Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tedavin.hayirli olsun canim sonucunu bize yaz ins pozitif olur

Evet bide bu gerçek var herşey düzelse bile olacak diye bir şey yok..
inşallah tüp bebek ile güzel haber alırsınız ..Rabbin hepimize sabır versin

Evet bide bu gerçek var herşey düzelse bile olacak diye bir şey yok..
inşallah tüp bebek ile güzel haber alırsınız ..Rabbin hepimize sabır versin
Amiin canim amiin... En önemli seyde sabir edebilmek iste bazen cok zor olsada rabbim sabirmizi artirsin ...birazda hersey kafada bitiyo sanirim ben cok üzüldum diger tedaviler negatif sonuclaninca iyice alistirdim.kendimi negatife eee oyle olumca sonucta boyle oluyo bide esim rahatsiz oldu hrrsey tersine dondü yinede rabbim baska dert vermsin

Amin. Geçmiş olsun eşine de.. benim eşim de böbrek taşı ile uğraşıyor bir yandan. Bazen bende diyorum eşim iyi olsun da varsın olmasın bebeğimiz ..dediğin gibi kafada bitiyor gerçekten hayat öyle imtihanlar veriyor ki 'demek ki hayırlı değilmiş' deyip sabrede biliyoruz.. herşeyin başı sağlık.

[QUOklomilebekk47, post: 43131211, member: 629063"]%7 ye mi düştü hasar acaba neyi nekadar kullandınız ?[/QUOTE]
Kl
%7 ye mi düştü hasar acaba neyi nekadar kullandınız ?
1ay klomifen kullandi
Her gun keçiboynuzu pekmezi sabah aksam kasik kasik yedi.
Sabah aksam isirgan cayi icti
Haftada 3defa nohut yedi
Sebze bol yedi
Emodeks sabah aksam kullandi
En önemlisi sigarayi birakti

Sagol canim.sizede gecmis olsun sizin tedavi ne.durumda tahlil yaptirdimi esin

Sagol canim.sizede gecmis olsun sizin tedavi ne.durumda tahlil yaptirdimi esin

Salı günü yapacak daha.. menegon IGne kullanalı 4 hafta oldu. Daha önce klomen ve teatrio kullandık oda hasarı yükselti sayıyı düşürdü yavaştan tüp bebek tedavisi için kendimizi alıştiriyoruz

kızlar 3 kasımda gidiyoruz inşallah Kaan aydosa. hemşireyi aradım bir gün kalabilirisiniz gerekirse dedi gidipde kalanlar nerede kaldılar Bana bi yardımcı olurmusunuz? birde şehirlerarası otobüsle gideceğiz ankaraya Kaan hocanın muayenesine oradan nasıl ulaşabiliriz bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirimm.. Şimdiden teşekkürler.. içim çok tuhaf :S umarım hayırlısı olur hakkımızda

Canım kaç yumurtA çıktı kaçı döllendi ben de tedavideyim 29 ekimde transfer olacak benim inşallah bu defa nasip olur hepimize
Canım hayırlı olsun tedavin, benim yumurta rezervim azalmış, nasıl olduğunu anlayamadım ama Dr yaşadığım sıkıntıya stresebağladı( Diyarbakır-Silvan'da yaşıyorduk), toplamda 7 yumurta toplandı, 3 ü iyi kalitede idi, 2 si 5. Güne kadar dayandı, 1. Kalitede 2 embriyom donduruldu

Kaan hocanın muayenehanesi Gaziosmanpaşa semtinde, AŞTİ de inin, metro ile Kızılay a geçin, ordan da taksiyle adresi verin muayenehaneye ulaşın

H

canım nasılsın uzun zaman oldu bende bıraktım gibi oldu herşeyi görüşemedik.sakın ha ümidini kaybetme ben hiç üzülmüyorum biliomusun Allahın takdiri nasip kısmet olursa olur deyip kafamdan atıyorum .İlk gün yaşadığım kadar üzüntülü değilim şu anda tedavimiz kaan hocayla bitti gibi bişey .hoca dna hasarımızı %34 den %10 a kadar düşürdü.İlaçlarımızı değiştirdi 6 ay deneyin bu sırada da sperm testi yaptırın bana gönderin dedi Ama ben o kadar umutlu değilim olacağına olması için herşey yeterli dedi kaan hoca ama bana göre ters giden bişeyler var . Sperm değerlerimiz
ml:4 milyon
total:12 milyon
a:%5 b:%33 c:%8 d:%54
morfoloji :0
fsh hormonu cok yüksekti mesela %43 dü hoca bunu önemsemedi kaç kez sordum ama geciştirdi mesela anlayamadığım çözemediğim şeyler var bunlarla hoca doğal yolla olur deneyin dedi.sperm dondurmuştuk genartta nisanda yeniden para yatırmamız lazım o zamana kadar vakit biçtim kafamda olmazsa onlarla tüp denemeyi düşünüyorum.

Salı günü yapacak daha.. menegon IGne kullanalı 4 hafta oldu. Daha önce klomen ve teatrio kullandık oda hasarı yükselti sayıyı düşürdü yavaştan tüp bebek tedavisi için kendimizi alıştiriyoruz
inş fayda eder canım menagon çok fayda etti bizde bende kaan hocaya mail attım sonuc bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…