slm kizlar)
ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!
slm kizlar ben iyiyimdogum yapmadim daha evdeyim artik
sukur sancilarim durdu evde dinleniyorum giremiyorum fazla
aaa çido merhaba nasılsınKzlar selam, uzun zamandır ortalarda yoktum biliyorum, ama zaman zaman hepinizin yaşıyorsunuzdur; olayı dillendirmeden kendi haline bırakmaya karar vermiştim.
3 yıldır bebek istiyoruz eskiler bilir. eşim ilaç tedavisi oldu, değerlerde yükselme olmayınca varikosel ameliyatı oldu, ameliyat sonrası düzelme oldu, aşılama yaptırdık tutmadı, aşılamadaki sayımda değerlerin yine sınırda olduğu söylendi. sonra rahim filmi çektirdim kanalların açık olduğu görüldü. bi süre daha oluruna bıraktık ama geçen hafta başka bir doktora gitmeye karar verdik. kent hastanesi doktoru israel aruh a gittik. muğla dalyanda yaşıyoruz, aslında izmire işimiz düştüğü için gidicektik. tesaduf regl min 2. günü gittik (hatta regl iken muayene edebileceğini bile düşünmemiştm ben.) neyse iyi olmuş bugün geldiğin dedi muayene daha sağlıklı oluyormuş ve hormon tahlili sadece bugün alınabiliyormuş. uzaktan gittiğimiz için süper bi tesadüf oldu. herneyse bende endometrium olabileceğinden şüphelendi. iki yumurtalıkda da kistler gördü daha önceki muayenelerde çıkmamıştı. aşırı ağrı yaşadığımı da söyleyince olabilir dedi. eşimin sonuçlarınıda beğenmedi. 28 ağustosta tekrar çğırdı bazı tahliller daha yapılacak, tüp bebek üzerinde duruyor ama eşimin sperm tahlili iyi çıkarsa bir aşılama daha deneyebiliri dedi. Bu yola kararlı bi şekilde çıktık bakalım. Sizlerde dua edin lütfen inşallah herşey yolunda gider. Fikirlerinize de ihtiyacım var bu arada, bilmem gerektiğini düşündüğünüz şeyler varsa lütfen paylaşın. Büyük ihtimal tüp bebek tedavisine başlanıcak....
inşallah fadiğim bu hafta ne zaman gidiyosun kontrole
evet canım vesile oldu....
inş sağlıcakla kucaklarsam ilerde seni anlatırım teyzesi....
canım face için biraz eşim taraftar değil ...
aslında razı ederim ama gerçekten ben birşeye takıldımı çok takılıyorum...
dur bakalım nereye kadar sabredeceğim:))
şimdilik bulaşmadığım için çok aramıyorum....
yabanım facede yaban gülüm kim pekifadikcim valla bizimde faceden üyeliğimiz yok.nedense sevemedim eşimde sevmiyor.hatta bazen eşime seni üye yapayım belki arkadaşların çıkar diyorum,kalsın beni bulan böylede bulur diyor.
yaa niye takıyosun gelmemesi daha iyi bence ben stlerin ziyan olmasına karşıyımslm kizlar)
ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!
sağlıcakla inşallah özlemcsağoll canımm dua edin bana olmazmı?hiç kilo almadım derken 83 le basladım ilk gittiğimde ölçülen kilom buydu sonra 12 kilo kadar verdim bulantılardan şimdi bu 12 kiloyu aldım yani ilk ayki 83 kilomdayım bebeklerimde 900 grama yakın olmuşlar maşşallahhh demkki yarısı kadarı bebeklerim olsa ben gene dogumdan sonra aynı kiloda kalıcak gibiyim sadece çatlaklarım varr ama kızlarım sağlıkla gelsinler yeter ben kiloyada çatlağada razıyım minik meleklerim için
TEST SONUCUMU EŞİM DOKTORA GÖSTERMİŞ ARKADAŞLAR
NE YAZIKKİ İYİ ÇIKMAMIŞ ÇOK ACİL Bİ ENDOKRİNOLOJİ
DOKTORUNA BAŞVURUN DEMİŞ ŞİMDİ DR ARAŞTIRIYORUM
AMA BULAMIYORUM VARMI BİLDİĞİNİZ
ARAŞTIRMA HASTANELERİ DOLU ÖZEL HASTANEDE BULAMADIM:çok üzgünüm:
canım rabbim dermansız dert vermesin...TEST SONUCUMU EŞİM DOKTORA GÖSTERMİŞ ARKADAŞLAR
maşallah canım 1800 gr iyi bebişler için...kizlar sagolun dualariniz icin
allahima sukur iyiyim ama artik cok zorlaniyorum nefes bile almakta zorlaniyorum
cuma gunu kontrolumuz vardi allaha sukur kizlarim iyiler 1800 gr olmuslar masallah
haftada iki kere kontrole gidiyoruz belki sali gunu dr dogum icin tarihi verir hayiirlisi
ozlemcim insallah sende bu haftalara kadar gelirsin canim
dualarinizi eksik etmeyin kizlar hepinizi opuyorum
aymesim kac cikmis degerin canim?TEST SONUCUMU EŞİM DOKTORA GÖSTERMİŞ ARKADAŞLAR
tatlim massalla meleklerine..kizlar sagolun dualariniz icin
allahima sukur iyiyim ama artik cok zorlaniyorum nefes bile almakta zorlaniyorum
cuma gunu kontrolumuz vardi allaha sukur kizlarim iyiler 1800 gr olmuslar masallah
haftada iki kere kontrole gidiyoruz belki sali gunu dr dogum icin tarihi verir hayiirlisi
sağoll canımm dua edin bana olmazmı?hiç kilo almadım derken 83 le basladım ilk gittiğimde ölçülen kilom buydu sonra 12 kilo kadar verdim bulantılardan şimdi bu 12 kiloyu aldım yani ilk ayki 83 kilomdayım bebeklerimde 900 grama yakın olmuşlar maşşallahhh demkki yarısı kadarı bebeklerim olsa ben gene dogumdan sonra aynı kiloda kalıcak gibiyim sadece çatlaklarım varr ama kızlarım sağlıkla gelsinler yeter ben kiloyada çatlağada razıyım minik meleklerim için
canım çok normal anne olucaz biz alış böle şeylere :)))))))))
geldim canımm benim şeker yüklemesine felan gittim doktor pek kıpırdama artık dedi oturuncada ayaklarım şişiyo o yuzden pek gelemiyorum. bişey olsa haber veirriim ama inşallah olmazda bende haber vermem buraya. 1 hafta daha dayanıcam ve haftaya ciger geliştirici iğnemi olucam ve kısmetse 28. haftamı tamamlıycam ondan sonrada 34. haftayı hedefledi doktor yani şurda 6-7 haftam kaldı gibi bişey dua edin bana olmazmı kalsın meleklerim o zamana kadar
canım yaaa öle şakır şakır gelmesi pekte iyi değil gibime geldi çunku o gelen ilk süt bebek için aşı gibi bişeymiş çok yararlıymış o yuzden ben uclardaki kuruyanları bile hergun temizlememeye çalışıyorumki yenisi akıp birikmesin diye ama emin ol sende sıksan gelir sütün ama sakın sıkma sakın o bebeğinin ilacı sende saklı
aaa çido merhaba nasılsın
burda görünce önce hamile sandım seni
inşallah herşey gönlnce olur canım
yabanım facede yaban gülüm kim peki
yaa niye takıyosun gelmemesi daha iyi bence ben stlerin ziyan olmasına karşıyım
hem ilk kolostrum adı verilen sütün birikmesi lazım
sağlıcakla inşallah özlemc
m sağlıcakla
aymes telaş yapma diyorum sana yaa
inşallah insilün kullanmazsın diyetle düzene girer kaçı yüksek çıkmış
şekerimin yüksek çıktığını öğrenince ve dr un bi srü olumsuz şey söylemesiyle ağlamıştım dr da ağlamak yok dikkaty edicen demişti
var ya hayatımda yapmayacağım şeyleri yaptım o yediğim sayılı şeyleri görmeliydin
dr bu yüzden 39. haftayı beklemek istedi şekeren dolayı akciğerleri geç gelişebilirmiş tabi bu kanıtlanmış değil
38+3 te suyum geldi ağlıyorum dua ediyorum Allahım ne olur akciğerleri gelişmiş olsun diye
şükür bişey olmadı korkuttukları kadar falan
amniyon sıvın nasıl normalmi bebeğin kilosu nasıl
canım rabbim dermansız dert vermesin...
inş dr kotrolunde kısa zamnda düzene girer...
canım ben dr adı bilmem pek ama eğer arştırma hastaneelrinden randevu almaya çalışıyorsan gece 12 olunca hemen dene...genelde kısa sürede randevular doluyor...
maşallah canım 1800 gr iyi bebişler için...
şükür bu güne kadar geldiniz...
bundan sonrada allah yardımcınız olsun....
semişim allah izinverirse çarşamba dr a gideceğim....
güzel bi listeyle üstesinden geliceksin inaniyorum ben..
melegin icinde telaslanma,o sagliklica büyümeye devam edicek göbisinde...
tatlim massalla meleklerine..
sag salim günlerinde gelsinler insallahhh
canim öyleymis valla..daha neler görücez bakalim..süt gelince ilk defa bu kadar yogun bi heyecan hissettim...
bende temizlemiyorum canim kuruyanlari,temizledikce geliyor cünkü..
ellememek gerekiyormus zaten,rahmi uyardigi icin...
senin meleklerin nasil?hersey yolunda insallah
evet canım gittikçe kavuşma anımız yaklaşıyor şükürler olsun RABBİME
iyi yapmışsın canım :))
işin şakası tabi hayırlısı olsun canım inş bebiş geldiğinde çok sütün olur...
iyi olmana sevindim canım...
şükür 32 haftayıda devirdiler...
bundan sonrada az daha sabredip sağlıcakla gelirler inş...
özlemcim siiznde yavaş yavaş vuslat yaklaşıyor...
inş bebişleirn sağlıcakla doğacak kadar olana kadar sabrederler...
allah yardımcınız olsun...
AMİNNN CANIMMMM SAĞOLLslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meryem - özlem iyi olmanıza sevindim kızlar. allahım yardımcınız olsun dualarım sizlerle hayırlısı ile kızlaarınızla birlikte tamamlarsınız inşallah 34. haftalarınızı
MAŞŞALLAHHH CANIM 2000 İ BULUCAKLAR GALİBA KUVEZDE KALMAYACAK BEBEKLERİN KISMETSE BENİMKİLERDE 900 GRAM OLMUŞLAR ŞÜKÜRLER OLSUNkizlar sagolun dualariniz icin
CANIM BEN SÜREKLİ GÖZTEPE SSKYA GİDİYORUM HİÇTE ZORLANMIYORUM HEMEN VERİYOLAR RANDEVU NE ZAMAN GİTSEM GEBELERE ÖNCELİK VAR AMA SANA ÇOK UZAK AMA DAHİLİYE YERİNE ENDOKRONA GİTMEN ÇOK DAHA İYİ OLUR ÇOK İYİ BİLMİYO DAHİLİYECİLER TABİİ BEKLEMEKTENSE GİTMEN DAHA MANTIKLITEST SONUCUMU EŞİM DOKTORA GÖSTERMİŞ ARKADAŞLAR
aymesim kac cikmis degerin canim?
bak semihada söylemis,yipratma kendini..
güzel bi listeyle üstesinden geliceksin inaniyorum ben..
melegin icinde telaslanma,o sagliklica büyümeye devam edicek göbisinde...
tatlim massalla meleklerine..
sag salim günlerinde gelsinler insallahhh
canim öyleymis valla..daha neler görücez bakalim..süt gelince ilk defa bu kadar yogun bi heyecan hissettim...
bende temizlemiyorum canim kuruyanlari,temizledikce geliyor cünkü..
ellememek gerekiyormus zaten,rahmi uyardigi icin...
senin meleklerin nasil?hersey yolunda insallah
aaa çido merhaba nasılsın
burda görünce önce hamile sandım seni
inşallah herşey gönlnce olur canım
yabanım facede yaban gülüm kim peki
yaa niye takıyosun gelmemesi daha iyi bence ben stlerin ziyan olmasına karşıyım
hem ilk kolostrum adı verilen sütün birikmesi lazım
sağlıcakla inşallah özlemc
m sağlıcakla
aymes telaş yapma diyorum sana yaa
inşallah insilün kullanmazsın diyetle düzene girer kaçı yüksek çıkmış
şekerimin yüksek çıktığını öğrenince ve dr un bi srü olumsuz şey söylemesiyle ağlamıştım dr da ağlamak yok dikkaty edicen demişti
var ya hayatımda yapmayacağım şeyleri yaptım o yediğim sayılı şeyleri görmeliydin
dr bu yüzden 39. haftayı beklemek istedi şekeren dolayı akciğerleri geç gelişebilirmiş tabi bu kanıtlanmış değil
38+3 te suyum geldi ağlıyorum dua ediyorum Allahım ne olur akciğerleri gelişmiş olsun diye
şükür bişey olmadı korkuttukları kadar falan
amniyon sıvın nasıl normalmi bebeğin kilosu nasıl
aymescim inş. iyi dr a denk gelirsin....
canım eğer dahiliyede işini halledemessen birde gece tam 12 den sonra randevu almak istediğin hastaneleri dene...
benin bu yöntemle nerdeyse randevu almadığım bölüm yoktur...
allah yardımcın olsun...
çok şükür canım işin rast gitmiş...canım bende senin dediğini yapmayı düşünüyodum ama allahtan gerek kalmadı dün haseki hastanesinin dahiliye bölümünden randevu almıştım bu sabah gittim ordan istediğim bölüme sevk ettiler hemen allah razı olsun ordanda diyetisyene gönderdiler 3-4 saatlik bi işlem sonucu herşey halloldu çok şükür ilk olarak diyet deneyelim dedi dr 2 hafta o sürede evde şekerimi ölçmem için alet verdiler eğer bi düzelme olmazsa o zaman insüline geçeriz dedi inşallah gerek kalmazda düzelir bu diyet gerçekten çok zor özellikle benim gibi çalışan için hiç saat atlamamalıymışım evden yemek yapıp götürücem işyerine ama kısmet artık napalım yeterki düzene girsin herşeyi yapmaya razıyım ben
]
çok şükür canım işin rast gitmiş...
diyete uy bakalım....zor ama ne yapacaksın...
allah yardımcın olsun canım
slm kizlar nasilsiniz???
biz iyiz allaha sukur, dun detayliya girdik harika biseymis, renkli ve 3boyutlu bi sekilde pasami gordum, anne karninda bile, bu kadar gercekci goruntu, gercekten muhtesem..ve galiba baba kopyasi cikacak, cok benziyo
meryem, allah yardimcin olsun, saglikli ve saglikli bebeisler nasip etsin
ozlem insallah sende en az meryem kadar bekleyebilirsin, bi tanesi zor size allaha kat kat yardim etsin....
aymes, canim insallah diyetle gecer, uzme kendini nasil olsa evde kendin kontrol edebileceksin, nelerin yaradigini nelerin sekerine iyi gelmedigini anlarsin....
kizlar sute gelince bende hala yok, ve anlattikalriniz okudukca amanda gelmesin diyorum, haklisiniz doguma kadar akan sut ziyan olacak, aman olmasin, bebegime depolansin
slm kizlar nasilsiniz???
biz iyiz allaha sukur, dun detayliya girdik harika biseymis, renkli ve 3boyutlu bi sekilde pasami gordum, anne karninda bile, bu kadar gercekci goruntu, gercekten muhtesem..ve galiba baba kopyasi cikacak, cok benziyo
meryem, allah yardimcin olsun, saglikli ve saglikli bebeisler nasip etsin
ozlem insallah sende en az meryem kadar bekleyebilirsin, bi tanesi zor size allaha kat kat yardim etsin....
aymes, canim insallah diyetle gecer, uzme kendini nasil olsa evde kendin kontrol edebileceksin, nelerin yaradigini nelerin sekerine iyi gelmedigini anlarsin....
kizlar sute gelince bende hala yok, ve anlattikalriniz okudukca amanda gelmesin diyorum, haklisiniz doguma kadar akan sut ziyan olacak, aman olmasin, bebegime depolansin
maşallah tosunuma:asigim:slm kizlar nasilsiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?