Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşaallah kullandığınız iğneyle gelir mucizeniz rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

merhaba arkadaslar
biz ağustos ayında kaan hocaya muayene olduk ve eşimin sperm dna hasarı %20 olarak tespit edildi
yemeklere falan dikkat ettik sperm hasarı % 5 'e düştü. eşimin ileri derecede varikosel sorunu var. son olarak da hoca bizden spermiyogram istedi. Bizde yaptırdık ancak sayı çok düşük çıktı. Bunun üzerine hoca mailinde tüp bebek denememizi ya da varikosel ameliyatını önerdi.A ncak ben daha önce babarışız bir tüp bebek denemesi yaptım. Doktorlar bize varikosel ameliyatının riskli olduğunu ve yapılmaması gerektiğini söyledi.
hocaya varikosel ameliyatı yaptıran var mı sonuç nasıl? paylaşırsanız sevinirim

canım çok sevindim gözünüz aydın. eşin tedavi olmuşmuydu ? yüzde kaç şans vermişti hoca? tese öncesi fsh kaçtı? neden fakülteyi düşünüyorsunuz canım özel değilde? çok sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.
Bizde kaan hocada tese olacağız. ama biraz beklemek istiyoruz maddi açıdan Kaan hocada bu süre de neofortil kullanın yazmış. kullanan var mı kızlar?

Hazirandan brri tedavideydik canım her üç kişiden birinde çıktığını söyledi fsh 10 küsürdü canım kaan hoca önerdiği için orayı düşünüyoruz ama daha karar vermedik. İnşaallah sizinde çıkar tüm isteyenlerinde bebeğimiz tutunmuş kadar sevindik inan inşallah herşey güzel olacak biz ameliyata kadar menagon 75 kullandık haftada 3 kez

çok sağol canımmmm. inşallah bizde de çıkar bende çok sevindim Senin adına canımm. sperminiz hangi hastanede donduruldu peki

çok sağol canımmmm. inşallah bizde de çıkar bende çok sevindim Senin adına canımm. sperminiz hangi hastanede donduruldu peki
inşallah tüm isteyenlende ve içinde de sizinde çıkar. özel hrs hastanesinde donduruldu kaan bey orada ameliyat ediyor canım. rabbim okunan ezanlar hürmetine hayırlısıyla versin bebeklerimizi inşallah

arkadaşlar tüp bebek denemesi yapmış olanlar varsa aramızda yardımcı olursa sevinirim.prosedürlerini öğrenmek istiyorum yavaş yavaş bilgi toplamam gerekiyor bebek olmazsa .genartta sperm dondurduk biz 27 nisanda doluyor.o zaman dolmadan eğer normal yolla gebelik olmazsa tüp bebek denemesi yapmak istiyorum.bu rapor alınınca daha düşük bi fiyata tüp bebek yapılıyormuş sanırım.o raporu alırsak genartta yapabilirmiyiz?yada hoca ankara ünide çalışıyor genarttaki spermleri alıp ünide yaptırabilirmiyiz?raporu nasıl alıyoruz şartları neler?bunları öğrenmem lazım eğer bilen varsa yardımcı olsun bana

Merhaba,
Keçiboynuzu ürünleri denediniz mi?
Çok faydasını görürsünüz.

arkadaşlar bizde yaklaşık bir yıldır kaan hocanın hastasıyız eşimin ilk test sonucuna baktı ve değerler normal dna hasarına bakalım dedi ve %37 hasar çıktı malum klomen düşmeyince menegon iğne felan değerler düştü yaklaşık 4 yada 5 aydır doğal yolla çocuk olur bekleyelim diyor benim dikkatimi çeken aslında değerler çokta iyi değil eşimin ileri hızlı harekat %2 ileri yavaş hareket %26 ml 30 milyon sperm bu değerlerle araştırmalarıma göre çocuk olma ihtimalı çok düşük tabi taktiri ilahi ama dikkatimi çeken hep hikayeler aynı ilaçlar aynı kaan hocanın hastalarında bu tedavi sürecinin sonunda normal yolla hamile kalanlar varmıdır yoksa doğal yoldan halime kalmayı beklemek zaman kaybımıdır

Merhaba canım bizim Değerler sizin değerlerden daha kötü ama bize aynı şeyi söyledi normal yolla Olmasını bekleyin dedi

beklemek ilk zamanlarda bizimde kulağımıza hoş geliyordu hoca olur dedikçe bizde olacağına ümitlendik ama foruma bakıyorum kendimize bakıyorum olumlu sonuç yok keşke hoca haklı çıksa ama sonuçlar hep olumsuz Allaha dua edip son testi yaptırcaz ona göre karar alıcaz ama yaklaşık bir yıldır zaman kaybetmekte üzücü

Aynen canım ben tüp yaptım yine tutmadı Kaan hoca sperm de sorun yok diyor olmaması için. E ben de de sorun yok ama tüp bile tutmadı kısmet ne diyelim

Slm canim bizde 9kasimda kaan beye gitme şansımız oldu çok mütevazı ve iyi bir insan bizim sperm DNA hasarı %24 geldi ancak benim eşim varikoselden ameliyat olmuştu daha önce hafif varikoselden var ama ameliyata gerek yok dedi emodex ve menegon 75 iğne verdi iğne pazartesi cuma yapılacak Rabbim hepimizin yardımcısı.olsun inşallah 6 ay bekleyelim doğal yolla olması için dedi eğer olmazsa isterseniz tüpe geceriz dedi hatta kendisi su an İbni sina hastanesinde öğretim görevli olarak çalışıyor bilmeyenler için söylüyorum artık devlette hasta bakmıyor özel muayenehanesinde hizmet veriyor saat 16dan sonra:)) tup bebegi ankara yaparız 15gun kalırsınız dedi inşallah olumlu sonuç alırsınız tabi bunlara gerek kalmadan hamile kalacaginiza inanıyorum dedi

Bu arada bizim sperm hareketi ameliyattan sonra sıfır sanıyorduk yani konyadaki urologlar oyle soylemisti meğer 22milyon sperm varmış sadece hareket kısmında problem varmış her diplomasi olani doktor sanmamak gerekiyormus hele o novafertil yokmu sakin gitmeyin para tuzağı parayı alıp işleri btince aarayıp sormuyorlar anca özel günlerde otomatik msj bu ticaret hanenin eski adı eurofertil.kimse aldanmasin bana yol gösteren olmadı size umut olsun kaan bey artık bu kısımlar çok önemli değil siz kafaniza takmayin DNA hasarı duzelince zaten spermler sağlıklı olacağı için doğal yolla olur dedi bizim en son 2milyon geldi ama oyle garip bir duygu var ki içinde Allah bilir ama bunu düşünmek bile güzel sanki hamile.kalıp bende size güzel haber vercekmisim gibi hissediyorum

Slm canim ya benimde kafam karisti şimdi benim esiminde FSH 1.77 lerde kaan bey menagon iğne ve emodex verdi herkese verdiği beslenme önerilerini verdi şimdi FSH yüksek olunca vücut sper mi uretmiyor bende okuyorum FSH düşük olmasına problem yazıyo ay bilen varsa bu FSH konusunu bizide aydinlatsin kizlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar hiç gitmeyenler için yazılım ankaraya gidince once ulusa gidin ordan çankaya otobüslerine binin mavi otobüsler paralı kırmızılar kartlı aklınızda olsun kartınız yoksa insanlık bazen ölüyo Parasını odeyelim diyorsunuz kimse kartını vermiyor o yüzden maviye binin derim ulusta inin gençlik parkının önünden cankayaya binin mahatma Gandhi caddesine gideceğiniz söyleyin zaten sizi tam yerinde indiriyo büyük bi yokuş var yokuşu tırmanıp sağa dönün kırmızı tuğlalı bir bina kaan Aydos yazıyo

Merhaba,

Burada Kaan Aydos ile tedavi olanlara özel güç verici ve sperm artırıcı Keçiboynuzu Özü kampanyası var %20 indirim.
Kupon tanımlamışlar, kupon kodu: KAANAYDOS

Bizzat öneririm.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, bizde Kaan Hocanın hastasıyız. İlk kez Haziranda gitmiştik.Burada sizleri görünce bende aranıza katılmak istedim. Bizim hikayemizde şu şekilde. Yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz ve 1 yıldırda çocuk düşünüyoruz. Birkaç ay denememize rağmen olmayınca Ankara'da Güven Hastanesine gittik benim doktorum eşime sperm sayımı yapalım dedi ve aynı gün tahlil verdik. Çıkan sonuç morfoloji dışında orta sayılırdı. Sayı toplam 100 milyon, motilite %70(a+b %64) ve morfoloji %1. Doktorum bize morfolojinin hiç önemi olmadığını söyledi. Bizde hastane sonrası araştırmalara başladıkki morfolojinin ne kadar önemli olduğunu anladık. Daha sonra bu site sayesinde Kaan Hocayı buldu.Mart ayında arayıp ancak Hazirana randevu alabildik. Hoca gelmeden sperm dna hasarı, sperm sayım ve 5'li kan testi istedi. Eşimde hepsini yaptırark gitti. Bunun öncesinde eşimde kasık bölgesinde hafif bir ağrı başlamıştı. TOBB hastanesindeki muayenesinde Grade 1 varikosel teşhisi konuldu. Kaan hoca eşimi muayene etti ve tedavi gerektirecek bir varikoselin yok dedi. Daha sonra çıkan sonuçları değerlerndirdi. Sperm sayımı ilk test ile benzer,morfoloji %1 ve dahada kritiği DNA hasarı %64 çıkmıştı. Endişe etmemizi hasarın tedavi edilebileceğini ve morfolojiye kafa takmamamızı söyledi. Eşime kullanması için Emodex günde 2 tablat ve gün aşırı Klomen tablet verdi. Her ay düzenli olarak sayım-morfoloji-kan testi sonuçlarını mail olarak atmamızı istedi. DNA hasar testini ise 3 ay sonra istedi. Bu zaman zarfında sperm sayısı toplam 420 milyona motilite %75'e çıktı. FSH ve testesteron değerleri hocanın istediği seviyeye ulaştı. Ama morfoloji hiç değişmedi. 5 aydır tedavideyiz ama hala gebelik oluşmadı. Son test sonrası DNA hasarı %14' düştü. Ve morfoloji hariç tüm değerler iyi bir seviyeye geldi. Hoca endişe etmeyim ben bu değerler ile doğal gebelik oluşacağı inanıyorum 6 ay deneyim dedi ve klomeni kullanmayın dedi. Tedavi olumlu yönde ilerlemesine rağmen hala gebelik oluşmadı. Ve burada Hocaya tedavi olupta doğal gebelik elde eden insanları görünce üzülüyorum. Tamamen tükenmiş durumdayız kızlar. Eşimde bende tüp bebek tutmasa bile evlat edinmeyi düşünüyoruz.Çok istiyotuz ve seviyoruz çacukları. Görünce ikimiz de birbirimize bakıyoruz ve gözlerimiz doluyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…