Bize de iğne verdi cnm 2 cesit şimdi birini kullanmayın dedi 1 iğne ye devam ve yanında klomen verdi 1 ay daha bakalım ne olacak oysa ki ben ekimde tüp bebek yapmak istiyordum 2 yıl önce yapmıştım hep bir zaman kaybı ve etrafimdakilerin sorularına bıktım artık ne cevap vereceğimi şaşırıyorum en kötüsü de arkadaşlarımın bana ayyy kazayla hamile kaldık demeleri beni çok üzüyor gözümün içine baka baka söylüyorlar ben siirtli yim Memleketime gitmek bile istemiyorum artikzorluyollar .!.:27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 senedir düşünüyoruz öğrenelide 7 ay falan oluyo o günden beri de pek bişey yapmadık kaan beye yazdık onun dediği ilaçlardan sonuç alamadık tese dedi bizde seneye erteledik. Burdan hormon ve genetiği normal olup ilaç kullananlar ne kullanıyorsa onlari öğrenmek için bekliyorum ama endol ve sudafeda dışında ilaç vermemiş pek.onlarda bize yaramadı.
Meraba canım bizde azosperm hastasıyız sen Kaan hocaya tedavi istıyoruz de tedavi yapar uzakdaymişin galıba mail uzerınden tedavi surecını belirlıyo gdıp gelmene gerek yok27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 senedir düşünüyoruz öğrenelide 7 ay falan oluyo o günden beri de pek bişey yapmadık kaan beye yazdık onun dediği ilaçlardan sonuç alamadık tese dedi bizde seneye erteledik. Burdan hormon ve genetiği normal olup ilaç kullananlar ne kullanıyorsa onlari öğrenmek için bekliyorum ama endol ve sudafeda dışında ilaç vermemiş pek.onlarda bize yaramadı.
Azosperm ve doğal yoldan hamilelik eşin sonradan mı azo olmuş o zaman değerler normalmiymişKaan hoca dedi genetik değil yapmış olduğumuz tahlillerde bile bize demişti ki normal yolla hamile bile kalabilirsin muayenesine gittiğimiz zaman çok güzel ilgilenmişti 6 ay demişti ama şimdi 1 ay daha tedaviye devam dedi bu arada 3 yıllık evliyken hamile kalmistim düşük oldu ama
Kizlar bana da bir fikir verir misiniz eşimle birlikte kaan hocanın muayenesi ne gittik 6 aydır eşime iğne vermişti 2 çeşit iğne ydi onları kullandı şimdi 1 çeşit iğne ve klomen verdi eşime bizim sorunumuz azosperm bir defa mikrotese oldu sperm bulundu onları dondurduk sonra tüp bebek yaptık ama malesef olumsuz bu ayda iğne ve klomen kullanacaz bakalım 1 ay sonra ne diyecek kaan hoca sizler neler yapıyorsunuz yardimci olurmusunuz[/QUOTE]="zorluyollar, post: 42783176, member: 687877"]bizde şuan bıraktık kendimiz doğal şeyler kürler falan deneyecez büyük ihtimal olmayacak ama şuan bulunduğumuz il küçük ve çok uzak ist ankaraya Allah izin verirse bi sene daha kalacaz o yüzden erteledim 1 sene fikrim değişmezse dayanabilirsem tabi bazen çok yoğun duygular hissediyor insan baskılar falan. hayırlısı hakkımızda arkadaşlar böyle güncel bilgiler aktarabilirsek hepimiz faydalanırız. umut hastanesi iyi diyolar orda tekin bey varmış tese yapan. emre bey çok iyi diyolar ama yeni hastanesi hakkında pek bişe okumadım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah çok zor bi durum bu kararlar.
Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım[/QUOTE][QUO2, post: 42829059, member: 670900"]Kizlar bana da bir fikir verir misiniz eşimle birlikte kaan hocanın muayenesi ne gittik 6 aydır eşime iğne vermişti 2 çeşit iğne ydi onları kullandı şimdi 1 çeşit iğne ve klomen verdi eşime bizim sorunumuz azosperm bir defa mikrotese oldu sperm bulundu onları dondurduk sonra tüp bebek yaptık ama malesef olumsuz bu ayda iğne ve klomen kullanacaz bakalım 1 ay sonra ne diyecek kaan hoca sizler neler yapıyorsunuz yardimci olurmusunuz
Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım[/QUOTE][QUO2, post: 42829059, member: 670900"]Kizlar bana da bir fikir verir misiniz eşimle birlikte kaan hocanın muayenesi ne gittik 6 aydır eşime iğne vermişti 2 çeşit iğne ydi onları kullandı şimdi 1 çeşit iğne ve klomen verdi eşime bizim sorunumuz azosperm bir defa mikrotese oldu sperm bulundu onları dondurduk sonra tüp bebek yaptık ama malesef olumsuz bu ayda iğne ve klomen kullanacaz bakalım 1 ay sonra ne diyecek kaan hoca sizler neler yapıyorsunuz yardimci olurmusunuz
Biomiyorum ki cnm nasıl olmuş ama biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve evliligimizin 3 yılında hamile kaldım 38 günlük iken düşük başladı Dr dediği sperm çok sağlıklı değildir o yüzden düşük olmuş dedi[/QUOTE]B92, post: 42829036, member: 670900"]Azosperm ve doğal yoldan hamilelik eşin sonradan mı azo olmuş o zaman değerler normalmiymiş
Cnm dedigin testleri falan istemedi aylık yapmış olduğumuz 12 tane kan testleri vardı ve spermbiyogram testi yapıyorduk yapmış olduğumuz kan tahlilleri ni hoca yolluyordk ama bu ay bize dediği kan değerler istediğim gibi gidiyor normal yolla sperm atmanız için bir ay daha devam edelim demiş ve 2 iğne kulaniyordu eşim , 1 tanesi ni iptal etti onun yerine klomen hap verdi sizce bu klomen ise yararmi ben artık tüp bebek yapmak istiyorum çok yorulduk biz ve cok yıprandık artık olumlu sonuçlar olur inşallah[/QUOTE]2, post: 42829515, member: 670900"]Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım
Kullandığı iğnelerneydi biz klomen kullanmıyoruz ama kullanan var[/QUOTE]st: 42829637 .!.:Cnm dedigin testleri falan istemedi aylık yapmış olduğumuz 12 tane kan testleri vardı ve spermbiyogram testi yapıyorduk yapmış olduğumuz kan tahlilleri ni hoca yolluyordk ama bu ay bize dediği kan değerler istediğim gibi gidiyor normal yolla sperm atmanız için bir ay daha devam edelim demiş ve 2 iğne kulaniyordu eşim , 1 tanesi ni iptal etti onun yerine klomen hap verdi sizce bu klomen ise yararmi ben artık tüp bebek yapmak istiyorum çok yorulduk biz ve cok yıprandık artık olumlu sonuçlar olur inşallah
Eşimin kullandığı iğneler choriomon 5000 ve merional 150 lik kullanıyordu şimdi choriomon iptal etti onun yerine klomen verdi cnm[/QUOTE]Kullandığı iğnelerneydi biz klomen kullanmıyoruz ama kullanan var
Hmm anladım bizde uc aydr tedavideyız cohorıomon 5000 vurunuyo eşim[/QUOTE]ms92 .!.:Eşimin kullandığı iğneler choriomon 5000 ve merional 150 lik kullanıyordu şimdi choriomon iptal etti onun yerine klomen verdi cnm
Sizin tam olarak sorun nedir suan tedaviniz nasıl gidiyor[/QUOTE]Hmm anladım bizde uc aydr tedavideyız cohorıomon 5000 vurunuyo eşim
Sizin tam olarak sorun nedir suan tedaviniz nasıl gidiyor[/QUOTE]Hmm anladım bizde uc aydr tedavideyız cohorıomon 5000 vurunuyo eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?