Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz???

yabanim masallah iyi almissin, gerci sen zaten zayif basladin bu yuzuden sanslisin, ben en son gecen hafta taritldigimda toplam 5.5kilo almistim ama hftyaya kadar ne olur bilmiyorum

birhi, canim ilk aylarda kilo almak o kadar onemli degilmis, genelde bulanti ve kusmalar yuzunden cok kilo verenlerde var, onemli olan 4.ayindan itibaren duzenli bi sekilde kilo almakmis

selam canım sorma heralde 75i bulurum.51le hamile kaldım.sen almamışsın maşallah bebiş alsın.:ecrin_bebek:

hersey bebis icin bosver kilolari canim

ya ben 80 kiloyla hamile kaldim dusun yani, allahtan fazla almiyorum, alsam ne olur halim yurumem yuvarlanirim artik-tatlicadiarzu-

belki bebişin alıyordur.valla ben 13 kilo aldım bu zamana kadar:CüvCüv:
inşallah o alır 83 kilo ıle kaldım yanılmıyorsam suan 80 dusmus durumdayım oda kıyafetlerle senin hamileliğinin kacıncı ayı benle fadik hemen hemen aynı sayılırız
bende duymustum fakat yınede tedırgın oluyorum salam sucuk ve asıtlı yıyecekler tamamen kesılmelımı bazen nedense onları aserıyorum abımın hanımı yabancı uyruklu onun doktoru agzına bıle surmeyecen demıshıc yememıs ama bu nefıs nedense bunu duyduktan sonra bu yıyecekler bana cok cekıcı gelmeye basladı salam sucuk harıc yemıyorumda asıtlı ıcekcek ıcmek ıcın ıcın yanıyor ne yapcam bılemıyorumcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

aymes
no panic neden panic oluyosun
benim 50 lilik normal 100lük yüklememin 3 de yüksek çıktı
önce 1800 calorili diyetle açlık tokluk şekerim hergün ölçüldüdüşünce diyetim 2100 cal yükseltildi
fakat son zamanlarda doymamaya başladım
arada kaçamak yaptım ama malesef herşey yasaktı yediğin şekerli şey tek meyva oda yalnız başına değil krakerle vede sınırmı elmanın yarısı gibi
dengede tuttuğun sürece bişey olmaz merak etme
dr lar çok korkutuyo ama

ayrıca senin 100 lüğün normal çıkmayacğı ne malum
50 lilik kesin tanı değil aöa 100 lük kesin tanı

bu arada benimde 75 lik şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyo şekert hastasımıyım değilmiyim diye ama ne zamana artık

slm kılzar nasılsınız?biz iyiyiz oğluşumla hatta oğluşum epey hareketli,yerinde duramıyor maşallah.
benimde şeker yüklemem olacak yaklaşık 1 ay sonra 50mg yazdı doktorum bakalım sonuç ne olur?hayırlısı olsun herşeyin ....

dr öyle bi söylediki tehlike falan die tırstım birden
ama iyiki sizler varsınız içimi rahatlatıyosunuz sağol canım
bakalım 100'lükten ne çıkıcak cumartesi günü
hakkımda hayırlısı artık
sende fazla zaman geçirme yaptır testini
sağlık bu biliyosun beklemeye gelmez
inşallah bişey çıkmaz ama yinede tedbiri elden bırakma

canım inan benim çektiğimi kimse çekmemiştir çunku üç bebeğin bulantısını yasadım kii halen sabaları bazen çıkardıgım oluyor vee pek iştahlıda değilim halen bebeklerim için yiyip içiyorum. ama geciyor hepsini unutuyosun suu bile içmiyodum ben içsem geri çıkarıyodum ben kendimce o zamanalrda bi çare buldum butun sakızlar iyi gelmedi ama kendi agız tadına göre meyveli bi sakız seçip onunla engelleyebilirsin ben hep onunla yasadım fıst un karpuzlu sakızı benim hayatımı kurtardı diyebilirim 11-12 haftalıkken tamamen çözmesede azalttı birazcık ben 12 kilo verdim ilk 3 ayımda kusarak ne yesem hepsini çıkardım umarım seninki benimki kadar değildir bol bol meyve ye o miğde bulandırmıyo bide domates salatalık ve bulantı gelince derin derin nefes al
neredeyse 3 aylık hamıle olucam fakat hıc kılo almamısın hatta bırazda zayıflamısım karnım cıktı boyle kılo almamam normalmı sızce
canım benim bu zamana kadar bebek senden değil vucudunda depolu olandan beslendi dogaldır ben 7. ayıma girdim şuan hamile kaldıgım gunku kilodayım kii üç bebekle ben 5. ayımda basladım hamile kıyafeti giyinmeye bebeğin sağlıgı iyiyise kilo vermende hiç problem yok bence ALLAHA şükürler olsunki benim bebeklerim iyiler hemde 12 klo vermemem ragmen
Günaydın arkadaşlar

nbr şekercimmmm

özlem öncelikle maşallah hep kalbimdesin sağlıcakla inşallah

ayrıca hiç kilo almadınmı inanmıyorum o nasıl oluyo

hersey bebis icin bosver kilolari canim

ya ben 80 kiloyla hamile kaldim dusun yani, allahtan fazla almiyorum, alsam ne olur halim yurumem yuvarlanirim artik-tatlicadiarzu-
aynen canım bu zamana gelebilmek için neler çektik,kilolar gider.benim karnım kaşınıyor sanırım çatlıyorumkaydirigubbakcemile3hiç bişeyde sürmüyorum.aman çatlarsam çatlayayım bikinimi giyecem
ben 7.ayımdayım şu an.takma bak ebru şallıya 1,5 kilomu almıştı ne yanlış hatırlamıyorsam ama bebğinin kilosu yerindeymiş önemli olan o.

maşallah demek başladı tekmelemeye:)valla bizikiside maşallah tekmeler atıyor bazen korkuyorum öyle hareket ediyorki bişeymi oluyor diyorumhareket etm,yor niye etmiyoruz diyoruz ediyor bu defa niye çok hareket ediyor bişeymi oluyor diyoruz annelik böyle bişey.allahım herkese tattırsın.

slm kizlar nasilsiniz???
biz iyiz biraz uyku tulumu oldum gece fazla rahat uyuyamiyorum sabaha karsida artik uykusuzluktan siziyorum resmen, hep yorgun gibiyim....

valla canim bende cig et filan hic yemiyorum, yesillikleride bolca yikiyorum, toksoplazma tasiyicisiyim, yani bebek icin iyi degilmis, bence sen doktoruna danis...

aynen canım bu zamana gelebilmek için neler çektik,kilolar gider.benim karnım kaşınıyor sanırım çatlıyorumkaydirigubbakcemile3hiç bişeyde sürmüyorum.aman çatlarsam çatlayayım bikinimi giyecem
ya o kadar kilolu basladim ama kasiklarda iki cizgi harici hic catlak yok, olsada dedigin gibi bikinimi giycez
bende asagi yukari 10gundur krem kullaniyorum onuda esim suruyo, en azindan onun icin bebisle yakinlasmak icin sebep oluyoolumunekankayizsmile
kızlar meryemden haber varmı ne yaptı acaba?

ya bende merak ediyorum, daha once hic aklima gelmedi numarasini istemek, istedigimden beride hic girmedi!!
insallah hersey yolundadir

kızlar meryemden haber varmı ne yaptı acaba?
bir kaçgündür yok acaba doğum mu yaptı...
allah yardımcısı olsun....
inşallah canım elimden geldiğince sakin davranmaya çalışıyorum zaten bebeğimi bunun içinde üzmek istemem.

senin lekenmeler hala devam dimi canım?
bide bi sonraki kontrol için ne zaman çağırdı dr?
evet canım lekelenme hala devam ama ilk lekelenmeden az ve az daha açık renkli ama hep aynı hiçte geçmiyor....
dr a yine lekelenmelere iğne yol açarmı diye sordum oda belki ama şuan bebişinin sana tutunması için şart bırakamayız dedi...
lekelenmeler içinde kırmızı olmadığı için çok tehlikeli değil dedi....
kendine dikkat et bol bol su iç diyor....
beni içerdeki kanamada korkutuyor acaba nasıl hiç azalmadımı...
randevu içinde 1 hafta sonra gel hem kanamanın durumuna hemde bebeğin gelişimine bakalım dedi...

sağol canım...
iş yaptığım yok canım gece gündüz yatak döşek yatıyorum...
progesteron günlük 3 tane alıyorum...
bende 2 gündür fitil olrak kullanmaya başladım inş böyle daha işe yarar...

hayırlı geceler kızlara.s.
kilolar çatlaklar konuşulmuş...
sağlıcakla dünyaya gelsinlerde hiç önemli değil....
ya bu arda burda hiç benimle aynı zamnda hamiş arkadaş yok...
hekes benden çok önce :)
ama hayırlısı ne yapalım inş yeni hamişler çıkar....

evet fadiğim bu zamana çektiğimiz çilelerin yanında çatlak neki,kaç kişiye sorsan tek hamile kalalımda çatlasın derler.önemli olan bebişlerin sağlığı ve sağlıkla kurtulmak işallah.çıkar yakında merak etme yeni bi hamiş:CüvCüv:

belkide doğum yapmıştır.işallah daha bekliyordur prensesler acele ediyordu ama

evet canım çatlağın lafımı olur...
ama yinede çaresine baksak daha iyi değilmikaydirigubbakcemile3
ya zaten benim ameliyat izim göbek deliğimle birleşik ve tuaf gözüküyor...
yani benim kaborta önceden bozulmuştu zatn:))
belkide doğum yapmıştır.işallah daha bekliyordur prensesler acele ediyordu ama

sağlıcakla gelsinlerde:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…