Selam kızlar maalesef yine negatif bir tüp bebek tedavisi( Kaan aydos sizin sebep dna hasarı demişti e tedavi olduk yine tutmadı kısmetten öteye geçişmiyor
Çok üzüldüm Can'ım, bende prş günü transfer olucam...Selam kızlar maalesef yine negatif bir tüp bebek tedavisi( Kaan aydos sizin sebep dna hasarı demişti e tedavi olduk yine tutmadı kısmetten öteye geçişmiyor
İnşallah seninki tutar Canım benimÇok üzüldüm Can'ım, bende prş günü transfer olucam...
İnşAllah ama endişeliyim işte, hiç hamile kalamamış bir insan olarak korkuyorumİnşallah seninki tutar Canım benim
İlk tüp denemen değil miİnşAllah ama endişeliyim işte, hiç hamile kalamamış bir insan olarak korkuyorum
Evet ilk canım, aşılama başarısız olunca tüpe geçtikİlk tüp denemen değil mi
Hmm kaç embriyo oluştu kalitelileri Nasıl yumurta sayın kaçtıEvet ilk canım, aşılama başarısız olunca tüpe geçtik
2 tane 1. Kalite yumurtam 5. Güne kadar gelişti ve donduruldu, benim yumurta rezervim azalmışHmm kaç embriyo oluştu kalitelileri Nasıl yumurta sayın kaçtı
Sağol Can'ım inşallah, dileğim tüm isteyen herkese Allah nasip etsin...Çok iyi 5. Gün embriyosu genelde tutuyor şansın yüksek inşallah nasibinde vardır hamiş kalırsın iyi. Düşün iyi olsun canım
Gözun aydin canim cok sevindim esin tedavi gördumu kaan hocadaArkadaşlar eşim dün tese oldu canlı hareketli çıktı ve donduruldu çok mutlu ce umutluyuz tüp bebek tedavisine başlayacağız kaan hoca ankara üniversitesinde yaparız demişti. Orada tüp bebek yapan var mı. İş ile ilgili izin işimi ayarlayınca yapmayı düşünüyoruz. Ocak ayı veya mart başı olacak galiba. Nerelerde tüp bebek denediniz paylaşır mısınz
Arkadaşlar eşim dün tese oldu canlı hareketli çıktı ve donduruldu çok mutlu ce umutluyuz tüp bebek tedavisine başlayacağız kaan hoca ankara üniversitesinde yaparız demişti. Orada tüp bebek yapan var mı. İş ile ilgili izin işimi ayarlayınca yapmayı düşünüyoruz. Ocak ayı veya mart başı olacak galiba. Nerelerde tüp bebek denediniz paylaşır mısınz
Çok sağol Hatırladım canım özelden konuşmuştuk şükür bulundu çok mutluyuz inşallah herşey yolunda gider rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Cok sevindim canım. Beni hatırladın mi bilmiyorum ama sen aklımdaydin inşallah bulunur diye ümit ediyordum sizin için .. gözünüz aydın
Evet canım hazirandan beri tedavideydik dışarıya sperm hiç çıkmadı ama tese ile canlı ve hareketli bulundu çok şükür ümidinizi hiç kaybetmeyin rabbim çok büyükGözun aydin canim cok sevindim esin tedavi gördumu kaan hocada
Bizde 8 ay kaan hocada tedavi gorduk esimi 8 ayin sonunda teseye aldi ama bizde canli sperm cikmadi cok uzuldum 3 teseyi olduk size sperm ciktigini ameliyat biter bitmezmi soyledi bizi 2 gun bekletti simdi tedaviyi biraktik sadece nebido diye bir igne yaptirdik etkisini 2 ayda gosteriyormus hayirlisi Allahdan ama cok uzgunumEvet canım hazirandan beri tedavideydik dışarıya sperm hiç çıkmadı ama tese ile canlı ve hareketli bulundu çok şükür ümidinizi hiç kaybetmeyin rabbim çok büyük
Çıktığını ameliyattan iki saat sonra öğrendik. Eğer canlı hareketli sperm çıkmasaydı araştırmaya devam edecekti öyle dedi olgunlaşmamış var mı diye bakacaktı gerek kalmadı çok şükür bin şükür bulundu rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsinBizde 8 ay kaan hocada tedavi gorduk esimi 8 ayin sonunda teseye aldi ama bizde canli sperm cikmadi cok uzuldum 3 teseyi olduk size sperm ciktigini ameliyat biter bitmezmi soyledi bizi 2 gun bekletti simdi tedaviyi biraktik sadece nebido diye bir igne yaptirdik etkisini 2 ayda gosteriyormus hayirlisi Allahdan ama cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?