Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymescim insallah canim kalirlar
dilemcim keske yakin olsak
st luc hastanesindeyim zaten kontrollere de buraya geliyordum drum burda
hastaneden cok memnunum hemsireler drlar cok iyiler

aminn canim aminnnn...
kiz benim alisverisler yavas yavas taa tedavideyken baslamisti bilmiyorumkismile
bitmiyor,her gün bisey cikiyor..gerci simdi artik son seyler kaldi,büyük parcalar birde..
giyeceklerin cogu bitti ama fikir aliyorum iste eksigim varmi diye..
sen nasilsin?pasan nasil? opuyorumnanaktan
harika bi listem var canim,birazdan burayada kopyalicam,kizlarda bakarlar..
cok sagol bilgin icin,aklima geldikce siz tecrübeli annelere danisirimm opuyorumnanaktan

tatlimm bakalimm aldiklarimi haftasonu bi döküp,listeyle karsilastiricam tekrar..
bi sorum olursa bulurum senii Şeniz
evim iyi sükür ama evet disari buzzz,cikarken zaten sarip sarmalarim ama evde bende rahat birakmak istiyorum..
banyodan sonra en cok isiyi basindan kaybedermis bebekler,o yüzden sapka takarim yani..
emzirirkende eldivenler foraaaa kaydirigubbakcemile2
pasani yiyim senin yaa,büyümüste incilerimi cikmis yavrumunnn
heyt beeee doktor olacak benim yegenimm doktoooorrr
ayy dis cikarirken huysuzlanir derlerya belki ondandir gece rahatsizligi kusumun

canim cok sevindimm..
oh büyüsün prensesler,saglikla gelsinler zamaninda..
insallah bundan sonrasi cok cok sorunsuz gecer canimm :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
cucum okudum toipğini çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
cucum okudum toipğini çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

günaydin canim
sanada hayirli cumalar
melegin nasill?kocaman oldular massallahhh
seker yüklemesi falan yapildimi tatlim?
cok sagol canim,simdi ayni listeyi aralik annelerinede kopyaladim,tanidigim arkadaslara ciktisini verdim,elden ele geziyor yani kaydirigubbakcemile3
tecrübeli annelerlede konustum cünkü..seninde isini görür insallah
öpüyorummm opuyorumnanaktan

sağol canım çok şükür kızımda bende iyiyiz
kocaman olduk valla allahın izniyle kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
doğumlarımız peşpeşe olucak hep herkesin güzel haberi gelir inşasllah
şeker yüklemesi için salı günü çağırdı ozaman gidicem bakalım
listeler işimi görmezmi hemen çıktı aldım yarın gidicem alışverişe kısmetse
ilerki günlerde dahada ağırlaşabilirim şimdiden yapsam iyi olur
şimdi bile zor yürüyorum valla:kedi:

cucum bende iyiyim allaha şükür paşamızda iyi :) ters duruyorz teyzesi dönmedi boynundada kordon var dualarınızı eksık etmeyın opuyorumnanaktan

Bende 10 kilo aldım dr tam sımdı normal kilona geldin diyor deli adam ya :))) kısıtlama yok bana yiyebildigin kadar yiyeilirsin kilo almaya devam diyor bu doktor :)canım ablamın söylediği en çok çıtçıtlı badiler kullanışlı oluyormuşş.Fazla 0-3 almamaya bak daha çok 3-6 -6-9 alabılırsın..

Aymesim bana dr epudralli sezeryani söyledii.. söyler söylemezzz olmazzzzzzzzzzz genel istiyorum dedim güldü :)) biliyor yıllardır hastansının karakterinide ne söylüyorsun delü adam.. Canım ben canlı canlı kesildigimi ve dikildigimi gözümde hayal edip canlandırmak istemiyorum..Uyuyup uyanayım herşey bitsin stressiz şekilde :)

canım ya bendede genelde uyanamama korkusu var
ya gözlerimi açamazsam bi daha diye oyüzden epiduralli mi yaptırsam diyorum
sen seç dedi bana doktorum her ikiside benim için farketmez dedi
karar veremedim ya epiduralliyi uyanık olucam diye istiyorum ama
her ikisindende tırsıyom açıkçası bi karar veremedim

canım sen 10 kilo almış olsanda eminimki hiç belli olmuyodur
okadar zayıftınki çünkü ben zaten kiloluydum bide şimdi şişince görme halimi
felaket bişey oldum valla son aylardada çok alırsam yandık artık

Aymesim boşver canım sağlıklı olsunda bebekler.Kilolar bebek doğduktan sonra allahın izniyle hepsi gidicek bizden koşuşturmaca uykusuz geceler derken iskelet olcaz :)

herkese slm

bakıorum hazırlıklar başlamış kızlar allahım tadını aldırsın hepinize çıtçıtlı badiler çok kullanışlı valla ben yenidoğan fazla almamıştım 0-3 almıştım genelde bide tulumdan çok ayaklı pijama takımları ve zıbın takımları bence daha kullanışlı oluyo penye battaniyeler alt değiştirme minderi bunlarda çok kullanılıyor hepinize hayırlı alışverişler

aymesim boşver kiloları dert etme bende kilolu hamile kaldım biraz vermiştim hamile kalmadan ama yeterli değildi 72 ile hamile kalmıştım şimdi 10 kilo gitti 11. kilomda gitmek üzere inan bebiş bir gelsin uğraşmaktan koşuşturmaktan kalmaz kilo milo yeri geliyo yemek yemeye vakit bulamıyorum

slm kızlar nasılsınız??? hayırlı ramazanlar herkese
ikizlerim sağolsun başımı kaşıyacak zamanım yok inanın,
oyüzden değil bilgisayar tv bile izleyemiyorum:)
buralardanda uzak kaldım ara ara girip okumaya çalışıyorum sadece
cici anneler, nasıl bebişlerle durumlar?
hamişlerimizde iyidir inşallah Allahım hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize canlarım
bizde iki buçuk aylık olduk çok şükür Rabbime
şimdi banyo zamanları, yıkanacaklar teyzeleri gideyim ben
kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi, yine gelmeye çalışırım inşallah...

balım bende 13 kilo aldım:)ilk kez bu kadar kilom oldu.51 den hamile kaldım bu gün doktora gittim tarttılar 64 kiloyum.doğum konusuna gelince benimde annem yanımda olmayacaksenağlama hacca gidiyorlar nasipse işallah.hanımın çiftliğinde güllü doğum yaparken anne diye bağırıken ağlaya ağlaya öldüm:2:allahım eksikliklerini göstermesin.

cucum bende iyiyim allaha şükür paşamızda iyi :) ters duruyorz teyzesi dönmedi boynundada kordon var dualarınızı eksık etmeyın opuyorumnanaktan

allahım yardımcın olsun.çok kişide oluyormuş kordon dolanması nede olsa sezeryan olacan sorun olmaz.sağlıkla kucağımıza alalım işallah,zaman geçmiyor hiçboshayallersmile

bende pek bişey almadım daha,gerçi net olarak 3 hafta önce öğrendik cinsiyetimizi.şu an için 5 adet çıtçıtlı badi,2 adet çoraplı pijama,1 tane şapka,bebek bezi,şampuan,sabun,3 tanede patik ördüm şimdilik bu kadar.kaynanam sinir oluyor bana annenin eksiğinimi kapatıyorsun ,annen alır sen niye alıyorsun diyor.bende hevesleniyorum diyorum sanki çok bişey almışım gibi.

slm,

kizlar bende 22haftada 5.5kilo filan almis bulunuyorum ama bende cok sislikte var...

ya kizlar dogumdan bahsetmissiniz, ben eger bi aksilik cikmazsa normal dogum yapacam ama kesinlikle epidural yaptircam, tibbin nimetlerinden faydalanmak lazim...
eger sezeryanla olacaksa olursada sadece lokal istiyorum, bebegimin hemlen gorup kollarima almak istiyorum, ama tabii o gun gelsin neler olur o zaman gorururz...

balim insallah senin bebiste kordunundan kurtulur, gerci doguma kadar sorun olmuyomus, insallah sizinde bi sorun olmaz

yabanim ya ben anlayamadim kusura bakma canim bilmiyorumkismile simdi sen hic bisey almayaciksinda herseyi annenmi alacakmis?
kaynana biraz sacmalamis bence tabiiki buyuklerimizde ellerinden geleni yaparlar ama bizde gozumuzun kaldigini imkanlarimiz yettikce aliriz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…