- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Sağol tatlım inşallahNe zamndır aklımdaydın göremiyordum seni cok sevindim canm inşallah hepsi 5.güne ulaşır
İlaç değişikliği yaptı kaan hoca tedaviye devam hasar 29 dan 50 ye cıktı şimdi tüp denesek bile sorun var cnm aynen devam ediyoruzSağol tatlım inşallahsiz ne durumdasınız şimdi? Normal yolla mı bekliyorsunuz?
Kaan hoca gen-artta yapmamızı istedi acaba o da mi bu şekilde düşünüp de artık duzene yollamadi ki. Peki sizin hasar düşmüş müydü?Cnm bence düzen abartıyordu. Biz bi hafta önce memlekette yaptırdık sperm kons 22 milyon çıktı ileri hareketli % 2 çıkmıştı
Bi hafta sonra Ankara'ya Kaan hocaya gittik sperm DNA hasar testi istedi o arada spermiyogramda yapıldı sperm kons 56 milyon çıktı ileri hızlı %65 çıktı. Bu kadar uçuk fark olması beni işgillendirdi aradık düzeni bizde hata olmaz dedi.
500bine kaclardan dustu ki? Kaan hoca yukselmesi icin hic mi ilC falan vermedi? Bu böyle mi kalacak? Ben de duzelmistir diyerek klomen başlamıştım. Doktor da aşılama yapilir ancak dedi. Aşılama deneyeceğiz. Bu kadarcik sayiyla nasil olacak bilmiyorumEvet o kişi benim canım. Sayımız en son 500 bine kadar düştü hareketlilik de öyle. Ama kaan hoca ısrarla sayının önemli olmadığını spermlerin kaliteli olduğunu söylemişti. E bu sayıyla normal olması imkansızdı zaten. Ama işte şimdi embriyolarımızın gelişimini takip ediyoruz 5. Güne sağlıklı giden olursa dediği gibi kalite artmış olacak. Bakalım görücez hep birlikte . Sizin de aşırı düşmüş.
Cnm bizim hasar 13.71 di yani hasar çıkmadı çok şükür.Kaan hoca gen-artta yapmamızı istedi acaba o da mi bu şekilde düşünüp de artık duzene yollamadi ki. Peki sizin hasar düşmüş
500bine kaclardan dustu ki? Kaan hoca yukselmesi icin hic mi ilC falan vermedi? Bu böyle mi kalacak? Ben de duzelmistir diyerek klomen başlamıştım. Doktor da aşılama yapilir ancak dedi. Aşılama deneyeceğiz. Bu kadarcik sayiyla nasil olacak bilmiyorum
Verdi canım trental verdi düzelsin diye ama düzelme olmadı maalesef hatta daha da düştü. 5 milyonlar başlamaıştık. 3 ay sonra 1.7 milyona 2 ay sonra 500 bine düştü. Başka test yaptırmadık bilmiyoruz. Ama trentali kullandıktan sonra 500 bin sonucunu aldık yani ilaç işe yaramadı. Kaan hocanın verdiği tamoksifenin düşürdüğünü düşünüyoruz. İnşallah 5.güne giden embriyomuz olur en azındanKaan hoca gen-artta yapmamızı istedi acaba o da mi bu şekilde düşünüp de artık duzene yollamadi ki. Peki sizin hasar düşmüş müydü?
500bine kaclardan dustu ki? Kaan hoca yukselmesi icin hic mi ilC falan vermedi? Bu böyle mi kalacak? Ben de duzelmistir diyerek klomen başlamıştım. Doktor da aşılama yapilir ancak dedi. Aşılama deneyeceğiz. Bu kadarcik sayiyla nasil olacak bilmiyorum
Canım o nasıl oldu öyleİlaç değişikliği yaptı kaan hoca tedaviye devam hasar 29 dan 50 ye cıktı şimdi tüp denesek bile sorun var cnm aynen devam ediyoruz
Insallahhh zaten emrbiyo sayınız da cok. Zaten demişti hoca tup bebekte şansınız artar en azından diye ama acaba yanlis bir tedavi mi uyguluyor? Bu yuzden mi bu hale geliyoruz.Verdi canım trental verdi düzelsin diye ama düzelme olmadı maalesef hatta daha da düştü. 5 milyonlar başlamaıştık. 3 ay sonra 1.7 milyona 2 ay sonra 500 bine düştü. Başka test yaptırmadık bilmiyoruz. Ama trentali kullandıktan sonra 500 bin sonucunu aldık yani ilaç işe yaramadı. Kaan hocanın verdiği tamoksifenin düşürdüğünü düşünüyoruz. İnşallah 5.güne giden embriyomuz olur en azından
Valla canım dna hasarını falan tedavi ettiği çok net. Dna hasarlıyken tüp bebek bile tutmadı bizim iki kez denedik. Sayı azaldı ama bari kalite arttı diye umuyoruz. Buna şükür napalımInsallahhh zaten emrbiyo sayınız da cok. Zaten demişti hoca tup bebekte şansınız artar en azından diye ama acaba yanlis bir tedavi mi uyguluyor? Bu yuzden mi bu hale geliyoruz.
Ya niye azaldi acaba sayi? Ben sordum hocam bu ilaclar kaliteyi arttirip sayiyi dusuruyor mu diye yok sayiyi niye azaltsin oyle bi etkisi yok dedi. Klomen ve emodex verdiginde. Size verdigi diger ilaci niye verdi ki? Bize de endol verdi acaba o da mi azaltiyorValla canım dna hasarını falan tedavi ettiği çok net. Dna hasarlıyken tüp bebek bile tutmadı bizim iki kez denedik. Sayı azaldı ama bari kalite arttı diye umuyoruz. Buna şükür napalım
Bakalim yarın doktor asilama yapacak bana. Yıkama sonrasi degerler çıkacak. Acaba mikrogen gibi çıkacak yoksa daha mi yuksek. 5 yildir ilk defa boyle düşük. Hatta hoca demişti ki değerleriniz cok iyi hasari duzeltiriz sorun kalmaz. Evet tup bebekle bile olmamıştı kalitesizlikten. Ama bir kere tup bebekten 1 ay sonra kendiliginden hamile kalmıştım 8 haftalikken kalbi durmuştu. Insallah Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip eder. Moralini yüksek tut. Kendini koru, bol bol dua et bu surecte. Rabbim nasip etsin insallahhhhValla canım dna hasarını falan tedavi ettiği çok net. Dna hasarlıyken tüp bebek bile tutmadı bizim iki kez denedik. Sayı azaldı ama bari kalite arttı diye umuyoruz. Buna şükür napalım
Bize yaz olur mu yıkamadan sonraki sonucu. İnş yüksek çıkarBakalim yarın doktor asilama yapacak bana. Yıkama sonrasi degerler çıkacak. Acaba mikrogen gibi çıkacak yoksa daha mi yuksek. 5 yildir ilk defa boyle düşük. Hatta hoca demişti ki değerleriniz cok iyi hasari duzeltiriz sorun kalmaz. Evet tup bebekle bile olmamıştı kalitesizlikten. Ama bir kere tup bebekten 1 ay sonra kendiliginden hamile kalmıştım 8 haftalikken kalbi durmuştu. Insallah Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip eder. Moralini yüksek tut. Kendini koru, bol bol dua et bu surecte. Rabbim nasip etsin insallahhhh
Bende l arginin l carnitin ve qenzim kullanıyorum bunlr bitsin belki bunlara geçerizArkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
Tamam canım yazarim insallah iyi geçerBize yaz olur mu yıkamadan sonraki sonucu. İnş yüksek çıkar
Valla bende hiç bişe anlamadım tatilden hemen sonra testi verdik bi de örnek verdiği gün iş yerinde baya sıkıntılı bi olay yaşamıstı inşallah onlardandır da şimdi düzelir aralık başında panel istedi hocaCanım o nasıl oldu öyle
Yaa sizce de hocanin cvp vermesi cook uzun değil mi? Aralikta panel verseniz, 1 aya yakın çıkmıyor. Hocanin da cvp vermesi 1 ay sürüyor artık. 2 ay sonra mi cevapları alacağız? Ozamana kadar belki kesmesi gerekecek ilacı ama bilemiyoruz.. Ne bileyim buna bi çözüm bulsa keşkeValla bende hiç bişe anlamadım tatilden hemen sonra testi verdik bi de örnek verdiği gün iş yerinde baya sıkıntılı bi olay yaşamıstı inşallah onlardandır da şimdi düzelir aralık başında panel istedi hoca
Valla biz de defalarca sorduk verdiği tek cevap sayı önemli değil kalite önemli dedi. Zaten ilk mesajlarda normal olabilir sizin sayı yeterli derken-çünkğ o zamanlar sayı yeterliydi- son iki mesajda tüp bebeğe yönlendirdi Zaten direkt. Tamoksifen kesinlikle azaltıyor sayıyı. Benim gibibir arkadaş daha vardı A aryastark1 onun da sayı düşmüştü onunla aynı ilacı kullandık biz. O da tüp deniyor.Ya niye azaldi acaba sayi? Ben sordum hocam bu ilaclar kaliteyi arttirip sayiyi dusuruyor mu diye yok sayiyi niye azaltsin oyle bi etkisi yok dedi. Klomen ve emodex verdiginde. Size verdigi diger ilaci niye verdi ki? Bize de endol verdi acaba o da mi azaltiyor
Tamoksifen erkekte ne ise yariyor normalde canim? Herkese vermiyor sanirim bunuValla biz de defalarca sorduk verdiği tek cevap sayı önemli değil kalite önemli dedi. Zaten ilk mesajlarda normal olabilir sizin sayı yeterli derken-çünkğ o zamanlar sayı yeterliydi- son iki mesajda tüp bebeğe yönlendirdi Zaten direkt. Tamoksifen kesinlikle azaltıyor sayıyı. Benim gibibir arkadaş daha vardı A aryastark1 onun da sayı düşmüştü onunla aynı ilacı kullandık biz. O da tüp deniyor.
Klomenin muadiliTamoksifen erkekte ne ise yariyor normalde canim? Herkese vermiyor sanirim bunu
Sizin fsh ne durumdaydi bi de kac ay kullandinizKlomenin muadili
Fsh düşüktü biraz ama çok da yükselmemişti 4.5 ay kullandıkSizin fsh ne durumdaydi bi de kac ay kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?