Slm hanimlar bizde kaan beyde tedaviye basladik 1 ay oldu igne kullaniyor esim bizdeki problem AZFC delesyonu varmi aranizda bizim gibi olan
Slm hanimlar bizde kaan beyde tedaviye basladik 1 ay oldu igne kullaniyor esim bizdeki problem AZFC delesyonu varmi aranizda bizim gibi olan
randevi alınca bir kez gidiyorsun 400 tl muayene ücreti. sonrasında mail üzerinden haberleşiyorsunuz. tahlilleri soruları kendi sitesindeki ilgili yerlere yazıp haberleşiyorsunMerhabalar...Daha yeni siteye üye oldum ben anca anlamaya çalışıorum sizin tedaviniz ne durumda şuanda ben çok merak ettim bizimde suan karar verme aşamasındayız. Benm merak ettiğim konu Kaan Aydos beyin tedavi ücretleri nasıl ?
Sizin sorun nedirMerhabalar...Daha yeni siteye üye oldum ben anca anlamaya çalışıorum sizin tedaviniz ne durumda şuanda ben çok merak ettim bizimde suan karar verme aşamasındayız. Benm merak ettiğim konu Kaan Aydos beyin tedavi ücretleri nasıl ?
randevi alınca bir kez gidiyorsun 400 tl muayene ücreti. sonrasında mail üzerinden haberleşiyorsunuz. tahlilleri soruları kendi sitesindeki ilgili yerlere yazıp haberleşiyorsun
Teşekkür ederim ..randevi alınca bir kez gidiyorsun 400 tl muayene ücreti. sonrasında mail üzerinden haberleşiyorsunuz. tahlilleri soruları kendi sitesindeki ilgili yerlere yazıp haberleşiyorsun
Bizde yok sperm azosperm Kaan hocada tedavideyizBizdede delasyon var ama drmuz ameliyat drmuz micro tese onun için araştrma yapıodum hep Kaan Aydos çıkyı karsıma nasıldır sonuç alan baya gördüm
Selam kızlar bizim dna hasarı 34den 11 e düşmüş
Bir ay iğnede mi bu kadar duştu hafta da ucmuydu iğneKızlar bugün kan testi yaptırdık fsh 37den 0.78e düşmüş ama testosteron 3ten 10a çıkmış nasıl sonuçlar sizce çok değişmemişmi hormonlar
CANım biz 4aydır ilaç kullanıyoruz çok şükür düzelmiş. Say'ı 65 milyon sayımız iyiydi genelde hızımız da iyi morfoloji 3 ten 4 e çıkmış ve hasarımız düzelmiş. Biz 3 kere tüp bebek denedik olmadı bi sebep te yok benim tahliller şimdiye kadar hep normaldi dna hasarına bağladı Kaan aydos. Bakalım şimdi ne diyecek bize. Allah bu mübarek günde hepimize çocuklarımız kucağımıza almayı nasip etsin
Klomen ve emodex kullandı canım. Emodex 160 lira bir şişesi 1 aylık tabi klomen ucuzdu ama. Yok canım bizde Say'ı 30 milyonlardaydı hep zaten hızda iyiydi sadece hasar varmış çok şükür düzelmiş . Hayırlısıyla inşallah canım. Evet eczaneden aldık ilaçları tatlım
Sağol canim. hasar kaç çıktı acaba? 4 aylık ilaç sonrası nekadar düzelme oldu hasar da?
bizde dna hasar testi verdik ama araya hafta sonu ve bayram giriyor Anca 30
Canı M 34 ten 11 e düştü 4ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?