- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
aymesim acı .biber,salçalı ,baharatlı şeylerden uzak durmamız lazım
Kızlar ÖZLEMDO arkadaşımız erken doğum yapmış.. Tlf aradım eşi çıktı Özlemin 2 gün önce doğumyaptığını söyledi kendisi hastanedeymiş görüşemedim eşi dışarıda olduğu için minikleride küvözde solunum cihazına bağlıymış.. Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim moralim çok bozuldu duyunca Rabbim bebeklerini ona bağışlasın... 28+ 2 doğum yapmış 1 Eylül...
geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmadan kısa zamnda atlatırsın...günaydın kızlar,nasılsınız,benim hemoroid devam ediyor dün dayanamadım genel cerrahiye gittim,ilaç verdi,pazartesi kontolüm var eğer iyileşme olmazsa operasyonla alacaklar,ileride daha da kötü olabilirmiş....
aymesim birazdan anlatacağıminş...arkadaşlar konularımızla alakası yok ama bişey sorucam
şu googleye bi yazı yazıyoruzya bişey aramak için
sonra baş harfine basınca o karşımıza geliyo hani
ben onları silmek istiyorum bi sürü şey araştırmıştım ben burda
şimdi izne ayrılıcam başka biri gelicek yerime öğrenmesin herşeyi diyorum
bunlar nasıl silinir burdan bilmiyorum yardım edermisiniz
demek sabredemedi daha bebişleri..Kızlar ÖZLEMDO arkadaşımız erken doğum yapmış.. Tlf aradım eşi çıktı Özlemin 2 gün önce doğumyaptığını söyledi kendisi hastanedeymiş görüşemedim eşi dışarıda olduğu için minikleride küvözde solunum cihazına bağlıymış.. Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim moralim çok bozuldu duyunca Rabbim bebeklerini ona bağışlasın... 28+ 2 doğum yapmış 1 Eylül...
Kızlar ÖZLEMDO arkadaşımız erken doğum yapmış.. Tlf aradım eşi çıktı Özlemin 2 gün önce doğumyaptığını söyledi kendisi hastanedeymiş görüşemedim eşi dışarıda olduğu için minikleride küvözde solunum cihazına bağlıymış.. Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim moralim çok bozuldu duyunca Rabbim bebeklerini ona bağışlasın... 28+ 2 doğum yapmış 1 Eylül...
canım en üste sol tarafta araçlar var onu tıkla en altta internet seçenekleri var onu tıkla sil var onuda tıklayınca geçmişi sil çıkar onu tıkladınmı silinir hepsi.arkadaşlar konularımızla alakası yok ama bişey sorucam
şu googleye bi yazı yazıyoruzya bişey aramak için
sonra baş harfine basınca o karşımıza geliyo hani
ben onları silmek istiyorum bi sürü şey araştırmıştım ben burda
şimdi izne ayrılıcam başka biri gelicek yerime öğrenmesin herşeyi diyorum
bunlar nasıl silinir burdan bilmiyorum yardım edermisiniz
aymes naber ??:)
Eğer bilgisayarınızda aradığınız kelimeleri silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyiniz.
Bir İnternet explorer penceresi aç
Üst menüde araçlara tıkla
İnternet seçeneklerine tıkla
Üst menüde İçerik‘e tıkla
Otomatik tamamla‘ya tıkla
Formları sil
Tamam de tamam de kapat… İşlem Bu Kadar.
huhuhuuuu aymes nasılsın iyimisin diyorum hacı görmüyonmu yaa beni:))
Eğer bilgisayarınızda aradığınız kelimeleri silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyiniz.
Bir İnternet explorer penceresi aç
Üst menüde araçlara tıkla
İnternet seçeneklerine tıkla
Üst menüde İçerik‘e tıkla
Otomatik tamamla‘ya tıkla
Formları sil
Tamam de tamam de kapat… İşlem Bu Kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?