Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz gitmedik henüz.. Sadece ilk gönderdiğimiz mailde ayrıntılı formu doldurduk. Bütün testleri yaptırarak.. Sonra hoca tedaviye başladı. Henüz muayene olmadık.. Dediğim gibi nisan da gidicez. Bu arada klomen kullanıyoruz o yzden de hormon ve karaciğer enzimlerine baktırıp yolluyoruz hocaya.
Dediğim gibi siz şanslısınız yoksa diğer türlü hoca muayene yapmadan tahlilleri degerlendirmiyor bizde klomen ve iğne kullandık ama kestik bi faydasini görmedik açıkçası karaciger değerleri arti hocaya soyledik gidin bi dahiliye doktoruna gosterin dedi bizde kaan aydosta artik iliskiyi kestik 6 ay oldu bir faydasini görmedik açıkçası azospermi olupta kaan aydos ta basari saglayanda pek fazla gormedik para olmus dertleri

Dediğim gibi siz şanslısınız yoksa diğer türlü hoca muayene yapmadan tahlilleri degerlendirmiyor bizde klomen ve iğne kullandık ama kestik bi faydasini görmedik açıkçası karaciger değerleri arti hocaya soyledik gidin bi dahiliye doktoruna gosterin dedi bizde kaan aydosta artik iliskiyi kestik 6 ay oldu bir faydasini görmedik açıkçası azospermi olupta kaan aydos ta basari saglayanda pek fazla gormedik para olmus dertleri

Anladım cnm ne yazıkki infertilite deyince herkesin derdi para oluyor.. Benim eşim azosperm değil, daha önce tüp yaptırdık iki defa olmadı:( DNA hasarı çıktı, bir de bunu deneyelim dedik ne kaybederiz ki zaten bir yığın para döküyoruz. Sonuç alamazsak yine tüp yapıcaz sonuçta. Hakkımızda hayırlısı.

Denizegecimm..sizin degerler nasil? Biz de tup yaptik 3 defa ama hic pozitif gormedim..

Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için, sonuç olarak anlamadık önce muayene mi yoksa tahlil değerlendirme mi:)
biz de formları tahlilleri vs herşeyi tamamlayıp mesaj atmıştık. Neyse bekleyelim bakalım.

Bizde tüp bebek aşılama falan tutmayinca Kağan beye gittik sebepsiz infertilite teşhisi ile bir şey bulur dedik ama yanıtları bile boş boş vermiş kesin DNA hasarı var dedi yüzde beş çıktı sperm kulturu istedi onda da bir şey çıkmayınca bize verdiği cevap aynen şu
"""""****"bebek olması için 1 tane içeriği sağlıklı spermin yumurtayı döllemesi yeterli. Sizde ise çok sayıda sağlıklı sperm var. Bu değerlerle çocuk sahibi olan çok sayıda hastamız var. Endişe etmeyin.
Şimdiki durumunuz çok iyi. Zaman zaman hareketinde düzensizlik olsa da bu sperm doğal yolla çocuk olmasına yeter. Ama ne zaman olacağını bilemeyiz. Bu ay da olur, 1 yıl sonra da. Her çift evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olamıyor, bazen 2 yıl sonra oluyor. Bu insanın doğasında var. O nedenle, isterseniz doğal yolu bekleyin ama isterseniz hemen tüp bebeğe de geçebiliriz
Bazı hastalar, bu duruma rağmen ailevi sebeplerle veya başka sebeplerden (iş durumu, izin süreleri vb.) dolayı tüp bebeğe geçmeyi tercih ediyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa, bu da tabii ki en doğal hakkınız. Ancak ben en az üç ay beklemenizi öneririm. Aşılamada başarı şansı %10 civarında olduğu için önermiyorum."""""""****

Bizde bunu duymak için gittik sanki halbu ki muayene de konuştuğumuzda başka yollardan bakarız bir şey yoksa demişti şimdi ise sıradan bir doktor gibi bana yeni tüp bebek yaptıran biri olarak tedavi bile vermeden uç ay bekleyin tüpe geçebilirsiniz diyor ne diyeyim herkes paraci olmus

Bizde tüp bebek aşılama falan tutmayinca Kağan beye gittik sebepsiz infertilite teşhisi ile bir şey bulur dedik ama yanıtları bile boş boş vermiş kesin DNA hasarı var dedi yüzde beş çıktı sperm kulturu istedi onda da bir şey çıkmayınca bize verdiği cevap aynen şu
"""""****"bebek olması için 1 tane içeriği sağlıklı spermin yumurtayı döllemesi yeterli. Sizde ise çok sayıda sağlıklı sperm var. Bu değerlerle çocuk sahibi olan çok sayıda hastamız var. Endişe etmeyin.
Şimdiki durumunuz çok iyi. Zaman zaman hareketinde düzensizlik olsa da bu sperm doğal yolla çocuk olmasına yeter. Ama ne zaman olacağını bilemeyiz. Bu ay da olur, 1 yıl sonra da. Her çift evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olamıyor, bazen 2 yıl sonra oluyor. Bu insanın doğasında var. O nedenle, isterseniz doğal yolu bekleyin ama isterseniz hemen tüp bebeğe de geçebiliriz
Bazı hastalar, bu duruma rağmen ailevi sebeplerle veya başka sebeplerden (iş durumu, izin süreleri vb.) dolayı tüp bebeğe geçmeyi tercih ediyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa, bu da tabii ki en doğal hakkınız. Ancak ben en az üç ay beklemenizi öneririm. Aşılamada başarı şansı %10 civarında olduğu için önermiyorum."""""""****

Bizde bunu duymak için gittik sanki halbu ki muayene de konuştuğumuzda başka yollardan bakarız bir şey yoksa demişti şimdi ise sıradan bir doktor gibi bana yeni tüp bebek yaptıran biri olarak tedavi bile vermeden uç ay bekleyin tüpe geçebilirsiniz diyor ne diyeyim herkes paraci olmus
Biz ankara dışında yaşıyoruz 1 başarısız tüp bebek tedavisi yaptik kaan aydos duyduk ilk önce tahlil vs gonderdik ınternet sayfasından hiç yorumlaması bile illa gelin muayene edeyim sonra bizde gittik muayene olduk 450 tl verdik ilaç tedavisi verdi iğne gürman ilacı vitamin vs her ay bana mail atın kan tahlillerinizi verdiği ilaclarida kullandık esimin karaciger değerleri arti hocaya soyledik gidin bi dahiliye doktoruna gosterin dedi yani eşime birsey olsa adamın umrunda değil ve bilmiyordabaşka dra yönlendiriyor en son bizden sperm fish testi istedi çalıştığı özel bir hastanede yaptirmamiziistedi esimde suphelendi başka bir özel hastane ile konuştu onlarda azospermi olan kisilere bu test boşuna uygulanır dedi çünkü sperm yok neyine bakalim dedi . anlayacagin boşuna para verecektik resmen ticarete dökmüş işi bakalim başka dr bakıyoruz bizde

Doktorlar popüler oldukça hastaya ayırdıkları vakitte azalıyor verdikleri değerde biz de az da olsa harekette problem var onun için bile tek bir ilaç onermedi .kultur sonucunu yorumlamadi bile Allah büyük Rabbim kendi kapısından başka kapı aratmasin inş size de acil şifa diliyorum bir arkadasimin eşi de azosperm di hacamat ve havuç suyu ile hamile kaldı bir gün bize de vesilemizi buldurur Allah inanıyorum ben

Doktorlar popüler oldukça hastaya ayırdıkları vakitte azalıyor verdikleri değerde biz de az da olsa harekette problem var onun için bile tek bir ilaç onermedi .kultur sonucunu yorumlamadi bile Allah büyük Rabbim kendi kapısından başka kapı aratmasin inş size de acil şifa diliyorum bir arkadasimin eşi de azosperm di hacamat ve havuç suyu ile hamile kaldı bir gün bize de vesilemizi buldurur Allah inanıyorum ben
Inşallah canim sizde açık şifa dilerim

Anladım cnm ne yazıkki infertilite deyince herkesin derdi para oluyor.. Benim eşim azosperm değil, daha önce tüp yaptırdık iki defa olmadı:KK43: DNA hasarı çıktı, bir de bunu deneyelim dedik ne kaybederiz ki zaten bir yığın para döküyoruz. Sonuç alamazsak yine tüp yapıcaz sonuçta. Hakkımızda hayırlısı.
Arkadaşlar bizde onbir nisanda gidecez randevumuz var ama hiç bir test tahlil falan yaptirmadik bir kez yaptirmistik oda oligosperm cikinca hemen randevu aldik simdi yaptirip mi gidelim kaan beye mail de atmadik nasil olacak aklim karıştı herkes farkli yaziyo bize sekreteri bisey yaptirmayin dedi acaba sirf para icin mi öyle dedi yani bulunduğum sehirde tahlil yaptirip mi gitsem :(

Valla herkes ayri yaziyor biz neredeyse muayene olmadan herhangi bir ucret odemeden tedaviyi tamamladik su an sadece yanina gitmek kaldi. Mailer e devamli cevap geldi yani

Arkadaşlar bizde onbir nisanda gidecez randevumuz var ama hiç bir test tahlil falan yaptirmadik bir kez yaptirmistik oda oligosperm cikinca hemen randevu aldik simdi yaptirip mi gidelim kaan beye mail de atmadik nasil olacak aklim karıştı herkes farkli yaziyo bize sekreteri bisey yaptirmayin dedi acaba sirf para icin mi öyle dedi yani bulunduğum sehirde tahlil yaptirip mi gitsem :KK43:
Mrb cnm
Sorununuzu bilmiyorum ama bence gitmeden dna hasar testini yaptırın derim spermde.
Tedavi genelde ona göre yapılıyor ve zaten sonucu da geç çıkıyor

Bizim sorunumuz azosperm bizim durumunuzda olupta başarı yakalayan kaan aydosta ben görmedim vardır elbet ama bana denk gelmedi şimdi arkadaşlar sizin sorunlarınız bizimkinden farklı sizde sperm var hızda dna da hareket de vs sorun var şimdi burda yorum yazarken sorununuzu belirtinkiinsanlar yanlış anlamasın hoca uzaktakilere maaile cvp veriyor akil var mantık var önce para burda yanlış yönlendirme yapmayın yada adamına göre muamele yapıyor herneyse sonuçta sonuçta kimseye tavsiye etmem bu adamı azospermi için tabiki diğer sorunu olanları bilemem

Arkadaşlar bizde onbir nisanda gidecez randevumuz var ama hiç bir test tahlil falan yaptirmadik bir kez yaptirmistik oda oligosperm cikinca hemen randevu aldik simdi yaptirip mi gidelim kaan beye mail de atmadik nasil olacak aklim karıştı herkes farkli yaziyo bize sekreteri bisey yaptirmayin dedi acaba sirf para icin mi öyle dedi yani bulunduğum sehirde tahlil yaptirip mi gitsem :KK43:

Cnm biz daha randevu almadan dna hasar testi ve hormon tahlillerini yaptırdık sonra randevu aldık ve mail gönderdik. Ama bunları Ocak ayında yaptık biz. Yanına daha yeni gidicez. Sizin artık az kalmış. bencede hiçbir şey yapmayın orada hoca yönlendirsin.

Valla herkes ayri yaziyor biz neredeyse muayene olmadan herhangi bir ucret odemeden tedaviyi tamamladik su an sadece yanina gitmek kaldi. Mailer e devamli cevap geldi yani

Bizde de aynen öyle. Bende anlamadım.

Elimizden olan tahlilleri gönderdik ama sperm DNA hasar testi istedi bizden. Yaşadığımız şehirde yapılmıyor.en yakın Ankara bize o da 8-9 saat uzaklıkta. İlaç falan kullanın da demedi.haziranin gelmesini bekliyoruz o zamana cagiracaklar. Kesin tarihi bildirmek için ne zaman arıyorlar. Haziranin ikinci haftası dendi bize sadece

Cnm biz daha randevu almadan dna hasar testi ve hormon tahlillerini yaptırdık sonra randevu aldık ve mail gönderdik. Ama bunları Ocak ayında yaptık biz. Yanına daha yeni gidicez. Sizin artık az kalmış. bencede hiçbir şey yapmayın orada hoca yönlendirsin.

Bizde de aynen öyle. Bende anlamadım.
Biz de arayali iki ay oldu sekreteri ne sordum yani tele çıkan kimse ona tekrar bişey yapmayin burda hepsi en baştan istenecek dendi bizde de iki milyon sperm ikeri hareketli yok eşimde tekrarlatmak istemedi zaten psikolojisi bozuldu ikna da edemedim

Mrb cnm
Sorununuzu bilmiyorum ama bence gitmeden dna hasar testini yaptırın derim spermde.
Tedavi genelde ona göre yapılıyor ve zaten sonucu da geç çıkıyor
Bizim sayi az ileri hareketli yok morfoloji bozuk gittigimiz urolojici direk tese dedi kaan beyi aradik tele cikan bayan sperm cikmissa tedavi farkli oluyo bisey yaptirmayin burda yaptiracak dedi yorumlarida okuyunca aklim karıştı ya. Kimisi yaptirip gitmiş falan ya boşuna gitmiş olmasak bari

Biz de arayali iki ay oldu sekreteri ne sordum yani tele çıkan kimse ona tekrar bişey yapmayin burda hepsi en baştan istenecek dendi bizde de iki milyon sperm ikeri hareketli yok eşimde tekrarlatmak istemedi zaten psikolojisi bozuldu ikna da edemedim

Anladım canım ben hiç sekretere sormadım valla :KK45: Yaptırdığımız bütün testleri randevu tarihini yazarak mail gönderdim cevap geldi. Bu arada biz öncesinde Emre Bakırcıoğluna gittik eşim ordaki sekreter ısrarla Acıbadem de yaptırın testleri deyince sinir oldu. Düzen lab a gittik bütün testleri yaptırdık sonra bana Kaan hocadan randevu al ona gönderelim gitmicem Emre beye dedi tamam dedim. Böyle yani aklımızda yokken bir anda değişti durum.

Anladım canım ben hiç sekretere sormadım valla :KK45: Yaptırdığımız bütün testleri randevu tarihini yazarak mail gönderdim cevap geldi. Bu arada biz öncesinde Emre Bakırcıoğluna gittik eşim ordaki sekreter ısrarla Acıbadem de yaptırın testleri deyince sinir oldu. Düzen lab a gittik bütün testleri yaptırdık sonra bana Kaan hocadan randevu al ona gönderelim gitmicem Emre beye dedi tamam dedim. Böyle yani aklımızda yokken bir anda değişti durum.
Anladim tatlım bakalım artık geç kaldik zaten haftaya gidecez bir haftada da hasar testi sonucu cikmaz artik gidince ogrenecez inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz :(

Back
X