- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
daha önce nerede yaptiriyordunuz canımarkadaşlar bugün sperm testi yaptırdı eşim sperm hücresi bulunamadı ama daha önce yaptırdığı yer kapanmış devlet hastanesinde yaptırdı. oraya çok güvenemedim çünkü daha önce yaptırdığı yerde hareketsiz spermatit çıkmıştı. ankara da tekrar vermeyi düşünüyor eşim bende onayladım. kan testleri de GGT:44, AST:35,0 FSH:8,57 TESTESTERON:6,83 çıktı değerlendirebilir misiniz?
daha önce özel labaratuar vardı orda yaptırmıştı. devlet hastanesi sadece spermleri görebiliyor. özel labaratuar ayrıntılı incelemiştidaha önce nerede yaptiriyordunuz canım
bizde yeni testler yaptıracağız kaan hocaya sorduk hatta tüp bebek merkezi olsun dedi özellikle bize sperm testi ıçindaha önce özel labaratuar vardı orda yaptırmıştı. devlet hastanesi sadece spermleri görebiliyor. özel labaratuar ayrıntılı incelemişti
bizde yeni testler yaptıracağız kaan hocaya sorduk hatta tüp bebek merkezi olsun dedi özellikle bize sperm testi ıçindaha önce özel labaratuar vardı orda yaptırmıştı. devlet hastanesi sadece spermleri görebiliyor. özel labaratuar ayrıntılı incelemişti
biz küçük şehirde oturduğumuz için tüp bebek merkezi yok üniversite hastanesi var orda da tahlili yapacak oda yok tuvalette yaptırıyorlar düşün ne kadar rahat olabilir. ilk yaptırdığımızda orda da çıkmamıştı zaten. özel hastanede yaptırdık orda da çıkmadı. bu özel labaratuarı bulmuştuk o da kapanmış. şimdi en iyisi ankarada yaptırmak tüp bebek merkezinde yaptırmak için randevu almaya gerek var mı bir günde çıkıyor mu sonuç. düzen labaratuarı var ankarada orda yaptıracak yarın ama
yok daha canım gelmedi cevap. sizin problem tarihsel mitedaviye başlayalı 45 gün oldu 75 günde oluşuyor sperm zaten çıkmazsa da üzülmemek lazım ama elinde olmuyor insanın bir yandan eşime nasıl moral vereceğim diye düşünüyorum. ekimde isterseniz tese yaparız dedi kaan hoca ama dokuya zarar verme ihtimali oluyor diye istemiyor şu anda eşim. iyiye gidiyordur inşallah. yolun daha çok başındayız biz inşallah olacak inanıyorum. doktordan cevap geldi mi size
tarihsel derken anlamadım nedenini net olarak söyleyemiyor hormonlar normal ama sperm üretimi için düşük seviyede olması gerekir diyor değerleri düşürmeye çalışıyoryok daha canım gelmedi cevap. sizin problem tarihsel mi
CNMM VARİKOSEL Mİ VARDI EŞİNDE?Mrb arkadaşlar biz Mayıs 15 ten beri tedavideyiz. Dna hasarımız %41 gelmişti.sperm 60 milyon, hızlı ileri %30, morfoloji % 3 tü. Bu hafta kontrol baktırdık. Sperm 120 milyon, hızlı ileri % 70, morfoloji % 3, sperm dna hasarı % 17 hasarlı geldi. Morfoloji dışında değerlerimiz düzelmiş.Ama hala gebelik yok. Tüp bebek düşünüyoruz. Kaan hocaya sonuçları yazıp yolladık. Önerilerini bekliyoruz. Tedavide olan arkadaslardan mutlu haber yok mu?
varikosel mi diyecektim canımtarihsel derken anlamadım nedenini net olarak söyleyemiyor hormonlar normal ama sperm üretimi için düşük seviyede olması gerekir diyor değerleri düşürmeye çalışıyor
Hayır Yok çok şükürCNMM VARİKOSEL Mİ VARDI EŞİNDE?
kızlar kaan hoca normalde dün maile cevap verecekti normalde ama hala cevAp gelmedi sizde oldu mu hiç böyle
teşekkürler canımHocanin kendi sitesine gir üye girisini yap bazen maile gelmiyor orda oluyo ama oraya bi bak giris yapdikdan sora ana sayfada altta bütün mailler oluyor cünki
varikosel değil testisler sperm üretmiyorvarikosel mi diyecektim canım
aynen bizimde öyle galiba canımvarikosel değil testisler sperm üretmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?