Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slm kizlar)

aymescim fadiginde dedigi gibi bi kac saat suruyomus, yani canim sen ona gore hazirlikli ol, allah kolaylik versin

teşekkür ederim canlar ben sabah erkenden gidiyim en iyisi inş. öğlene kadar biter işim.

sorma bu sıcaklar hepimizi etkiledi.ayaklarım şişmiyor çok şükür çok geziyorum ondan sanırım.sadece merdiven çıkarken zorlanıyorum.

canım bende yaptırdım 50gr glikoz alıyorsun eczaneden suyla karıştırıyorlar içiyorsun 1 saat sonra kan alıyorlar şekerine bakıyorlar.

canım 50 lik ve 100 lük olarak yapılıyo hamilelerde ilk 50 lik yapılıcak sanırım sana

aç karnına kan vereceksin daha sonra 50 lik glikozlu suyu içiceksin 1 saat sonra tekrar kan vereceksin sonuç ne zaman çıkarsa labaratuvara göre değişiyo

şekern yüksek çıkarsa doktorun 100 lük yaptırmanı isteyecektir ondada

aç karnına kan vereceksin sonra 100 lük glikozlu suyu içeceksin
her saat başı olmak üzere 3 kere daha kan vereceksin

inşsallah sorunsuz atlatırsın canım
yüksek çıkarsada korkma canım diyetisyene gönderiyolar sana uygun bir diyet veriyolar doğuma kadar

selam arkadaşlar bugün şeker testim vardı biliyosunuz ne yazıkki güzel haberle gelemedim şekerim çok yüksek çıktı 206 bi daha tezt istedi doktorum 100 lük yapılacakmış şimdi casperinde dediği gibi ama neden bi türlü anlamadım ben tatlıyı sevmem şekerli hiçbişey yemem genelde hep tuzlu yerim nasıl böyle bi sonuç çıktı şaşırdım peki bu ne demek şimdi bebeğime zararı varmı acaba netten araştırdım biraz hiç iyi şedyler yazmıyo koralim bozuldu resmen:çok üzgünüm:

uzulme canim ya normalde bebege zarari yok, benim kiz kardesimdede cikti ve simdi cok saglikli cocuklari var, endiselenme :teselli:

aymescim....Üzülme, şeker için 100'lük yükleme yapıldıktan sonra eğer yine yüksek çıkarsa sana diyet programı verirler İnşallah onunla da şekerin normal seyrine döner. Ablam hamileliğinin başında çok fazla meyve yemekten baya yüksek çımıştı...Diyetle halledildi, yeğenim şimdi 10 aylık maşallahı var.

geçmiş olsun hamilelik şekerin yükselmiş,hamilelikte olabiliyormuş.sıkma canını bişey olmaz.:teselli:

Günaydın arkadaşlar

uzulme canim ya normalde bebege zarari yok, benim kiz kardesimdede cikti ve simdi cok saglikli cocuklari var, endiselenme :teselli:

canım çok sağol bebeğe zararı olmadığını duymak güzel
beni en çok bu korkutmuştu inşallah herşey yoluna girer

sağol arkadaşım inşallah benimkide sorunsuz bi şekilde hallolur
cumartesi tekrar gidicem bakalım 100'lük için herşey yoluna girer inşallah

geçmiş olsun hamilelik şekerin yükselmiş,hamilelikte olabiliyormuş.sıkma canını bişey olmaz.:teselli:

sağol canım benim tek korkum bebişime bişey olması
allah korusun bakalım cumartesi ne olucak

Selam kızlar... Ben de erkek infertilitesini yenmiş biriyim.Eşimin sperm hareketlerinde yavaşlık ve morfolojisinde bozukluk vardı.Tam tedaviye başlayacaktık ki,başka bir doktor birkaç ay daha bekleyin dedi.Ve zafer bizim oldu.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Bu harika bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin ve Allahım hepimizin sağlıklı bebişler dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah.
Ama kızlar kafama takılan birşey var,birkaç konuda daha bunu sordum birçok kişiden yorum almak istiyorum.Kızlar 2 gün önce benim b-hcg değerim 6652 çıktı.Sizce bu 4 hafta 4 günlük hamile biri için çook fazla değil mi?Bilgisi olan var mı? Kötü birşey olmasından korkuyorum..Fikirlerinize ihtiyacım var..

canım tebrikler. allahım kucağına almayıda nasip etsin.

evet çok gibi geldi banada doğal yoldan hamile kalmışsın anladığıma göre çoğulmu diyecem ama varmı ailede çoğul gebelik. yada geçen aydan üstünemi gödün diyicem
doktora gittinmi canım nerden baksan 2 aylığa yakın sanki bebeğin

aymesim korkma daha önceki mesajımdada özelliklede yüksek çıkarsa korkma dedim bu 100 lükdede yüksek çıkarsa diyetisyene göndereckler seni diyet yapacaksın 50 lik yüksek olunca bazen 100 lükde yüksek çıkmıyo bebeğe bir zararı yok inşallah güzel çıkar sonucun

bide şeker yemenle tam alakalı değil hamilelikden kaynaklanıyo meyvelerdende olabiliyo

Evet canım doğal hamile kaldım.Ailelerimizde hiç çoğul gebelik de yok.Valla ben de şaştım kaldım.Doktora gittim ama 4 hafta 4 günlük dedi 2 gün önce.Az önce aradım doktorumu azarladı biraz beni Çok sinir oldum daha ona gitmicem Neymiş bırakın kan değerlerini biz ultrasonda baktık herşey yolundaydı,eğer internetten hamileliğinizi devam ettirecekseniz bize gelmenize hiç gerek yok.Biz size 2 hafta sonraya randevu verdik zaten tahliller için dedi soğuk bir sesle.Bir de arada da demez mi çabuk söyleyin hastam var diye.Ben senin hastan değil miyim uyuz adam !! Kendi dedi bi de her zaman arayabilirsiniz çekinmeden diye.
Karar verdim düşünmemeye çalışıcam valla 2 gündür hamileliğimin tadını çıkaramıyorum paranoyak olcam.Olcakla öleceğin önüne geçilmezmiş.İnşallah hayırlısı olur.İnsan zor bulunca böyle evhamlı oluyo işte..

aymescim inş herşey yolun agirecek canım...
çok stres yapmamaya çalış...

hoşgeldin canıma.s.
bence de boş ver bu değer konusunu...
tadını çıkarmaya bak

tebrik ederim öncelikle arkadaşım hayırlı olsun
değerin gerçekten çok yüksek ama dr ultrasonda baktığına göre herşey yolundadır
o kaç haftalık olduğpunu orda görüyor sonuçta bence takma keyfini çıkar hamişliğinin
dorda çok gıcıkmış gerçekten soru sorucan tabiki ne biçim bi konuşma o

anladım canım sağol bilgi için malum tecrübesizim
inşallah cumartesi normal çıkar sabırsızlıkla onu bekliyorum şimdi
Allah yardımcım olsun
bende diyorumki ben tatlı sevmem şekerli bişey yemem niye bu kadar yüksek die demekki sadece ona bağlı değilmiş

hoşgeldin canıma.s.
tadını çıkarmaya bak

inşallah canım elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyorum zaten bebeğimi bunun içinde üzmek istemem.

senin lekenmeler hala devam dimi canım?
bide bi sonraki kontrol için ne zaman çağırdı dr?

hoşgeldin canıma.s.
tadını çıkarmaya bak

Sağolun kızlar opuyorumnanaktan

kızlar mrb ben 16 haftalık hamileyim bazen iyim bazende felaket bulantım oluyo aferdersiniz hep sürekli kusuyom su bile içsem cıkarıyom dün doktora gittim yine serum taktılar tahlillerim falan hepsi temiz doktorum dahiliyeye yönlerdirdi ordada bütün sonuçlar temiz napcam bilmiom sizce bu bulantılar için ne yapsam ne yesem benim gibi olupta düzelen arkadaşlarım varmı off felaket bişey ya

Aymes gecmıs olsunarkadasların da dedıgı gıbı doktorun dıyetısyene gonderıyor verdgı onerılerle seker dusuyor arkadasımında yuksek cıkmıstı dıyetle normale dondu.Fadık kalp atıslarını duymussun hayırlı olsun saglıklı dogsun ınsallah kendını yoracak ıslerden kaçın stres yapmamaya calış insallah lekelenmede gecer progestan kaçlık kullanıyorsun ben 2 ay 200 kullandım ılk doktor gunde bır tane demıstı sonra bendede pembe kahverengı akıntı olunca suan gıtııgım doktor gunde 3 tane alttan fıtıl olarak daha etkılı demıstı gercektende faydasını gordum hepımız Allaha emanetiz Tiancu tebrık ederım insallah saglıklı sıhhatlı bır hamılelık gecırırsın

neredeyse 3 aylık hamıle olucam fakat hıc kılo almamısın hatta bırazda zayıflamısım karnım cıktı boyle kılo almamam normalmı sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…