Hadi insallah iyi haber gelir bizde bugun kan tahlilini aldik gecen ay 0.7 cikti bu ay 10 yükselmis fsh bakalim hoca nedicekDoktora gidiverdi gastroentolojiye ordan çıkacak sonuca göre ilerliycez canım
Benim eşim tok içiyor canım.Eşi emodeks hap kullanan varmı varsa acmı tokmu iciyo
Hmm tamamBenim eşim tok içiyor canım.
Saol Kaan hoca sabah akşam ic demiş ac tok yazmamiş sorsam 15gun cvp beklemem gerek tok icer eşim artıkBenim eşim tok içiyor canım.
Sizin 2.hasara bakilmis miydi canim..rabbim sifamizi versin insallah..bizim tedavi de iyi gitmiyor sanirim..Doktora gidiverdi gastroentolojiye ordan çıkacak sonuca göre ilerliycez canım
[QUOTE2.hewallll, post: 41081169, member: 644124"]Doktora gidiverdi gastroentolojiye ordan çıkacak sonuca göre ilerliycez canım
Niye böyle oldu canım ya ilaçlar nasıl bu etkiyi gösterir anlamıyorum çok üzüldüm senin içinSizin 2.hasara bakilmis miydi canim..rabbim sifamizi versin insallah..bizim tedavi de iyi gitmiyor sanirim..
Canım allah yardimciniz olsun. Hangi laboratuarda verdiniz tahlili! Biz ilk iki taneyi düzen de verdik 3üncü testi genart ta vermemizi yazmış kaan hoca oraya verdik. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Bizim ilk test %43tü ikinci %22 geldi. Yaklaşık bir ayı geçti iğne kullanıyor eşim. Iğne zor oluyor tabi. Korkuyorum bizim de tekrar yükselirse daha ne kadar daha devam edebiliriz bu igneye. Adam delik deşik oldu.Arkadaşlar mrh..2. Dna hasar testimiz 46 çıktı 1 ay önceki sonucumz % 35 di..şaşırdık kaldık. .çok Üzgünüm ne olacak halimiz..
Duzende verdik canim..Canım allah yardimciniz olsun. Hangi laboratuarda verdiniz tahlili! Biz ilk iki taneyi düzen de verdik 3üncü testi genart ta vermemizi yazmış kaan hoca oraya verdik. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Bizim ilk test %43tü ikinci %22 geldi. Yaklaşık bir ayı geçti iğne kullanıyor eşim. Iğne zor oluyor tabi. Korkuyorum bizim de tekrar yükselirse daha ne kadar daha devam edebiliriz bu igneye. Adam delik deşik oldu.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
yard
Canim ben bizim disimizda yukselen gormedim korkma boşuna sizin güzel düşüyor. .bize emodeks ve klomen vermisti hoca siz ne kullaniyorsunuz aceba?[/QUOTE]CaOTE="87aa87, post: 41103460, member: 655813"]Canım allah yardimciniz olsun. Hangi laboratuarda verdiniz tahlili! Biz ilk iki taneyi düzen de verdik 3üncü testi genart ta vermemizi yazmış kaan hoca oraya verdik. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Bizim ilk test %43tü ikinci %22 geldi. Yaklaşık bir ayı geçti iğne kullanıyor eşim. Iğne zor oluyor tabi. Korkuyorum bizim de tekrar yükselirse daha ne kadar daha devam edebiliriz bu igneye. Adam delik deşik oldu.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
yard
Biz de emodeks ve menagon 75 igne kullanıyoruz.[/QUOTE]Canim ben bizim disimizda yukselen gormedim korkma boşuna sizin güzel düşüyor. .bize emodeks ve klomen vermisti hoca siz ne kullaniyorsunuz aceba?
Yaa niye boyleoldu canim yaa siz kac ay kullanmistiniz ilaclari? Biz o testlwri yapmistik zaten Fsh iyice tavan yapmisti 40 kusurlere cikmisti ve testesteron da 1500 e..hoca 2 hafta sonra donus yapacakmis bakalim ne diyecek..Genartta dna hasar testi kac para?Melike Aydos bizimde yükseldi dna hasarı bu ay .İlk düzende yaptırmıştık %31 di. Sonraki genartta yaptık %34 cıktı .hoca mail atmış . FSH, Testosteron, AST, ALT ve GGT testlerini istedi.onları yaptıracaz gönderecez bakalım.Sadece sen degilsin yani merak etme.
açık söyleyim ben pek dikkat etmiyorum artık eşimin beslenmesine falan önceden hep şunu yap bunu ye baktım olmuyor bıraktım .Sadece keçiboynuzu özü yiyor onuda günde bi kere bi kaşık ama çok şükür sperm sayımız 1 milyondan 4 milyona yükseldi.Bu ay ilk defa morfoloji ölçüldü.tabi sıfır ama yine de ölçülmesi iyi bişey bizim için fakat dna hasarı %34 cıktı sebebini bilmiyoruz.emodex ,trendal ve endol kullanıyoruz başka bi de keçiboynuzu o kadar .Biz genartta gittiğimizde sperm dondurduk.ona 500 verdik.spermiyogram,morfoloji,dna hasarı ve kan aldılar diğerlerinede 400 gitti canım. ama dna ortalama 125-150 arası bişey hatırladığım kadarıylaYaa niye boyleoldu canim yaa siz kac ay kullanmistiniz ilaclari? Biz o testlwri yapmistik zaten Fsh iyice tavan yapmisti 40 kusurlere cikmisti ve testesteron da 1500 e..hoca 2 hafta sonra donus yapacakmis bakalim ne diyecek..Genartta dna hasar testi kac para?
bu testlerin ne olduğunu bilen var mı?Melike Aydos bizimde yükseldi dna hasarı bu ay .İlk düzende yaptırmıştık %31 di. Sonraki genartta yaptık %34 cıktı .hoca mail atmış . FSH, Testosteron, AST, ALT ve GGT testlerini istedi.onları yaptıracaz gönderecez bakalım.Sadece sen degilsin yani merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?