Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
daha önce nerede yaptiriyordunuz canım

biz küçük şehirde oturduğumuz için tüp bebek merkezi yok üniversite hastanesi var orda da tahlili yapacak oda yok tuvalette yaptırıyorlar düşün ne kadar rahat olabilir. ilk yaptırdığımızda orda da çıkmamıştı zaten. özel hastanede yaptırdık orda da çıkmadı. bu özel labaratuarı bulmuştuk o da kapanmış. şimdi en iyisi ankarada yaptırmak tüp bebek merkezinde yaptırmak için randevu almaya gerek var mı bir günde çıkıyor mu sonuç. düzen labaratuarı var ankarada orda yaptıracak yarın ama

daha önce özel labaratuar vardı orda yaptırmıştı. devlet hastanesi sadece spermleri görebiliyor. özel labaratuar ayrıntılı incelemişti
bizde yeni testler yaptıracağız kaan hocaya sorduk hatta tüp bebek merkezi olsun dedi özellikle bize sperm testi ıçin
aynen benim eşimde tuvalette oluyordu bizde küçük yerdeydik kayseriye taşındık yeni. burada tüp bebek merkezinde yaptıracağız bakalım nasıl olacak? bende hiç bilmiyorum canım randevu almak gerekiyor mu gerekmiyor mu ne kadar sürede çıkıyor falan hiç bilmiyorum

tedaviye başlayalı 45 gün oldu 75 günde oluşuyor sperm zaten çıkmazsa da üzülmemek lazım ama elinde olmuyor insanın bir yandan eşime nasıl moral vereceğim diye düşünüyorum. ekimde isterseniz tese yaparız dedi kaan hoca ama dokuya zarar verme ihtimali oluyor diye istemiyor şu anda eşim. iyiye gidiyordur inşallah. yolun daha çok başındayız biz inşallah olacak inanıyorum. doktordan cevap geldi mi size

Son düzenleme:
yok daha canım gelmedi cevap. sizin problem tarihsel mi

Mrb arkadaşlar biz Mayıs 15 ten beri tedavideyiz. Dna hasarımız %41 gelmişti.sperm 60 milyon, hızlı ileri %30, morfoloji % 3 tü. Bu hafta kontrol baktırdık. Sperm 120 milyon, hızlı ileri % 70, morfoloji % 3, sperm dna hasarı % 17 hasarlı geldi. Morfoloji dışında değerlerimiz düzelmiş.Ama hala gebelik yok. Tüp bebek düşünüyoruz. Kaan hocaya sonuçları yazıp yolladık. Önerilerini bekliyoruz. Tedavide olan arkadaslardan mutlu haber yok mu?

yok daha canım gelmedi cevap. sizin problem tarihsel mi
tarihsel derken anlamadım nedenini net olarak söyleyemiyor hormonlar normal ama sperm üretimi için düşük seviyede olması gerekir diyor değerleri düşürmeye çalışıyor

CNMM VARİKOSEL Mİ VARDI EŞİNDE?

kızlar kaan hoca normalde dün maile cevap verecekti normalde ama hala cevAp gelmedi sizde oldu mu hiç böyle

kızlar kaan hoca normalde dün maile cevap verecekti normalde ama hala cevAp gelmedi sizde oldu mu hiç böyle

Hocanin kendi sitesine gir üye girisini yap bazen maile gelmiyor orda oluyo ama oraya bi bak giris yapdikdan sora ana sayfada altta bütün mailler oluyor cünki

selamlar arkadaşlar bizde kaan hocaya başladık 2 hafta önce eşime dna hasar testi yaptırmasını söyledi. dna hasarı %34 çıktı bundan sonra ki aşama nedir acaba benim gibi olanlar var mı yardımcı olabilir misiniz?

Biz henüz kaan hocaya muayene bile olmadık ama kaan hoca en başta endol ve sudafet verdi eşim alerji oldu bıraktık. sonra mail attık işte. hoca direk tese demiş hormon seviyelerini falan bilmeden ki kaç ay oldu yaptırmayalı direk tese yaptırmak ne derece mantıklı hiç bilemedim nedden böyle bişey dedi kaan hoca onuda hiç bilemedim bak şöyle yazmış mailde Bana bi akıl ver canım yaa ne yapayım ?

Sizde oluşan reaksiyon ilaca bağlı gibi görünüyor. İlacı tekrar kullanmak riskli olabilir. Bu durumda, testislerinizde TESE ameliyatı ile sperm aramamız uygun olacak. Şansımız %50 civarında. Eğer bu ameliyatta sperm bulunamazsa, uzun süreli tedavi verip ondan sonra tekrar değerlendirme yapacağız. Size uygun bir tarih aralığınıdiğer mesajlar formu veya tahlil sonucu formu ile değil "ameliyat ve OPU tarihi gönderme sayfası"ndan gönderirseniz ameliyatınızı planlarım.

Hocaya da daha cevap yazmadım.
Bizim önceki doktorumuz burak hoca OPU günü tese önermişti %25 şans vermşti kaan hoca opu günü yada değil diye bişey belirtmemiş. ki zaten bizim önceki hoca kaan hocayla çalışmış önce opu günü micro tese yapıyordu şimdi sade teseye döndü demişti bana bi akıl ver ne yapayım çok karışık kafam alt üst oldumm gene

kaan hoca mail atmış. 2 yolumuz var ışte bir tedavi etmek iki uzun süreli tedavi etmek demis. 2 iğne 1 hap yazmış.
1.Menogan 75ünite 3gün.
2.Choriomon 5000ünite
3.beta caroten 10000 ünite 7 mg solgar kapsül demiş.

1 ay kullan AST ALT GGT FSH testosteron testleri yaptırıp gönderin demiş.

Siz hangi iğneleri kullanıyordunuz ?

Kızlar bu iğneleri ve hapı kullanan oldumu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…