Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar sagolun dualariniz icin
allahima sukur iyiyim ama artik cok zorlaniyorum nefes bile almakta zorlaniyorum
cuma gunu kontrolumuz vardi allaha sukur kizlarim iyiler 1800 gr olmuslar masallah
haftada iki kere kontrole gidiyoruz belki sali gunu dr dogum icin tarihi verir hayiirlisi
ozlemcim insallah sende bu haftalara kadar gelirsin canim
dualarinizi eksik etmeyin kizlar hepinizi opuyorum

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
ben testimi yaptırdım ama sonucu dra gösteremedim
şansıma cumartesi günü yoktu bugün eşim göstericek
öğleden sonra yazarım sonucu inş. güzel çıkar
sağolun iyi dilekleriniz için

slm kizlar )

ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!

canım üzülme gelmiyo diye gelmesi ne kadar normalse
gelmemeside okadar normalmiş öyle dedi benim dr.
bunun çok bi etkisi yok dedi bünyeye göre değişirmiş

slm kizlar ben iyiyimdogum yapmadim daha evdeyim artik
sukur sancilarim durdu evde dinleniyorum giremiyorum fazla

meryemcim ben artık doğurmuşsundur diye düşünüyodum
seni burda görmeyince ama maşallah kıslar iyi dayanmış
inşallah kendileri için en hayırlı olan zamanda gelirler
Allah yardımcınız olsun

TEST SONUCUMU EŞİM DOKTORA GÖSTERMİŞ ARKADAŞLAR
NE YAZIKKİ İYİ ÇIKMAMIŞ ÇOK ACİL Bİ ENDOKRİNOLOJİ
DOKTORUNA BAŞVURUN DEMİŞ ŞİMDİ DR ARAŞTIRIYORUM
AMA BULAMIYORUM VARMI BİLDİĞİNİZ
ARAŞTIRMA HASTANELERİ DOLU ÖZEL HASTANEDE BULAMADIM:çok üzgünüm:

aaa çido merhaba nasılsın
burda görünce önce hamile sandım seni
inşallah herşey gönlnce olur canım

inşallah fadiğim bu hafta ne zaman gidiyosun kontrole
fadikcim valla bizimde faceden üyeliğimiz yok.nedense sevemedim eşimde sevmiyor.hatta bazen eşime seni üye yapayım belki arkadaşların çıkar diyorum,kalsın beni bulan böylede bulur diyor.
yabanım facede yaban gülüm kim peki
slm kizlar )

ya sutten konu acilmisken, bende tik yok, kardesimde hamile 25haftalik ama nerdeyse 1aydir sakir sakir sut geliyo, en cok geceleri, ne ic camasiri kaliyo ne pijama, bende hala yok, taktim valla!!!
yaa niye takıyosun gelmemesi daha iyi bence ben stlerin ziyan olmasına karşıyım
hem ilk kolostrum adı verilen sütün birikmesi lazım

sağlıcakla inşallah özlemc
m sağlıcakla

aymes telaş yapma diyorum sana yaa
inşallah insilün kullanmazsın diyetle düzene girer kaçı yüksek çıkmış
şekerimin yüksek çıktığını öğrenince ve dr un bi srü olumsuz şey söylemesiyle ağlamıştım dr da ağlamak yok dikkaty edicen demişti
var ya hayatımda yapmayacağım şeyleri yaptım o yediğim sayılı şeyleri görmeliydin
dr bu yüzden 39. haftayı beklemek istedi şekeren dolayı akciğerleri geç gelişebilirmiş tabi bu kanıtlanmış değil
38+3 te suyum geldi ağlıyorum dua ediyorum Allahım ne olur akciğerleri gelişmiş olsun diye
şükür bişey olmadı korkuttukları kadar falan
amniyon sıvın nasıl normalmi bebeğin kilosu nasıl

canım rabbim dermansız dert vermesin...
inş dr kotrolunde kısa zamnda düzene girer...
canım ben dr adı bilmem pek ama eğer arştırma hastaneelrinden randevu almaya çalışıyorsan gece 12 olunca hemen dene...genelde kısa sürede randevular doluyor...

maşallah canım 1800 gr iyi bebişler için...
şükür bu güne kadar geldiniz...
bundan sonrada allah yardımcınız olsun....

semişim allah izinverirse çarşamba dr a gideceğim....

aymesim kac cikmis degerin canim?
bak semihada söylemis,yipratma kendini..
güzel bi listeyle üstesinden geliceksin inaniyorum ben..
melegin icinde telaslanma,o sagliklica büyümeye devam edicek göbisinde...

tatlim massalla meleklerine..
sag salim günlerinde gelsinler insallahhh

canim öyleymis valla..daha neler görücez bakalim..süt gelince ilk defa bu kadar yogun bi heyecan hissettim...
bende temizlemiyorum canim kuruyanlari,temizledikce geliyor cünkü..
ellememek gerekiyormus zaten,rahmi uyardigi icin...
senin meleklerin nasil?hersey yolunda insallah

canım öyle bi söylüyo ki bu doktorlar bu ne böyle çok yüksek
bebeğinin hayatı tehlikede böyle diye gelde ağlama sonra
ben bu bebeği kolay bulmadım hepiniz biliyosunuz
böyle şeyler söyleyincede korkutuyolar beni
benim bebeğim biraz iri canım 600-650 olması gerekirken 770 grdı
İnşallah bende sağlıkla kucağıma aldığım günleri görürüm

sağol fadiğim endokronoloji bölümleri hep doluydu randevu alamadım ama bende dahiliyeden aldım hasekiden oda olur demiş doktorum inşallah iyi bi doktora denk gelirim faydası olur bana

canım benim değerim ne yazıkki 206 çıkmış
baya yüksekmiş yani inşallah dediğin gibi diyetle düzelir
iğneye falan gerek kalmaz Allahım yardımcım olsun

evet canım gittikçe kavuşma anımız yaklaşıyor şükürler olsun RABBİME
AMİNNN CANIMMMM SAĞOLL
MAŞŞALLAHHH CANIM 2000 İ BULUCAKLAR GALİBA KUVEZDE KALMAYACAK BEBEKLERİN KISMETSE BENİMKİLERDE 900 GRAM OLMUŞLAR ŞÜKÜRLER OLSUN
CANIM BEN SÜREKLİ GÖZTEPE SSKYA GİDİYORUM HİÇTE ZORLANMIYORUM HEMEN VERİYOLAR RANDEVU NE ZAMAN GİTSEM GEBELERE ÖNCELİK VAR AMA SANA ÇOK UZAK AMA DAHİLİYE YERİNE ENDOKRONA GİTMEN ÇOK DAHA İYİ OLUR ÇOK İYİ BİLMİYO DAHİLİYECİLER TABİİ BEKLEMEKTENSE GİTMEN DAHA MANTIKLI

İYİLER TEYZESİ ANNESİNİ TEKMELEMEKLE UGRASIYOLAR BAZEN NEFESİM KESİLİYO ÜÇÜ BİRDEN KASILIYO AMA ŞÜKÜRLER OLSUN İYİYİZ BU HAFTA SONU CİGER GELİŞTİRİCİ İĞNEMİ OLUCAM KISMETSE

aymescim inş. iyi dr a denk gelirsin....
canım eğer dahiliyede işini halledemessen birde gece tam 12 den sonra randevu almak istediğin hastaneleri dene...
benin bu yöntemle nerdeyse randevu almadığım bölüm yoktur...
allah yardımcın olsun...

valla hiç bilmiyorum.ben üyeliğim yok faceden malesef((

canım bende senin dediğini yapmayı düşünüyodum ama allahtan gerek kalmadı dün haseki hastanesinin dahiliye bölümünden randevu almıştım bu sabah gittim ordan istediğim bölüme sevk ettiler hemen allah razı olsun ordanda diyetisyene gönderdiler 3-4 saatlik bi işlem sonucu herşey halloldu çok şükür ilk olarak diyet deneyelim dedi dr 2 hafta o sürede evde şekerimi ölçmem için alet verdiler eğer bi düzelme olmazsa o zaman insüline geçeriz dedi inşallah gerek kalmazda düzelir bu diyet gerçekten çok zor özellikle benim gibi çalışan için hiç saat atlamamalıymışım evden yemek yapıp götürücem işyerine ama kısmet artık napalım yeterki düzene girsin herşeyi yapmaya razıyım ben

aymescim üzülme düzelir işallah.doktora git hele bi ne diyecek hemen ümitsizliğe kapılma.iyi düşün iyi olsun.

sağol canım hep nedense aklıma en kötüsü geliyo ama
inşallah diyetle hallolur bu durum Allah yardımcım olsun

çok şükür canım işin rast gitmiş...
diyete uy bakalım....zor ama ne yapacaksın...
allah yardımcın olsun canım

slm kizlar nasilsiniz???
biz iyiz allaha sukur, dun detayliya girdik harika biseymis, renkli ve 3boyutlu bi sekilde pasami gordum, anne karninda bile, bu kadar gercekci goruntu, gercekten muhtesem..ve galiba baba kopyasi cikacak, cok benziyo

meryem, allah yardimcin olsun, saglikli ve saglikli bebeisler nasip etsin

ozlem insallah sende en az meryem kadar bekleyebilirsin, bi tanesi zor size allaha kat kat yardim etsin....

aymes, canim insallah diyetle gecer, uzme kendini nasil olsa evde kendin kontrol edebileceksin, nelerin yaradigini nelerin sekerine iyi gelmedigini anlarsin....

kizlar sute gelince bende hala yok, ve anlattikalriniz okudukca amanda gelmesin diyorum, haklisiniz doguma kadar akan sut ziyan olacak, aman olmasin, bebegime depolansin

maşallah prense sanki ağlıyormuş gibi çıkmış.

günaydın arkadaşlar

demek oğluşunu gördün ne güzel kucağındada görüceksin inşallah. Maşallah ya ne çabuk büyüyolar dimi Allahım hepimizinkini nazarlardan kem gözlerden saklasın.

maşallah tosunuma:asigim:
kızlar günler ne çabuk geçiyor
sanki daha dün hamile olduğunuzu öğrendik şimdi bakıyorumda bu topikteki arkadaşların hepside maşallah sonlara yaklaşmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…