Peki ikinci ve ucuncu tesede neler kullandı eşin tesede bulunduUc kere tese oldu ilkinde hic cikmadi ikincisinde bi tane cikti ucuncusunde bes tane cikti beni hazirkadilar bi tane enbriyo oldu transfer ettiler ama tutmadi fsh 27 her teseden sonra yukseldi kaan aydosu yeni duyduk simdi bide ona gitcez
Hmm anladım biz iğnelere başladık keci boynuzu kurunede başlarım saolHic bir tedavi vermedi doktor biz kendimiz keci boynuzu kuru yaptik uc ay onu kullandi
Biz oğreneli 6 oldu fsh 45 di bitkisel kullandık tedaviye başlamadan 35oldu testron duşuktu 210 du bitkiselden sonra 170oldu bıraktık iğneye başladık fsh duşurdu ama teststron da duşurduKesinlikle basla ama gunluk yap sizin sorun ne hic cikmiyomu fsh nasil
Bu keviboynuzu fsh yukseltıyo deniliyo ama aklıma takıldı bizim zaten yüksekKesinlikle basla ama gunluk yap sizin sorun ne hic cikmiyomu fsh nasil
Bizde ilk teseden once daha dusuktu her teseden sonra fsh yukseldi ama teBiz oğreneli 6 oldu fsh 45 di bitkisel kullandık tedaviye başlamadan 35oldu testron duşuktu 210 du bitkiselden sonra 170oldu bıraktık iğneye başladık fsh duşurdu ama teststron da duşurdu
Biz esimu amelyat eden doktorla kinystuk keci boynyzunu iyi yaomussiniz dedi bizde hastalara oneriyoruz dedi sperm sayisini arttiriyomus ama fsh la ilgili en ufak bisey solemediBu keviboynuzu fsh yukseltıyo deniliyo ama aklıma takıldı bizim zaten yüksek
HmmBizde ilk teseden once daha dusuktu her teseden sonra fsh yukseldi ama te
Biz esimu amelyat eden doktorla kinystuk keci boynyzunu iyi yaomussiniz dedi bizde hastalara oneriyoruz dedi sperm sayisini arttiriyomus ama fsh la ilgili en ufak bisey solemedi
Azosperm mi sorununuzMrb arkadaşlar 20 gün önce Kaan hocaya muayeneye gittik. Klomen ve emodex alıyor şimdi. Fsh ilk 1,35 ti. Dün merak edip baktırdık. Fsh 5,22 olmuş.hoca Isırgan otu önermişti. Yaklaşık 20 gündür Isırgan otu Çayı içiyor. Hiç ara verilmiyor mu. 20 gündür her akşam yemekten önce içiriyorum eşime.ara vermek gerekiyor mu acaba
Canım mmBiz oğreneli 6 oldu fsh 45 di bitkisel kullandık tedaviye başlamadan 35oldu testron duşuktu 210 du bitkiselden sonra 170oldu bıraktık iğneye başladık fsh duşurdu ama teststron da duşurdu
Kim gelmişCanım mm
Guzın abla mi oldunKim gelmiş
Sana bişey sorayım ben bi şimdi siz teseden önce genetikte sorun olduğunu biliyodunuz dimiGuzın abla mi oldun
Olur mu sanada bulaştırmisimYok estefirullah o senin iş ne hatdime
Evet canımSana bişey sorayım ben bi şimdi siz teseden önce genetikte sorun olduğunu biliyodunuz dimi
Bilsende bilmesende tese olunuyo elinde sonunda e ben şimdi genetıkdede sorun var diye niye şimdik canımı sıkayım ben yaEvet canım
Yok yok bulaştırmamişin ben sorun çözmüyom kiOlur mu sanada bulaştırmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?