Aminnnn canim insallahİnşaallah kullandığınız iğneyle gelir mucizeniz rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
canım çok sevindim gözünüz aydın. eşin tedavi olmuşmuydu ? yüzde kaç şans vermişti hoca? tese öncesi fsh kaçtı? neden fakülteyi düşünüyorsunuz canım özel değilde? çok sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.Arkadaşlar eşim dün tese oldu canlı hareketli çıktı ve donduruldu çok mutlu ce umutluyuz tüp bebek tedavisine başlayacağız kaan hoca ankara üniversitesinde yaparız demişti. Orada tüp bebek yapan var mı. İş ile ilgili izin işimi ayarlayınca yapmayı düşünüyoruz. Ocak ayı veya mart başı olacak galiba. Nerelerde tüp bebek denediniz paylaşır mısınz
Hazirandan brri tedavideydik canım her üç kişiden birinde çıktığını söyledi fsh 10 küsürdü canım kaan hoca önerdiği için orayı düşünüyoruz ama daha karar vermedik. İnşaallah sizinde çıkar tüm isteyenlerinde bebeğimiz tutunmuş kadar sevindik inan inşallah herşey güzel olacak biz ameliyata kadar menagon 75 kullandık haftada 3 kezcanım çok sevindim gözünüz aydın. eşin tedavi olmuşmuydu ? yüzde kaç şans vermişti hoca? tese öncesi fsh kaçtı? neden fakülteyi düşünüyorsunuz canım özel değilde? çok sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.
Bizde kaan hocada tese olacağız. ama biraz beklemek istiyoruz maddi açıdan Kaan hocada bu süre de neofortil kullanın yazmış. kullanan var mı kızlar?
inşallah tüm isteyenlende ve içinde de sizinde çıkar. özel hrs hastanesinde donduruldu kaan bey orada ameliyat ediyor canım. rabbim okunan ezanlar hürmetine hayırlısıyla versin bebeklerimizi inşallahçok sağol canımmmm. inşallah bizde de çıkar bende çok sevindim Senin adına canımm. sperminiz hangi hastanede donduruldu peki
Meraba sızın sorun nedır acabaMerhaba,
Keçiboynuzu ürünleri denediniz mi?
Çok faydasını görürsünüz.
Merhaba canım bizim Değerler sizin değerlerden daha kötü ama bize aynı şeyi söyledi normal yolla Olmasını bekleyin dediarkadaşlar bizde yaklaşık bir yıldır kaan hocanın hastasıyız eşimin ilk test sonucuna baktı ve değerler normal dna hasarına bakalım dedi ve %37 hasar çıktı malum klomen düşmeyince menegon iğne felan değerler düştü yaklaşık 4 yada 5 aydır doğal yolla çocuk olur bekleyelim diyor benim dikkatimi çeken aslında değerler çokta iyi değil eşimin ileri hızlı harekat %2 ileri yavaş hareket %26 ml 30 milyon sperm bu değerlerle araştırmalarıma göre çocuk olma ihtimalı çok düşük tabi taktiri ilahi ama dikkatimi çeken hep hikayeler aynı ilaçlar aynı kaan hocanın hastalarında bu tedavi sürecinin sonunda normal yolla hamile kalanlar varmıdır yoksa doğal yoldan halime kalmayı beklemek zaman kaybımıdır
sesa37 .!.:arkadaşlar bizde yaklaşık bir yıldır kaan hocanın hastasıyız eşimin ilk test sonucuna baktı ve değerler normal dna hasarına bakalım dedi ve %37 hasar çıktı malum klomen düşmeyince menegon iğne felan değerler düştü yaklaşık 4 yada 5 aydır doğal yolla çocuk olur bekleyelim diyor benim dikkatimi çeken aslında değerler çokta iyi değil eşimin ileri hızlı harekat %2 ileri yavaş hareket %26 ml 30 milyon sperm bu değerlerle araştırmalarıma göre çocuk olma ihtimalı çok düşük tabi taktiri ilahi ama dikkatimi çeken hep hikayeler aynı ilaçlar aynı kaan hocanın hastalarında bu tedavi sürecinin sonunda normal yolla hamile kalanlar varmıdır yoksa doğal yoldan halime kalmayı beklemek zaman kaybımıdır
tşk ederim canım bende iyiyim ne kadar iyi olunursa işte o kadar iyiyim.aynı duyguları yaşıyoruz bu topikteki tüm arkadaşlar bir bebek hayali kuruyoruz nasip artık elimizden geleni yapalımda Allahın takdiri diyecem ben artık olmazsa.Benim eşim çok umutlu mesela hocadan gelen msjla umutlandı ben burayı takip edip herşey normalken bile hamile kalamayan arkadaşların yazdıklarını okuduğumdan fazla ümit edemiyorum. Dün hocaya tekrar msj attım neden fsh hormonunu önemsemediğini sordum.Benim bildiğim sperm cıkısını engelleyen bi hormon fsh .yüksek olduğundan vucüt sperm üretmediğine işaret .kafam cok karıstı eşim hiç bişeye dikkat etmiyor sigarayı cok içiyor .ısırganı aylar oldu içmedi artık keçiboynuzu özünüde az yiyor.hocanın yazdıklarından sonra bende sorun kalmadı diye düşünmeye başladı .Ha bu arada bize sadece teatro yazdı onu kullanıo eşim önceden emodex kullanmıstı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?