aymesim ne kadar süre yürüyosun canım
benim doktorumda yürümeyi tavsiye etmiyordu sadece 10-15 dk oda eklemler çalışsın kireçleme olmasın diyeydi. kasılma ve karın sertleşmesi bend sürekli oluyordu ben 4. aydan itibaren magnezyum içiyordum günde 3 kere doktorum sonuna kadarda içmemi istemişti artık gına gelmişti tiksinmiştim valla ama kramlar ve kasılmalara iyi geliyodu
şimdi okudum özçelksenayı inanmıyorum ya kaybetmiş ikizlerini ha hatırladığım kadarı ile ikinci kez oluyo rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın zor ama çok zor yaa çok üzüldümm:çok üzgünüm:
geçen sene kaybetmiştim ya ikizlerimi arkadaşlar..bu yavrularımda çok daha temkinli oldum..
haklı olarak tabiki en iyisini yapmışsın
bak sabrettn şimdi kavuştun yavrularına
darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum her akşam yürüyüş yapıyorum ben şu şeker yüzünden dün akşam yürürken rahimde ağrılar hissettim ara ara bi kaç kere geldi ama baya şiddetliydi hemen eve gittim sonra evde bişey kalmadı bende bi duş alıp yatıyım dedim bu seferde duş esnasında sıcak su üstten akarken sanki rahimde soğuk su hissettim bu su gelmesi olayı değildir dimi çok korkttum ne yapıcağımı şaşırdım ama anlamadım su nerden geldi zaten su aktığı için ama akan su sıcaktı ben soğuk su hissettim bu neyin nesidir şimdi bilgisi olan varmıdır soğukmu gelir su yada bu zamanlarda su gelirmi:çok üzgünüm: çok endişeliyim yine
CANIM NE KADAR ERKEN BAŞLARSAN İYİ BENCE 90 tane vardı benim aldığımda ama byüğde olabilir belki bakmadım
semişim kaçıncı ayda başlamak lazım...
birde bu dediğin ilaç içinde 180 tane kapsül olan mı?
canım hergün et ve tavuk tarzı şeyler yiyemiyorum açıkçası
ama 2 günde 1 yemeye çalışıyorum doktorumda 2 hafta sonra çağırmıştı
anca ozaman bebeğimin gelişimine bakabilicem şu an bilgim yok yani
kilo verince birden korktum bebeğimde almıyomu acaba diye
inşallah alıyodur kuzum omega 3 bana doktorum 1-2 hafta önce
önermişti al diye ben hemen o gün başladım halada kullanıyorum
CANIM NE KADAR ERKEN BAŞLARSAN İYİ BENCE 90 tane vardı benim aldığımda ama byüğde olabilir belki bakmadım
aymes yemeye dikkat et canım beslensin yavrucak
canım suyun gelse devamıda gelirdi
dr unu ara
durdurumayısun acayip geliyo normalde su
dr um banada yryşü önermişti
ben yürüyüşte sorun yaşamadım çok şükür
evet canim pcostan dolayi insülin direnci var zaten bizde..çok geçmiş olsun canım.allaha şükürler olsun bende hiç bişey olmadı maşallah kendime:)doktoruna sorsaydın.
çok yüksek değil sanırım korkma hiç.bizde pko olduğu için olma ihtimali yüksek biliyorsun benimkisi 79 çıktı.
canım netten bakmadınmı rahim arada kasılarak kendini doğuma hazırlıyormuş.çok sık değilse korkma.
aymesim canimm suyun gelse devam ederdi diye düsünüyorum..Arkadaşlar bişey sormak istiyorum her akşam yürüyüş yapıyorum ben şu şeker yüzünden dün akşam yürürken rahimde ağrılar hissettim ara ara bi kaç kere geldi ama baya şiddetliydi hemen eve gittim sonra evde bişey kalmadı bende bi duş alıp yatıyım dedim bu seferde duş esnasında sıcak su üstten akarken sanki rahimde soğuk su hissettim bu su gelmesi olayı değildir dimi çok korkttum ne yapıcağımı şaşırdım ama anlamadım su nerden geldi zaten su aktığı için ama akan su sıcaktı ben soğuk su hissettim bu neyin nesidir şimdi bilgisi olan varmıdır soğukmu gelir su yada bu zamanlarda su gelirmi:çok üzgünüm: çok endişeliyim yine
zuzum sınırdaymış inşallah bişey çıkmaz
ayşeçınarlı merhaba maşallah kuzularına
Aymesim hadi gözünaydın ben sana dedim su değildir diye :asigim:
Bende cumartesi gitsemmi diye düşünüyorum çat kapı bedava oluyor kalp atımı dınlemeye gıtmeye :)
canım ben omega 3 önerdim gnc nin fish body oil diye bi ilacı bana diyetsiyenim önermiştiinsallah semihacim...simdiden senin o listendeki gibi beslenmeye calisiyorum..yani seker falan kestim ama haftaya belli olcak iste...
aymese önerdigin ilac neyin nesi zuzumm
Günaydın arkadaşlar ben akşam dayanamadım doktora gittim
yoksa içim rahat etmiycekti Allaha çok şükür bi sorun yokmuş
suyumda gayet normalmiş yine evham yapmışım anlıycağınız:kedi:
kızımın maşallahı var 1,370 gr olmuş tabi bunda şekerinde etkisi çok
inşallah düzene giriyodurda yavrumu etkilemez
bugün çok keyifliyim anlıycağınız zemuszemus
aymesım hazırlıklar tamammı bebegın ıhtıyaclarıı.. Son aylara bırakma canım ne olcagı bellı olmuyoıyıkı herseyı önceden almışım yıkadım ütüledim ..SOn aylarda agırlasyor ınsan daha dıkkatlı olamsı gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?