Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bugün yine kan testi yaptırdık fsh 13.40 çıkmış testesteronda 9.35 biray önce fsh sıfırdı acaba klomenmi yükseltti sizce nasıl gidiyo kaan hoca ayın 27sinde cevap verecekmiş

Evet canim choriomon fsh yi düsürürken klomen dengeliyo kullandikxa fsh degisicek bizimde ilk ay 0.38di sorasinda klomen verdi düzene girdi fsh

Kızlar beta caroten kullanan varmı o ne işe yarıyo bileniniz varmı
beta caroten i bizde kullandık. havucun çok çok yoğun hali gibi düşün. havuç suyu küründen sonra doktorumuz beta caroten vermişti. sperm çıkışını doğal yolla sağlamak için a vitamini bazı mineral takviyeleri için veriliyor. bizde pek işe yaramadı ama umarım siz güzel sonuçlar alırsınız.

sağol canım. kaan hocaya mail attik formu doldurduk. eşime endol ve sudafet vermiş 2 hafta sonra test yaptırıp sonucu gönderin dedi onu yapacağız hapları hemen aldım hayirlisi

dna hasar kontrolü yap
sağol canım. kaan hocaya mail attik formu doldurduk. eşime endol ve sudafet vermiş 2 hafta sonra test yaptırıp sonucu gönderin dedi onu yapacağız hapları hemen aldım hayirlisi
dna hasar kontrolü yaptıracak demek ki sizde sperm çıkışı var mı? Hayırlısı olsun. biz de cuma günü yeni test yaptıracağız bakalım ne çıkacak.

dna hasar kontrolü yap

dna hasar kontrolü yaptıracak demek ki sizde sperm çıkışı var mı? Hayırlısı olsun. biz de cuma günü yeni test yaptıracağız bakalım ne çıkacak.

bu yeni hesabım canım şifreyi hatırlayamadım bi türlü. yok canım biz azoluyuz çıkış yok 4-5 test yaptırdık sonuç hep negatifti ne yazık ki ve hapta eşime alerji yaptı

yaa Ben bu unutkanlıkla ne yapacağımı hiç bilmiyorum Ben "denizz5" nickli üyeyim.
merhaba kızlar dörtyoldan kayseriye taşındım ve Kaan hocaya transfer olduk diyebilirim formu doldurduk ve mail attık olanları anlattık Kaan hocada bize endol ve sudafet verdi ama eşim akşam sudafeti içtikten sonra bi kızarıklık oluştu sadece boyun göğüs ve karın bölgesinde acaba sizin eşleriniz de de böyle sıkıntı oldu mu ? hapı kestik hocaya durumu anlattım cevap bekliyorum şuan

Benm esimde kullanmsdi ama bi yan etksiini görmedik biz

kızlar bizim önceden yaptırdığımız kan testi ve spermiyogram testlerini kaan hocanın sitesine girecektim ama.

Kan ve sperm tahlillerinde yapılmamış olanlar varsa, formu iptal edin ve tahlilleri yaptırdıktan sonra yeniden doldurun.
diye bir yazı gördüm şimdi olanları göndereyim mi ? ne yapmalıyım?
mesela bizde AST, ALT, GGT, AFP, Beta HCG, Açlık kan şekeri, total kolestrol, total PSA sonuçları yok. ankaraya gitmeden bu kan testlerini de yaptırmalımıyız acaba ?

cıkmadıkdan sonra ne tedavi verdi peki canım Size? ayrıca biz daha muayne olmadık kaan hocaya randevumuz 3 kasımda

Bize ilac kullanimindan sonra tese önerdi bizde kabul ettik esim tese oldu ve olgunlasmamis spermler bulundu laboratuvarda lim15 testi yapdirdi tedaviye cevap alabilirmiyiz diye sükür sonuclar iyi cikdi tedaviye cevap alicaz dedi insallah tabi 7 ay oldu choriomon ve klomen kullaniyo esim haftaya persembe fish testi yapdiricaz ona göre ya tese yada devam dicek bakalm

anladım canım çok sağol cevap için bizede öyle der o zaman kesin. tabi bu ilacı kullanabilirsek

benim eşime alerji yapmadı çok şükür kullandı. dna hasar testi yapılamadı çünkü yeterli çıkış olmadı 1 milyonun üstünde olması gerekiyor dna hasarına bakılabilmesi için. 1 ayı geçti menagon 75 iğne kullanıyor eşim haftada 3 gün. cuma normal spermiogram testi ve bazı kan testleri yaptıracak ne çıkacak bakalım

arkadaşlar bugün sperm testi yaptırdı eşim sperm hücresi bulunamadı ama daha önce yaptırdığı yer kapanmış devlet hastanesinde yaptırdı. oraya çok güvenemedim çünkü daha önce yaptırdığı yerde hareketsiz spermatit çıkmıştı. ankara da tekrar vermeyi düşünüyor eşim bende onayladım. kan testleri de GGT:44, AST:35,0 FSH:8,57 TESTESTERON:6,83 çıktı değerlendirebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…