Fadiğim ne yaptın dr a gittnmi lekeler bittimi
aymescim diyetin kaç kalori
bana her şeyi sorabilirsin
diyetisyenimin verdiği tüyolar falan vardı dur ocak annelerinde paylaşmıştık sana linkini atam bi oku
sakın aç kalma
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/224997-hamilelik-sekeri-cikan-anne-adaylari-diyet-listelerimizi-paylasalim.html
kızlar maşallah takvimler ilerliyo şöyle bir baktımda hep peşpeşe olacak doğumlar allahım hayırlı doğumlar versin hepinize
ay yerim ben o melekleriii massallahevet canım gittikçe kavuşma anımız yaklaşıyor şükürler olsun RABBİME
AMİNNN CANIMMMM SAĞOLL
MAŞŞALLAHHH CANIM 2000 İ BULUCAKLAR GALİBA KUVEZDE KALMAYACAK BEBEKLERİN KISMETSE BENİMKİLERDE 900 GRAM OLMUŞLAR ŞÜKÜRLER OLSUN
CANIM BEN SÜREKLİ GÖZTEPE SSKYA GİDİYORUM HİÇTE ZORLANMIYORUM HEMEN VERİYOLAR RANDEVU NE ZAMAN GİTSEM GEBELERE ÖNCELİK VAR AMA SANA ÇOK UZAK AMA DAHİLİYE YERİNE ENDOKRONA GİTMEN ÇOK DAHA İYİ OLUR ÇOK İYİ BİLMİYO DAHİLİYECİLER TABİİ BEKLEMEKTENSE GİTMEN DAHA MANTIKLI
İYİLER TEYZESİ ANNESİNİ TEKMELEMEKLE UGRASIYOLAR BAZEN NEFESİM KESİLİYO ÜÇÜ BİRDEN KASILIYO AMA ŞÜKÜRLER OLSUN İYİYİZ BU HAFTA SONU CİGER GELİŞTİRİCİ İĞNEMİ OLUCAM KISMETSE
canimm cok sevindimm...diyetle üstesinden geliceksin ben inaniyorum..igneye gerek kalmicak...hadi bakalim,kolay gelsin tatlimmmolumunekankayizsmilecanım öyle bi söylüyo ki bu doktorlar bu ne böyle çok yüksek
bebeğinin hayatı tehlikede böyle diye gelde ağlama sonra
ben bu bebeği kolay bulmadım hepiniz biliyosunuz
böyle şeyler söyleyincede korkutuyolar beni
benim bebeğim biraz iri canım 600-650 olması gerekirken 770 grdı
İnşallah bende sağlıkla kucağıma aldığım günleri görürüm
sağol fadiğim endokronoloji bölümleri hep doluydu randevu alamadım ama bende dahiliyeden aldım hasekiden oda olur demiş doktorum inşallah iyi bi doktora denk gelirim faydası olur bana
canım benim değerim ne yazıkki 206 çıkmış
baya yüksekmiş yani inşallah dediğin gibi diyetle düzelir
iğneye falan gerek kalmaz Allahım yardımcım olsun
fadigim cok sevindim
evet semişim gitim canım...
içerdeki kanama gözükmedi
lekelenmelerimde maşallah baya azaldı rengi açılmaya başaldı...
şimdilik iyi gidiyor ama dr kalkmama izin vermedi.....
hayırlısı ne yapalım rabbim beterinden korusun...
ha bu arda maşallah7+6 olduk bugün itibariyle...
diğer hamiellikleirmde hem kalp atışı olmamıştı hemde bukadar hiç olamamıştık...
çok şükür rabbime inş hep iyiye gider...
casperim öyle oluyor gercektende...cok heyecanli demiikaydirigubbakcemile2kızlar maşallah takvimler ilerliyo şöyle bir baktımda hep peşpeşe olacak doğumlar allahım hayırlı doğumlar versin hepinize
inş canım çok sağolopuyorumnanaktanfadiğim çoktandır gelmiyordum bu bölüme
ama hamileliğine inanılmaz sevindim harika bi haber bu:lepi:
inşallah sorunsuz rahat bi 9 ay geçirirsin ve mis kokulu bebeğini kucağına alırsın:Saruboceq:
sağol canımopuyorumnanaktaninş...fadiğim takvimin hayırlı olsun dilerim sonuna kadar sorunsuz bir şekilde tıkır tıkır ilerler
evet canım hepside birbirine yakın...kızlar maşallah takvimler ilerliyo şöyle bir baktımda hep peşpeşe olacak doğumlar allahım hayırlı doğumlar versin hepinize
sağol canımopuyorumnanaktanselam kizlar nasilsiniz??
fadigim cok sevindim
massallah kuzunaaaa
sag salim gününe kadar üzmesin annesini insallah...
bol bol dinlen canim,maalesef cok sikici oluyor ama ben ilk 3 ay nerdeyse yattim,kahvaltimi bile yatagimda yapar olmustum...akintim kanamamda yoktu...
ama o günlerde gecicek insallah...azcik yorulduklarinin yerine say,bol bol dinlen...
casperim öyle oluyor gercektende...cok heyecanli demiikaydirigubbakcemile2
Allah bizede sag salim kucaklamayi nasip etsin insallahhhh:Saruboceq:
sagol canim ya bende esime diyorum sanki uzgun gibi cikmisbilmiyorumkismilemaşallah prense sanki ağlıyormuş gibi çıkmış.
gordum canim sagol, insallah hepimiz saglikla aliriz yavrularimiz kucaklarimiza, bugunler bile gormek o kadar guzelki allahim, hayirli dogumlar nasip etsin hepimizegünaydın arkadaşlar
demek oğluşunu gördün ne güzel kucağındada görüceksin inşallah. Maşallah ya ne çabuk büyüyolar dimi Allahım hepimizinkini nazarlardan kem gözlerden saklasın.
sagol teyzesi
maşallah tosunuma:asigim:
kızlar günler ne çabuk geçiyor
sanki daha dün hamile olduğunuzu öğrendik şimdi bakıyorumda bu topikteki arkadaşların hepside maşallah sonlara yaklaşmış...
kızlar maşallah takvimler ilerliyo şöyle bir baktımda hep peşpeşe olacak doğumlar allahım hayırlı doğumlar versin hepinize
Slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim kizlarima kavustum 25 agustos saat 11.15 civari
kizlar gayet iyi insallah sonuna kadar boyle giderler dun gordum kucagimada verdiler birini
isimleri asmin berfin ecrin
bende iyiyim bugun biraz ayaklandim yuruttuler hemsireler agrim da hafif var
dualarinizi bekliyoruz allaha emanet olun
Slm kizlar nasilsiniz
kizlar gayet iyi insallah sonuna kadar boyle giderler dun gordum kucagimada verdiler birini
Slm kizlar nasilsiniz
kızlar merhaba..bizde sorun sperm sayısı azlığı ve ileri hareket tabiki...bir tüp bebek denemem var ama malesef başarısız..sizden bir ricam var..annelerin duası kabul olur..lütfen benim içinde dua edin...bazen gücümün kalmadığını hissediyorum ama burda güzel haberleri okudukça çok çok seviniyorum...Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah...
semihacım bişey danışmak istiyorum sana
ben 3 günde 2 kilo vermişim diyete başladığımdan beri yani
bebeğime bi etkisi olmaz bunun dimi yani o besleniyodur dimi
sonuçta dr bunun bilincinde olarak diyet veriyodur herhalde
yinede aklıma takıldı sende herşey sorabilirsin deyince
bi sormak istedim açıkçası bebişim aç kalmıyodur dimibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?