Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan hocadan cevap geldi arife günü menagon 75 iğneye başladık haftada üç gün. dna hasar testine bakabilmek için 1 milyon üzerinde sperm gerekiyormuş bizimki düşük olduğu için bakılamadı ama sperm çıkışı var çok şükür. bir de hormon değerlerimiz normal sınırlarda ama serm üretimi için düşük olması gerektiğinden onları düşürecek rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Biz hala sonuç bekliyoruz tedaviye başlamadık bir türlü

Merhaba arkadaşlar bizde Kaan hocada tedavi oluyoruz, eşimin dna hasar testi 41 .. Sperm değerleri morfoloji dışında iyi .. Morfoloji %3 Fsh 4,30 .. 2,5 aydır tedavi oluyor eşim.. Emodex ve klomen kullanıyor Kaan hocanın önerisiyle.. 20 gün sonra kontrol dna hasarı ve sperm testi baktıracak. Kaan hoca bize kontrol için genart tüp bebek merkezini önerdi.eylül Ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Ankara Genartı tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum. Erkek infertilitesi olduğu için imsi Tekniği var mıdır? Merkezde tedavi olanlar var mı? Yardımcı olur musunuz

Çıkmadı mı ya çok oldu ama

Sonuç çıktı cuma günü ama hasar var mı yok mu nekadar anlayamadık. Belki de Sperm az diye yapılamadı dna hasari ..

Sonuç çıktı cuma günü ama hasar var mı yok mu nekadar anlayamadık. Belki de Sperm az diye yapılamadı dna hasari ..
düzen labaratuarının gönderdiği mailde ne yazıyor canım. dna hasarına bakılamadı mı yazıyor. hayırlısı inşallah

Kizlar merhabalar inşallah hepimizin bebisleri olacak. ..
Bizde kaan hocanın hastasiyiz. .. off nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum sayı 3 milyon dna hasarı tedavi edildi hersey normal doğal yolla brbeginiz olur dedi hoca bizde 3 ay denedik olmadı tüp bebeğe karar verdik kaan hocanın yönlendirdiği yere gittik. Yumurta toplandığı gün esimde globozoospermi olduğunu öğrendik. ...
Kaan hocaya söyledik sonuç olumsuz diye oda endiselenmemize gerek olmadığını söylüyor fakat tüp bebegi yapan embriyologlar çok ümitsiz. .. ne yapacağımızı şaşırdık. ... globozoospermi olup da bebeği olan var mı ki... Çünkü globozoospermi tedavi edilemiyormus. ...

SAĞOL canım cvp için. Siz ne zaman dna testi yaptırdıniz hiç söylemedin kız.
daha cvp bekliyoruz kaan hocadan bakalım ne diyecek. Inşallah tüp bebeğe yönlendirmez

Canim doktor hangi hastaneyi önerdi sizee

SAĞOL canım cvp için. Siz ne zaman dna testi yaptırdıniz hiç söylemedin kız.
daha cvp bekliyoruz kaan hocadan bakalım ne diyecek. Inşallah tüp bebeğe yönlendirmez
Olur mu canım yazmıştım. Mayısta yaptırdık biz haziranda ameliyat oldu esim

Bize ankara üniversitesi nde batuhan özmen le tüp bebek yaptirdik...
Şimdi anatolia ya gidicez sanırım. Ama kaan hocaya bi danışmak istiyoruz yine oda tatildeymis. Artık gelince bakalım ne diyecek...

Anladmm caniimmm hakkinizda hayrlisi olsun insallaaah

evet güzel sonucunuz yani bizimkine oranla. inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alırız Yadee kaan hoca ne diyecek acaba yaz olur mu

Son düzenleme:
Bize ankara üniversitesi nde batuhan özmen le tüp bebek yaptirdik...
Şimdi anatolia ya gidicez sanırım. Ama kaan hocaya bi danışmak istiyoruz yine oda tatildeymis. Artık gelince bakalım ne diyecek...

Tatilde mi cevap gelmez mi yani şimdi bize..

Zehrenur tamam bildim seni kusura bakma .. tüp bebek için bakalım size kaan bey ne diyecek

evet güzel sonucunuz yani bizimkine oranla. inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alırız Yadee kaan hoca ne diyecek acaba yaz olur mu

tamam haber ederim. Uzadıkça uzuyor bir türlü düzgün bir tedaviye giremedik

Kizlaar kaan hoca teseden sonra sperm cikdigini hemen söylüyomuu yani biz bi kere olmusdu aksama haber verd olgunlasmamis hüxreler cikdi dedi ama sperm ciksa hemen söylermi yoksa onudami bekletioy

Tatilde mi cevap gelmez mi yani şimdi bize..

Zehrenur tamam bildim seni kusura bakma .. tüp bebek için bakalım size kaan bey ne diyecek

tamam haber ederim. Uzadıkça uzuyor bir türlü düzgün bir tedaviye giremedik
E
Evet canım tatilde 1 eylülde gelecekmis ben telden arayip sordum ulaşmam gerekiyordu. Maile cevap verir herhalde ayin 13 ünü bekliyorum bende maile cevap vermesi için. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…