Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fadiğim ne yaptın dr a gittnmi lekeler bittimi

evet semişim gitim canım...
içerdeki kanama gözükmedi
lekelenmelerimde maşallah baya azaldı rengi açılmaya başaldı...
şimdilik iyi gidiyor ama dr kalkmama izin vermedi.....
hayırlısı ne yapalım rabbim beterinden korusun...
ha bu arda maşallah7+6 olduk bugün itibariyle...
diğer hamiellikleirmde hem kalp atışı olmamıştı hemde bukadar hiç olamamıştık...
çok şükür rabbime inş hep iyiye gider...

fadiğim çoktandır gelmiyordum bu bölüme
ama hamileliğine inanılmaz sevindim harika bi haber bu:lepi:
inşallah sorunsuz rahat bi 9 ay geçirirsin ve mis kokulu bebeğini kucağına alırsın:Saruboceq:

canım kalori kısmını boş bırakmış yazmamış benimde hiç aklıma sormak gelmedi valla.Hiç diyet yapmadımki ne biliyim:kedi: hemen verdiğin linki inceliyim ben çok sağol tatlım ya

kızlar maşallah takvimler ilerliyo şöyle bir baktımda hep peşpeşe olacak doğumlar allahım hayırlı doğumlar versin hepinize

selam kizlar nasilsiniz??

ay yerim ben o melekleriii massallah
ciger gelistirici igne mi,sifa olsun meleklere insallahhh..daha neler ögrenicez demi ya...saglikli olsunlarda insallah...

canimm cok sevindimm...diyetle üstesinden geliceksin ben inaniyorum..igneye gerek kalmicak...hadi bakalim,kolay gelsin tatlimmmolumunekankayizsmile
fadigim cok sevindim
massallah kuzunaaaa
sag salim gününe kadar üzmesin annesini insallah...
bol bol dinlen canim,maalesef cok sikici oluyor ama ben ilk 3 ay nerdeyse yattim,kahvaltimi bile yatagimda yapar olmustum...akintim kanamamda yoktu...
ama o günlerde gecicek insallah...azcik yorulduklarinin yerine say,bol bol dinlen...

kızlar maşallah takvimler ilerliyo şöyle bir baktımda hep peşpeşe olacak doğumlar allahım hayırlı doğumlar versin hepinize
casperim öyle oluyor gercektende...cok heyecanli demiikaydirigubbakcemile2
Allah bizede sag salim kucaklamayi nasip etsin insallahhhh:Saruboceq:

fadiğim çoktandır gelmiyordum bu bölüme
ama hamileliğine inanılmaz sevindim harika bi haber bu:lepi:
inşallah sorunsuz rahat bi 9 ay geçirirsin ve mis kokulu bebeğini kucağına alırsın:Saruboceq:
inş canım çok sağolopuyorumnanaktan
darısı bütün isteyen arkadaşlara inş...

fadiğim takvimin hayırlı olsun dilerim sonuna kadar sorunsuz bir şekilde tıkır tıkır ilerler
sağol canımopuyorumnanaktaninş...

evet canım hepside birbirine yakın...
bitek ben tek...
kısa zamanda hamiş çıksada bizde beraber olsakolumunekankayizsmile

sağol canımopuyorumnanaktan
yatacağız artık çaresi yok....
hayırlısı olsun canım...
sağlıcakla gelsinde sıkılalım biraz...

maşallah prense sanki ağlıyormuş gibi çıkmış.
sagol canim ya bende esime diyorum sanki uzgun gibi cikmisbilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar

demek oğluşunu gördün ne güzel kucağındada görüceksin inşallah. Maşallah ya ne çabuk büyüyolar dimi Allahım hepimizinkini nazarlardan kem gözlerden saklasın.
gordum canim sagol, insallah hepimiz saglikla aliriz yavrularimiz kucaklarimiza, bugunler bile gormek o kadar guzelki allahim, hayirli dogumlar nasip etsin hepimize

maşallah tosunuma:asigim:
kızlar günler ne çabuk geçiyor
sanki daha dün hamile olduğunuzu öğrendik şimdi bakıyorumda bu topikteki arkadaşların hepside maşallah sonlara yaklaşmış...

sagol teyzesi
dimi canim ne cabuk geciyo zaman, insallah seninde saglikla ve cabucak gecerolumunekankayizsmile

ne guzel valla, bi ara topik berektelendi bizlere denk geldi insallah yine bereketlenir topigimiz...

butun hamislerimize hayirli dogumlar saglikli ve hayirli bebisler nasip olsun

semihacım bişey danışmak istiyorum sana
ben 3 günde 2 kilo vermişim diyete başladığımdan beri yani
bebeğime bi etkisi olmaz bunun dimi yani o besleniyodur dimi
sonuçta dr bunun bilincinde olarak diyet veriyodur herhalde
yinede aklıma takıldı sende herşey sorabilirsin deyince
bi sormak istedim açıkçası bebişim aç kalmıyodur dimibilmiyorumkismile

Slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim kizlarima kavustum 25 agustos saat 11.15 civari
kizlar gayet iyi insallah sonuna kadar boyle giderler dun gordum kucagimada verdiler birini
isimleri asmin berfin ecrin
bende iyiyim bugun biraz ayaklandim yuruttuler hemsireler agrim da hafif var
dualarinizi bekliyoruz allaha emanet olun

slm canım gözün aydın:lepi: çok sevindim allah nazarlardan korusun kızlarını oh maşallah subhanallah hepinize seninde iyi olmana çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün canım darısı tüm bekleyenlerin başına:Saruboceq: Dualarımız seninle

maşallaaaaaaaaaaaaaaah allah analı babalı büyütsün işallah.çok geçmiş olsun darısı bizlerin başına:Saruboceq:

gözün aydın meryencim...
çok şükür sağlıcakla atlattın ...

kızlar merhaba..bizde sorun sperm sayısı azlığı ve ileri hareket tabiki...bir tüp bebek denemem var ama malesef başarısız..sizden bir ricam var..annelerin duası kabul olur..lütfen benim içinde dua edin...bazen gücümün kalmadığını hissediyorum ama burda güzel haberleri okudukça çok çok seviniyorum...Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah...

merhaba canım emin olki bizde çok zorlu yollardan geçtik ben ikinci tüp bebek denememde yakaladım pozitifi kolay değil biliyorum ama biraz sabır allah yardımcın olsun inşallah sende tez zamanda pozitifi görürsün dualarımda olucaksın

ben diyetle kilo vermedim ama hiçte almadım belki vermişimdir az buçuk
bebeğin gelişimi takiplerde iyiyse sorun yok
zaten diyette besleyici şeyler yiyosun şekerli hariç
eti var tavuğu var balığı var
bu arada diyetisyenim önermişti burdaki herkese tavsiyem omega 3 kullanın
GNC nin fish body oil i var 1000 mg omega 3 bana emzirirkende kullanıcaksın demişti
diyetisyenim kilo yapmayacağını aksine şekerimede iyi geleceğini söylemişti
muhakkak al
tabiki herşeyi sorabilirsin benim 2buçuk nerdeyse 3 ayım diyetle geçti

Kızlar özel olarak sizlerede yazıyım
omega 3 tablet muhakkak kullanın
bana diyetisyenim önerdi emzirirkende kullandım
Gnc Fish Body Oil 1000mg omega 3 var
hergün tok karnına 1 tane aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…