıyor

Allah Allah bende anlamadım. Cnm emodexin içindekiler genelde birimde dışardan alıp kullandığımız ürünlerden oluşuyor yani yan etki yapması bana mantıksız geldi. İçeriğindeki her madde ayrı ayrı sperm için kaliteli olan şeyler. İçeriğinde her bir kapsülde 200 mg L-Arginine, 100 mg L-Carnitine, 100 mg Epimedium Sagittatum, 125 mg Tribulus Terrestis, 250 mcg Folik asit, 100 mcg selenyum, 20 mg Coenzym Q10, 20 mg Çinko, 75 mc C Vitamini, 50mg Üzüm çekirdeği özü, 30 mg Keçiboynuzu özütü bulunmaktadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…