Sizin tam olarak sorun nedir suan tedaviniz nasıl gidiyor[/QUOTE]Hmm anladım bizde uc aydr tedavideyız cohorıomon 5000 vurunuyo eşim
Hormonları yüksek eşimin fsh testosteron duşuk 6 yaşinda testıs indrme ameliyatı olmuş hic mikro tese olmadık tedaviden sonra tese olmayı duşunduğmuzu soledık Kaan hocaya fish testi sonucunu beklıyoruz tedavinin nasıl ilerleyeceği yonunden[/QUOTE]Sizin tam olarak sorun nedir suan tedaviniz nasıl gidiyor
Anladım canım inşallah birdahaki sonuç iyi çıkar bizde fish testını beklıyoz 20 gün oldu arıyorum doktordan onay beklıyo sonuç dıyo arıyorum inceleme aşamadında deniliyo dalga gecıyolar resmen tabi onların umrumu onlar icin önemli mi hayretRabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Kızlar kaan hoca ama bizden hep genarta gelip çeşitli testler yapmamızı istiyor. Biz ankarada değiliz. Git gel tahlil derken aşılama parası çıkıyor.. sadece biz mi böyleyiz anlamıyorum ki.
M ms92 sonuçlar kötü çıktı o yüzden teatrio ve klomeni kesti. Bize menegon yazdı hafta da 3 iğne ve bir ay sonra tekrar genarta kontrol amaçlı tahlil istedi
Cnm sizde oldugunuz memlekette yapın orda yapılmıyor mu bu testler[/QUOTE]siz nerde kalıyonuz peki[QUOelebekk47, post: 42830377, member: 629063"]Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Kızlar kaan hoca ama bizden hep genarta gelip çeşitli testler yapmamızı istiyor. Biz ankarada değiliz. Git gel tahlil derken aşılama parası çıkıyor.. sadece biz mi böyleyiz anlamıyorum ki.
M ms92 sonuçlar kötü çıktı o yüzden teatrio ve klomeni kesti. Bize menegon yazdı hafta da 3 iğne ve bir ay sonra tekrar genarta kontrol amaçlı tahlil istedi
Belki bu testlerden sonra ister cnm tahlilleri heekezin tedavisi cok farkli zaten cnm bizden de boyle testler istememis cnm bende anlamdim ama hakkimizda hayirliai olsum
Cnm aramiza hoşgeldin tedaviyle iyi sonuçlar alırsınız inan benim bu konuda fikrim yok ama güzel bir tedaviyle iyi sonucu ugrarsiniz... biz bu sonuçları bile göremiyoruz cnm bizlerde ki sorun azosperm[QUOaret, post: 42852399, member: 670375"]Kizlar meraba araniza yeni katiliyorum eşim spermiyogram testi verdi tecrubelilerden yorum istiyorum simdiden tesekurler
Ileri hareket :25
Yerinde hareket:5
Hareketsiz:31
Ileri harekt: %40.98
Yerinde hareket: %8.2
Hareketsiz:%50.2
Normal morfoloji:%5
Bas anamolisi:%29
Boyun anomolisi:%22
Kuyruk:%17
Akromozom anomolisi:%26
Hosbuldum canim cevabin için sağol Rabbim inşallah hepimizin yüzüne bakar miniklerimizi evlerimizi senlendirmeleri icin gonderr canim[/QUOTE][QUOTsukret, post: 42862332, member: 670375"]Cnm aramiza hoşgeldin tedaviyle iyi sonuçlar alırsınız inan benim bu konuda fikrim yok ama güzel bir tedaviyle iyi sonucu ugrarsiniz... biz bu sonuçları bile göremiyoruz cnm bizlerde ki sorun azosperm
Hosbuldum canim cevabin için sağol Rabbim inşallah hepimizin yüzüne bakar miniklerimizi evlerimizi senlendirmeleri icin gonderr canim[/QUOTE][QUOTsukret, post: 42862332, member: 670375"]Cnm aramiza hoşgeldin tedaviyle iyi sonuçlar alırsınız inan benim bu konuda fikrim yok ama güzel bir tedaviyle iyi sonucu ugrarsiniz... biz bu sonuçları bile göremiyoruz cnm bizlerde ki sorun azosperm
Amin inşallah cnm benim esin hangi dr da tedavi gorcek kaan hoca da mi acaba...[/QUOTE][Qret, post: 42862873, member: 670375"]Hosbuldum canim cevabin için sağol Rabbim inşallah hepimizin yüzüne bakar miniklerimizi evlerimizi senlendirmeleri icin gonderr canim
Yok canım bunu benim kadin dogum drum istedi sonuclar icin iyi sayilir dedi suda eritilen bi ilac verdi bunu kullansin yeter dedi aklimda takili kaldi bu sonuclar nasil diye tecrubeli olanlara danismak istedim[/QUOTE]"sukret, post: 42865064, member: 670375"]Amin inşallah cnm benim esin hangi dr da tedavi gorcek kaan hoca da mi acaba...
Peki ilacin adı nedir cnm[/QUOTE]Yok canım bunu benim kadin dogum drum istedi sonuclar icin iyi sayilir dedi suda eritilen bi ilac verdi bunu kullansin yeter dedi aklimda takili kaldi bu sonuclar nasil diye tecrubeli olanlara danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?