sağol canım iyiyim sen nasılsıncanım nasılsın uzun zaman oldu bende bıraktım gibi oldu herşeyi görüşemedik.sakın ha ümidini kaybetme ben hiç üzülmüyorum biliomusun Allahın takdiri nasip kısmet olursa olur deyip kafamdan atıyorum .İlk gün yaşadığım kadar üzüntülü değilim şu anda tedavimiz kaan hocayla bitti gibi bişey .hoca dna hasarımızı %34 den %10 a kadar düşürdü.İlaçlarımızı değiştirdi 6 ay deneyin bu sırada da sperm testi yaptırın bana gönderin dedi Ama ben o kadar umutlu değilim olacağına olması için herşey yeterli dedi kaan hoca ama bana göre ters giden bişeyler var . Sperm değerlerimiz
ml:4 milyon
total:12 milyon
a:%5 b:%33 c:%8 d:%54
morfoloji :0
fsh hormonu cok yüksekti mesela %43 dü hoca bunu önemsemedi kaç kez sordum ama geciştirdi mesela anlayamadığım çözemediğim şeyler var bunlarla hoca doğal yolla olur deneyin dedi.sperm dondurmuştuk genartta nisanda yeniden para yatırmamız lazım o zamana kadar vakit biçtim kafamda olmazsa onlarla tüp denemeyi düşünüyorum.
inş fayda eder canım menagon çok fayda etti bizde bende kaan hocaya mail attım sonuc bekliyorum
tşk ederim canım bende iyiyim ne kadar iyi olunursa işte o kadar iyiyim.aynı duyguları yaşıyoruz bu topikteki tüm arkadaşlar bir bebek hayali kuruyoruz nasip artık elimizden geleni yapalımda Allahın takdiri diyecem ben artık olmazsa.Benim eşim çok umutlu mesela hocadan gelen msjla umutlandı ben burayı takip edip herşey normalken bile hamile kalamayan arkadaşların yazdıklarını okuduğumdan fazla ümit edemiyorum. Dün hocaya tekrar msj attım neden fsh hormonunu önemsemediğini sordum.Benim bildiğim sperm cıkısını engelleyen bi hormon fsh .yüksek olduğundan vucüt sperm üretmediğine işaret .kafam cok karıstı eşim hiç bişeye dikkat etmiyor sigarayı cok içiyor .ısırganı aylar oldu içmedi artık keçiboynuzu özünüde az yiyor.hocanın yazdıklarından sonra bende sorun kalmadı diye düşünmeye başladı .Ha bu arada bize sadece teatro yazdı onu kullanıo eşim önceden emodex kullanmıstı .sağol canım iyiyim sen nasılsın
kaybetmiyorum canım bazen karamsarlıga kapılsamda olacak inş diyorum
üzülmüyorum değil çok üzülüyorum sonra bişekilde teselli ediyorum kendimi nasip diyorum rabbim beterinden korusun inş diyorum
haklarımızda hayırlısı neyse o olsun inş canım
adet günüm bir gün bile geçse nasıl umtlanıyorum acaba mı diye
dna hasarınız düşmüş aslında ama dediğin gibi fsh çok yüksek bencede fsh a müdehale edilmeliydi
bizede doğal yolla olur dedi ama benim en büyük pişmanlığım herşey çok iyiyken aşılama denemeliydik denemedik onun için pişman oluyorum bende kaan hocaya eşimin son tahlillerini amil attım sonuc bekliyorum
inş güzel haberler alırım eşim için yeni bi tedavi aşaması planlıycak bu kez bende riske atmadan tüp bebege hazırlanıyım diyorum
Sağolasın Can'ım, yok biz ilk defa tüp bebek tedavisi gördük, başarısızlar aşılamamız vardıhayırlı olsun canım tedavin sonucunu yaz bize daha önceden 5. güne giden embriyon oluyomuydu
hayırlı olsunkızlar 3 kasımda gidiyoruz inşallah Kaan aydosa. hemşireyi aradım bir gün kalabilirisiniz gerekirse dedi gidipde kalanlar nerede kaldılar Bana bi yardımcı olurmusunuz? birde şehirlerarası otobüsle gideceğiz ankaraya Kaan hocanın muayenesine oradan nasıl ulaşabiliriz bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirimm.. Şimdiden teşekkürler.. içim çok tuhaf :S umarım hayırlısı olur hakkımızda
merhaba arkadaşlar fısh boyama yaptırmak için sprm.tahlilini kargo ile gönderenler varmı aranızda ??aranızda eşi Kaan hocanın hastası olan varmı ?Gelin tedavi için neler kullanıyosunuz ,nasıl sonuçlar aldınız paylaşalım....
birbirimize destek olalım....
bizde Kaan hocanın hastasıyız ve eşim geçen hafta sperm fish testi yaptırdı...Bizim gibi bu testi yaptıranlar varmı...
Slm canim ne oldu esin gorustumu drla ayrica siz daha once gitmemismiydiniz kaan hocaya bi kez gidince bidaha mailden gorusuluyo saniyodum bize bidaha gelmenize gerek yok maillle haberlesicez dediYarın ankaraya gidiyor eşim inşallah bu sefer işe yarar. Bari hasar Düzelsin tüp bebek tedavisine girdiğimiz zaman en azından aklimiz orda kalmaz..
Benim esimde ayni canim.sigaradan vazgecemedi isirgani keciboynuzunuda hocadan mail cevabi bekliyorum ondan sonra yine basliycam isirgana keciboynuzunatşk ederim canım bende iyiyim ne kadar iyi olunursa işte o kadar iyiyim.aynı duyguları yaşıyoruz bu topikteki tüm arkadaşlar bir bebek hayali kuruyoruz nasip artık elimizden geleni yapalımda Allahın takdiri diyecem ben artık olmazsa.Benim eşim çok umutlu mesela hocadan gelen msjla umutlandı ben burayı takip edip herşey normalken bile hamile kalamayan arkadaşların yazdıklarını okuduğumdan fazla ümit edemiyorum. Dün hocaya tekrar msj attım neden fsh hormonunu önemsemediğini sordum.Benim bildiğim sperm cıkısını engelleyen bi hormon fsh .yüksek olduğundan vucüt sperm üretmediğine işaret .kafam cok karıstı eşim hiç bişeye dikkat etmiyor sigarayı cok içiyor .ısırganı aylar oldu içmedi artık keçiboynuzu özünüde az yiyor.hocanın yazdıklarından sonra bende sorun kalmadı diye düşünmeye başladı .Ha bu arada bize sadece teatro yazdı onu kullanıo eşim önceden emodex kullanmıstı .
Sağolasın Can'ım, yok biz ilk defa tüp bebek tedavisi gördük, başarısızlar aşılamamız vardı
Kaan hocanin sitesine uye oldunmu oradan gondericeksinIyi aksamlar kaan hocaya nasilsonuclari gönderiyosunuz
Biz o testi ankarada yaptirdik canim billmiyorum dedigin gibi gonderenler.varmihayırlı olsun
merhaba arkadaşlar fısh boyama yaptırmak için sprm.tahlilini kargo ile gönderenler varmı aranızda ??
Slm canim ne oldu esin gorustumu drla ayrica siz daha once gitmemismiydiniz kaan hocaya bi kez gidince bidaha mailden gorusuluyo saniyodum bize bidaha gelmenize gerek yok maillle haberlesicez dedi
Rabbim inşallah yüzünü güldürür canımKızlar yarın transferim var dua edin
Kızlar yarın transferim var dua edin
anladım canım siz sperm dna hasar testi yaptırıyosunuz dimiGitik tabi muayene oldu eşim ondan sonra hep mail yoluyla bizi yönlendirdi. Ama 3 testi de birer ay arayla ankara genarta yaptırmamizi istedi. O yüzden gidip geliyor esim.
Inşallah 10 güne sonuçlar çıkar.. umarım bu sefer tedavi olumlu sonuç verir
inş pozitif olur sonucun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın transferim var dua edin
anladım canım siz sperm dna hasar testi yaptırıyosunuz dimi
inş olumlu cıkar sonuçlarınız
bende kaan hocadan cevap bekliyorum yarın gelicek mailime cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?