Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evlendik hemen istedik hic korunmadık aynen 1,5 yıl oldu hala hızlı geciyor her ay
Cocuk dusunmeye baslayinca her ay safak sayar gbi o adetin gelmemesini bekliyrsn aslinda ve her ay yikici oluyor belki 1 sene 2 sene az bir sure gbi geliyor insanlara 365 gun bebek isteyerk yasamak hic de aZimsanacak brsy degil. Ins daha fala beklemek zorunda kalmayiz yada Allah bir sekilde sabrini verir

Aminn inşallah gercekten de öyle her ay benim icin bebek düsüncesiyle başlayıp bitiyor zaman da su gibi geciyor

Imsi teknigi cnm o bahsettgin 8000 kat buyutup bakiyrlar memorilda bize o teknik uygulanacak. Sen memnun kalmadinmi memoriladan
Canim ben memnun kaldim hastaane calisanlar cok iyi ama erkrktr sorun yok dediler bize 3 sene tedavi gorduk orda hep sebepsiz dendi en sonunda kalitesiz yumurta dendi. Bizde baska merkez arastiricakken kaan hocayi duyduk.herkesr gorede degisiyo insallah sizde faydali olur.bi arkadasim 0.01 amh tek yumurtayla hamile kaldi orda bi arkadasim esi varikoseldi ilk denemede hamile kaldi ama bizde bisey olmadi

arkadaşlar bende geçen sene güvenç bey de denedim embriyologun bana dediği ımsi tekniğinin kullanıldığı idi ama hiç inandırıcı gelmedi ayrıca mikroçip daha etkili bir yöntem artık çoğu yerinde kullandığı söyleniyor

Sizin dna hasarimi vardi cnm? Semra hocada pek inanmiyr dna hasarinin gebeligi etkiledgne daha net birsy yok diyor. Bnce yinede onuda duzeltmek lazm olan senelerimize oluyor snra. Bakalim ins hepimiz mutlu sona ulasrz bir yerler vesile olacak

Sizin dna hasarimi vardi cnm? Semra hocada pek inanmiyr dna hasarinin gebeligi etkiledgne daha net birsy yok diyor. Bnce yinede onuda duzeltmek lazm olan senelerimize oluyor snra. Bakalim ins hepimiz mutlu sona ulasrz bir yerler vesile olacak
yok canım bizim sayı çok iyi 2014 de yapılan spermiyogramda morfoloji %4 dü normal hatta çok iyi dendi.ama kaan hocanın testlerde canlı sperlm %4 morfoloji %0 dna hasarıda % 17 çıktı hoca tup bebekte sorun yok ama normal yoldan gebelik olmaz yazmış.canlılıkta sorun var dedi 2 ay olucak ilaç kullanıyoruz işte aralık başı oksidatif stres testi istesi dna hasarına gerek yok dedi.

bizimde canlılık 3 ay sonrakı testte duzelmıstı canm. emodeks ve trental kullandık. inş sizinde düzelir de doğal yolla olur

bizimde canlılık 3 ay sonrakı testte duzelmıstı canm. emodeks ve trental kullandık. inş sizinde düzelir de doğal yolla olur
bizdede endolü kesti hoca trental ve impryl ile devam bide çörekotu yağı içiyor her sabah eşim çok iyi geliyormuş.bizimde ocakta belli olur durumumuz morjoloji sıfır o canımı sıkıyo

bizdede endolü kesti hoca trental ve impryl ile devam bide çörekotu yağı içiyor her sabah eşim çok iyi geliyormuş.bizimde ocakta belli olur durumumuz morjoloji sıfır o canımı sıkıyo
Morfolojinin sifir olmasinida cok onemsemiyorlar cnm cynku ufak anomalileri bile morf bozuk diye nitelendiriyorlar ama onlar gebeligi olusturablrmis orn kucuk bir boyun anomolisi olanlar tamamen cift basli sperm arasinda mutlaka kalite farki var. ama ikisinide eliyorlarmis. Boyun anomalisi olan sperm gebe birakalrken dgri birakamaz gbi. O yuzdn her spermdeki hasar orani ayni degil ve her hasarda gebelige engel degilmis

Arkadaslar bizde kaan beyde tedavi görüyoruz eşimde sperm sayısı azlığı var en fazla 400bin oldu bu ay tahlillerimizi yolladım cevap bekliyorum. Bizim gibi aynı ilaçları kullananlar var mı merak ettim ilk basta emodeks ve klomen daha sonra emodeks ve trendal sonrada emodeks ve endole gectik suan bu ilaçları kullanıyoruz sadecede sperm sayısı azligimiz var ama normal yolla gebelik sayısına ulaşmadı sperm sayısı gibi geliyor sizin aranİzdada sperm azlığı olan var mı lütfen yardımcı olun

kaan bey bizden sperm dna paneli istemiş kızlar mkrogende yaptırın demiş. fiyat çok uçuk 650 tl sizce başka yerde yaptırsam nolurkii uygun fiyata bulabilirsemm

Bizede emodex klomen başladı simdi endol trendal ve imprtly e geçti hasar cıktı ve sayımız az bizimde.klomenle artış olmadı mı peki?

Bizede emodex klomen başladı simdi endol trendal ve imprtly e geçti hasar cıktı ve sayımız az bizimde.klomenle artış olmadı mı peki?
2 aydır tahlil yaptırdığımiz da 200bin çıkıyordu hep bu ay 400bin çıktı sadece. Biz kaan hocaya basladan önce netten araştırıp proxeed kullanmıştık 3 ay ondanda 1milyona çıkmıştı daha sonra kaan hocayı bulunca bıraktık

Ya ben bu proxeede cok inanıyorum emodex bizde pek etkili olmadı ama kaan hoca emodexten sonra imprtly geçti vitamin olarak aslında ben ekstra proxeed alsam başlasam mı die düşünüyorum bazen

sizin sayınız ne kadardi ve ne kadar artış oldu
Bizimde ml de 1,3 milyon bu deger 15 milyon olması gerekmiş en az bizim sayı sabit ama bi ara keçiboybuzu kürü ile 4-5 milyona cıkarmıstım yada cıktıgını sandım lab değişikti o zmn son tahliller hep düZende yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…