Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki ilacin adı nedir cnm
Promotil -m fort canim gunde tek suda eritip icecek[/QUOTE]
Anladim cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE]
İnşallah canim hepimizin sizin sorun ne kac yillik evlisin[/QUOTE]
6 yıllık evliyim cnm eşim de sorun azosperm bir tüp bebek yaptık başarısız oldu şimdi ikinci tur bebeği yapacaz eşim tedavi altında onun tedavisinin bitmesini bekliyoruz[/QUOTE]
Allah yardimciniz olsun canim inşallah evin bi an once hayirlisiyla bebek kahkahalariyla dolup tasar hangi hastanede yaptiriyorsun tup bebegi cok soru sordum insana iyi geliyor boyle yasanmisliklari konusmak tek olmadigini anliyorsun

[QTE="sukret, post: 42871019, member: 670375"]Promotil -m fort canim gunde tek suda eritip icecek[/QUOTE]
6 yıllık evliyim cnm eşim de sorun azosperm bir tüp bebek yaptık başarısız oldu şimdi ikinci tur bebeği yapacaz eşim tedavi altında onun tedavisinin bitmesini bekliyoruz[/QUOTE]
Allah yardimciniz olsun canim inşallah evin bi an once hayirlisiyla bebek kahkahalariyla dolup tasar hangi hastanede yaptiriyorsun tup bebegi cok soru sordum insana iyi geliyor boyle yasanmisliklari konusmak tek olmadigini anliyorsun[/QUOTE]
Tsk ederim cnm benim bu güzel dileklerin için... yok cnm ne çok soru sorması sor yani ki istanbul ozel Mecidiyeköy hastanesinde ümit özekici var onun yanında yapıyorum cnm

[QTE="sukret, post: 42871019, member: 670375"]Promotil -m fort canim gunde tek suda eritip icecek
Allah yardimciniz olsun canim inşallah evin bi an once hayirlisiyla bebek kahkahalariyla dolup tasar hangi hastanede yaptiriyorsun tup bebegi cok soru sordum insana iyi geliyor boyle yasanmisliklari konusmak tek olmadigini anliyorsun[/QUOTE]
Tsk ederim cnm benim bu güzel dileklerin için... yok cnm ne çok soru sorması sor yani ki istanbul ozel Mecidiyeköy hastanesinde ümit özekici var onun yanında yapıyorum cnm[/QUOTE]
Rabbim her isteyenn kucagini hayirlisiyla doldurur inşallah canim 2.5 yillik evliyim 2014 aralikta bi gebeligim oldu ocakta kalp durmasi ile zorunlu kurtaj oldum 10 audir bekliyoruz Rabbim hayyirli vakitte verr inşallah hicbir bayani bu konuda boynu bükük birakmasin Rabbim ne aratsin ne acisini yasatsin cok zor bi imtihan Rabbim bu sinavda koymasin bizleri

merhabalar kızlar ilk defa yazıyorum bizde bu hafta içi baska sehırden gıdıcez ılk defa muayene ye bakalım neler dıyecek dna hasar testı yapılacak..bizde görunurde bi sorun yok tek sorun morfolojı %5 %3 %2 ydı testlerde en son testımzde garip bi sekılde %10 cıktı farklı bi hastanede yapmstk.4 yıllık evliyiz hiç hamılelık olusmadı 1kez asılama yaptırdk o da olmadı nasıl olcak bilmiyorum.

Bizde bugün kaan aydosa gittik çok guzel anlatiyor eşim in eski sonuçlarıni da goturduk kendiligimden hamile kalma sansimin yuksek oldugunu soyledi hafta ici dnahasar testi yapilcak

Selam canım. Valla hiçbişi yok bizde ben yine tüp bebeğe başladım bi umutla. Tedavim yine herzamsnki gibi oldu aslında umudunuzu kurmak istemedim yazmadım. Benim her tüp bebek denememde 27 28 yumurta toplanıyor dna 5. Güne bir iki tane kalıyordu ve sonuç negatif geliyordu. Kaan hocada dna hasarı olduğu için kalmıyorlar Demişti. Bu tedavimde de malesef 2tane kaldı 5. Güne dondurduk bu ay transfer olacak çok umutlu Değilim dua edin

kızlar uzun zamandır yoktum kusura bakmayın. biz kaan hocanın maille verdiği iğneleri kullanmadık. ama 3 kasımda randevumuz var ona gideceğiz. gitmeden önce acaba tekrar test yaptırmalımıyız en son test hazrian yada temmuz olsa gerek. bi yardımcı olun millet. hepinizi çok özledimmmmmmmmm

S sewallll Sağol cevabın için keşke güzel bir haberle gelseydin öyle isterdi gönül ama imtihan dünyası işte.. varya bende artık ümitlerimi yavaş yavaş kaybettim bi tek ben değilmişim tedavide olumsuzluklar gören

Hangi merkezde yaptırıyorSun. Maşallah yumurta ne çok.. inşallah Rabbim gönlünüzce verir de bu son transfer olur.

Inşallah hepimize şifa olur bu tedaviler canım ben Diyarbakır'da bahçecideyim zeki akkum doktordan memnunum açıkçası kısmet bu işler inşallah bu defa tutunma olur ne diyelim Rabbim hepimize nasip etsin

benim eşimden her ay yaptırmasını istiyorum çünkü belli olmaz çıkabilir sonuçta birşey kaybetmeyiz hatta kazanırız. ama bu ay yapmamakta kararlı kasımın 10unda mikrotese olacak

Arkadaslar bizim hasar yuzde 53ten yuzde yedi ye dustu . teatrio diye br ilac verdi tekrar hoca yukselmesin diyr.ama bu ilaci aldigi nda idrar yolunda tikaniklik hissi yapıyor rahat tuvalete cikamoyor.acaba bu ilaci kullanip böyle etki goren var mi

%7 ye mi düştü hasar acaba neyi nekadar kullandınız ?

iyi aksamlar canim,bu konuyu acarken cok mutluydum bi kac aya gebe kalicam sandim ama maalesef olmadi cok isterdim hamileyim.deyip size umut olmak aslinda hersey yolunda gitti sayilar normale dondu hatta uzerine cikti ama olmadi sanirim nasip degil bizimde tup bebekten baska caremis kalmadi yine bi kez daha deneyelim diyoruz hemen.degil ama yakin zamanda ins sen ve diger arkadaslar mucizelerine kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…