Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Acaba şimdi de kullanabilir miyiz? Promen K şase kullanıyoruz da şimdi.dediğiniz ilaçları alıp beraber kullansak olur mu ki acep ?

Selam kızlar kaan hocanın tüp bebek önerdiği kimse varmı bugün cevap geldi tüp bebeğe geçelim tesislerden sperm alırız yazmış spermler canlandırabiliriz demiş

Selam kızlar kaan hocanın tüp bebek önerdiği kimse varmı bugün cevap geldi tüp bebeğe geçelim tesislerden sperm alırız yazmış spermler canlandırabiliriz demiş
bize onerdi canim bizimde sayi dusuk ama promen k dedi baska bi ilacta onermedi

Ayyy cnm cok saol eşimde kaan hoca demezse içmem banane dio yazını okuttum tmm içerim dedi

Promotile devam edin yazmış. Peki siz ne düşünüyorsunuz neler yapıyorsunuz
biraz daha deneyip tektar tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz canim. Emodex bitince promen k.ya baslicaz. Havuc suyu,kuruyemis,yesillik,meyve sebze,nohut elimizden geldigince beslenmemize dikkat etmeye calisiyoruz. Allah insallah nasip eder tup bebek yaptirana kadar

Kızlar selam nasılsınız yol arkadaşlarım kızlar 2-3 ay önce kaan hoca bize de tüp deneyebilirsiniz demişti biz bu ay tedaviye başladık 27 yumurtam toplandı ve 24 ü döllendi üstelik 3. Gün bugüb ve hepsi sağlıklı duruyor maşallah. Eğer 5. Güne de giden olursa kaan hocanın tedavisi işe yarıyor demektie. Biz zaten buna şülredeceğiz çünkü bizim embriyolarımız 3.günden sonra gelişimleri yavaşlıyordu. Pazartesi belli olacak. İnşallah tedavimiz işe yaramıştır sizler neler yapıyorsunuz

Ne kadar çok yumurtaniz olmus ne güzel, insallah tedavinde guzel sonuclanir. siz de sikinti neydi ?

Ayyy cok guzellll canimm haber ver bize deeeee. Insallah hepsi kalir

Ne kadar çok yumurtaniz olmus ne güzel, insallah tedavinde guzel sonuclanir. siz de sikinti neydi ?
Eşimin dna hasarı vardı. Canlı sprem sayımız çok azdı ve oksidatif stres yüksekti. Spermler kalitesiz olduğu için de embriyolarımız sağlıklo döllenmiyordu.

Eşimin dna hasarı vardı. Canlı sprem sayımız çok azdı ve oksidatif stres yüksekti. Spermler kalitesiz olduğu için de embriyolarımız sağlıklo döllenmiyordu.
Embriyolarin böyle cok sayida olusmasina sevindim, demek ki tedavi sonucu dogal zor olsa da tüpte sansimiz artiyor.

Ay hepsinde gözümüz yok bi kaç tanr 5.güne gitsin yeter
Hadi insallahh Rabbim yardimcin olsun insallah tutar
Afilim92 Rabbim sağlıcakla devamina erdirsin. Hayırla kucagina almak nasip olsun bizlere de umut ol

Kızlar yaklasik 3-4 aydır tedavideyiz. Hasar %33 çıkmıştı. Menagon ve impryl kullanıyor eşim. Bugun test verdi ama mikrogen laboratuarinda. Daha önceleri duzende veriyordu. Sayi 53 milyon, hareketli %40lardaydi. Bugün mikrogende sayim sonucu çıktı ve sonuç hüsran!! 6 milyon, %1 morfoloji. Hareketlilikse %34. Anlamadim niye boyle oldu. Yanlis hatirlamiyorsam değerleri bu şekilde yerle bir olan ama hasari düzelen vardı. Normal mi sizce? Hasar sonucu 1 ay kadar sonra çıkacak duzeldi mi bilmiyorum. Acaba duzen mi abartiyordu anlam veremedim

Cnm bence düzen abartıyordu. Biz bi hafta önce memlekette yaptırdık sperm kons 22 milyon çıktı ileri hareketli % 2 çıkmıştı
Bi hafta sonra Ankara'ya Kaan hocaya gittik sperm DNA hasar testi istedi o arada spermiyogramda yapıldı sperm kons 56 milyon çıktı ileri hızlı %65 çıktı. Bu kadar uçuk fark olması beni işgillendirdi aradık düzeni bizde hata olmaz dedi.

Ne zamndır aklımdaydın göremiyordum seni cok sevindim canm inşallah hepsi 5.güne ulaşır

Evet o kişi benim canım. Sayımız en son 500 bine kadar düştü hareketlilik de öyle. Ama kaan hoca ısrarla sayının önemli olmadığını spermlerin kaliteli olduğunu söylemişti. E bu sayıyla normal olması imkansızdı zaten. Ama işte şimdi embriyolarımızın gelişimini takip ediyoruz 5. Güne sağlıklı giden olursa dediği gibi kalite artmış olacak. Bakalım görücez hep birlikte . Sizin de aşırı düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…