Tedavin.hayirli olsun canim sonucunu bize yaz ins pozitif olurSelam canım. Valla hiçbişi yok bizde ben yine tüp bebeğe başladım bi umutla. Tedavim yine herzamsnki gibi oldu aslında umudunuzu kurmak istemedim yazmadım. Benim her tüp bebek denememde 27 28 yumurta toplanıyor dna 5. Güne bir iki tane kalıyordu ve sonuç negatif geliyordu. Kaan hocada dna hasarı olduğu için kalmıyorlar Demişti. Bu tedavimde de malesef 2tane kaldı 5. Güne dondurduk bu ay transfer olacak çok umutlu Değilim dua edin
iyi aksamlar canim,bu konuyu acarken cok mutluydum bi kac aya gebe kalicam sandim ama maalesef olmadi cok isterdim hamileyim.deyip size umut olmak aslinda hersey yolunda gitti sayilar normale dondu hatta uzerine cikti ama olmadi sanirim nasip degil bizimde tup bebekten baska caremis kalmadi yine bi kez daha deneyelim diyoruz hemen.degil ama yakin zamanda ins sen ve diger arkadaslar mucizelerine kavusur
Amiin canim amiin... En önemli seyde sabir edebilmek iste bazen cok zor olsada rabbim sabirmizi artirsin ...birazda hersey kafada bitiyo sanirim ben cok üzüldum diger tedaviler negatif sonuclaninca iyice alistirdim.kendimi negatife eee oyle olumca sonucta boyle oluyo bide esim rahatsiz oldu hrrsey tersine dondü yinede rabbim baska dert vermsinEvetbide bu gerçek var herşey düzelse bile olacak diye bir şey yok..
inşallah tüp bebek ile güzel haber alırsınız ..Rabbin hepimize sabır versin
Amiin canim amiin... En önemli seyde sabir edebilmek iste bazen cok zor olsada rabbim sabirmizi artirsin ...birazda hersey kafada bitiyo sanirim ben cok üzüldum diger tedaviler negatif sonuclaninca iyice alistirdim.kendimi negatife eee oyle olumca sonucta boyle oluyo bide esim rahatsiz oldu hrrsey tersine dondü yinede rabbim baska dert vermsin
tüp bebekle olduGebeliğin doğal mi yoksa tüp bebek tedavisi ile mioldu
1ay klomifen kullandi%7 yemi düştü hasar acaba neyi nekadar kullandınız ?
Sagol canim.sizede gecmis olsun sizin tedavi ne.durumda tahlil yaptirdimi esinAmin. Geçmiş olsun eşine de.. benim eşim de böbrek taşı ile uğraşıyor bir yandan. Bazen bende diyorum eşim iyi olsun da varsın olmasın bebeğimiz ..dediğin gibi kafada bitiyor gerçekten hayat öyle imtihanlar veriyor ki 'demek ki hayırlı değilmiş' deyip sabrede biliyoruz.. herşeyin başı sağlık.
Sagol canim.sizede gecmis olsun sizin tedavi ne.durumda tahlil yaptirdimi esin
Canım inşallah rabbim yüzünü güldürür. Dualarimdasin.Merhaba kızlar, ben tüp bebeğe başladım? 5. Güne 2 embriyom kaldı, 12 kasımda transfer olacak, umarım herşey iyi olur...
Canım kaç yumurtA çıktı kaçı döllendi ben de tedavideyim 29 ekimde transfer olacak benim inşallah bu defa nasip olur hepimizeMerhaba kızlar, ben tüp bebeğe başladım? 5. Güne 2 embriyom kaldı, 12 kasımda transfer olacak, umarım herşey iyi olur...
Canım hayırlı olsun tedavin, benim yumurta rezervim azalmış, nasıl olduğunu anlayamadım ama Dr yaşadığım sıkıntıya stresebağladı( Diyarbakır-Silvan'da yaşıyorduk), toplamda 7 yumurta toplandı, 3 ü iyi kalitede idi, 2 si 5. Güne kadar dayandı, 1. Kalitede 2 embriyom dondurulduCanım kaç yumurtA çıktı kaçı döllendi ben de tedavideyim 29 ekimde transfer olacak benim inşallah bu defa nasip olur hepimize
Canımmm sağolasın, allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, emeklerimiz, acılarımız boşa çıkmasınCanım inşallah rabbim yüzünü güldürür. Dualarimdasin.
Kaan hocanın muayenehanesi Gaziosmanpaşa semtinde, AŞTİ de inin, metro ile Kızılay a geçin, ordan da taksiyle adresi verin muayenehaneye ulaşınkızlar 3 kasımda gidiyoruz inşallah Kaan aydosa. hemşireyi aradım bir gün kalabilirisiniz gerekirse dedi gidipde kalanlar nerede kaldılar Bana bi yardımcı olurmusunuz? birde şehirlerarası otobüsle gideceğiz ankaraya Kaan hocanın muayenesine oradan nasıl ulaşabiliriz bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirimm.. Şimdiden teşekkürler.. içim çok tuhaf :S umarım hayırlısı olur hakkımızda
Canım hayırlı olsun tedavin, benim yumurta rezervim azalmış, nasıl olduğunu anlayamadım ama Dr yaşadığım sıkıntıya stresebağladı( Diyarbakır-Silvan'da yaşıyorduk), toplamda 7 yumurta toplandı, 3 ü iyi kalitede idi, 2 si 5. Güne kadar dayandı, 1. Kalitede 2 embriyom donduruldu[/QUOTEhayırlısıyla bu defa olur inşallah canım
canım nasılsın uzun zaman oldu bende bıraktım gibi oldu herşeyi görüşemedik.sakın ha ümidini kaybetme ben hiç üzülmüyorum biliomusun Allahın takdiri nasip kısmet olursa olur deyip kafamdan atıyorum .İlk gün yaşadığım kadar üzüntülü değilim şu anda tedavimiz kaan hocayla bitti gibi bişey .hoca dna hasarımızı %34 den %10 a kadar düşürdü.İlaçlarımızı değiştirdi 6 ay deneyin bu sırada da sperm testi yaptırın bana gönderin dedi Ama ben o kadar umutlu değilim olacağına olması için herşey yeterli dedi kaan hoca ama bana göre ters giden bişeyler var . Sperm değerlerimizAmiin canim amiin... En önemli seyde sabir edebilmek iste bazen cok zor olsada rabbim sabirmizi artirsin ...birazda hersey kafada bitiyo sanirim ben cok üzüldum diger tedaviler negatif sonuclaninca iyice alistirdim.kendimi negatife eee oyle olumca sonucta boyle oluyo bide esim rahatsiz oldu hrrsey tersine dondü yinede rabbim baska dert vermsin
inş fayda eder canım menagon çok fayda etti bizde bende kaan hocaya mail attım sonuc bekliyorumSalı günü yapacak daha.. menegon IGne kullanalı 4 hafta oldu. Daha önce klomen ve teatrio kullandık oda hasarı yükselti sayıyı düşürdüyavaştan tüp bebek tedavisi için kendimizi alıştiriyoruz
hayırlı olsun canım tedavin sonucunu yaz bize daha önceden 5. güne giden embriyon oluyomuyduMerhaba kızlar, ben tüp bebeğe başladım? 5. Güne 2 embriyom kaldı, 12 kasımda transfer olacak, umarım herşey iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?