aminn canim aminnnn...cucummmm h.g sende hoşgendinnn...allahım saglıcakla kucagıma almayı masip etsinnnnn bende çokk heyecanlanıyorumm..
Sanırım alışveriştesinn..Şimdiden söyleyim al al bitmiyor 5 aylıken başladım almaya hala eksikler bitmedii..Eline bir liste yap aldıgını sil ordan ben öyle yapıyordum :))) zıbın takımı fazla kullanıyor dedi ablam ve kuzenim 3 takım yeter ben 2 takım aldım .. çıtçıtlı badiler en kullanışlı onlardan .0-3 , 3-6 , 6-9 şeklinde al .Şapka eldiven ek olarak almana gerek yok zaten takımların içinde şapka önlük eldivenleri oluyor.. sormak ıstedın bısı varsa :)) söle
canım bunlar yeter çok bişey alma 3 ay olduktan sonra ihtiyaca göre alırsın benim bi çok şey giyilmeden kaldı seneyede artık olmaz
şapka eldiven oo fazla bile
açıkcası ben fazla eldiven takmadım eşim yüzünü çiziyo diye takardı bende gündüz çıkarırdım uyurken takardım
ellerini keşfetsin diye şapkayıda nadir taktım ama sizin almanya daha soğuktur demi eviniz nasıl oluyo
burda pek hayat yok genelde face de takılıyorum canım
tatlimm bakalimm aldiklarimi haftasonu bi döküp,listeyle karsilastiricam tekrar..zuzum paşadan bahsetmemişim
4 tane dişimiz oldu hatta anneme göre 5. yolda
diş buğdayı nda steteskop seçti bizim ki hadi bakalım
emeklemiyo yüzüstü pozisyondan direk sırtüstüne dönüyo
yürüteçle fıldır fıldır kurcalamaya bile başladı
ayrıca son zamanlar gece uykularımız berbat
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur hastanedeyiz daha ama allaha sukur sancim yok
kizlarimda cok iyi dun kontrol ettiler drlar cadilar 1600 gr olmuslar masallah allaha sukur iyiler
drlar kontrol icin hastanede kal diolar daha iyi olur dediler
allahim yardimcimiz olsun cok zor hastanede kalmak
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
cucum okudum toipğini çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
günaydin canim
sanada hayirli cumalar
melegin nasill?kocaman oldular massallahhh
seker yüklemesi falan yapildimi tatlim?
cok sagol canim,simdi ayni listeyi aralik annelerinede kopyaladim,tanidigim arkadaslara ciktisini verdim,elden ele geziyor yani kaydirigubbakcemile3
tecrübeli annelerlede konustum cünkü..seninde isini görür insallah
öpüyorummm opuyorumnanaktan
Bende 10 kilo aldım dr tam sımdı normal kilona geldin diyor deli adam ya :))) kısıtlama yok bana yiyebildigin kadar yiyeilirsin kilo almaya devam diyor bu doktor :)canım ablamın söylediği en çok çıtçıtlı badiler kullanışlı oluyormuşş.Fazla 0-3 almamaya bak daha çok 3-6 -6-9 alabılırsın..canım benim inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıkla bebişlerimize tam 1 ay var gerçekten aramızda bana kasım 20 dedi doktor doğum için Allahın izniyle inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız bende çok tırsıyom doğum epiduralmi olucak senin genel anestezimi doktorum sen karar ver dedi bana ama ben karar veremiyorum hangisinin daha iyi olacağına sen ne düşünüyosun bu konuda? senin düşüncelerine önem veririm biliyosunkaydirigubbakcemile5
Hiç endişelenme bu arada ben bebeğine çok iyi bakacağından eminim ama keşke yanında annen yada ablan olabilseydi çok yardımları olurdu eşinden taraf birinin olması banada hiç iç açıcı gelmiyo benimde allahın izniyle annem olucak yanımda onun yanında daha rahat ederim çünkü keşke seninde böyle bi fırsatın olsaydı ama olsun üzülme Allahın izniyle bun unda üstesinden geliceksin. Ben hala alışveriş yapmadım bu hafta sonu çıkıyım artık dedim ama tam ne alıcağımıda bilmiyorum malum çok tecrübesizim bana biraz ipucu verirmisin canım en çok nelerden almam lazımopuyorumnanaktan
Gelelim kilo olayına işte bu çok kötü ben tam 9 kilo aldım :kedi:şimdilik son aylarda dahada alırsın diyolar boyda yok zaten top gibi bişey oldumkaydirigubbakcemile3 kiloluda hamile kalmıştım çok fenayım anlıycağın
Aymesim bana dr epudralli sezeryani söyledii.. söyler söylemezzz olmazzzzzzzzzzz genel istiyorum dedim güldü :)) biliyor yıllardır hastansının karakterinide ne söylüyorsun delü adam.. Canım ben canlı canlı kesildigimi ve dikildigimi gözümde hayal edip canlandırmak istemiyorum..Uyuyup uyanayım herşey bitsin stressiz şekilde :)
Bende 10 kilo aldım dr tam sımdı normal kilona geldin diyor deli adam ya :))) kısıtlama yok bana yiyebildigin kadar yiyeilirsin kilo almaya devam diyor bu doktor :)canım ablamın söylediği en çok çıtçıtlı badiler kullanışlı oluyormuşş.Fazla 0-3 almamaya bak daha çok 3-6 -6-9 alabılırsın..
Aymesim boşver canım sağlıklı olsunda bebekler.Kilolar bebek doğduktan sonra allahın izniyle hepsi gidicek bizden koşuşturmaca uykusuz geceler derken iskelet olcaz :)
Bende 10 kilo aldım dr tam sımdı normal kilona geldin diyor deli adam ya :))) kısıtlama yok bana yiyebildigin kadar yiyeilirsin kilo almaya devam diyor bu doktor :)canım ablamın söylediği en çok çıtçıtlı badiler kullanışlı oluyormuşş.Fazla 0-3 almamaya bak daha çok 3-6 -6-9 alabılırsın..
cucum bende iyiyim allaha şükür paşamızda iyi :) ters duruyorz teyzesi dönmedi boynundada kordon var dualarınızı eksık etmeyın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?