Nasıl yaniKız ben araynca beni bekletp üzerini değiştrdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniKız ben araynca beni bekletp üzerini değiştrdi
Bende tatliyim ama ufacık tefeçi gim kimse Kıyamam :))))Ben tatlıyım yabondan kıyamadı ha hay be![]()
HıımmmmBiraz bekletcm deddönüncede üzerimi değiştirdm dedi çk yğnmuşş hattan düşmemem için kapatmadı
Naptın kız aramaya devam mı ediyonBiraz bekletcm deddönüncede üzerimi değiştirdm dedi çk yğnmuşş hattan düşmemem için kapatmadı
Hangi otları dıyon bilmiyorum aktardan alabilirsin Kaan hoca bize ısırgan otu çayı demişti incir falan daKız bu otları nerden bulcam ben
Şu an demlicem ben günde ikikere demliyorum birsu bardagı iciyo bizim testestron duşuk coban cokerten çayı yapıyorum fsh yüksek testestron yukselirse fsh duşermiş aktar ole söylemiştiDüşürmek için başka ne ywdirip içirelim birde yeme içme saati var mı
Bilmiyom canım o otu bilen biri cvp verirBirde testere dişli aslan pençesi varmış nası bişey bu aktar bizi kandırmasın ms92 teşekkürler
Isırgan otu çayı iç dedi eşime sonra incir ye dedi keci boynuzu tozu dedi ama keciboynuzu pekmezi fsh yukseltirmiş onu vermiyomKaan hoca ne dedi