selam kızlar
göbüşleri büyüttünüz mü?
aymes bebeğinin cinsiyeti ne?
slm,
kizlar bende 22haftada 5.5kilo filan almis bulunuyorum ama bende cok sislikte var...
ya kizlar dogumdan bahsetmissiniz, ben eger bi aksilik cikmazsa normal dogum yapacam ama kesinlikle epidural yaptircam, tibbin nimetlerinden faydalanmak lazim...
eger sezeryanla olacaksa olursada sadece lokal istiyorum, bebegimin hemlen gorup kollarima almak istiyorum, ama tabii o gun gelsin neler olur o zaman gorururz...
balim insallah senin bebiste kordunundan kurtulur, gerci doguma kadar sorun olmuyomus, insallah sizinde bi sorun olmaz
yabanim ya ben anlayamadim kusura bakma canim bilmiyorumkismile simdi sen hic bisey almayaciksinda herseyi annenmi alacakmis?
kaynana biraz sacmalamis bence tabiiki buyuklerimizde ellerinden geleni yaparlar ama bizde gozumuzun kaldigini imkanlarimiz yettikce aliriz :CüvCüv:
aymesim boşver kiloları dert etme bende kilolu hamile kaldım biraz vermiştim hamile kalmadan ama yeterli değildi 72 ile hamile kalmıştım şimdi 10 kilo gitti 11. kilomda gitmek üzere inan bebiş bir gelsin uğraşmaktan koşuşturmaktan kalmaz kilo milo yeri geliyo yemek yemeye vakit bulamıyorum
slm kızlar nasılsınız??? hayırlı ramazanlar herkese
ikizlerim sağolsun başımı kaşıyacak zamanım yok inanın,
oyüzden değil bilgisayar tv bile izleyemiyorum:)
buralardanda uzak kaldım ara ara girip okumaya çalışıyorum sadece
cici anneler, nasıl bebişlerle durumlar?
hamişlerimizde iyidir inşallah Allahım hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize canlarım
bizde iki buçuk aylık olduk çok şükür Rabbime
şimdi banyo zamanları, yıkanacaklar teyzeleri gideyim ben
kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi, yine gelmeye çalışırım inşallah...
selam kızlar
göbüşleri büyüttünüz mü?
aymes bebeğinin cinsiyeti ne?
günaydın aymescim nasılsın?zorlanmaya başladınmı?
arkadaşlar joker mağazasında uni baby yeni doğan ıslak mendil 3lü indirimde 9.90 a
kesinlikle tavsiye ederim biz doğmadan çnce 30 tane almıştık şimdilerde yine aldık
bunun yanında diğerlerini hiç beğenmedim poposunu kaygan bırakıyo diğerleri
muhtemelen ben yeni doğan kullanacağım
ayrıca ankarada oturanlar için bebeğim mağazasında chicco 4lü çıtçıtlı bodyler geçen sezonun desenlileri 24 lira tavsiye ederim
yine mothercarede kaldıysa tabi 7li çıtçıtlılarda 32.50
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben yarın şeker yüklemesi testi için doktora gidicem bu nasıl bi işlemdir bide uzunmu sürer ona göre izin almam lazımda? yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?