Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymesim ne kadar süre yürüyosun canım

benim doktorumda yürümeyi tavsiye etmiyordu sadece 10-15 dk oda eklemler çalışsın kireçleme olmasın diyeydi. kasılma ve karın sertleşmesi bend sürekli oluyordu ben 4. aydan itibaren magnezyum içiyordum günde 3 kere doktorum sonuna kadarda içmemi istemişti artık gına gelmişti tiksinmiştim valla ama kramlar ve kasılmalara iyi geliyodu

şimdi okudum özçelksenayı inanmıyorum ya kaybetmiş ikizlerini ha hatırladığım kadarı ile ikinci kez oluyo rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın zor ama çok zor yaa çok üzüldümm:çok üzgünüm:

CANIM BENDE YARIM SAATİ GEÇİRMİYORUM BAZEN DAHADA AZ YORULUNCA DÖNÜYORUM EVE HEMEN AMA ARTIK YÜRÜMİYCEM SENİN SUYUN GELMİŞMİYDİ CASPER ÇOK KORKUTTU BU SU İŞİ BENİ KEŞKE BANYO YAPMASAYDIM ŞİMDİ HİÇ BÖYLE KIVRANMIYCAKTIM:çok üzgünüm:

EVET CANIM NE YAZIKKİ İKİNCİ KEZ BAŞINA GELMİŞ ARKADAŞIMIZIN ÇOK ACI Bİ OLAY RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN BEN ONDANDA ÇOK ETKİLENDİM O YÜZDENDE ACABA PSİKOLOJİKMİ DİYORUM KENDİME İNŞALLAH ÖYLEDİR ALLAHIM O GÜNLERİ GÖSTERMESİN:çok üzgünüm:

casperimm canımm nasılsınn :)) sorular sorcam sana kaçma sakınn

Senin bebeğin boynunda kordon dolanması varmıydı öyle hatırlıyorum sankiiii..Benim oğluşunda boynunda 3 aydır ama dolanma yok sadece omuzundan aşagıya iniyormuş tam dolanma yok dedi dr

geçen sene kaybetmiştim ya ikizlerimi arkadaşlar..bu yavrularımda çok daha temkinli oldum..

Canım endişeli arkadasım önce kendimi tanıtıyım ben ncinar kızımı 31 haftalıkken suların erken gelmesi nedeniyle dogurdum cok sukur iyiyiz su gelince hissediyorsun canım renksiz kokusuz s-zaten gelmeye basladıktan sonra dogum nişanıda geliyor korkma yalnız idrar kulturu ve vajinal enfeksiyon kontorolunu olmanı siddetle tavsiye ediyorum benim enfeksiyon nedeniyle kesem delindi endişelenme

semişim kaçıncı ayda başlamak lazım...
birde bu dediğin ilaç içinde 180 tane kapsül olan mı?

CANIM NE KADAR ERKEN BAŞLARSAN İYİ BENCE 90 tane vardı benim aldığımda ama byüğde olabilir belki bakmadım

aymes yemeye dikkat et canım beslensin yavrucak

canım suyun gelse devamıda gelirdi
dr unu ara
durdurumayısun acayip geliyo normalde su
dr um banada yryşü önermişti
ben yürüyüşte sorun yaşamadım çok şükür

zuzum sınırdaymış inşallah bişey çıkmaz

ayşeçınarlı merhaba maşallah kuzularına

Allaha çok şükür banyodan çıkınca hiçbişey gelmedi öyle canım
sadece o esanda hissettim ama inşallah oda benim hüsnü kuruntumdur
devamı gelmedi yani belkide psikolojik hep bişey olucak diye korkuyorumya
ondanda olabilir gibi geliyo inşallah bi sorun yoktur canım

evet canim pcostan dolayi insülin direnci var zaten bizde..
korkuyorum ama bakalim,insallah cikmaz haftaya bisey..
sen atlatmissin cok sükür..

aymesim canimm suyun gelse devam ederdi diye düsünüyorum..
dusun altinda bazen sicaklik degisiveriyor,belki öyle bi ana denk geldin..
ama icin rahat etmiyorsa git bi baktir tatlim..
birde yürüyüsü abartma canimcim..
hareket iyidir,dogumu kolaylastirir falan ama fazlasida bizi böyle korkutuyor iste..

zuzum sınırdaymış inşallah bişey çıkmaz

ayşeçınarlı merhaba maşallah kuzularına

insallah semihacim...simdiden senin o listendeki gibi beslenmeye calisiyorum..yani seker falan kestim ama haftaya belli olcak iste...
aymese önerdigin ilac neyin nesi zuzumm

Günaydın arkadaşlar ben akşam dayanamadım doktora gittim
yoksa içim rahat etmiycekti Allaha çok şükür bi sorun yokmuş
suyumda gayet normalmiş yine evham yapmışım anlıycağınız:kedi:
kızımın maşallahı var 1,370 gr olmuş tabi bunda şekerinde etkisi çok
inşallah düzene giriyodurda yavrumu etkilemez
bugün çok keyifliyim anlıycağınız zemuszemus

Aymesim hadi gözünaydın ben sana dedim su değildir diye :asigim:

Bende cumartesi gitsemmi diye düşünüyorum çat kapı bedava oluyor kalp atımı dınlemeye gıtmeye :)

Aymesim hadi gözünaydın ben sana dedim su değildir diye :asigim:

Bende cumartesi gitsemmi diye düşünüyorum çat kapı bedava oluyor kalp atımı dınlemeye gıtmeye :)

sağol canım bence git valla insanın içi rahatlıyo en azından hazır bedavaymıştasırnaşık şey ben çok rahatladım içim içimi yiyodu yoksa

aymesım hazırlıklar tamammı bebegın ıhtıyaclarıı.. Son aylara bırakma canım ne olcagı bellı olmuyo ıyıkı herseyı önceden almışım yıkadım ütüledim ..SOn aylarda agırlasyor ınsan daha dıkkatlı olamsı gerekıyor

insallah semihacim...simdiden senin o listendeki gibi beslenmeye calisiyorum..yani seker falan kestim ama haftaya belli olcak iste...
aymese önerdigin ilac neyin nesi zuzumm
canım ben omega 3 önerdim gnc nin fish body oil diye bi ilacı bana diyetsiyenim önermişti
emzirirkende ilk 5 ay kullandım mesela

evham yaptığınla kaldın
çok sevindim
maşallah bebişinede inşallah normal gider
bu arada bi ara sormuştun joker istanbulda var buldunmu

canım aşağı yukarı tamam sayılır taşıma koltuğu falan alıcam sadece, kıyafetler tamam artık büyüdükçe alırım devamını benim eksiğim var lohusa geceliği almadım emzirme sütyeni almadım göğüs kremleri falan almadım onlarıda bitirirsem inşallah dahada iyi olucak ben yıkamadım henüz kıyafetleri bu ayda geçsin diyorum ben yapamazsam annem yakında biliyosun o halleder ona güveniyorum hep valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…