canım ben 3 sene önce falan yaptırmıştım benimki 1 saat aralıklarla 4 kere kan almışlardı ve 3 saatimi almıştı ama yarım saat araylada kan alınabiliyormuş galiba...
Canım ilk olarak sabah aç karına kan alıyorlar daha sonrada bir bardak glikoz içirilip saat başı veya yarım satte bir kan alınıyor...
Bu kan alımı 3-4 veya en fazla 6 kere olabiliyormuş...
sorma bu sıcaklar hepimizi etkiledi.ayaklarım şişmiyor çok şükür çok geziyorum ondan sanırım.sadece merdiven çıkarken zorlanıyorum.günaydın canım çok şükür iyiyim ama sıcaklar beni mahvediyo
hiç uyuyamıyorum haftalardır zorlanmazmıyım artık her hareketim sınırlandı
ayaklarımın şişliği hiç inmiyo sen nasılsın?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben yarın şeker yüklemesi testi için doktora gidicem bu nasıl bi işlemdir bide uzunmu sürer ona göre izin almam lazımda? yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirimopuyorumnanaktan
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben yarın şeker yüklemesi testi için doktora gidicem bu nasıl bi işlemdir bide uzunmu sürer ona göre izin almam lazımda? yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirimopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar bugün şeker testim vardı biliyosunuz ne yazıkki güzel haberle gelemedim şekerim çok yüksek çıktı 206 bi daha tezt istedi doktorum 100 lük yapılacakmış şimdi casperinde dediği gibi ama neden bi türlü anlamadım ben tatlıyı sevmem şekerli hiçbişey yemem genelde hep tuzlu yerim nasıl böyle bi sonuç çıktı şaşırdım peki bu ne demek şimdi bebeğime zararı varmı acaba netten araştırdım biraz hiç iyi şedyler yazmıyo koralim bozuldu resmen:çok üzgünüm:
selam arkadaşlar bugün şeker testim vardı biliyosunuz ne yazıkki güzel haberle gelemedim şekerim çok yüksek çıktı 206 bi daha tezt istedi doktorum 100 lük yapılacakmış şimdi casperinde dediği gibi ama neden bi türlü anlamadım ben tatlıyı sevmem şekerli hiçbişey yemem genelde hep tuzlu yerim nasıl böyle bi sonuç çıktı şaşırdım peki bu ne demek şimdi bebeğime zararı varmı acaba netten araştırdım biraz hiç iyi şedyler yazmıyo koralim bozuldu resmen:çok üzgünüm:
uzulme canim ya normalde bebege zarari yok, benim kiz kardesimdede cikti ve simdi cok saglikli cocuklari var, endiselenme :teselli:
aymescim....Üzülme, şeker için 100'lük yükleme yapıldıktan sonra eğer yine yüksek çıkarsa sana diyet programı verirler İnşallah onunla da şekerin normal seyrine döner. Ablam hamileliğinin başında çok fazla meyve yemekten baya yüksek çımıştı...Diyetle halledildi, yeğenim şimdi 10 aylık maşallahı var.
geçmiş olsun hamilelik şekerin yükselmiş,hamilelikte olabiliyormuş.sıkma canını bişey olmaz.:teselli:
Selam kızlar... Ben de erkek infertilitesini yenmiş biriyim.Eşimin sperm hareketlerinde yavaşlık ve morfolojisinde bozukluk vardı.Tam tedaviye başlayacaktık ki,başka bir doktor birkaç ay daha bekleyin dedi.Ve zafer bizim oldu.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Bu harika bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin ve Allahım hepimizin sağlıklı bebişler dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah.
Ama kızlar kafama takılan birşey var,birkaç konuda daha bunu sordum birçok kişiden yorum almak istiyorum.Kızlar 2 gün önce benim b-hcg değerim 6652 çıktı.Sizce bu 4 hafta 4 günlük hamile biri için çook fazla değil mi?Bilgisi olan var mı? Kötü birşey olmasından korkuyorum..Fikirlerinize ihtiyacım var..
canım tebrikler. allahım kucağına almayıda nasip etsin.
evet çok gibi geldi banada doğal yoldan hamile kalmışsın anladığıma göre çoğulmu diyecem ama varmı ailede çoğul gebelik. yada geçen aydan üstünemi gödün diyicem
doktora gittinmi canım nerden baksan 2 aylığa yakın sanki bebeğin
aymescim inş herşey yolun agirecek canım...selam arkadaşlar bugün şeker testim vardı biliyosunuz ne yazıkki güzel haberle gelemedim şekerim çok yüksek çıktı 206 bi daha tezt istedi doktorum 100 lük yapılacakmış şimdi casperinde dediği gibi ama neden bi türlü anlamadım ben tatlıyı sevmem şekerli hiçbişey yemem genelde hep tuzlu yerim nasıl böyle bi sonuç çıktı şaşırdım peki bu ne demek şimdi bebeğime zararı varmı acaba netten araştırdım biraz hiç iyi şedyler yazmıyo koralim bozuldu resmen:çok üzgünüm:
Selam kızlar... Ben de erkek infertilitesini yenmiş biriyim.Eşimin sperm hareketlerinde yavaşlık ve morfolojisinde bozukluk vardı.Tam tedaviye başlayacaktık ki,başka bir doktor birkaç ay daha bekleyin dedi.Ve zafer bizim oldu.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Bu harika bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin ve Allahım hepimizin sağlıklı bebişler dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah.
Ama kızlar kafama takılan birşey var,birkaç konuda daha bunu sordum birçok kişiden yorum almak istiyorum.Kızlar 2 gün önce benim b-hcg değerim 6652 çıktı.Sizce bu 4 hafta 4 günlük hamile biri için çook fazla değil mi?Bilgisi olan var mı? Kötü birşey olmasından korkuyorum..Fikirlerinize ihtiyacım var..
aymesim korkma daha önceki mesajımdada özelliklede yüksek çıkarsa korkma dedim bu 100 lükdede yüksek çıkarsa diyetisyene göndereckler seni diyet yapacaksın 50 lik yüksek olunca bazen 100 lükde yüksek çıkmıyo bebeğe bir zararı yok inşallah güzel çıkar sonucun
bide şeker yemenle tam alakalı değil hamilelikden kaynaklanıyo meyvelerdende olabiliyo
aymescim inş herşey yolun agirecek canım...
çok stres yapmamaya çalış...
hoşgeldin canıma.s.
bence de boş ver bu değer konusunu...
tadını çıkarmaya bak
aymescim inş herşey yolun agirecek canım...
çok stres yapmamaya çalış...
hoşgeldin canıma.s.
bence de boş ver bu değer konusunu...
tadını çıkarmaya bak
tebrik ederim öncelikle arkadaşım hayırlı olsun
değerin gerçekten çok yüksek ama dr ultrasonda baktığına göre herşey yolundadır
o kaç haftalık olduğpunu orda görüyor sonuçta bence takma keyfini çıkar hamişliğinin
dorda çok gıcıkmış gerçekten soru sorucan tabiki ne biçim bi konuşma o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?