Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin:)) Sizin değerler azospermken doğal yolla olabilecek kadar düzeldi yani, çok sevindim.Tekrar merhaba herkese. Uzun süredir yoktum. Bu arada biz 5. Tüp bebek tedavisini olduk. Normal yolla bebek sahibi olabilirsin demişti Kaan hoca ama yaşım gereği yine sadece altı ay kadar bekledim ve tüp bebek yapmaya karar verdik. Bu kararımızda da bizi destekledi ve eşime benim ilaç tedavimle eş zamanlı uygulayacağı bir tedavi önerdi. Tüp bebek tedavisini başka bir merkezde yapmamıza rağmen bu desteği bize sağlaması çok önemliydi. Bu reçete içinde ekstra bir ücret talep etmedi tekrar muayeneye gelin demedi. Yaklaşık bir yılllık tedavi sürecinde kendisine sadece bir kere muayene ücreti ödedim. Tüp bebek öncesinde eşimin değerleri oldukça düzelmişti zaten. Çok şükür bu sefer dualarımız kabul oldu. Şu anda gebeyim. Eşi azospermi olan arkadaşlar, Kaan hocaya güvenin ve ne derse yapın. İçiniz rahat olsun. Azospermi tedavi edilemez bir rahatsızlık değil. Tamamen düzeltilemese de durumunuzda gelişmeler olabiliyor ve tek bir sperm bile sizin hayallerinize kavuşmanız için yeterli. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin.
At
bakalım cnm
Cnm hasar dusunce ne yapilmasini onerdiler paylasrsanz sevnrimArkadaşlarr çok şükür hasar %65 ten %7 ye düştüüü
Henüz cvp gelmedi cnm gelince yazarım sayfayaCnm hasar dusunce ne yapilmasini onerdiler paylasrsanz sevnrim
mail adresi yok canım, mail attığı sayfaya cevap yazılamıyor. Kendi sayfasından atıyorum ben. Cep telefonundan girince olmuyor bazen, bilgisayardan dene.Arkadaslar kaan hocanın mail adresini bilen varmı sayfasından soru cevap bolumune kayıt oldum ama açılmıyo bir türlü
mail adresi yok canım, mail attığı sayfaya cevap yazılamıyor. Kendi sayfasından atıyorum ben. Cep telefonundan girince olmuyor bazen, bilgisayardan dene.
Nasıl bir tedavi uyguladınizArkadaşlarr çok şükür hasar %65 ten %7 ye düştüüü
3 ay lomen emodeks 3 ayda emodeks ve menagon igneNasıl bir tedavi uyguladıniz
Gözün aydın canım bizde kaan beyden cevap bekliyoruz ne kadar sürede düştü değer Birde nerde yaptirdin testi biz ankara da yaptırdıkRabbime şükürler olsun inşallahhh güzel sonuçlar alırız kaann hocadan allah razı olsunnn Eki Görüntüle 2061715
Bizde ank düzende yaptırdık cnm 6 ayda düştü %65 di çünkü çok şükür umutsuzluga kapılmayın inşallah yakın zamanda haber veririm siZeGözün aydın canım bizde kaan beyden cevap bekliyoruz ne kadar sürede düştü değer Birde nerde yaptirdin testi biz ankara da yaptırdık
Bizim yüzde 25 canım kaan bey ne kadar sürede cevap verdiBizde ank düzende yaptırdık cnm 6 ayda düştü %65 di çünkü çok şükür umutsuzluga kapılmayın inşallah yakın zamanda haber veririm siZe
hemen atti demekki bizimkide taaa 7 aralik2 hafta oldu cnm normalde 8 aralık die sistem mesaj atmış ama yanlışlık oldu demekki spermiyogramı atalı 2 hafta oldu
2 hafta oldu spermiyogramı o zaman attık demkki ikisinin cvabını bir yazdı cnmhemen atti demekki bizimkide taaa 7 aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?