yağmur faceden çıkamıyozki bacım
fadik seni takip ediyorum tatlım kalbimdesin biliyosun değilmi
şu faceye birtek ben bulaşmamışım :))
aslında bulaşırımda zaten hayatımın büyük bölümü pc başında geçiyor birde face olsa ne kadarı geçer bilmem:))
biliyorum semişimopuyorumnanaktan
canım sana söylemedim galiba...
ben senin gönderdiğin ovulasyon testlerini kullanırken hamile kaldım...
aralıklarla 5 ay kullandım 5. ay ancak tutturduk:)
Kzlar selam, uzun zamandır ortalarda yoktum biliyorum, ama zaman zaman hepinizin yaşıyorsunuzdur; olayı dillendirmeden kendi haline bırakmaya karar vermiştim.
3 yıldır bebek istiyoruz eskiler bilir. eşim ilaç tedavisi oldu, değerlerde yükselme olmayınca varikosel ameliyatı oldu, ameliyat sonrası düzelme oldu, aşılama yaptırdık tutmadı, aşılamadaki sayımda değerlerin yine sınırda olduğu söylendi. sonra rahim filmi çektirdim kanalların açık olduğu görüldü. bi süre daha oluruna bıraktık ama geçen hafta başka bir doktora gitmeye karar verdik. kent hastanesi doktoru israel aruh a gittik. muğla dalyanda yaşıyoruz, aslında izmire işimiz düştüğü için gidicektik. tesaduf regl min 2. günü gittik (hatta regl iken muayene edebileceğini bile düşünmemiştm ben.) neyse iyi olmuş bugün geldiğin dedi muayene daha sağlıklı oluyormuş ve hormon tahlili sadece bugün alınabiliyormuş. uzaktan gittiğimiz için süper bi tesadüf oldu. herneyse bende endometrium olabileceğinden şüphelendi. iki yumurtalıkda da kistler gördü daha önceki muayenelerde çıkmamıştı. aşırı ağrı yaşadığımı da söyleyince olabilir dedi. eşimin sonuçlarınıda beğenmedi. 28 ağustosta tekrar çğırdı bazı tahliller daha yapılacak, tüp bebek üzerinde duruyor ama eşimin sperm tahlili iyi çıkarsa bir aşılama daha deneyebiliri dedi. Bu yola kararlı bi şekilde çıktık bakalım. Sizlerde dua edin lütfen inşallah herşey yolunda gider. Fikirlerinize de ihtiyacım var bu arada, bilmem gerektiğini düşündüğünüz şeyler varsa lütfen paylaşın. Büyük ihtimal tüp bebek tedavisine başlanıcak....
inş canımopuyorumnanaktanfadiğim bol bol dşnlen geçecektir bu günler inşallah en kısa zmanda kesilir kanaman.
r
bende böyle şeylerden korkuyorum zati :))bende facede tavlaya taktım bu aralar habire oynuyorumbilmiyorumkismile
evet canım vesile oldu....ay canım benim yaa hep vesile olsun istedim zaten
çok sevindim
inşallah meleğini kucakladığın günleride göreceğiz
sende gel eğer oyunlara takılmazsan çok vaktin gitmez
bebiklerimizin fotolarıda varolumunekankayizsmile
inş kısa sürer canım....evet canım benim baya uzun sürdü ama inşallah seninki bu kadar sürmiycek daha az sürücek insan ne kadar rahat olmaya çalışsada olamıyo çok iyi anlıyorum ben seni ama dediğin gibi rabbim beterinden korusun seni.
fadikcim valla bizimde faceden üyeliğimiz yok.nedense sevemedim eşimde sevmiyor.hatta bazen eşime seni üye yapayım belki arkadaşların çıkar diyorum,kalsın beni bulan böylede bulur diyor.
slm kizlar)
ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!
sağoll canımm dua edin bana olmazmı?hiç kilo almadım derken 83 le basladım ilk gittiğimde ölçülen kilom buydu sonra 12 kilo kadar verdim bulantılardan şimdi bu 12 kiloyu aldım yani ilk ayki 83 kilomdayım bebeklerimde 900 grama yakın olmuşlar maşşallahhh demkki yarısı kadarı bebeklerim olsa ben gene dogumdan sonra aynı kiloda kalıcak gibiyim sadece çatlaklarım varr ama kızlarım sağlıkla gelsinler yeter ben kiloyada çatlağada razıyım minik meleklerim içinözlem öncelikle maşallah hep kalbimdesin sağlıcakla inşallah
ayrıca hiç kilo almadınmı inanmıyorum o nasıl oluyo
canım çok normal anne olucaz biz alış böle şeylere :)))))))))selam kizlar nasilsiniz???
kizlar benim dün ilk defa sütüm geldi..yataga akmis,pijamama akmis öyle farkettim..
sizede oldu mu??
geldim canımm benim şeker yüklemesine felan gittim doktor pek kıpırdama artık dedi oturuncada ayaklarım şişiyo o yuzden pek gelemiyorum. bişey olsa haber veirriim ama inşallah olmazda bende haber vermem buraya. 1 hafta daha dayanıcam ve haftaya ciger geliştirici iğnemi olucam ve kısmetse 28. haftamı tamamlıycam ondan sonrada 34. haftayı hedefledi doktor yani şurda 6-7 haftam kaldı gibi bişey dua edin bana olmazmı kalsın meleklerim o zamana kadarslm kızlar herkes iyimi
süt gelmesi normal kızlar bendede gelmişti 7.aydan itibaren hep gelmişti hemde. doktorum normal demişti bebeğinin rızkı hazırlanıyor demişti hatta
fadiğim bol bol dşnlen geçecektir bu günler inşallah en kısa zmanda kesilir kanaman.
aymesim yarın inşallah güzel sonuçla gelirsin canım. ama dediğim gibi yüksek çıksada korkma canım yüksek çıkanlara diyet veriyorlar
meryem nasıl acaba ne durumdalar ki
özlemde uğramıyo bu aralar dimi inşallah iyilerdirrr
slm kizlar)
ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!
slm kizlar ben iyiyimdogum yapmadim daha evdeyim artik
sukur sancilarim durdu evde dinleniyorum giremiyorum fazla
iyi yapmışsın canım :))valla oyle fadigim, kiz kardesim biraz hava aatiyo a benden geliyo sende yokmu filan diye en sonunda seninki gele gele doguma kadar bitecek dedim
iyi olmana sevindim canım...slm kizlar ben iyiyimdogum yapmadim daha evdeyim artik
eşimde bi kez yok dedi artık zor biraz.
aaa sanki bizden bahsetmişsin canım:))
bende eşime bari seni üye yapalım beraber kullanırız diyorum akadaşlar akrabalar falan...
yok diyo...
bende demekki seni bulmasını istemediğin gizli hayranaların var diyorumkaydirigubbakcemile3
o da gülüyorkaydirigubbakcemile3
şimdilik üye olmadık ama bakalım zaman ne gösterecek....
slm kizlar ben iyiyimdogum yapmadim daha evdeyim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?