Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yağmur faceden çıkamıyozki bacım

fadik seni takip ediyorum tatlım kalbimdesin biliyosun değilmi

bende facede tavlaya taktım bu aralar habire oynuyorumbilmiyorumkismile

Kzlar selam, uzun zamandır ortalarda yoktum biliyorum, ama zaman zaman hepinizin yaşıyorsunuzdur; olayı dillendirmeden kendi haline bırakmaya karar vermiştim.
3 yıldır bebek istiyoruz eskiler bilir. eşim ilaç tedavisi oldu, değerlerde yükselme olmayınca varikosel ameliyatı oldu, ameliyat sonrası düzelme oldu, aşılama yaptırdık tutmadı, aşılamadaki sayımda değerlerin yine sınırda olduğu söylendi. sonra rahim filmi çektirdim kanalların açık olduğu görüldü. bi süre daha oluruna bıraktık ama geçen hafta başka bir doktora gitmeye karar verdik. kent hastanesi doktoru israel aruh a gittik. muğla dalyanda yaşıyoruz, aslında izmire işimiz düştüğü için gidicektik. tesaduf regl min 2. günü gittik (hatta regl iken muayene edebileceğini bile düşünmemiştm ben.) neyse iyi olmuş bugün geldiğin dedi muayene daha sağlıklı oluyormuş ve hormon tahlili sadece bugün alınabiliyormuş. uzaktan gittiğimiz için süper bi tesadüf oldu. herneyse bende endometrium olabileceğinden şüphelendi. iki yumurtalıkda da kistler gördü daha önceki muayenelerde çıkmamıştı. aşırı ağrı yaşadığımı da söyleyince olabilir dedi. eşimin sonuçlarınıda beğenmedi. 28 ağustosta tekrar çğırdı bazı tahliller daha yapılacak, tüp bebek üzerinde duruyor ama eşimin sperm tahlili iyi çıkarsa bir aşılama daha deneyebiliri dedi. Bu yola kararlı bi şekilde çıktık bakalım. Sizlerde dua edin lütfen inşallah herşey yolunda gider. Fikirlerinize de ihtiyacım var bu arada, bilmem gerektiğini düşündüğünüz şeyler varsa lütfen paylaşın. Büyük ihtimal tüp bebek tedavisine başlanıcak....

Merhaba çido
İnşallah herşey istediğin gibi olur, aşılamada hamile kalırsın

bi ara "eşimi ikna edemiyorum, banka sınavlarından kafasını kaldıramıyo" falan diyodun, demek artık eşinde istiyo

İnşallah Allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir

slm kızlar herkes iyimi

süt gelmesi normal kızlar bendede gelmişti 7.aydan itibaren hep gelmişti hemde. doktorum normal demişti bebeğinin rızkı hazırlanıyor demişti hatta

fadiğim bol bol dşnlen geçecektir bu günler inşallah en kısa zmanda kesilir kanaman.

aymesim yarın inşallah güzel sonuçla gelirsin canım. ama dediğim gibi yüksek çıksada korkma canım yüksek çıkanlara diyet veriyorlar

meryem nasıl acaba ne durumdalar ki

özlemde uğramıyo bu aralar dimi inşallah iyilerdirrr

fadiğim bol bol dşnlen geçecektir bu günler inşallah en kısa zmanda kesilir kanaman.

r
inş canımopuyorumnanaktan

bende facede tavlaya taktım bu aralar habire oynuyorumbilmiyorumkismile
bende böyle şeylerden korkuyorum zati :))
bende birde okey merakı var...

evet canım vesile oldu....
inş sağlıcakla kucaklarsam ilerde seni anlatırım teyzesi....

canım face için biraz eşim taraftar değil ...
aslında razı ederim ama gerçekten ben birşeye takıldımı çok takılıyorum...
dur bakalım nereye kadar sabredeceğim:))
şimdilik bulaşmadığım için çok aramıyorum...

inş kısa sürer canım....
şimdilik elden birşey gelmiyor dediğin gibi rabbim beterinden korusun....

aymesim inş yarınki test güzel çıkar eğer çıkmassada stres yapma canım...
en azından çaresiz birşey değil....

çidocum hakkınızda hayırlısı nasılsa öğle olsun...
inş herşey yolunda gider....
allah yardımcınız olsun..

fadikcim valla bizimde faceden üyeliğimiz yok.nedense sevemedim eşimde sevmiyor.hatta bazen eşime seni üye yapayım belki arkadaşların çıkar diyorum,kalsın beni bulan böylede bulur diyor.

slm kizlar )

ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!

fadikcim valla bizimde faceden üyeliğimiz yok.nedense sevemedim eşimde sevmiyor.hatta bazen eşime seni üye yapayım belki arkadaşların çıkar diyorum,kalsın beni bulan böylede bulur diyor.

aaa sanki bizden bahsetmişsin canım:))
bende eşime bari seni üye yapalım beraber kullanırız diyorum akadaşlar akrabalar falan...
yok diyo...
bende demekki seni bulmasını istemediğin gizli hayranaların var diyorumkaydirigubbakcemile3
o da gülüyorkaydirigubbakcemile3
şimdilik üye olmadık ama bakalım zaman ne gösterecek....

slm kizlar )

ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!

canım hiç takılma boşuna....
doğumdan önce süt olcak diye kesin birşey yok...
bak hem sende daha güzel değilmi çamaşırların temiz kalıyoryerimseniben
zaten doğumdan sonra çok kirlenir merak etme sakınopuyorumnanaktan

valla oyle fadigim, kiz kardesim biraz hava aatiyo a benden geliyo sende yokmu filan diye en sonunda seninki gele gele doguma kadar bitecek dedim

özlem öncelikle maşallah hep kalbimdesin sağlıcakla inşallah

ayrıca hiç kilo almadınmı inanmıyorum o nasıl oluyo
sağoll canımm dua edin bana olmazmı?hiç kilo almadım derken 83 le basladım ilk gittiğimde ölçülen kilom buydu sonra 12 kilo kadar verdim bulantılardan şimdi bu 12 kiloyu aldım yani ilk ayki 83 kilomdayım bebeklerimde 900 grama yakın olmuşlar maşşallahhh demkki yarısı kadarı bebeklerim olsa ben gene dogumdan sonra aynı kiloda kalıcak gibiyim sadece çatlaklarım varr ama kızlarım sağlıkla gelsinler yeter ben kiloyada çatlağada razıyım minik meleklerim için
selam kizlar nasilsiniz???
kizlar benim dün ilk defa sütüm geldi..yataga akmis,pijamama akmis öyle farkettim..
sizede oldu mu??
canım çok normal anne olucaz biz alış böle şeylere :)))))))))
geldim canımm benim şeker yüklemesine felan gittim doktor pek kıpırdama artık dedi oturuncada ayaklarım şişiyo o yuzden pek gelemiyorum. bişey olsa haber veirriim ama inşallah olmazda bende haber vermem buraya. 1 hafta daha dayanıcam ve haftaya ciger geliştirici iğnemi olucam ve kısmetse 28. haftamı tamamlıycam ondan sonrada 34. haftayı hedefledi doktor yani şurda 6-7 haftam kaldı gibi bişey dua edin bana olmazmı kalsın meleklerim o zamana kadar
slm kizlar )

canım yaaa öle şakır şakır gelmesi pekte iyi değil gibime geldi çunku o gelen ilk süt bebek için aşı gibi bişeymiş çok yararlıymış o yuzden ben uclardaki kuruyanları bile hergun temizlememeye çalışıyorumki yenisi akıp birikmesin diye ama emin ol sende sıksan gelir sütün ama sakın sıkma sakın o bebeğinin ilacı sende saklı

Son düzenleme:
valla oyle fadigim, kiz kardesim biraz hava aatiyo a benden geliyo sende yokmu filan diye en sonunda seninki gele gele doguma kadar bitecek dedim
iyi yapmışsın canım :))
işin şakası tabi hayırlısı olsun canım inş bebiş geldiğinde çok sütün olur...

slm kizlar ben iyiyimdogum yapmadim daha evdeyim artik
sukur sancilarim durdu evde dinleniyorum giremiyorum fazla
iyi olmana sevindim canım...
şükür 32 haftayıda devirdiler...
bundan sonrada az daha sabredip sağlıcakla gelirler inş...

özlemcim siiznde yavaş yavaş vuslat yaklaşıyor...
inş bebişleirn sağlıcakla doğacak kadar olana kadar sabrederler...
allah yardımcınız olsun...

eşimde bi kez yok dedi artık zor biraz.
slm kizlar ben iyiyimdogum yapmadim daha evdeyim artik
sukur sancilarim durdu evde dinleniyorum giremiyorum fazla

ohhh maşallah işallah son haftalara kadar dayanırlar.:Saruboceq:

Kızlarrr yaaa ben hamileyken süt geliyodu göğsümden yatak bile ıslanıyodu ama gelin görünki 3 aydan sonra damla gelmedi

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

meryem - özlem iyi olmanıza sevindim kızlar. allahım yardımcınız olsun dualarım sizlerle hayırlısı ile kızlaarınızla birlikte tamamlarsınız inşallah 34. haftalarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…