bazen benimde aklıma geliyor da tedaviye kafama göre hareket etmek istemiyorum bu ay tahlil gönderdik cevabını bekliyoruz msj atıp proxeed hakkında konuşmakta istiyorum hocayla bize sanki o daha iyi gibi geldi bilmişlikte taslayıp ters tepki verirde diyede cekiyorumYa ben bu proxeede cok inanıyorum emodex bizde pek etkili olmadı ama kaan hoca emodexten sonra imprtly geçti vitamin olarak aslında ben ekstra proxeed alsam başlasam mı die düşünüyorum bazen
biz 1milyonun üstüne daha hiç çıkmadık hatta kaan hocada ilaclarda en yüksek bu ay 400bin oldu muhtemelen tüp bebek için çağıracak bizde düzende yaptırmıştık testlerimizi sperm sayısı ve hasar kaydına baktı sadeceBizimde ml de 1,3 milyon bu deger 15 milyon olması gerekmiş en az bizim sayı sabit ama bi ara keçiboybuzu kürü ile 4-5 milyona cıkarmıstım yada cıktıgını sandım lab değişikti o zmn son tahliller hep düZende yapıldı
Bende aynısını düşünüyorum üstü kapalı sordum 5.şişedeyiz sayımızda artış olmadı emodexle başka vitamine geçelimmi sizce dedim imprtly verdi yine prodexe geçemedimbazen benimde aklıma geliyor da tedaviye kafama göre hareket etmek istemiyorum bu ay tahlil gönderdik cevabını bekliyoruz msj atıp proxeed hakkında konuşmakta istiyorum hocayla bize sanki o daha iyi gibi geldi bilmişlikte taslayıp ters tepki verirde diyede cekiyorum
Hasar kaç cıktı sizde?biz 1milyonun üstüne daha hiç çıkmadık hatta kaan hocada ilaclarda en yüksek bu ay 400bin oldu muhtemelen tüp bebek için çağıracak bizde düzende yaptırmıştık testlerimizi sperm sayısı ve hasar kaydına baktı sadece
bende sorucam artık bi cevap gelsindeBende aynısını düşünüyorum üstü kapalı sordum 5.şişedeyiz sayımızda artış olmadı emodexle başka vitamine geçelimmi sizce dedim imprtly verdi yine prodexe geçemedim
bizde hiç çıkmadı hasar sadece sayı azlığı için tedavi görüyoruzHasar kaç cıktı sizde?
Cok sevindim inşallah o da artarbizde hiç çıkmadı hasar sadece sayı azlığı için tedavi görüyoruz
inşallah rabbim hepimize yardımcı olsun hayırlısıyla cocugumuzu kucagimiza almayı nasip etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah rabbimCok sevindim inşallah o da artar
İmpryl kullanıyoruz biz de 2 bucuk aydır. Bu hafta tahlil vercek hasar için eşim. Bakalım işe yaradı mı hic sayı morfoloji ne alemdeBende aynısını düşünüyorum üstü kapalı sordum 5.şişedeyiz sayımızda artış olmadı emodexle başka vitamine geçelimmi sizce dedim imprtly verdi yine prodexe geçemedim
sonucu merak ettim benimle de paylasir misin etiketleyip ? impryl biz de kullandik ama emodexe geçtim ben kendimİmpryl kullanıyoruz biz de 2 bucuk aydır. Bu hafta tahlil vercek hasar için eşim. Bakalım işe yaradı mı hic sayı morfoloji ne alemde
Hocanın verdiğini değiştirmedim bakalım ben de sonuca göre değiştircem. Bi arkadas burdan hamile kalmıssonucu merak ettim benimle de paylasir misin etiketleyip ? impryl biz de kullandik ama emodexe geçtim ben kendim
Canim insallah bu morfoloji ve hasar gebeliğe yansımaz cok korkuyorumHocanın verdiğini değiştirmedim bakalım ben de sonuca göre değiştircem. Bi arkadas burdan hamile kalmısAfilim92 cok sevindim sonunda morfoloji dna hasarı sorunlu biri doğal yoldan hamile
Güzel arkadaşım sana tavsiyem aklına kötü şeyler hiç getirme,moralini yüksek tut.hicbirsey için stres yapma.cunku gebelikte stres hormonları çok etkiliyor.iyi bir doktor bul ve ona devam et.evham yapıp sık sık doktora koşma benim gibiCanim insallah bu morfoloji ve hasar gebeliğe yansımaz cok korkuyorum
Cuma gitcem canim insallah arastirmalarimi tamamlayip betam yukselmistir insallah dua edin lutfenGüzel arkadaşım sana tavsiyem aklına kötü şeyler hiç getirme,moralini yüksek tut.hicbirsey için stres yapma.cunku gebelikte stres hormonları çok etkiliyor.iyi bir doktor bul ve ona devam et.evham yapıp sık sık doktora koşma benim gibiinşallah gebeliğin çok güzel geçer ve kucağına alırsın canım
Dualarim seninle canım Allah herkesin gönlündeki hayirlisiyla tez zamanda kabul etsinCuma gitcem canim insallah arastirmalarimi tamamlayip betam yukselmistir insallah dua edin lutfen
İnsalalh dualrim seninle canm stres yapma Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCuma gitcem canim insallah arastirmalarimi tamamlayip betam yukselmistir insallah dua edin lutfen
Ayyy nolur sonucu bildir banada kactı hasar sizdeİmpryl kullanıyoruz biz de 2 bucuk aydır. Bu hafta tahlil vercek hasar için eşim. Bakalım işe yaradı mı hic sayı morfoloji ne alemde
Canım sen l carnitine ve l arginine nasıl veriyorsun?l arginine kaç mg 500 mu bin mi birde kapsül şeklinde olan miHocanın verdiğini değiştirmedim bakalım ben de sonuca göre değiştircem. Bi arkadas burdan hamile kalmısAfilim92 cok sevindim sonunda morfoloji dna hasarı sorunlu biri doğal yoldan hamile
Ya bi kac gündür aklımda bende başlıcam solgarın l argine carnitine ve Q10 a ama mglıklarını bilemedimCanım sen l carnitine ve l arginine nasıl veriyorsun?l arginine kaç mg 500 mu bin mi birde kapsül şeklinde olan mi
Bende düşünüyorum canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum impryl de yetersiz geliyor onları da deneyelim bakalım ne olacakYa bi kac gündür aklımda bende başlıcam solgarın l argine carnitine ve Q10 a ama mglıklarını bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?