Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bize de iğne verdi cnm 2 cesit şimdi birini kullanmayın dedi 1 iğne ye devam ve yanında klomen verdi 1 ay daha bakalım ne olacak oysa ki ben ekimde tüp bebek yapmak istiyordum 2 yıl önce yapmıştım hep bir zaman kaybı ve etrafimdakilerin sorularına bıktım artık ne cevap vereceğimi şaşırıyorum en kötüsü de arkadaşlarımın bana ayyy kazayla hamile kaldık demeleri beni çok üzüyor gözümün içine baka baka söylüyorlar ben siirtli yim Memleketime gitmek bile istemiyorum artik

Herkesin bi sınavı var öyle soyleyenlerde bi sinavdalar haberleri yok. Doktor en iyisini bilir sabret canim inşallah güzel sonuçlanır tedaviniz.

E="zorluyollar, post: 42823301, member: 687877"]Herkesin bi sınavı var öyle soyleyenlerde bi sinavdalar haberleri yok. Doktor en iyisini bilir sabret canim inşallah güzel sonuçlanır tedaviniz.[/QUOTE]
Sağol cnm benim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Meraba canım bizde azosperm hastasıyız sen Kaan hocaya tedavi istıyoruz de tedavi yapar uzakdaymişin galıba mail uzerınden tedavi surecını belirlıyo gdıp gelmene gerek yok

Azosperm ve doğal yoldan hamilelik eşin sonradan mı azo olmuş o zaman değerler normalmiymiş

Kizlar bana da bir fikir verir misiniz eşimle birlikte kaan hocanın muayenesi ne gittik 6 aydır eşime iğne vermişti 2 çeşit iğne ydi onları kullandı şimdi 1 çeşit iğne ve klomen verdi eşime bizim sorunumuz azosperm bir defa mikrotese oldu sperm bulundu onları dondurduk sonra tüp bebek yaptık ama malesef olumsuz bu ayda iğne ve klomen kullanacaz bakalım 1 ay sonra ne diyecek kaan hoca sizler neler yapıyorsunuz yardimci olurmusunuz[/QUOTE]
Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım

[QUO2, post: 42829059, member: 670900"]Kizlar bana da bir fikir verir misiniz eşimle birlikte kaan hocanın muayenesi ne gittik 6 aydır eşime iğne vermişti 2 çeşit iğne ydi onları kullandı şimdi 1 çeşit iğne ve klomen verdi eşime bizim sorunumuz azosperm bir defa mikrotese oldu sperm bulundu onları dondurduk sonra tüp bebek yaptık ama malesef olumsuz bu ayda iğne ve klomen kullanacaz bakalım 1 ay sonra ne diyecek kaan hoca sizler neler yapıyorsunuz yardimci olurmusunuz[/QUOTE]
Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım[/QUOTE]
Cnm dedigin testleri falan istemedi aylık yapmış olduğumuz 12 tane kan testleri vardı ve spermbiyogram testi yapıyorduk yapmış olduğumuz kan tahlilleri ni hoca yolluyordk ama bu ay bize dediği kan değerler istediğim gibi gidiyor normal yolla sperm atmanız için bir ay daha devam edelim demiş ve 2 iğne kulaniyordu eşim , 1 tanesi ni iptal etti onun yerine klomen hap verdi sizce bu klomen ise yararmi ben artık tüp bebek yapmak istiyorum çok yorulduk biz ve cok yıprandık artık olumlu sonuçlar olur inşallah

Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım[/QUOTE]
Cnm dedigin testleri falan istemedi aylık yapmış olduğumuz 12 tane kan testleri vardı ve spermbiyogram testi yapıyorduk yapmış olduğumuz kan tahlilleri ni hoca yolluyordk ama bu ay bize dediği kan değerler istediğim gibi gidiyor normal yolla sperm atmanız için bir ay daha devam edelim demiş ve 2 iğne kulaniyordu eşim , 1 tanesi ni iptal etti onun yerine klomen hap verdi sizce bu klomen ise yararmi ben artık tüp bebek yapmak istiyorum çok yorulduk biz ve cok yıprandık artık olumlu sonuçlar olur inşallah[/QUOTE]
Azosperm eşin normal çıkış icinmi uğraşıyo Kaan hoca

Cnm dedigin testleri falan istemedi aylık yapmış olduğumuz 12 tane kan testleri vardı ve spermbiyogram testi yapıyorduk yapmış olduğumuz kan tahlilleri ni hoca yolluyordk ama bu ay bize dediği kan değerler istediğim gibi gidiyor normal yolla sperm atmanız için bir ay daha devam edelim demiş ve 2 iğne kulaniyordu eşim , 1 tanesi ni iptal etti onun yerine klomen hap verdi sizce bu klomen ise yararmi ben artık tüp bebek yapmak istiyorum çok yorulduk biz ve cok yıprandık artık olumlu sonuçlar olur inşallah[/QUOTE]
Kullandığı iğnelerneydi biz klomen kullanmıyoruz ama kullanan var

B92, post: 42829036, member: 670900"]Azosperm ve doğal yoldan hamilelik eşin sonradan mı azo olmuş o zaman değerler normalmiymiş[/QUOTE]
Biomiyorum ki cnm nasıl olmuş ama biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve evliligimizin 3 yılında hamile kaldım 38 günlük iken düşük başladı Dr dediği sperm çok sağlıklı değildir o yüzden düşük olmuş dedi

E="ms92, post: 42829501, member: 670900"]Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım[/QUOTE]
Azosperm eşin normal çıkış icinmi uğraşıyo Kaan hoca[/QUOTE]
Kaan hoca normal sperm çıkışı için uğraşıyor

2, post: 42829515, member: 670900"]Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım[/QUOTE]
Kullandığı iğnelerneydi biz klomen kullanmıyoruz ama kullanan var[/QUOTE]
Eşimin kullandığı iğneler choriomon 5000 ve merional 150 lik kullanıyordu şimdi choriomon iptal etti onun yerine klomen verdi cnm

B92, post: 42829036, member: 670900"]Azosperm ve doğal yoldan hamilelik eşin sonradan mı azo olmuş o zaman değerler normalmiymiş
Biomiyorum ki cnm nasıl olmuş ama biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve evliligimizin 3 yılında hamile kaldım 38 günlük iken düşük başladı Dr dediği sperm çok sağlıklı değildir o yüzden düşük olmuş dedi[/QUOTE]
Mucıze demekki nedenir

2, post: 42829515, member: 670900"]Fish testi yaptrdıysaniz ve hoploit hucre cıkmadıysa tedavinizi uzatmiştr hormonlarınız ne durumda canım
Eşimin kullandığı iğneler choriomon 5000 ve merional 150 lik kullanıyordu şimdi choriomon iptal etti onun yerine klomen verdi cnm[/QUOTE]
Hmm anladım bizde uc aydr tedavideyız cohorıomon 5000 vurunuyo eşim

92, post: 42829605, member: 670900"]Biomiyorum ki cnm nasıl olmuş ama biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve evliligimizin 3 yılında hamile kaldım 38 günlük iken düşük başladı Dr dediği sperm çok sağlıklı değildir o yüzden düşük olmuş dedi[/QUOTE]
Mucıze demekki nedenir[/QUOTE]
Kesinlikle bir mucize ve Ramazan ayında hamile kalmistim hiç unutmam belki de ettiğimiz dualar o zaman kabul oldu ama işin bir diğer kötü kısmı tüp bebek yaptığımda 2 tane emriyoydu ikisi de tutunmadı

Eşimin kullandığı iğneler choriomon 5000 ve merional 150 lik kullanıyordu şimdi choriomon iptal etti onun yerine klomen verdi cnm[/QUOTE]
Hmm anladım bizde uc aydr tedavideyız cohorıomon 5000 vurunuyo eşim[/QUOTE]
Sizin tam olarak sorun nedir suan tedaviniz nasıl gidiyor

Kullandığı iğnelerneydi biz klomen kullanmıyoruz ama kullanan var
Sizin tam olarak sorun nedir suan tedaviniz nasıl gidiyor[/QUOTE]
Hormonları yüksek eşimin fsh testosteron duşuk 6 yaşinda testıs indrme ameliyatı olmuş hic mikro tese olmadık tedaviden sonra tese olmayı duşunduğmuzu soledık Kaan hocaya fish testi sonucunu beklıyoruz tedavinin nasıl ilerleyeceği yonunden

ms92 .!.:
Eşimin kullandığı iğneler choriomon 5000 ve merional 150 lik kullanıyordu şimdi choriomon iptal etti onun yerine klomen verdi cnm
Hormonları yüksek eşimin fsh testosteron duşuk 6 yaşinda testıs indrme ameliyatı olmuş hic mikro tese olmadık tedaviden sonra tese olmayı duşunduğmuzu soledık Kaan hocaya fish testi sonucunu beklıyoruz tedavinin nasıl ilerleyeceği yonunden[/QUOTE]
Fish testi nedir nasil yapılıyor yani yanlış anlama cnm belki çok soru sordum ama bilmediğim için soruyorum belki ilerde bizden de ister

Hormonları yüksek eşimin fsh testosteron duşuk 6 yaşinda testıs indrme ameliyatı olmuş hic mikro tese olmadık tedaviden sonra tese olmayı duşunduğmuzu soledık Kaan hocaya fish testi sonucunu beklıyoruz tedavinin nasıl ilerleyeceği yonunden[/QUOTE]
Fish testi nedir nasil yapılıyor yani yanlış anlama cnm belki çok soru sordum ama bilmediğim için soruyorum belki ilerde bizden de ister[/QUOTE]

Fish testi nedir nasil yapılıyor yani yanlış anlama cnm belki çok soru sordum ama bilmediğim için soruyorum belki ilerde bizden de ister[/QUOTE]
Yok canım neden çok soru sormuş olcaksın normal spermioğram orneğini detaylı bi şekilde incelenmesı yıkamalı ve boyamalı test deniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…