merhaba canım emin olki bizde çok zorlu yollardan geçtik ben ikinci tüp bebek denememde yakaladım pozitifi kolay değil biliyorum ama biraz sabır allah yardımcın olsun inşallah sende tez zamanda pozitifi görürsün dualarımda olucaksın
kızlar merhaba..bizde sorun sperm sayısı azlığı ve ileri hareket tabiki...bir tüp bebek denemem var ama malesef başarısız..sizden bir ricam var..annelerin duası kabul olur..lütfen benim içinde dua edin...bazen gücümün kalmadığını hissediyorum ama burda güzel haberleri okudukça çok çok seviniyorum...Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah...
hakkında hayırlısı canım,ama ümitsizliğe kapılma işallah bir gün bebişin beklemediğin anda gelir.:Saruboceq:
canım sen sabırle bekle tabiki senin zamanında gelecek allahın izniyle...kızlar merhaba..bizde sorun sperm sayısı azlığı ve ileri hareket tabiki...bir tüp bebek denemem var ama malesef başarısız..sizden bir ricam var..annelerin duası kabul olur..lütfen benim içinde dua edin...bazen gücümün kalmadığını hissediyorum ama burda güzel haberleri okudukça çok çok seviniyorum...Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah...
semişim kaçıncı ayda başlamak lazım...Kızlar özel olarak sizlerede yazıyım
omega 3 tablet muhakkak kullanın
bana diyetisyenim önerdi emzirirkende kullandım
Gnc Fish Body Oil 1000mg omega 3 var
hergün tok karnına 1 tane aldım ben
ben diyetle kilo vermedim ama hiçte almadım belki vermişimdir az buçuk
bebeğin gelişimi takiplerde iyiyse sorun yok
zaten diyette besleyici şeyler yiyosun şekerli hariç
eti var tavuğu var balığı var
bu arada diyetisyenim önermişti burdaki herkese tavsiyem omega 3 kullanın
GNC nin fish body oil i var 1000 mg omega 3 bana emzirirkende kullanıcaksın demişti
diyetisyenim kilo yapmayacağını aksine şekerimede iyi geleceğini söylemişti
muhakkak al
tabiki herşeyi sorabilirsin benim 2buçuk nerdeyse 3 ayım diyetle geçti
canım Allah razı olsun..ilk denemede sonuç sıfır olunca,insanın artık ikinciyede gücü kalmıyo.hep ya yine aynısı olursa..düşünmesi bile çok kötü..Allahım inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz..tekrar çok teşekkür edrim canım...çok sağol..
canım sen sabırle bekle tabiki senin zamanında gelecek allahın izniyle...
rabbim tez zamnda yüzünü güldürsün...
semişim kaçıncı ayda başlamak lazım...
birde bu dediğin ilaç içinde 180 tane kapsül olan mı?
canım benimm inşallah..amin...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..tek duam bu..lütfen benim içinde du at canım..Rabbim evladının burnunu kanatmasın inşallah....
aymesim maşallahhh haftalar ilerliyorr....
yabanum cızelgen yokkkk kaç haftalık oldunn söleee
canım allaha çok şükür ilerliyoruz valla
sen daha öndesin maşallah sorunsuz ilerliyo dimi
msni işten açamıyom ben tatlım ya bugünde aklıma gelmedi valla
alışmayınca yemekten sonra açarım şimdi hazırlık yapmam lazım
canım allaha çok şükür ilerliyoruz valla
sen daha öndesin maşallah sorunsuz ilerliyo dimi
msni işten açamıyom ben tatlım ya bugünde aklıma gelmedi valla
alışmayınca yemekten sonra açarım şimdi hazırlık yapmam lazım
balım ya açıyorum ama sen olmuyorsun o zamandaaymesım yabanum nıye msn hiç gelmiyonuz ya :))) bir araa gelinn burdan zor oluyor yazmak
aymesim maşallahhh haftalar ilerliyorr....
yabanum cızelgen yokkkk kaç haftalık oldunn söleee
Şimdilik sorun yok canım ama infetilite oldugum için gec gebe kaldıgım ıcın her ihtimale karşı dra ev işlerini sormuştum tembellik yap dedi bayrama kadar ..Erken dogum vs allh korusun olmaması ıcın bızler ıcın yuruyus ve ev ısı tetıkleycı olabılır dedı korktum ya ...Allaha emanetızz gercı dr söylüyor işte ...allahım saglıcakla kucgaımza aldıgım günleri görmeyıde nasip eder insallahhh ..Ay cok az kaldı zaman geçiyor çok yanlız hissediyorum kendimii kimse birşeye ihtiyacın varmı vs. sormuyor ..aılemde yokyanımda tek umudum kuzen ve ablam gelırler ınsallhhh doguma gelıp gelmıceklerı malum ..annemde gelemez böle işteburuğum
slm kizlar....
meryemcim hadi gozun aydin, allah saglik ve uzun omur versin yavrularina...insallah hersey yolunda gider hep bundan sonra...
aymes canim kiiz kardesimdede cikti seker, bende bu hafta test yapacam tirsiyorum ya pko yuzunden zaten seker hapi kullaniyodum, annemde var iki kiz kardesimdede hamilelikte cikti, herhalde beni es gecmez eyvahedigeldismile
smihacim ya ben balik yagini kullanmayi biraktim, hamileligim basindan beri kullandim, 20haftaya kadar ama cok bulanti yapiyo bende zaten midem agzimda yasiyorum 24haftalik oldum ama hala cikariyorum simdiyse vitamin kullaniyorum, tek bir hapta bikac vitamin ve folik asti var doktorum onu verdi...
ama emzirirkende kullanmak iyiymis...
slm nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur kizlarim da iyiler bugun allahin izniyle cikicam hastaneden
bir sorun olmazsa birazda evde dinlenierim artik sonrada cok isim var hazirlaklar baslicak artik
allahim guc versin bana insallah en kisa zamanda iyi olurum tamamen
kizlar hepiniz sagolun allahim size de yasatsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?