Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim biz yaptirip gittik. Daha iyi oldu. Maille de gorusmeden devam ediyor

Aslında sayınız süper muhtemelen dna hasar isticek yaptırıp gidersen zamandan tasaruf edersiniz düZen lap yapıo 160 tl falan hiç muayene olmadan redaviye başlamıo sie biliyorum

Düzen laboratuvarında 3 ' lü test de yapıyorlarmış . 840 tl dedi eşim . Sadece DNA hasarı testi mi yoksa bu kapsamlı olandan mı yaptırmalıyız acaba ?

Hiç gitmeden maille tedavisi başlıo mu die sordu sanırım sonrası yoksa maille devam edio

Evet hiç gitmeden sonuçları attığımızda da yardımcı olabileceği söyleniyordu doğru mu değil mi diye bir sormak istedim . Bana çok mantıklı gelmedi bir kere de olsa görmesi gerekir diye düşünüyorum

Bana gelen bilgi msjı atmıstı bide gelirken hasar yaptır demişti sonucta muayene ücreti alıo gerçi maddiyatçı bi doktor degil süper iyi bi biri

Ya işte o yüzden bize geç cvp atıo ama genel bilgilendirme yazıo banada gitmeden bilgilendirme yazdı doğal olur tedaviye başlayalım tarzı yoksa direk ilaç ismi mi verio hiç gitmeden?
Canim ben basladigini okudum diye hatirliyorum hatta birisi 1 senedir hic gitmedigim halde maille ilgilendi gibi yazmisti. Olan biri varsa gorup yazar insallah.

Evet ama tup bebek zamani spermiyogram vardi sadece hasari kimse soylemedi bize
Canim sizin hasariniz cok yuksek kesinlikle o yuzden bu kadar husrana ugramissiniz. Bizim %29 du onda bile saglik embryio olusmadi. Once tedavi olup oyle mi deneyeceksiniz simdi? Cunku oylesi daha iyi olur gibi duruyor. Yas kac?

Canim sizin hasariniz cok yuksek kesinlikle o yuzden bu kadar husrana ugramissiniz. Bizim %29 du onda bile saglik embryio olusmadi. Once tedavi olup oyle mi deneyeceksiniz simdi? Cunku oylesi daha iyi olur gibi duruyor. Yas kac?
Evet ben de dusuklerimin sebebi de bu diye dusunuyorum. Insallah oyledir. Evet 2 ay olcak tedavi hoca kasim sonu istedi test. Kaanhocaya gittikten 1.5 ay sonraya denk geliyo insallah hzlica dusmustur. Ben 26 esim 28 canim

Ben yanlış yazmışım emodex miş bahsettiğim, eşim uyardı
Canım emodexi bende tavsiye ederim kullan mutlaka çok iyi bir vitamin.birde beslenmenize dikkatet .incir yedir zeytin yağında bekletilmiş,ısırgan otu çayı içir.bence randevuya kadar dikkatlerini ve tahlillerinizde elinizde olsun hazır gidin

Bestttt nasılsın canım ya bizim bu hasarlar iki üç aya düzelir mi?keşke çabucak düzlse.bize 20si gibi cevap verecek belki DNA hasar testi ister sanırım demi 2ay olmuş oluyor
Iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin? Ya biz 7sinde yaptircaz dustuyse bize sevinc size de umut olur. Korkuyorum çook. Insallah dusmustur yaaaa. 5 ay sonra duzeldi yazanlari falan gorunce diyorum bizim 58den nasil dusecek

Iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin? Ya biz 7sinde yaptircaz dustuyse bize sevinc size de umut olur. Korkuyorum çook. Insallah dusmustur yaaaa. 5 ay sonra duzeldi yazanlari falan gorunce diyorum bizim 58den nasil dusecek
Bende iyim canım sabırla bekliyorum eşimin değerinin düşmesini.
İnşallah düşmüş tür canım dizinde dediğin gibi size sevinç bizede umut olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…