Demek ki guzel gunler yakindaUmarım cnm tahlilde bi yanlışlık olsa 3 ay önce ki tahlil dede yüksek çıakrdı bence ignenin çok etkisi var onun sayesindr yükselldi bence vede her akiam ısırgan otu çayı ve havuç suyu içirdim eşime bizim %65 ti ilk hasarımız 3 ay sonra %50 ye düştü bakalım şimdi nolacak çok merak ediorum ama biz bu kadar sayı hiç beklemiyorduk sonuçta 5 milyon nere 82 milyon nere düzen labaratuvarı asla hata olamaz tahlillerde diyor
Ay inşallah bi arkadaşta % 15 e inmiştir dedi bakalım cnm ama inmese sperm sayısıda artmazdı demiDemek ki guzel gunler yakinda
Bi tahminde buluncam hasar %30lara inmistir bak bunu kalbimden soyluyorum sonuc cikinca soyle
Cnm sizin sorun kaö aydır tedavi görüyorsunuzDemek ki guzel gunler yakinda
Bi tahminde buluncam hasar %30lara inmistir bak bunu kalbimden soyluyorum sonuc cikinca soyle
Ilk basts dna hasar testi yapilmadi 6 ay esim proxeed plus kullando hareket artti ama cok artmadi ben de dna hasar testi yaptiralim dedim ve 48 cikti 2.siseye yeni gectik emodexteCnm sizin sorun kaö aydır tedavi görüyorsunuz
Bence artmazAy inşallah bi arkadaşta % 15 e inmiştir dedi bakalım cnm ama inmese sperm sayısıda artmazdı demi
Kaan hocaya mı tedavi oluyorsunuz cnm bizde kullanmıştık erzincandaki doktor vermişti bize ama hiç bir faydasını göremedikIlk basts dna hasar testi yapilmadi 6 ay esim proxeed plus kullando hareket artti ama cok artmadi ben de dna hasar testi yaptiralim dedim ve 48 cikti 2.siseye yeni gectik emodexte
Cnm şuan hesaplma yaptımda senin dedigin gibi galiba toplam hareketi sayıyor yani tahlil dogru çünkü 82 nin %65 i hareketli bucnm bu düzen labın galıba. biz eylülde düzende test verdık hızımız %70 ti. aynen bu şekilde yazıyordu. 1 ay sonra memorıal şişlide test verdık. ileri hız%10 yavas %35 yerınde %5 cıktı. düzendekinde böyle sınıflandırmıyor toplam yazıyordu. şimdi hangisi doğru bilmyrm 1 ayda düşüşmü oldu acaba. memorial şişlininki daha detaylı bir testti. morfolojıde duzen %6 , memorialda %2 cıktı. ben son testi yani memorıalı baz alıyorum suan. sayılarımız her ıkı testte de aynıydı. ml 14 mılyondu.
cnm toplam sperm hareketini baz alıyorlar belli ki çünkü 82 milyonun 65 ide ileri hareketli olsa sperm yogunlugu 53 milyon olması lazım ama bizim ki 20 milyon yani toplam hareketi baz alarak yazmışlar yani ileri hareket %30 falan demek tahlilde yerinde hareketli falan toplyıp yazıolar yinede iyi mi sencecnm bu düzen labın galıba. biz eylülde düzende test verdık hızımız %70 ti. aynen bu şekilde yazıyordu. 1 ay sonra memorıal şişlide test verdık. ileri hız%10 yavas %35 yerınde %5 cıktı. düzendekinde böyle sınıflandırmıyor toplam yazıyordu. şimdi hangisi doğru bilmyrm 1 ayda düşüşmü oldu acaba. memorial şişlininki daha detaylı bir testti. morfolojıde duzen %6 , memorialda %2 cıktı. ben son testi yani memorıalı baz alıyorum suan. sayılarımız her ıkı testte de aynıydı. ml 14 mılyondu.
Çok güzel yükselmiş. Darısı bizlere inşArkadaşlar çok mutluyum degerlerimiz yükseldi dna hasar testi 15 güne çıkacak sizde düzelmişmidir dna hasarı Eki Görüntüle 2057521
Cnm hareket bnce iyi dogal yol icin yeterli suan. Ins hasarda dusmustrCnm şuan hesaplma yaptımda senin dedigin gibi galiba toplam hareketi sayıyor yani tahlil dogru çünkü 82 nin %65 i hareketli bu
cnm toplam sperm hareketini baz alıyorlar belli ki çünkü 82 milyonun 65 ide ileri hareketli olsa sperm yogunlugu 53 milyon olması lazım ama bizim ki 20 milyon yani toplam hareketi baz alarak yazmışlar yani ileri hareket %30 falan demek tahlilde yerinde hareketli falan toplyıp yazıolar yinede iyi mi sence
İnaşallah cnmÇok güzel yükselmiş. Darısı bizlere inş
Ayyy inşallahh agzından bak damlıyor umarım sizinde sayı hareket artar havuç suyu çok etkili bence Sayı ve hareket için ilaç ne verdi cnm size
Canim esim isi dolayisi ile sehir disina çıkamıyor izin yok .Ama dr umuz bir kez Kaan Hocayla gorustu o tavsiye etti emodexKaan hocaya mı tedavi oluyorsunuz cnm bizde kullanmıştık erzincandaki doktor vermişti bize ama hiç bir faydasını göremedik
Kaan hocanın verdiği ilaçlar olan spermi de düşürüyor bende anlamadım hangi ilaç ters tepki yapıyorKizlar semen sonucumuz cikmis dr kendisi aradi toplam sayi 18 milyona düşmüş ml deki sperm sayisi 7 milyon ileri hiz 0 yavas hiz 43 cikmis .Neden boyle oldu anlamadim emodex yan etki mi yapti ileri hiz 0 dan %16ya yükselmişti proxeedle
Ne yapcagimizi sasirdikKaan hocanın verdiği ilaçlar olan spermi de düşürüyor bende anlamadım hangi ilaç ters tepki yapıyor
Aynen öyle hemen gönderseydin sonucu malum 1 ay sonra cevap veriyor eşim buna çok sinirleniyor 2 dakikada gönderse herkese cevabı 1 saatini almaz diyor 1 ay boyunca bu ilaçlar daha çok düşürür diye de korkuyorumNe yapcagimizi sasirdik
Allah Allah bende anlamadım. Cnm emodexin içindekiler genelde birimde dışardan alıp kullandığımız ürünlerden oluşuyor yani yan etki yapması bana mantıksız geldi. İçeriğindeki her madde ayrı ayrı sperm için kaliteli olan şeyler. İçeriğinde her bir kapsülde 200 mg L-Arginine, 100 mg L-Carnitine, 100 mg Epimedium Sagittatum, 125 mg Tribulus Terrestis, 250 mcg Folik asit, 100 mcg selenyum, 20 mg Coenzym Q10, 20 mg Çinko, 75 mc C Vitamini, 50mg Üzüm çekirdeği özü, 30 mg Keçiboynuzu özütü bulunmaktadıKizlar semen sonucumuz cikmis dr kendisi aradi toplam sayi 18 milyona düşmüş ml deki sperm sayisi 7 milyon ileri hiz 0 yavas hiz 43 cikmis .Neden boyle oldu anlamadim emodex yan etki mi yapti ileri hiz 0 dan %16ya yükselmişti proxeedle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?