Bir ayda düştü azosperm canımÇok güzel bir düşüş.. kaç zamanda bu değere düştü? Ve sizin sayınız hızıniz kaç??
Bugün geldi canım cvp çok şükür dna hasarımız Düzelti normal yolla hamile kalabileceğimi söylüyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm inşallah bu topik meleklerimizin haberleriyle şenlenirCevap geldi mi hocadan??
Bugün geldi canım cvp çok şükür dna hasarımız Düzelti normal yolla hamile kalabileceğimi söylüyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm inşallah bu topik meleklerimizin haberleriyle şenlenir
İnşallah canım eşim klomen ve emodex kullanıyordu şimdi bu ilaçları bırakacak yeni bi ilaç Teatrio kapsül alıcak 2 ay sonra spermiyogram yaptırıcaz hocaya göndericez en geç 6 ay içinde hamile kalabileceğimi söylüyor doktor insallah en kısa zamanda hamileyim diye yazarım buraya allahım isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın içindende bize inşallah ( âmin )MASALLAH. Darısı başımıza. Inşallah en kisa zamanda 'hamileyimmm' diye vize ümit olursun..
peki çalışmalar sürdükce eşin ilaçlara devam mı edecek? Ne dedi hoca?
Canım sizin alp alt ggt ne durumdaKızlar hocadan cevap geldi fsh ın düşmesi çok güzel yazmış iğneyi ikiden üçe çıkarmıs klomen başkayın demiş günaşrı umarım güzel sonuçlanır peki klomen ne işe yarıyo
Yüksek derken kaçAlt hafif yükselmiş diğerleri normal canım
Bişi demedimi Kaan hoca buna54 olmuş
Bizde buğun yaptırdık bizimde 55 olmuş kafaya taktım ne olcak54 olmuş
kötümü sence öyle sorunca kötümü diye düşündüm bianBişey demedi ilaçlara devam dedi bide klomen ekledi
Min 0 max 41 yazıyoda bizimki yüksek o zaman diye düşündüm bişi demediğine gore Kaan normal demekkötümü sence öyle sorunca kötümü diye düşündüm bian
Canım onu bilmiyorum biz emodeks kullanıyoruzBende öyle düşündüm peki klomen ne ile yarıyo biliyomusun
Aynen hayırlısı klomen kullanan yokmu başka kiAnladım canım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?