ya sabır deyip tüp bebeğe başladık biz. Aynı durumdayız. Siz yeni evlisiniz. Bence sabırsızlık yapıyorsunuz.Kızlar merhaba, bizde Kaan Hocanın hastasıyız. İlk kez Haziranda gitmiştik.Burada sizleri görünce bende aranıza katılmak istedim. Bizim hikayemizde şu şekilde. Yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz ve 1 yıldırda çocuk düşünüyoruz. Birkaç ay denememize rağmen olmayınca Ankara'da Güven Hastanesine gittik benim doktorum eşime sperm sayımı yapalım dedi ve aynı gün tahlil verdik. Çıkan sonuç morfoloji dışında orta sayılırdı. Sayı toplam 100 milyon, motilite %70(a+b %64) ve morfoloji %1. Doktorum bize morfolojinin hiç önemi olmadığını söyledi. Bizde hastane sonrası araştırmalara başladıkki morfolojinin ne kadar önemli olduğunu anladık. Daha sonra bu site sayesinde Kaan Hocayı buldu.Mart ayında arayıp ancak Hazirana randevu alabildik. Hoca gelmeden sperm dna hasarı, sperm sayım ve 5'li kan testi istedi. Eşimde hepsini yaptırark gitti. Bunun öncesinde eşimde kasık bölgesinde hafif bir ağrı başlamıştı. TOBB hastanesindeki muayenesinde Grade 1 varikosel teşhisi konuldu. Kaan hoca eşimi muayene etti ve tedavi gerektirecek bir varikoselin yok dedi. Daha sonra çıkan sonuçları değerlerndirdi. Sperm sayımı ilk test ile benzer,morfoloji %1 ve dahada kritiği DNA hasarı %64 çıkmıştı. Endişe etmemizi hasarın tedavi edilebileceğini ve morfolojiye kafa takmamamızı söyledi. Eşime kullanması için Emodex günde 2 tablat ve gün aşırı Klomen tablet verdi. Her ay düzenli olarak sayım-morfoloji-kan testi sonuçlarını mail olarak atmamızı istedi. DNA hasar testini ise 3 ay sonra istedi. Bu zaman zarfında sperm sayısı toplam 420 milyona motilite %75'e çıktı. FSH ve testesteron değerleri hocanın istediği seviyeye ulaştı. Ama morfoloji hiç değişmedi. 5 aydır tedavideyiz ama hala gebelik oluşmadı. Son test sonrası DNA hasarı %14' düştü. Ve morfoloji hariç tüm değerler iyi bir seviyeye geldi. Hoca endişe etmeyim ben bu değerler ile doğal gebelik oluşacağı inanıyorum 6 ay deneyim dedi ve klomeni kullanmayın dedi. Tedavi olumlu yönde ilerlemesine rağmen hala gebelik oluşmadı. Ve burada Hocaya tedavi olupta doğal gebelik elde eden insanları görünce üzülüyorum. Tamamen tükenmiş durumdayız kızlar. Eşimde bende tüp bebek tutmasa bile evlat edinmeyi düşünüyoruz.Çok istiyotuz ve seviyoruz çacukları. Görünce ikimiz de birbirimize bakıyoruz ve gözlerimiz doluyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz kızlar.
Hayırlı olsun canımya sabır deyip tüp bebeğe başladık biz. Aynı durumdayız. Siz yeni evlisiniz. Bence sabırsızlık yapıyorsunuz.
ya sabır deyip tüp bebeğe başladık biz. Aynı durumdayız. Siz yeni evlisiniz. Bence sabırsızlık yapıyorsunuz.
teşekkürler, inşallah bu defa pozitif sonucu alırız.Hayırlı olsun canım
teşekkürler, inşallah bu defa pozitif sonucu alırız.
Kendini mutsuzluktan harap etsende Rabbim istemeyince olmuyor.2 aşılama 2 tüp bitkisel tedavi Kaan Aydos .her yolu denedik 2,5 Yıldır. Deli divane oldum. Araştırdım okudum, her ay adet olduğumda depresyona girdim. Mutsuzluktan, ağlamaktan nefes alamadım. Kim bilir benim gibi kaç arkadaşım var.umarım Allah alnımıza yazar.İnşALLAH pozitif olur sonucunuz. Forumdaki arkadaşlara göre yeni sayılabiliriz ama çok isteyince zamanın bir anlamı kalmıyor. Hocanın kendi sitesindeki sonuçları okuyunca umutlanıyor insan ama gebelik oluşmayıncada üzülüyor.
Aynıyız hepimizKendini mutsuzluktan harap etsende Rabbim istemeyince olmuyor.2 aşılama 2 tüp bitkisel tedavi Kaan Aydos .her yolu denedik 2,5 Yıldır. Deli divane oldum. Araştırdım okudum, her ay adet olduğumda depresyona girdim. Mutsuzluktan, ağlamaktan nefes alamadım. Kim bilir benim gibi kaç arkadaşım var.umarım Allah alnımıza yazar.
Kendini mutsuzluktan harap etsende Rabbim istemeyince olmuyor.2 aşılama 2 tüp bitkisel tedavi Kaan Aydos .her yolu denedik 2,5 Yıldır. Deli divane oldum. Araştırdım okudum, her ay adet olduğumda depresyona girdim. Mutsuzluktan, ağlamaktan nefes alamadım. Kim bilir benim gibi kaç arkadaşım var.umarım Allah alnımıza yazar.
Merhaba biz daha once kaan hoca da tese olduk spermlerimiz dondurulmustu bir kac ay sonra baskent universitesi ankara da tup bebek denedik ama malesef embriyo olusmadi. Buyuk hayal kirikligi yasadik simdi bir bucuk yil sonra tekrar tup bebek denemek istiyoruz kaan hocanin tavsiyesi uzerine hrs ye gidecegiz biz de esim tesesini de orda olacak hrs hakkinda bilgilerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum
Merhaba, hrs hakkında hiçbir bilgim yok ne yazıkki. Hoca en son sperm testlerini Gen-Arttan istemişti. Gidince sormuştum Kaan hoca tüp bebek uygulamaları için buraya yönlendiriyor demişlerdi. Ama dediğinize göre artık hrsye yönlendiriyormuş.
Aralık Ayında tüp bebeğe başlicazduru26, Kaan hoca ile tedaviye başladıktan sonra aşılama veya tüp bebek denedinizmi?
Aralık Ayında tüp bebeğe başlicaz
Morfoloji %3 tü. Dna hasarı %41 çıktı.sperm değerleri normaldi.3 aylık ilaç kullanımından sonra kontrol dna hasarı %15 çıktı.sperm değerleri gayet iyi ama morfoloji. Değişmedi.maystan bu yana doğal yolla olmayınca tüpe karar verdikİnşAllah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız.
Eşinizdeki sorun neydi, Kaan hoca ile tedaviye başladıktan sonra sorunla ilgili bir düzelme oldumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?