Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar maalesef yine negatif bir tüp bebek tedavisi( Kaan aydos sizin sebep dna hasarı demişti e tedavi olduk yine tutmadı kısmetten öteye geçişmiyor

senden mutlu haberi almak için gün sayıyordum resmen. Canım benim negativ sonuç almak kadar yıkıcı bir durum yok seni çok iyi anlıyorum. Hayatan kopmayın Allah Kerîm .. kelimeler kifayetsiz kalıyor

Hmm kaç embriyo oluştu kalitelileri Nasıl yumurta sayın kaçtı
2 tane 1. Kalite yumurtam 5. Güne kadar gelişti ve donduruldu, benim yumurta rezervim azalmış eşimi düzeltilecek derken beni değerlerim de bozuldu anlayacağın 6 tane toplandı, 3 tanesi döllendi, 2 tanesi donduruldu işte, onları koyacaklar perşembe günü, cuma günü rahim kalınlığına falan baktırdım, 7,5 mm olmuş, iyi mi bilmiyorum? Çok endişeliyim, cirona jel, östrojen falan alıyorum.

Çok iyi 5. Gün embriyosu genelde tutuyor şansın yüksek inşallah nasibinde vardır hamiş kalırsın iyi. Düşün iyi olsun canım

Bir yumurta yeterli hamile kalmak için benim 28 yumurta toplandı 5. Gün iki tane kaldı sadece ama tutmadı

Merhaba arkadaşlar bizde Kaan hocaya tedavi olduk hala bi hamilelik oluşmadı moralim çok bozuk eşimin tedavisi bitti ve Aralık'ta hocanın verdiği bekleme süresi dolucak bugün test yaptırdık ama sonuç kötü çıktı Sayıda artma var ama %89 hareketsiz çıktı tüp bebek için araştırma yapmaya başladım inşallah hepimiz birgün bebeklerimize kavuşuruz

Arkadaşlar eşim dün tese oldu canlı hareketli çıktı ve donduruldu çok mutlu ce umutluyuz tüp bebek tedavisine başlayacağız kaan hoca ankara üniversitesinde yaparız demişti. Orada tüp bebek yapan var mı. İş ile ilgili izin işimi ayarlayınca yapmayı düşünüyoruz. Ocak ayı veya mart başı olacak galiba. Nerelerde tüp bebek denediniz paylaşır mısınz

Gözun aydin canim cok sevindim esin tedavi gördumu kaan hocada

Cok sevindim canım. Beni hatırladın mi bilmiyorum ama sen aklımdaydin inşallah bulunur diye ümit ediyordum sizin için .. gözünüz aydın

Cok sevindim canım. Beni hatırladın mi bilmiyorum ama sen aklımdaydin inşallah bulunur diye ümit ediyordum sizin için .. gözünüz aydın
Çok sağol Hatırladım canım özelden konuşmuştuk şükür bulundu çok mutluyuz inşallah herşey yolunda gider rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

Gözun aydin canim cok sevindim esin tedavi gördumu kaan hocada
Evet canım hazirandan beri tedavideydik dışarıya sperm hiç çıkmadı ama tese ile canlı ve hareketli bulundu çok şükür ümidinizi hiç kaybetmeyin rabbim çok büyük

Evet canım hazirandan beri tedavideydik dışarıya sperm hiç çıkmadı ama tese ile canlı ve hareketli bulundu çok şükür ümidinizi hiç kaybetmeyin rabbim çok büyük
Bizde 8 ay kaan hocada tedavi gorduk esimi 8 ayin sonunda teseye aldi ama bizde canli sperm cikmadi cok uzuldum 3 teseyi olduk size sperm ciktigini ameliyat biter bitmezmi soyledi bizi 2 gun bekletti simdi tedaviyi biraktik sadece nebido diye bir igne yaptirdik etkisini 2 ayda gosteriyormus hayirlisi Allahdan ama cok uzgunum

Çıktığını ameliyattan iki saat sonra öğrendik. Eğer canlı hareketli sperm çıkmasaydı araştırmaya devam edecekti öyle dedi olgunlaşmamış var mı diye bakacaktı gerek kalmadı çok şükür bin şükür bulundu rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…