Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya ben bu proxeede cok inanıyorum emodex bizde pek etkili olmadı ama kaan hoca emodexten sonra imprtly geçti vitamin olarak aslında ben ekstra proxeed alsam başlasam mı die düşünüyorum bazen
bazen benimde aklıma geliyor da tedaviye kafama göre hareket etmek istemiyorum bu ay tahlil gönderdik cevabını bekliyoruz msj atıp proxeed hakkında konuşmakta istiyorum hocayla bize sanki o daha iyi gibi geldi bilmişlikte taslayıp ters tepki verirde diyede cekiyorum

biz 1milyonun üstüne daha hiç çıkmadık hatta kaan hocada ilaclarda en yüksek bu ay 400bin oldu muhtemelen tüp bebek için çağıracak bizde düzende yaptırmıştık testlerimizi sperm sayısı ve hasar kaydına baktı sadece

Bende aynısını düşünüyorum üstü kapalı sordum 5.şişedeyiz sayımızda artış olmadı emodexle başka vitamine geçelimmi sizce dedim imprtly verdi yine prodexe geçemedim

Bende aynısını düşünüyorum üstü kapalı sordum 5.şişedeyiz sayımızda artış olmadı emodexle başka vitamine geçelimmi sizce dedim imprtly verdi yine prodexe geçemedim
İmpryl kullanıyoruz biz de 2 bucuk aydır. Bu hafta tahlil vercek hasar için eşim. Bakalım işe yaradı mı hic sayı morfoloji ne alemde

İmpryl kullanıyoruz biz de 2 bucuk aydır. Bu hafta tahlil vercek hasar için eşim. Bakalım işe yaradı mı hic sayı morfoloji ne alemde
sonucu merak ettim benimle de paylasir misin etiketleyip ? impryl biz de kullandik ama emodexe geçtim ben kendim

sonucu merak ettim benimle de paylasir misin etiketleyip ? impryl biz de kullandik ama emodexe geçtim ben kendim
Hocanın verdiğini değiştirmedim bakalım ben de sonuca göre değiştircem. Bi arkadas burdan hamile kalmıs Afilim92 cok sevindim sonunda morfoloji dna hasarı sorunlu biri doğal yoldan hamile

Canim insallah bu morfoloji ve hasar gebeliğe yansımaz cok korkuyorum
Güzel arkadaşım sana tavsiyem aklına kötü şeyler hiç getirme,moralini yüksek tut.hicbirsey için stres yapma.cunku gebelikte stres hormonları çok etkiliyor.iyi bir doktor bul ve ona devam et.evham yapıp sık sık doktora koşma benim gibi inşallah gebeliğin çok güzel geçer ve kucağına alırsın canım

Cuma gitcem canim insallah arastirmalarimi tamamlayip betam yukselmistir insallah dua edin lutfen

Hocanın verdiğini değiştirmedim bakalım ben de sonuca göre değiştircem. Bi arkadas burdan hamile kalmıs Afilim92 cok sevindim sonunda morfoloji dna hasarı sorunlu biri doğal yoldan hamile
Canım sen l carnitine ve l arginine nasıl veriyorsun?l arginine kaç mg 500 mu bin mi birde kapsül şeklinde olan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…