Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet tatlim. Embriyolarimiz 3.gune kadar guzel geliyor 3.gunden sonra gelisimleri yavasliyor. Gecen seferkiler de hic bir 5.gune tam saglikli gelememisti 2 negatif denememiz vardi. Simdi 9 tane 5.gune geldi insallah sizler de emeginizin karsiligini alirsiniz. Tutar mi bilmiyoruz ama bu bile bizi cok mutlu etti

Canim sizin 3. Gune kadar hic mi kayip olmuyordu onceden yoksa birkac tanesi mi gelismiyordu

Canim sizin 3. Gune kadar hic mi kayip olmuyordu onceden yoksa birkac tanesi mi gelismiyordu
Ilk denemede 14 embriyo olustu ve 3.gune 10 tanesi saglam geldi. 3.gun donduruldulr ve ayri ayri donemlerde cozuldulee iki transferimiz oldu onlarla. Sadece 1 tanesi 5.gune geldi ama vasat kaliteydi. 2 tanesi de gelisimi geriden gelerek 5.gun trasnfer edildi ama tabiki tutmadi. Diger 7 tanesi 3.gunden sonra yasamadi. Bu seferkinde 24 embriyo dollendi ve hepsi saglikli olarak 3.gune geldi .anlatabilmisimdir umarim

canim eşinin problemi nedir?

Canim araligin 7 si gibi teste gidicez. Sen yaptirdin mi test
hadi hayirlisi cnim.teste gitmeden bakarsın bebis size süpriz yapar.cnim kaan hocanin cevabı oksidatif testlerini ankarada yapmamız lazimmis.analiz lab. biz görüşelim.bu hafta eğer onlarda onaylarsa mecbur esim Ankaraya gidecek.sorun şu ki randevu tarihlerini çok uzatiyorlar

Anladim anladim canim bizim de umarim spermden gidememistir direk yumurta dediler spermiyogram guzel diye uyuzlar

Biz de istanbulda yaptiriyoruz. Yine gidicez. Riske atmak istemedik

Cnm ne mutlu size cok sevindm baya embrıyon var inş biri sana evlat ılacak. Bakalım bzm nasıl olcak inş bizdede kalıtelı embryolar gelişir. Bnm 6 yum toplandı 5 tanesi döllenmii bgn ilk günleriydi 5. Güne kacı ulaşır bilmem bnde az yum oldgu için şanş düşüyor. İnş bizde guzel hbrler alır

Canim bizde coktu ama bak cogu gitti onemli olan kalitesi. Bildir bize haber geldikce. Guzelmolacak insallahz bir tane olsun bizimle olsun

Canim bizde coktu ama bak cogu gitti onemli olan kalitesi. Bildir bize haber geldikce. Guzelmolacak insallahz bir tane olsun bizimle olsun
İnş cnm bi tane olan bzm olsn valla bu sefer yuzumuz güler inş kaan hıcaya da duacı olurz. Birde bu sefer direkt 5. Güne götürdünz ya blkı oda etkili olmustr. Embriyo gelişimini hiç bozmadan bekledn dondr çöZdür yapmadan. Hadi inş senin baya deneme fırsatn olcak ilkinde nasip olan öncelkli dileğimz bu ama geride kalotelı embryo olması büyük rahatlık. İnş bnmde bi tane bile olsa kenarda kalır. Cmtsi transferm olcak ztn cok heyecanlı bir sürec ya embryo gelişimlerini beklemek fln

Merhaba ,
Biz de yaklaşık 17 aydır çocugumuz olsun istiyoruz fakat nasip olmadı. Esimde varikosel vardı ameliyat oldu fakat sonuçlar öncesiyle ayni hiçbir değişiklik olmadı. Sonuçları çok kısa yazıyorum:
Sayı : 160 milyon
İleri hızlı:%5
Yavaş:%25
Yerinde hareketli:%10
Hareketsiz%60
Morfoloji 3

En son hormon tahlili sonucu :
FSH : 1,5
Testesteron:193

Dna hasar testi yaptirmadik henüz. Aslında en son tüp bebek tedavisine başlayalım dedik araştırma yaparken Kaan hocanın DNA hasar testinin sonuçlarına verdiği önemi okuduk.

Şimdi sorularim şunlar:
Kaan hocanin randevusuna gitmeden önce mı elimizde sonuçlar olmali yoksa bizi o mu yönlendirecek?

Hiç muayene olmadan mail ile cevaplayip tedavi sürecini ilerletiyor mu?

Şimdiden teşekkür ediyorum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aaa taze transfer mi ne guzel biz daha cok bekleyecegiz guc olmaz insallahhadi guzel haberlerini bekliyoeuz

Aslında sayınız süper muhtemelen dna hasar isticek yaptırıp gidersen zamandan tasaruf edersiniz düZen lap yapıo 160 tl falan hiç muayene olmadan redaviye başlamıo sie biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…