Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevcan hoşgeldinn büyümüş maşallhhh miniğinn sıra diğer arkadşlara geliyo :)) nasılsın ufaklık nasıl umarım herşey yolundadır

valla bizimkisi öyle düşünüyor.kendisi bu zaman olmuş bi çöp bile almadı nede bi örgü.daha yeni hamile kaldığımda cinsiyeti belli olsun lif örecem dedi.sanki çok büyük bişeymiş gibi:dilcikar: gerçi oda yok piyasada ya

İyiyiz bizde oğlumla
büyüyo kerata
7 aylık oldu bile
ne çabuk geçti zaman

onunla uğraşmaktan artık kk'ya giremiyorum
yürüteçle yürümeye ve yaramazlık yapmaya başladı bile
prizler çok ilgisini çekiyo
ellemek için uğraşıyo hep
gözüm hep üstünde
zıpır oğlum benim

sizde de alışverişler başlamış
çok güzeldir alışveriş yapmak,işin en eğlenceli kısmı
çıtçıtlı badiler çok kullanılıyo
ben hala Eren'e kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum
genelde büyük beden alın, çünkü altında bezi de olduğu için küçük beden badiler kasar ve çocuğun bacaklarını sıkar, büyük alın rahat rahat giysin

slm canlar a.s.

nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur...

yabanim masallah gobisine cok guzel olmus, kizinada masallah :CüvCüv:
bu arada senin kaynana pek bi hosmus valla!!!

tecrubeli anneler cok sagolun sizlerin sayesinde alisveris yaparken daha bilgili oluyoruzopuyorumnanaktan

sevcancım bizde görürüz işallah büyüdüğünü.yaramazların nerede tehlikeli yer varsa dikkatlerini çekiyor demek.teşekür ederim dilemcim büyüdük artık çok şükür şimdiye kadar zorlamadı beni bundan sonrada rahat geçiririm.rabbim cümlemize sağlıklı,sorunsuz gebelikler ve doğumlar nasip etsin.

maşallah iyi kilo vermişsin canım inşallah bende klay verebilirim bende boyda yok oyüzden korkuyom açıkçası ama bebişim için herşeye değer tabiki

slm canım maşallah büyütmüşsün kızları sen
kocaman olmuşlar 2,5 ay nasılda geçti dimi
aman siz iyi olunda her zaman gelme önemli değil

arkadaşlar joker mağazasında uni baby yeni doğan ıslak mendil 3lü indirimde 9.90 a
kesinlikle tavsiye ederim biz doğmadan çnce 30 tane almıştık şimdilerde yine aldık
bunun yanında diğerlerini hiç beğenmedim poposunu kaygan bırakıyo diğerleri
muhtemelen ben yeni doğan kullanacağım
ayrıca ankarada oturanlar için bebeğim mağazasında chicco 4lü çıtçıtlı bodyler geçen sezonun desenlileri 24 lira tavsiye ederim
yine mothercarede kaldıysa tabi 7li çıtçıtlılarda 32.50

teşekkür ederiz canım bu joker mağazası istte varmı
benim bilgim yok ama bi netten araştırıyım bakalım ben almak istiyorum
uninin ıslak mendilinden

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben yarın şeker yüklemesi testi için doktora gidicem bu nasıl bi işlemdir bide uzunmu sürer ona göre izin almam lazımda? yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirimopuyorumnanaktan

canım ben 3 sene önce falan yaptırmıştım benimki 1 saat aralıklarla 4 kere kan almışlardı ve 3 saatimi almıştı ama yarım saat araylada kan alınabiliyormuş galiba...

canım ilk olarak sabah aç karına kan alıyorlar daha sonrada bir bardak glikoz içirilip saat başı veya yarım satte bir kan alınıyor...
bu kan alımı 3-4 veya en fazla 6 kere olabiliyormuş...

slm kizlar)

aymescim fadiginde dedigi gibi bi kac saat suruyomus, yani canim sen ona gore hazirlikli ol, allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…