ast alt ggt karaciğer enzimleri canım kullanılan ilaçlar karaciğere zarar vermiş mi diye bakılıyor. fsh ile testesteron da hormonlar. fsh yüksek olunca klomen gibi ilaçlar veriliyor diye biliyorumbu testlerin ne olduğunu bilen var mı?
tşk ederim demek ki karaciğerin zararına göre devam edecek ilaçlara hocaast alt ggt karaciğer enzimleri canım kullanılan ilaçlar karaciğere zarar vermiş mi diye bakılıyor. fsh ile testesteron da hormonlar. fsh yüksek olunca klomen gibi ilaçlar veriliyor diye biliyorum
Canim siz de ocakta klomen ve emodeks kullanmaya baslamistiniz sonradan mi degistirdi sizin ilaclari hoca aceba? Bir de neden degistirdi?[/QUOTE]Biz de emodeks ve menagon 75 igne kullanıyoruz.
Ya bizde genartta yaptırdık. Aceba laboratuar farklı olduğu için mi yüksek çıktı. Sonucun çıkmasını bekliyoruz.Melike Aydos bizimde yükseldi dna hasarı bu ay .İlk düzende yaptırmıştık %31 di. Sonraki genartta yaptık %34 cıktı .hoca mail atmış . FSH, Testosteron, AST, ALT ve GGT testlerini istedi.onları yaptıracaz gönderecez bakalım.Sadece sen degilsin yani merak etme.
Canim uzulecek birsey yok gayet iyi sonucunuz FSH ve Testesteronu ilaclar yükseltiyor..onemli olan karaciğer enzimleri onlar da iyi cikmis..bizim degerlee cok cok daha kotu..buna ragmen hoca esime ben bilerek yukselttim demis..bosuna uzulmeyin..Canlar benim eşim 1 ay oldu ilaçları kullanıyor bugün test yaptırdık ve testi yaptırdığı hastahane değerlerin yüksek çıktı dedi ne olur bilenler bi yorum yapsın moralimiz cok bozuk
Mrb madem Marttan beri bekliyorsunuz dna hasar testini yaptırdaydınız, zaman kaybı olmaması açısından. Biz randevudan önce Adana düzen lab yaptırıp sonucunu aldıktan sonra gittik. Dna hasar testi için 3 günlük sperm olması gerekiyor.ayrıca Ankara'da dna hasar yaptıracaksınız 1 gün yatılı ankarada olmanız gerekiyor. Çünkü Kaan hoca 4 ten sonra muayenehanesine geliyor.dolayısıyla dna hasar diğer güne kalıyor.Ben Mart dan beri randevu günü bekliyorum var mı böyle birşey yaa
bu gün tekrar aradım yine günümüz belli değil.. bana mı gıcık bu hemşire
Kızlar ben ankara dışından gidecem kaan hocaya sorum şu aynı gün dönebilirmiyiz? Düzen de yapılan test aynı gün yapılıyor mu? Beklememiz mi gerek ordan da mı randevu alıyoruz? Perhizle mi gidilmeli??
Canim biz yurtdisindan gittik ayni gun isimiz bitti sabah hastaneye gittik kan verdi esim sonuclari öglen aldik aksamda hocada randevumuz vardiBen Mart dan beri randevu günü bekliyorum var mı böyle birşey yaa
bu gün tekrar aradım yine günümüz belli değil.. bana mı gıcık bu hemşire
Kızlar ben ankara dışından gidecem kaan hocaya sorum şu aynı gün dönebilirmiyiz? Düzen de yapılan test aynı gün yapılıyor mu? Beklememiz mi gerek ordan da mı randevu alıyoruz? Perhizle mi gidilmeli??
Merhaba ben yeni uye oldum bir hafta sonra ilk defa kaan beye muayeneye gidicez benim esimde azospermi bana biraz bilgi verebilirmisinAZOSPERM ESIM KAAN BEY TESE YAPTI SPEERM BULUNAMADI IGNE TADAVISIN DE 3 AYDIR BOYAMALI SPERM TESTINDE ILERLEME VARMI DIYE BAKACAK SIZIN SPERM VAR GALIBA
Bizde Kaan hocanın hastasıyız büyük bi ihtimal ilk 15gun kullanmanız için sudafet ve endol verecektirMerhaba ben yeni uye oldum bir hafta sonra ilk defa kaan beye muayeneye gidicez benim esimde azospermi bana biraz bilgi verebilirmisin
Biz izmirden gidicez cuma gunune denk geliyo saat dort te o gun islemler bitermi acaba bilginiz varmiBizde Kaan hocanın hastasıyız büyük bi ihtimal ilk 15gun kullanmanız için sudafet ve endol verecektir
Bizde saat 4gtdik tek elimizde spermioğram testi vardı başkada bişi yaptırmamiştık cunku öğrenir oğrenmez Kaan hocaya gtdik sudafet ve endol verdi 15gun kullanın fsh lh testtron birde normal spermioğram testi istedi sonra evimize donduk 15dk mı ne surdu görüşme eşimi muayene etmesi falanBiz izmirden gidicez cuma gunune denk geliyo saat dort te o gun islemler bitermi acaba bilginiz varmi
Sizin fsh falan kaçBiz izmirden gidicez cuma gunune denk geliyo saat dort te o gun islemler bitermi acaba bilginiz varmi
Uc kere tese oldu ilkinde hic cikmadi ikincisinde bi tane cikti ucuncusunde bes tane cikti beni hazirkadilar bi tane enbriyo oldu transfer ettiler ama tutmadi fsh 27 her teseden sonra yukseldi kaan aydosu yeni duyduk simdi bide ona gitcezSizin fsh falan kaç
Tedavinin sureci hakkinda bilgi verebilecek birileri varmiiUc kere tese oldu ilkinde hic cikmadi ikincisinde bi tane cikti ucuncusunde bes tane cikti beni hazirkadilar bi tane enbriyo oldu transfer ettiler ama tutmadi fsh 27 her teseden sonra yukseldi kaan aydosu yeni duyduk simdi bide ona gitcez
Biz hic tese olmadıkUc kere tese oldu ilkinde hic cikmadi ikincisinde bi tane cikti ucuncusunde bes tane cikti beni hazirkadilar bi tane enbriyo oldu transfer ettiler ama tutmadi fsh 27 her teseden sonra yukseldi kaan aydosu yeni duyduk simdi bide ona gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?