Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah kuzum yaaaa. Sen herseye dikkat ediyor musun neler yapiyorsun
Canım dışarda yiyor ama sabahları L carnitine ve zeytinyağında bekletilmiş incir veriyorum sayılı kuruyemiş yiyor impryl kullanıyor ,gün aşırı klomen.aksamlari 3havuc ve 2 bardak ısırgan otu çayı.dik sık nohut yediriyor um şimdilik yaptıklarım bunlar canım.birde artık yemekleri hep zeytin yağlı yapıyorum paketli gıda vermiyorum dikkat ediyoruz Allah'ın izniyle inşallah faydası olur.sen neler yapiyorsun

Ayni seyler hep canim bi de telefonu yatarken odanin disina koyup alarmi orda kuruyoruz. Biz de arada disarda yiyoruz. Bi de kahvenin yaninda cikolata yiyoruz yaa o kadar da kasamiyorum onu da yemezse bunalcak iyice

Kaan hoca 1.5 ayda istedi bizden bilmiyorum neden
Bizdende 3 ay sonra istemişti belki bAkacak düzelme fazla olmadıysa direk igneye geçecek ve ayrıca şöyle bişeyde var bundan 3 ay önce kaan hoca 11 günde cvp veriyordu artık 40 günde cvp veriyor bunu düşünerekte istemiş olabilir

Ama bize klomeni de biraktirdi. 2 hafta kullandik yeterli dedi. Klomenin etkisi olmadigi durumlarda gecmiyor mu igneye

Dna hasarı düşerse klomeni bıraktırıyor ayrıca fsh çok artarsa bizde fsh da artma olmamıştı sabit kaldı igneden sonra bile
Sizin ondan mi gec dustu acaba? Biz su an emodex le endol kullaniyoruz. Bizim fsh 7yi gecti diye birakin kasim sonu testi yaptiralim demis

canım tebrikler harika bir sayı. darısı kucağına almaya

Dna hasarınız varsa neden klomeni bıraktırdı acaba dna hasarını düzelten klomen diye biliyorum ayrıca iğneler diye acaba yanlış mı biliyorum
Ben de ondan sordum acaba sizin klomen hic arttirmadi diye hasari dusurmedi mi? Bizim 2 hafta da 7 kusure cikti hoca biraktirdi endol klomen kullandiriyo kasim sonu istedi testi de. Demek klomenin bu kadar yetecegini dusundu.

Kızlar hasar paneli yaptıran var mı? biz yaptırdık ama ROS, oksidatif stres falan var. Referans değerleri de yok yüksek demiş sadece raporda. Anlayan var mıdır? Bir de canlı sperm yüzdesi referans aralığı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…