Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya sabır deyip tüp bebeğe başladık biz. Aynı durumdayız. Siz yeni evlisiniz. Bence sabırsızlık yapıyorsunuz.

teşekkürler, inşallah bu defa pozitif sonucu alırız.

İnşALLAH pozitif olur sonucunuz. Forumdaki arkadaşlara göre yeni sayılabiliriz ama çok isteyince zamanın bir anlamı kalmıyor. Hocanın kendi sitesindeki sonuçları okuyunca umutlanıyor insan ama gebelik oluşmayıncada üzülüyor.

Kendini mutsuzluktan harap etsende Rabbim istemeyince olmuyor.2 aşılama 2 tüp bitkisel tedavi Kaan Aydos .her yolu denedik 2,5 Yıldır. Deli divane oldum. Araştırdım okudum, her ay adet olduğumda depresyona girdim. Mutsuzluktan, ağlamaktan nefes alamadım. Kim bilir benim gibi kaç arkadaşım var.umarım Allah alnımıza yazar.

Aynıyız hepimiz

Herkese iyi akşamlar lütfen kaan hocada tedavi olup doğal yolla çocuk sahibi olan varsa veya tüp bebek aşılama ile bebeklerine kavusanlar hem eşlerinin değerlerini hemde kullandıkları ilaçları yazıp bizlere umut olsunlar.moral çok önemli kızlar öncelikle çok dua edelim Allahim hepimizin gönlüne gore versin

merhaba arkadaşlar benim eşimde azosperm bizde hiç sperm yok keşke birtane olsaydı diyoruz ama malesef yok bizde kaan hocadan randevu aldık 1 ay önce ama randevumuz 3 şubatta 2 ay daha beklememiz gerekiyo. bu arada beklerken nohut kürü denemek istiyorum deneyenler arkadaşlar varmı aranızda...

InsAllah rabbim en kisa zamanda hepimize nasip edrr. Kaan hoca ile ne kadar zamandir tedavidesiniz. Tedaviye basladiktan sonra asilama veya tup bebek denedinizmi?

biz ilk defa randevu aldık kaan hocadan. isminide burdaki arkadaşlar tavsiye etmişlerdi sağolsunlar. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...

Kizlar methaba bizimde artik tese zamanimiz gelmiss hoca tüp bebege gecebilirz dedi insallah sperm cikarsa
Sorum su ki doktir hrs hastanesinde yapior diye biliorm orda tüp bebek yapdranlar varmi membun kaldnzmi bide tek embryomu koydular cift mi ? Beni biraz aydinlatirsaniz seviniriimm

Merhaba biz daha once kaan hoca da tese olduk spermlerimiz dondurulmustu bir kac ay sonra baskent universitesi ankara da tup bebek denedik ama malesef embriyo olusmadi. Buyuk hayal kirikligi yasadik simdi bir bucuk yil sonra tekrar tup bebek denemek istiyoruz kaan hocanin tavsiyesi uzerine hrs ye gidecegiz biz de esim tesesini de orda olacak hrs hakkinda bilgilerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum

duru26, Kaan hoca ile tedaviye başladıktan sonra aşılama veya tüp bebek denedinizmi?

Merhaba, hrs hakkında hiçbir bilgim yok ne yazıkki. Hoca en son sperm testlerini Gen-Arttan istemişti. Gidince sormuştum Kaan hoca tüp bebek uygulamaları için buraya yönlendiriyor demişlerdi. Ama dediğinize göre artık hrsye yönlendiriyormuş.

Genarttada yapiyor hrs de de yapiOr tüp bebegi

İnşAllah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız.
Eşinizdeki sorun neydi, Kaan hoca ile tedaviye başladıktan sonra sorunla ilgili bir düzelme oldumu acaba?
Morfoloji %3 tü. Dna hasarı %41 çıktı.sperm değerleri normaldi.3 aylık ilaç kullanımından sonra kontrol dna hasarı %15 çıktı.sperm değerleri gayet iyi ama morfoloji. Değişmedi.maystan bu yana doğal yolla olmayınca tüpe karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…