Promotil -m fort canim gunde tek suda eritip icecek[/QUOTE]Peki ilacin adı nedir cnm
Anladim cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE][QTE="sukret, post: 42871019, member: 670375"]Promotil -m fort canim gunde tek suda eritip icecek
benim eşimden her ay yaptırmasını istiyorum çünkü belli olmaz çıkabilir sonuçta birşey kaybetmeyiz hatta kazanırız. ama bu ay yapmamakta kararlı kasımın 10unda mikrotese olacakkızlar uzun zamandır yoktum kusura bakmayın. biz kaan hocanın maille verdiği iğneleri kullanmadık. ama 3 kasımda randevumuz var ona gideceğiz. gitmeden önce acaba tekrar test yaptırmalımıyız en son test hazrian yada temmuz olsa gerek. bi yardımcı olun millet. hepinizi çok özledimmmmmmmmm
Arkadaslar bizim hasar yuzde 53ten yuzde yedi ye dustu . teatrio diye br ilac verdi tekrar hoca yukselmesin diyr.ama bu ilaci aldigi nda idrar yolunda tikaniklik hissi yapıyor rahat tuvalete cikamoyor.acaba bu ilaci kullanip böyle etki goren var mi
canım kaan hocanın sayfasına üye olup öyle mi bakabiliyoruz?
Amin canım çok tesekkürler..yok kağan hocada tedavi olmadık hiç..Hayırlı olsun gebeliğin.Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum ile bebeğini kucağına almayi nasip etsin.. Acaba kaan hoca da tedavi oldun mu??
Amin canım çok tesekkürler..yok kağan hocada tedavi olmadık hiç..
iyi aksamlar canim,bu konuyu acarken cok mutluydum bi kac aya gebe kalicam sandim ama maalesef olmadi cok isterdim hamileyim.deyip size umut olmak aslinda hersey yolunda gitti sayilar normale dondu hatta uzerine cikti ama olmadi sanirim nasip degil bizimde tup bebekten baska caremis kalmadi yine bi kez daha deneyelim diyoruz hemen.degil ama yakin zamanda ins sen ve diger arkadaslar mucizelerine kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?