canım ben omega 3 önerdim gnc nin fish body oil diye bi ilacı bana diyetsiyenim önermişti
emzirirkende ilk 5 ay kullandım mesela
evham yaptığınla kaldın
çok sevindim
maşallah bebişinede inşallah normal gider
bu arada bi ara sormuştun joker istanbulda var buldunmu
aymesim bir sorun olmadığına sevindim canım. bende senin gibi kuruntu edip doktora çok gittim olsun için rahat etsinde bebiş iyi olsunda gideriz biz doktora dimi canım. bende az gitmedim valla bugün az oynadı bişi mi var ağrı var kaasılma var diye diye koşardım doktora doktor görüncede gel hadi gel bakalım derdi
hepimizin bebişlerini allahım korusun
balım görmedim canım mesajını
evet kordon vardı benim kızımda 7. da dolamıştı 1kere dolanmıştı bir daha dolanmadı ama açmadıda yaramazım son zamanlarda kalp atışlarını etkilemeye başlamıştı aşağıya inmeye başladıkça etkileniyo bebişler zaten çok inmesini beklemiyoruz sezeryan olduğu için kordon olduğu günden itibaren sürekli nst ile kontrol ediliyordu inşallah sende sorunsuz atlatırsın canım. zaten tek dolanması çok etkilemiyomuş
aymesim ben gecelik almadım pijama giyerim dedimm bilmiyorumkismile
heee anladim,amma merakliyim demi sempatiksalakcinnicanım ben omega 3 önerdim gnc nin fish body oil diye bi ilacı bana diyetsiyenim önermişti
emzirirkende ilk 5 ay kullandım mesela
evham yaptığınla kaldın
çok sevindim
maşallah bebişinede inşallah normal gider
bu arada bi ara sormuştun joker istanbulda var buldunmu
aymesim canim cok sevindim,massallah minigimize..Günaydın arkadaşlar ben akşam dayanamadım doktora gittim
yoksa içim rahat etmiycekti Allaha çok şükür bi sorun yokmuş
suyumda gayet normalmiş yine evham yapmışım anlıycağınız:kedi:
kızımın maşallahı var 1,370 gr olmuş tabi bunda şekerinde etkisi çok
inşallah düzene giriyodurda yavrumu etkilemez
bugün çok keyifliyim anlıycağınız zemuszemus
slm kizlar,
biraz okudum herkes iyi aymes bir ben iki evham konusunda artik acil servisleri beni cok iyi taniyo, ama artik daha rahatim doktorumda demisti bebeginin tekmelerini hissettikce daha rahat olursun diye gercektende oyle, hatta canim skilirsa biraz gobisle oynayinca oglus hemem cvp veriyo
balum bende pijama dusunuyuorum, turkiyede nasil oluyo bilmiyorum ama burda normal dogumda olsa 4-5gun kaliniyo hastanede, bende daha cok tayt ve ustune uzun onden dugmeli tisort dusunuyorum
bu arada benim seker yuklemeside pazartesi olacak, kizkardesimde benden iki hafta onde gidiyo ve seker cikti hergun evde olcecek hatta 26.hftada tosun yegenim 1300gr olmus
günaydın kızlar,nasılsınız,benim hemoroid devam ediyor dün dayanamadım genel cerrahiye gittim,ilaç verdi,pazartesi kontolüm var eğer iyileşme olmazsa operasyonla alacaklar,ileride daha da kötü olabilirmiş....
bengü geçmiş olsun bende 1 yıldan beri çekiyorum hemoroidi belli dönemlerde geliryor geçiyor hamileliltede tekraraladı.Ama sen neden hemen acele ediyorsun operasyon için hamileykenmi operasyon olucaksınn.genel cerrahlar zaten kesmeye bayılıyorlar hemoroıdı amıleıytı olsunsa bile tam kurtuluşta olunuyor değil tekrarlayabiliyormuş diye biliyorum
canım kaç gündür agrı var ?
kanama vs. varmı hemoroıdınde meme tarzında cıkıntı varmı ?
agrının ne zaman gcıcegını söyleyebılırım sana tecrubelerimden
bengücüm bende doğumda hemoraid tekrarlıyo diye duymuşrum doğumdan sonrayı bekle bence ilaçla idare etmeye çalış sızlıyo biliyorum ama biraz sabır canım Allah yardımcın olsun
pazar gününden beri var,ağrılı,sancılı ,kanamalı ve gördüğüm kadarıyla 2 tane meme oluşmuş,şiş aynı zamanda,dün muayene sırasında doktor aynı zamanda çatlak da olduğunu söyledi,durumum vahim,gecelerdir uyuyamıyorum ağrıdan,her tuvalete gittiğimde klozet kan içinde kalıyor,sabredeyim dedim ama dün dayanamadım doktora gittim iyi ki gitmişim verdiği kremler işe yaradı dün gece ilk kez deliksiz uyudum,inşallah iyileşirimde operasyona gerek kalmaz...
canım elimden geldiğince sabrediyorum gözümden yaşlar geliyor ağrıdan, Allahtan 1 hafta rapor aldım,bayram sonrası işe gideceğim,evde dinleniyorum,pzt kontrolüm var,inşallah düzelirde ameliyata gerek kalmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?