Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sorma canım ya eşim giderken diyo zaten her evhamlandığında boşa çıkıyo buda boşa çıkıcak bak gör diye bende aman bişey çıkmasında boşa çıksın dedim gerçekten öyle oldu:kedi: napıyım canım ya elimde değil valla.Joker mağazasınıda buldum canım sağol

balım görmedim canım mesajını

evet kordon vardı benim kızımda 7. da dolamıştı 1kere dolanmıştı bir daha dolanmadı ama açmadıda yaramazım son zamanlarda kalp atışlarını etkilemeye başlamıştı aşağıya inmeye başladıkça etkileniyo bebişler zaten çok inmesini beklemiyoruz sezeryan olduğu için kordon olduğu günden itibaren sürekli nst ile kontrol ediliyordu inşallah sende sorunsuz atlatırsın canım. zaten tek dolanması çok etkilemiyomuş

aymesim bir sorun olmadığına sevindim canım. bende senin gibi kuruntu edip doktora çok gittim olsun için rahat etsinde bebiş iyi olsunda gideriz biz doktora dimi canım. bende az gitmedim valla bugün az oynadı bişi mi var ağrı var kaasılma var diye diye koşardım doktora doktor görüncede gel hadi gel bakalım derdi
hepimizin bebişlerini allahım korusun

öyle valla canım ya içim rahatladı ya herşeye değer
kendi kendimi yiyip duruyodum farklı farklı doktorlara gidiyom
dalga geçmesinler diyekaydirigubbakcemile3

bide tecrübeli arkadaşlar malum benim şekerim varya
evde 4 günde 1 ölç dedi dr bana
enson 129 çıktı toklu değerim bu normalmidir acaba
yoksa yine yüksekmi yada şöyle sorıyım normali kaç olmalı
aç karnına bi ölçüyorum 1,5 saat sonrada tok karnına ölçüyorum ben
genelde 120 lerde seyrediyo acaba düzene girdimi diye merak ettimde
hastaneyede soramıyorum özel olmadığı için cevap vermiyolar
devlet hastaneleri malum biliyosunuz tele bakmıyolar bile

sağolasın casperimm opuyorumnanaktan
gerçi benim yaramaz tam dolamamış omuzundan aşağıya iniyor tam dolanma degıl sorun olmaz ınsalh :)))

aymesim ben gecelik almadım pijama giyerim dedimm bilmiyorumkismile

bende pijama takımı alıcam zaten ama lohusa için ayrı oluyomuş emzirmek kolay olsun diye göğüs kısmı açılanlardan varya geçende baktım onlardan işte. Gerçi normalde olur tabi giydikten sonra herşey oluryerimseniben

heee anladim,amma merakliyim demi sempatiksalakcinni
bende bi sorayim bakalim
balik yiyemiyorum bu ara zaten boshayallersmile

aymesim canim cok sevindim,massallah minigimize..

slm kizlar,

biraz okudum herkes iyi aymes bir ben iki evham konusunda artik acil servisleri beni cok iyi taniyo, ama artik daha rahatim doktorumda demisti bebeginin tekmelerini hissettikce daha rahat olursun diye gercektende oyle, hatta canim skilirsa biraz gobisle oynayinca oglus hemem cvp veriyo

balum bende pijama dusunuyuorum, turkiyede nasil oluyo bilmiyorum ama burda normal dogumda olsa 4-5gun kaliniyo hastanede, bende daha cok tayt ve ustune uzun onden dugmeli tisort dusunuyorum

bu arada benim seker yuklemeside pazartesi olacak, kizkardesimde benden iki hafta onde gidiyo ve seker cikti hergun evde olcecek hatta 26.hftada tosun yegenim 1300gr olmus

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

öyle valla canım ya evham konusunda üzerime yok:kedi:
ama napıyım çok endişeleniyorum kızıma bişey olcak diye
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Bizim burda 1 gece kalınıyomuş hastanede sordum dra
1 gece kalıp çıkarsınız dedi sizin baya çok kalın ıyo
Kardeşinin tosuncuğada maşallah onunda benimki gibi
inşallah şu şeker seni es geçer canım ya
bende arefe günü gidicem bakalım değişiklik varmı
diyetle düşürebilmişmiyim

günaydın kızlar,nasılsınız,benim hemoroid devam ediyor dün dayanamadım genel cerrahiye gittim,ilaç verdi,pazartesi kontolüm var eğer iyileşme olmazsa operasyonla alacaklar,ileride daha da kötü olabilirmiş....

bengü geçmiş olsun bende 1 yıldan beri çekiyorum hemoroidi belli dönemlerde geliryor geçiyor hamileliltede tekraraladı.Ama sen neden hemen acele ediyorsun operasyon için hamileykenmi operasyon olucaksınn.genel cerrahlar zaten kesmeye bayılıyorlar hemoroıdı amıleıytı olsunsa bile tam kurtuluşta olunuyor değil tekrarlayabiliyormuş diye biliyorum

teşekkürler balsuratcım ,genel cerrah önce ilaç verdi ve kendisi hemen ameliyata karşıyım özelliklede gebelerde dedi pzt gününe kadar ilaçları kullan iyileşende var durumu daha kötü olanda dedi açıkçası bende ameliyat konusunda tereddütlüyüm kendi jinekoloğumu aradım o da eğer düzelmezsen ameliyat şart dedi bende internetten araştırıyorum genelde doğumdan sonra yapılıyor ameliyat ama acıdan sancıdan duramıyorum kafam karışık tek isteğim pzt gününe kadar iyileşmek ve ameliyata gerek kalmaması ister istemez bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum,ilaç içerken krem sürerken bile korkuyorum ,malum bizler zor sahip olduk ....

canım kaç gündür agrı var ?
kanama vs. varmı hemoroıdınde meme tarzında cıkıntı varmı ?
agrının ne zaman gcıcegını söyleyebılırım sana tecrubelerimden

bengücüm bende doğumda hemoraid tekrarlıyo diye duymuşrum doğumdan sonrayı bekle bence ilaçla idare etmeye çalış sızlıyo biliyorum ama biraz sabır canım Allah yardımcın olsun

canım kaç gündür agrı var ?
kanama vs. varmı hemoroıdınde meme tarzında cıkıntı varmı ?
agrının ne zaman gcıcegını söyleyebılırım sana tecrubelerimden

pazar gününden beri var,ağrılı,sancılı ,kanamalı ve gördüğüm kadarıyla 2 tane meme oluşmuş,şiş aynı zamanda,dün muayene sırasında doktor aynı zamanda çatlak da olduğunu söyledi,durumum vahim,gecelerdir uyuyamıyorum ağrıdan,her tuvalete gittiğimde klozet kan içinde kalıyor,sabredeyim dedim ama dün dayanamadım doktora gittim iyi ki gitmişim verdiği kremler işe yaradı dün gece ilk kez deliksiz uyudum,inşallah iyileşirimde operasyona gerek kalmaz...

bengücüm bende doğumda hemoraid tekrarlıyo diye duymuşrum doğumdan sonrayı bekle bence ilaçla idare etmeye çalış sızlıyo biliyorum ama biraz sabır canım Allah yardımcın olsun

canım elimden geldiğince sabrediyorum gözümden yaşlar geliyor ağrıdan, Allahtan 1 hafta rapor aldım,bayram sonrası işe gideceğim,evde dinleniyorum,pzt kontrolüm var,inşallah düzelirde ameliyata gerek kalmaz....

bendede çatlak var canım sancısını bilirim
çok zor gerçekten ama inşallah düzelir ameliyata falan gerek kalmaz
bi ara çok ağrı ve kanama oluyodu sonra 1 - 1,5 ay gibi geçti
bu aralar ne yazıkki yine başladı benimkide

Bengüsüm allah yardımcın olsun ağrısını ve sancısını çok iyi bilirim allahım agrılarını durdurur insallah bir an önce..Kanaması çokkk iyii kanadıkca rahalıycak emin oll..Yavaş yavaş kan azalıcak ve içindeki hemoroıd bogumları rahatlıycakk..Krem ve ilaçlarını düzenli kulllan..Ve pamuğa zaytinyağı koyup o bölgeye koyabilirsin canım ben bunuda yapıyordum iyi geliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…