Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım iyiyim sen nasılsın
kaybetmiyorum canım bazen karamsarlıga kapılsamda olacak inş diyorum
üzülmüyorum değil çok üzülüyorum sonra bişekilde teselli ediyorum kendimi nasip diyorum rabbim beterinden korusun inş diyorum
haklarımızda hayırlısı neyse o olsun inş canım
adet günüm bir gün bile geçse nasıl umtlanıyorum acaba mı diye
dna hasarınız düşmüş aslında ama dediğin gibi fsh çok yüksek bencede fsh a müdehale edilmeliydi
bizede doğal yolla olur dedi ama benim en büyük pişmanlığım herşey çok iyiyken aşılama denemeliydik denemedik onun için pişman oluyorum bende kaan hocaya eşimin son tahlillerini amil attım sonuc bekliyorum
inş güzel haberler alırım eşim için yeni bi tedavi aşaması planlıycak bu kez bende riske atmadan tüp bebege hazırlanıyım diyorum

tşk ederim canım bende iyiyim ne kadar iyi olunursa işte o kadar iyiyim.aynı duyguları yaşıyoruz bu topikteki tüm arkadaşlar bir bebek hayali kuruyoruz nasip artık elimizden geleni yapalımda Allahın takdiri diyecem ben artık olmazsa.Benim eşim çok umutlu mesela hocadan gelen msjla umutlandı ben burayı takip edip herşey normalken bile hamile kalamayan arkadaşların yazdıklarını okuduğumdan fazla ümit edemiyorum. Dün hocaya tekrar msj attım neden fsh hormonunu önemsemediğini sordum.Benim bildiğim sperm cıkısını engelleyen bi hormon fsh .yüksek olduğundan vucüt sperm üretmediğine işaret .kafam cok karıstı eşim hiç bişeye dikkat etmiyor sigarayı cok içiyor .ısırganı aylar oldu içmedi artık keçiboynuzu özünüde az yiyor.hocanın yazdıklarından sonra bende sorun kalmadı diye düşünmeye başladı .Ha bu arada bize sadece teatro yazdı onu kullanıo eşim önceden emodex kullanmıstı .

hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar fısh boyama yaptırmak için sprm.tahlilini kargo ile gönderenler varmı aranızda ??

Yarın ankaraya gidiyor eşim inşallah bu sefer işe yarar. Bari hasar Düzelsin tüp bebek tedavisine girdiğimiz zaman en azından aklimiz orda kalmaz..
Slm canim ne oldu esin gorustumu drla ayrica siz daha once gitmemismiydiniz kaan hocaya bi kez gidince bidaha mailden gorusuluyo saniyodum bize bidaha gelmenize gerek yok maillle haberlesicez dedi

Benim esimde ayni canim.sigaradan vazgecemedi isirgani keciboynuzunuda hocadan mail cevabi bekliyorum ondan sonra yine basliycam isirgana keciboynuzuna
Esim sadece menagon klomen proxeed plus kullandi emodex yazmadi bize

Slm canim ne oldu esin gorustumu drla ayrica siz daha once gitmemismiydiniz kaan hocaya bi kez gidince bidaha mailden gorusuluyo saniyodum bize bidaha gelmenize gerek yok maillle haberlesicez dedi

Gitik tabi muayene oldu eşim ondan sonra hep mail yoluyla bizi yönlendirdi. Ama 3 testi de birer ay arayla ankara genarta yaptırmamizi istedi. O yüzden gidip geliyor esim.
Inşallah 10 güne sonuçlar çıkar.. umarım bu sefer tedavi olumlu sonuç verir

anladım canım siz sperm dna hasar testi yaptırıyosunuz dimi
inş olumlu cıkar sonuçlarınız
bende kaan hocadan cevap bekliyorum yarın gelicek mailime cevap

anladım canım siz sperm dna hasar testi yaptırıyosunuz dimi
inş olumlu cıkar sonuçlarınız
bende kaan hocadan cevap bekliyorum yarın gelicek mailime cevap

Evet dna hasar ve kültür testi canım. Inşallah gelecek hafta için sonuç çıkar bakalım..

Bende merak ediyorum size ne diyecek. Mutlaka burda Paylaş.

Selam kızlar maalesef yine negatif bir tüp bebek tedavisi( Kaan aydos sizin sebep dna hasarı demişti e tedavi olduk yine tutmadı kısmetten öteye geçişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…